בס"ד
שמות, דבר מוזר או לא?!
אריאל-לבת או לבן?!
(<אריאל>- דיקטטוריה לא תעזור לך כאן! שב בשקט ותצפה... אל תשנה תגובות...בבקשה!!!!)
בס"ד
שמות, דבר מוזר או לא?!
אריאל-לבת או לבן?!
(<אריאל>- דיקטטוריה לא תעזור לך כאן! שב בשקט ותצפה... אל תשנה תגובות...בבקשה!!!!)
<אריאל>ובגלל שביקשת יפה!
אני יכול לערוך ואת לא! |מוציא לשון חזרה|..
ענבל
עדיף שם כזה מאשר השם שלי,ניגוניםבאריאל יש משהו יפה עוד! יש בשם הזה משהו חי..
יש לי קטע כזה, עם שמות. נגיד אילה זה שם סוער, נהרה זה שם עגול, מירית (פגשתי אחת כזו.
) זה שם עם מלא עלים בשם, באורה יש משהו תמים, ותמשיכו הלאה..
לי ישם שם ריק! הוא לא מעלה לי שום דבר חיובי. 
חיוכיםבתנך-לא-מצאתי-התייחסות-לאריאל-בלשון-נקבה
אבל-מצד-שני,בת-הים-הקטנה-של-דיסני-היא-אריאל..
.
ברור שלבן
בס"ד
אריאל זה שם יפה! גם לבת וגם לבן!!!- זה שאתם לא מבינים בשמות זה לא בעיה שלי ![]()
הזו... לי בכל אופן אין דעה בעניין הזה... (אני לרוב שמעתי יותר על בנים אבל גם על בנות..אצלינו יש כמה..וברור..גם את..!!! : ) )
|מוציא לשון לכל שונאי הפייסבוק|

פצפוניתאני יותר אוהבת אצל בנים. אבל...... על טעם וריח אין להתווכח!!!!!
נץ1
נדנדה כתומה.אין לי זכות דיבור בקטע.. כמעט כל האחים שלי (וגם אני) עם ששמות שמתאימים גם וגם..
ושמות זה דבר מוזר. בהחלט..
אספרנזהוהפעם אפילו בלי דיקטטורה..
בס"ד
אתה הלכת בשקט, בשקט ואיימת על כולם שאם הם לא יכתבו מה שאתה חושב...סתם 
אני חולה על השם שלי! ולא תצליח לשנות את זה! גם לא להוסיף לעצמי "ה'" כי זה עוד יותר מזעזע!!! וההורים שלי לא עשו לי עוול! אין ההורים שלי! ויש לי אחד השמות היפים, תקנא ותקנא |מוציאה לשון|
ותאמינו לי שהשם שלכם לא יותר טוב, תסבלו בשקט את העובדות |אנחת יאוש שאתם סובלים יותר ממני|
|דורש התנצלות|
אריאלה זה שם יפייפה!
בס"ד
דברתי איתה... היא יודעת שאני לא שונאת את השם אריאלה, אלא פשוט אוהבת את השם שלי יותר 
ד''ר אריק - העם איתך!! 
שדה לבן..אחותי עם השמות המוזרים לילדים שלה..
תהיה לו אחות תאומה שיקראו לה כפ"ג
אההה חולה על הסניף שלי כפרות על אישתו!!

שואפת למעלה..!אריאל לבן יותר מקובל, ומוכר,
אריאל לבת הרבה יותר יפה.. מהמם!!
אריאל זאת עיר, לא?!
אגב- גם ציון זה לבת, שם מהמם.
אבל אם כבר-
לבן זה קצת רגיל ושגרתי מידי (מחילה <אריאל>)...
לבת זה יותר אצילי ונסיכתי, אבל אולי זה כי אני מושפעת מ'בת הים הקטנה') 
פשוט לבן זה יותר נפוץ
בס"ד
שמות, דבר מוזר או לא?
התרגלנו למלא שמות- שהיום, ברור לנו שזה השם הכי נורמאלי בעולם... אבל בת'כלס... שמות זה זה הזוייייי!!!!
