בס"ד
שמות, דבר מוזר או לא?!
אריאל-לבת או לבן?!
(<אריאל>- דיקטטוריה לא תעזור לך כאן! שב בשקט ותצפה... אל תשנה תגובות...בבקשה!!!!)
בס"ד
שמות, דבר מוזר או לא?!
אריאל-לבת או לבן?!
(<אריאל>- דיקטטוריה לא תעזור לך כאן! שב בשקט ותצפה... אל תשנה תגובות...בבקשה!!!!)
<אריאל>ובגלל שביקשת יפה!
אני יכול לערוך ואת לא! |מוציא לשון חזרה|..
ענבל
עדיף שם כזה מאשר השם שלי,ניגוניםבאריאל יש משהו יפה עוד! יש בשם הזה משהו חי..
יש לי קטע כזה, עם שמות. נגיד אילה זה שם סוער, נהרה זה שם עגול, מירית (פגשתי אחת כזו.
) זה שם עם מלא עלים בשם, באורה יש משהו תמים, ותמשיכו הלאה..
לי ישם שם ריק! הוא לא מעלה לי שום דבר חיובי. 
חיוכיםבתנך-לא-מצאתי-התייחסות-לאריאל-בלשון-נקבה
אבל-מצד-שני,בת-הים-הקטנה-של-דיסני-היא-אריאל..
.
ברור שלבן
בס"ד
אריאל זה שם יפה! גם לבת וגם לבן!!!- זה שאתם לא מבינים בשמות זה לא בעיה שלי ![]()
הזו... לי בכל אופן אין דעה בעניין הזה... (אני לרוב שמעתי יותר על בנים אבל גם על בנות..אצלינו יש כמה..וברור..גם את..!!! : ) )
|מוציא לשון לכל שונאי הפייסבוק|

פצפוניתאני יותר אוהבת אצל בנים. אבל...... על טעם וריח אין להתווכח!!!!!
נץ1
נדנדה כתומה.אין לי זכות דיבור בקטע.. כמעט כל האחים שלי (וגם אני) עם ששמות שמתאימים גם וגם..
ושמות זה דבר מוזר. בהחלט..
אספרנזהוהפעם אפילו בלי דיקטטורה..
בס"ד
אתה הלכת בשקט, בשקט ואיימת על כולם שאם הם לא יכתבו מה שאתה חושב...סתם 
אני חולה על השם שלי! ולא תצליח לשנות את זה! גם לא להוסיף לעצמי "ה'" כי זה עוד יותר מזעזע!!! וההורים שלי לא עשו לי עוול! אין ההורים שלי! ויש לי אחד השמות היפים, תקנא ותקנא |מוציאה לשון|
ותאמינו לי שהשם שלכם לא יותר טוב, תסבלו בשקט את העובדות |אנחת יאוש שאתם סובלים יותר ממני|
|דורש התנצלות|
אריאלה זה שם יפייפה!
בס"ד
דברתי איתה... היא יודעת שאני לא שונאת את השם אריאלה, אלא פשוט אוהבת את השם שלי יותר 
ד''ר אריק - העם איתך!! 
שדה לבן..אחותי עם השמות המוזרים לילדים שלה..
תהיה לו אחות תאומה שיקראו לה כפ"ג
אההה חולה על הסניף שלי כפרות על אישתו!!

שואפת למעלה..!אריאל לבן יותר מקובל, ומוכר,
אריאל לבת הרבה יותר יפה.. מהמם!!
אריאל זאת עיר, לא?!
אגב- גם ציון זה לבת, שם מהמם.
אבל אם כבר-
לבן זה קצת רגיל ושגרתי מידי (מחילה <אריאל>)...
לבת זה יותר אצילי ונסיכתי, אבל אולי זה כי אני מושפעת מ'בת הים הקטנה') 
פשוט לבן זה יותר נפוץ
בס"ד
שמות, דבר מוזר או לא?
התרגלנו למלא שמות- שהיום, ברור לנו שזה השם הכי נורמאלי בעולם... אבל בת'כלס... שמות זה זה הזוייייי!!!!
