:Sasw

תגידו, זה לא משגע אתכם לדבר עם אנשים וירטואלים?

לא בקטע של לתקוף, זה לא מפריע לאף אחד פה?

איך אתם יודעים שמי שאתם מדברים איתו זה מי שאתם חושבים אם בחיים לא ראיתם אותם?

ואני מכירה את כל הדברים היפים שבוירטואליות (היכרות פנימית, לא להתייחס לחיצוניות, לשונה בחברה וכו') אבל בכל זאת, אם תחשבו בהיגיון, זה יכול להיות קצת מוזר...

אשמח לשמוע את דעתכם..

תודה!!

אם את לא טורחת להכיר אותם זה באמת קצת מוזרענבל

אני מצדברת עם אנשים בדרך כלל גם איכשהו מגלים פרטים וחוק הדתיים השלובים ומגניב וכו'

בחדר ראשי למשל זה באמת לפעמים אנשים שאני לא מכירה אבל מרוב שהם שם כל הזמן אני מרגישה שהכרתי אותם מאז ומתמיד וזה ממש לא מוזר לי.

אבל כנראה זאת בעיה של מכורים

הקפצהענבל
מה אכפת לי מי בצד השני?כנרית על הגג=)

זה נחמד, משעשע, פותח את הראש לדעות אחרות, מעודד הרבה פעמים... גם אם מי שמעבר למחשב לא באמת מי שהוא אומר שהוא...

כן!קצת מוזר אבל...כישוף כושל

זה כיף!!

כי כאן אפשר מתי שרוצים לפתוח דף חדש

כאן אפשר לשנות את דעתך בלי שיתקפו אותך

כאן אנשים באמת מקשיבים

כאן אפשר להיות מי שרוצים באמת בלי סתיגמות!

אבל...asw

וזו בהחלט בעיה...

מרוב שאנשים רגילים לזה (כן, למכורים שביננו..) אז אנשים קצת שוכחים שהמציאות היא לא כזו, ולא, אתה לא יכול תמיד לפשל ולהתחיל שוב, אתה צריך להתמודד עם מה שעשית ולא לפתוח ניק חדש. ולא, אי אפשר תמיד להוריד את המשפט שאמרת ע"י הוספת ה"<צ>", מי ש"מקובל" בעולם הוירטואלי ולא בעולם האמיתי (אני בשוק שאני אומרת את זה)  לא יכול תמיד לחיות באשליה שהוא כן, או פשוט להתעלם מהמצב ולא לעשות עם זה כלום בגלל שהעולם הוירטואלי שלו קיים. וחוצמזה, שאנשים בונים אישיות ורטואלית שהיא לא תמיד מי שהם באמת, אז איך מתייחסים לבן אדם כזה? זה לא קצת לחיות באשליות?                                                                                         

העולם הוירטואי מתחיל לתפוס תאוצה וזה קצת מפחיד אותי. .זה לא אמור להיות ככה. מה אתם חושבים?

זה בעיה רק אם יש לזה השלכה מעשית.אבגדה
אני דווקא חושבת שפה זה האני האמיתי שליענבל

במציאות אני לא אומרת הכל כמו פה.

למשל בלחיות, פנאטיות אלה דברים שרק פה אני משגעת איתם אנשים ()

במציאות עם חברות אני לא מדברת עליהם כמעט.

פה אנשים נותנים לי להרגשי שאני עוזרת, שכיף להם איתי (חן חן לכם יושבי החד"ר וכל אלה שענו על השאלה המוזרה שלי האם אני מעיקה )

במציאות לא.

אםבונים אישיות כזאת אז בדרך כלל גם לא רוצים להכיר במציאות את מי שמדברים איתו.

אני רוצה ואשמח להכיר את מי שאני מדברת איתו ולכן אני לא רואה בזה פסול.

^^^^^^כישוף כושל

בת של הקב"ה זה מה שאני רוצה להיות בחיים האמתיים

כאן אני מרגישה שייכת ושמבינים אותי

באופן כללי אני די חושבת שהפורום זה מקום יותר טוב מהחיים

בחיים כל פעם שאני אומרת דבר שהוא קצת עמוק אני הופכת לכבדה

כאן כשאני מדברת עמוק אני מקבלת התייחסות אמיתית!בלי עקיצות!