(לפני שנתיים וחצי נולד לי אח, בברית הלכתי אחורה, אחורה, כדי לא לשמוע אותו צורח, |לא שמועת| |לא רואה| |לא יודעת| וששאלתי את חברה טובה של אמא שלי איך קוראים לו היא אומרת לי בשיא ההתלהבות "נצר!!!נכון שם מדהים?" -אנשים, אני כמעט הקאתי את נשמתי...נצר?! מאיפה ההורים היקרים שלי הקריצו את השם הזה?! אחרי זה בבית שאלתי את אמא שלי מה פשר השם, אחרי שהיא הסבירה לי את המשמעות... אני מתבאסת שאני לא יכולה לקרוא ככה לבן שלי
)
ואני לא סובל שהופכים שמות של בנים לשמות של בנות.זה מעצבן!!!כתור אחד שקוראים לו "נעם" (בלי ואו!
)
ויש גם בנות שקוראים להן נעם,זה נורא מעצבן!!וכן ,השם הזה בא מהבנים!!ולא מהבנות!!!
וכמו שקוראים לדוקטור-זה בסדר,אבל אני לא ממש אוהב את זה.
ובקשר לשאלה הראשונה
חכם עונה על אחרון ראשון ועל ראשון אחרון...
)
באמת שמות זה דבר מוזר.יש אנשים,שבלי להעליב,ההורים שלהם דופקים להם ת'חיים!!וזה לא מצחיק!!אחר כך כולם צוחקים על האנשים האלה!!אני מרחם על הילדים הקטינם שמקבלים שמות מוזרים...באמת!!מסכנים...
זו דעתי...
אה,ועוד משהו-ההורים שלי שאלו את הרב אליהו אם אפשר לקרוא לאחותי הקטנה שנולדה מעין.(אגב,שם מאוד יפה!) והרב אליהו ענה שזה לא טוב לבנות מכיוון שבמקור זה בלשון זכר!(איזה מעין גדול....)
קיצר,לתשומת לבכם...
בס"ד
-
אריאל, עכשיו אתה גם לא יכול לערוך ת'הודעות שלי!!!! |מוציאה לשון|
(זהו, הייתי חייבת, אבל עכשיו גמרתי להוריד ת'רמה של הפורום!)
תם לו עידן דיקטטורי שלם!<אריאל>אחרונהזה ירד מאדד (ברוך ה'..)
אבל עכשיו יש פחות פעילות ממה שהיה לפני הקורונה
ואוו איך בא לי כבר את החופש הגדולל🤭
מה הסיבות שלכם בחיים?
בבסיס אני חי כי זה לא דורש ממנו שום פעולה אלא קורה לבד.
ואני ממשיך לחיות כי אני רוצה להתפתח ולהיות יותר שלם ומאמין שעוד יהיה לי טוב.
בנוסף אני מרגיש שיש לי פה תפקיד בעולם שאולי יהיה משמעותי
לא יודע.
מבררים את זה, מחפשים את זה
הלוואי וידעתי
כל הזמן והמטרה שלי היא לאסוף כמה שיותר כוחות כשאני למעלה כדי להצליח לעלות אחרי הירידה הבאה...
ככה עד שיבוא המשיח....
הפורום חזק להיות פעיל והם דיבורים חזקים אז מוזמנים להעלות נושאים מעניינים שאתם מתלבטים בהם אם סתם שאלות, חוויות, רגשות ופריקות
יש לי הדרן ויש תקלה ואין לי אינטרנט במכשיר (שהוא גם ככה דפוק (חצי טאצ) ובלתי נסבל) אני לא יכולה לקבל לטלפון אימיילים ובנוסף האפליקציה שלהם לא עובדת
יש למישהו דרך לעזור לי?
בבקשה אני נואשת נראלי אם עד סוף שבוע הם לא חוזרים אליי אני עוברת לנוקיה (ונוקיה זה זוועה)
אם מישהו יעזור לי אני אשמח מאוד
או סרטים אחרים