(לפני שנתיים וחצי נולד לי אח, בברית הלכתי אחורה, אחורה, כדי לא לשמוע אותו צורח, |לא שמועת| |לא רואה| |לא יודעת| וששאלתי את חברה טובה של אמא שלי איך קוראים לו היא אומרת לי בשיא ההתלהבות "נצר!!!נכון שם מדהים?" -אנשים, אני כמעט הקאתי את נשמתי...נצר?! מאיפה ההורים היקרים שלי הקריצו את השם הזה?! אחרי זה בבית שאלתי את אמא שלי מה פשר השם, אחרי שהיא הסבירה לי את המשמעות... אני מתבאסת שאני לא יכולה לקרוא ככה לבן שלי
)
ואני לא סובל שהופכים שמות של בנים לשמות של בנות.זה מעצבן!!!כתור אחד שקוראים לו "נעם" (בלי ואו!
)
ויש גם בנות שקוראים להן נעם,זה נורא מעצבן!!וכן ,השם הזה בא מהבנים!!ולא מהבנות!!!
וכמו שקוראים לדוקטור-זה בסדר,אבל אני לא ממש אוהב את זה.
ובקשר לשאלה הראשונה
חכם עונה על אחרון ראשון ועל ראשון אחרון...
)
באמת שמות זה דבר מוזר.יש אנשים,שבלי להעליב,ההורים שלהם דופקים להם ת'חיים!!וזה לא מצחיק!!אחר כך כולם צוחקים על האנשים האלה!!אני מרחם על הילדים הקטינם שמקבלים שמות מוזרים...באמת!!מסכנים...
זו דעתי...
אה,ועוד משהו-ההורים שלי שאלו את הרב אליהו אם אפשר לקרוא לאחותי הקטנה שנולדה מעין.(אגב,שם מאוד יפה!) והרב אליהו ענה שזה לא טוב לבנות מכיוון שבמקור זה בלשון זכר!(איזה מעין גדול....)
קיצר,לתשומת לבכם...
בס"ד
-
אריאל, עכשיו אתה גם לא יכול לערוך ת'הודעות שלי!!!! |מוציאה לשון|
(זהו, הייתי חייבת, אבל עכשיו גמרתי להוריד ת'רמה של הפורום!)
תם לו עידן דיקטטורי שלם!<אריאל>אחרונהמחפשת קוראים/קוראות מהמגזר הציוני-דתי, כדי לקרוא סיפור זכרונות קצרצר של יוצא ברית המועצות לשעבר, ולענות על כמה שאלות.
הסיפור באורך 38 עמודים.
פרטים על הספר:
השעון המתקתק במרתף - סיפור מהווי נערותו של הרב מיכל וישצקי, מאחורי מסך הברזל.
תקציר:
ברית המועצות, תשט"ו. סדרי הלימוד של מִיכֵל וישצקי די רגילים: לימוד גמרא בבוקר, ולימוד חסידות עם אביו אחר הצהריים – שחזר מגלותו בקזחסטן חודשיים קודם לכן.
אלא שאז החסיד האגדי, ר' מענדל פוטרעפאס גם משתחרר ממאסר פתאום. הוא מאתגר את מיכל בסדרי לימוד חדשים – המובילים בקלות לרצף סיכונים חדש.
עד להימור הגדול מכולם.
מעניין אתכם?
כתבו לי ואשלח לכם את המסמך:
יהודית אורנשטיין -
0553075722
yehuditorens@gmail.com
אף אחד לא רוצה פה לקרוא את מה שאת מציעה. אין לזה היענות.
אין כמעט אנשים חדשים שמצטרפים לפורומים אז מה שאת עושה זה פשוט לטמטם לנו את המוח.
אולי די כבר?!
מחפשת קוראים/קוראות מהמגזר הציוני-דתי, כדי לקרוא סיפור זכרונות קצרצר מהווי נערותו של יוצא ברית המועצות לשעבר, ולענות על כמה שאלות.
הסיפור באורך 38 עמודים.
פרטים על הסיפור:
תקציר:
ברית המועצות, תשט"ו. סדרי הלימוד של מִיכֵל וישצקי די רגילים: לימוד גמרא בבוקר, ולימוד חסידות עם אביו אחר הצהריים – שחזר מגלותו בקזחסטן חודשיים קודם לכן.
אלא שאז החסיד האגדי, ר' מענדל פוטרעפאס גם משתחרר ממאסר פתאום. הוא מאתגר את מיכל בסדרי לימוד חדשים – המובילים בקלות לרצף סיכונים חדש.
עד להימור הגדול מכולם.
מעניין אתכם?
כתבו לי ואשלח לכם את המסמך:
יהודית אורנשטיין -
0553075722
yehuditorens@gmail.com
האם אתם חושבים שכל הנערים של הציבור הדתי לאומי מכוון ליחדות עילית או גם למקומות רגילים אחרים ?
בדיוק כמו בחיים האזרחיים
הציבור הדתי לאומי לא מתרכז בגבולות גזרה צרים - אלא נמצא בכל מגוון החיילות והתפקידים, קרביים, תומכי לחימה, ג'ובניקים, אנשי מחשוב, כלכלה, הנדסה, המון עתודאים שמתפזרים בכל יחידות הצבא עם סיום התואר בכל מגוון התפקידים הפתוחים בעתודה האקדמאית.
ובהמשך בחיים האזרחיים- בכל ענפי המשק, הכלכלה, התעשייה, האקדמיה, חקלאות, מסחר
אבל בוודאי שיש הרבה הכוונה בציבור הדתי לאומי לצאת דווקא לתפקידים משמועתיים ומובילים בכל מקום ובפרט בצבא
ב"ה אנחנו זוכים להקים ארגון שיעודד את כולנו ביחד לצאת להפצות, להתחבר לצמא הגדול שיש בעם ישראל להתחבר לאבינו שבשמיים.
הארגון הוקם אחרי שבסוכות האחרון היה אירוע גדול בתל אביב - 'טולולולב - נוטלים לולב בתל אביב' שהשתתפו בו למעלה ממאתים בחורי ישיבות מישיבות שונות, ולמעלה מ-10,000!! יהודים זכו ליטול לולב.
בעז"ה ביום חמישי הקרוב יהיה אירוע השקה בהתוועדות 'צמאה' של הישיבות גבוהות __מגיעים ומתחברים דפוס .pdf
יצא עלון יפה, עלון (6).pdf מוזמנים לראות.
כמו כן יש אתר נחמד מתחברים - הנקודה היהודית שלי | קירוב לבבות והפצת יהדות
אשמח לתגובות....
אחד הפעילים זיהה אדם שהניח תפילין בשבוע שעבר והציע לו להניח שוב. להפתעתו, האיש ענה: "לא". כשנשאל מדוע, הוא הסביר בחיוך: "בפעם הקודמת שהנחתי אצלכם, הרגשתי התעוררות כל כך גדולה, שלא רק שקיבלתי על עצמי להניח בכל יום – אלא שכבר הזמנתי דוכן תפילין קבוע למספרה שלי!"
הופכים את העולם!
מתחברים - הנקודה היהודית שלי | קירוב לבבות והפצת יהדות
לכתבה על שמירת נגיעה לנוער דתי לעולם קטן (השבועון)
מחפשים: שני בנים ובת (דתיים) - לראיון קצר בטלפון
על איך הם רואים את הדברים, מה המצב בשטח בנושא ועוד מספר שאלות.
אפשר גם אנונימי אם לא נוח בשם המלא.
אם מתאים לכם - אנא פנו לנדב בווטאסאפ בלבד 0545645411
תודה
לכתבה על שמירת נגיעה לנוער דתי לעולם קטן (השבועון)
מחפשים: שני בנים ובת (דתיים) - לראיון קצר בטלפון
על איך הם רואים את הדברים, מה המצב בשטח בנושא ועוד מספר שאלות.
אפשר גם אנונימי אם לא נוח בשם המלא.
אם מתאים לכם - אנא פנו לנדב בווטאסאפ בלבד 0545645411
תודה
מחפשת קוראים/קוראות מהמגזר הציוני-דתי, כדי לקרוא סיפור זכרונות קצרצר מהווי נערותו של יוצא ברית המועצות לשעבר, ולענות על כמה שאלות.
הסיפור באורך 38 עמודים.
פרטים על הסיפור:
תקציר:
עד להימור הגדול מכולם.
סתם אני לא אבל משעמם פה רצח!!!!!!!!
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!