אבל זה לא טוב!!!asw

למה את חושבת שזה בסדר שכאן יש לך את ההבנה, העומק והכו'? למה לא עובדים על להשיג את זה בחיים האמיתיים?

אנשים פה הם בדיוק כמו אנשים בחוץ, חוץ מהעובדה שהם וירטואלים ברובם.

למה היום כ"כ קשה לקיים שיחות עם אנשים בחיים אבל בעולם הורטואלי חיים על זה וזה כ"כ פשוט ונחמד?

למה רצים למקלדת כל פעם שרוצים לדבר ולא מרימים טלפון/קובעים פגישה?

מה אנחנו מנסים להסתיר?

(זה נכתב בעקבות כמה דיבורים עם כמה אנשים שונים בנושא הזה,אל תקחו כלום אישי)

(

לא מנסים להסתיר.אבגדה

אני מדבר עם האנשים שיש לי גישה נוחה אליהם...

בישיבה-אני מדבר עם החברים, ופה-אני מדבר איתכם.

האנשים שאני מדברת איתם כאן הם אנשים מהסוג שונהכישוף כושל

רוב האנשים פה בוגרים עמוקים מקשיבים יש פה תרבות דיון 

לא כמו באמיתי שאנשים שטחים תינוקיים וגם כשיש משו מעניין לא נותנים אחד לשני לדבר

כאן יש כבוד לכל אדם 

כאן לאנשים אכפת...(אני יודעת פעם שעברה שהייתה לי בעיה הוצפתי בשיחות אישיות של אנשים שניסו לעזור!!)

אני לא בדיוק מסכימה עם זה בת של הקב"ה..קרבית

גם במציאות יש מלא אנשים שקשובים ועוזרים. שממש אכפת להם ממך, ואם רק תבקשי הם יעשו הכל בשבילך.

אני לא רואה הבדל בין ההתיחסות פה של אנשים כלפי, לבין חברות במציאות. (תלוי כמובן באיזה מצבים)

ואפילו לפעמיים, הרבה יותר נחמד להיות מציאותית. ולדעת שאת מדברת עם חברה שלך, והיא באמת לא תספר כלום לאפחד.

כאן אין לי מושג למי אני "שופכת את הלב".

כאן אנשים מתקיפים אותך בלי לדעת מי את באמת. 

לפי דעתי, ווירטואלי זה טוב עד גבול מסוים. הכל יחסי.

אני אישית נתקלת במציאות, בחיי היום יום, באנשים תומכים. שאני יודעת שעל אותם אנשים אני יכולה לסמוך. ואין שום סיבה לחשוש שהם יספרו את זה למישהו. כי הם מבינים אותי, ומכירים אותי.

אני לא מנסה להסתיר כלום!ענבל

פשוט במציאות הבנות שאיתי לא דומות לי ב-כ-ל-ל שונות ממני מאוד! וקשה לי לדבר איתן כי אז זה נגרר לויכוחים וסתם לא כיף לי.

פה גם כשמתוכחים את לא שומעת ואף אחד לא נכנס לדברייך.

אני לא כמו בש"ה גם במציאות מחשיבים אותי כרצינית וכזאת שיודעת דברים מה שדווקא פה לא מחשיבים אותי ככה.

בחיים כשאני אומרת משהו עמוק מתיחסים אלי ברצינות עד גבול מסוים. בנות פה מתענינות בערך רק בבגדים ולפעמים אם זה בפורום מצומצם אז גם בנים (לא במובנים רעים אתם יודעים דיבורים של בנות שלא מכירות בנים ) וזה לא דברים שלי יש ענייןלדבר עליהם ולכן םה אני מוצאת את המקום לדבר על מה שבאמת מעניין אותי וגם פה יש מגוון רחב יותר ואני יכולה לקרוא וללמוד בלי לפחד שאתקלקל כי נגיד במציאות אני לא אלך לאולפנית שלא בוררת בנות כי אז יש שם  בנות שבחיים לא הייתי מתקרבת אליהן ובמציאות יותר קשה להתרחק פה אם אני אראה שמישהו\י מדבר\ת איתי בצורה לא יפה אני מייד יכולה או לפנות למשה או לבקש ממנה\ו להפסיק.

אני חושבת שזה טוב באמת עד גבול מסוים חוץ מזה שיש אנשים שמה שהם פה זה מה שהם במציאות.

אני אישית באמת שונה במציאות ויעידו על כך האנשים שפגשו אותי אבל זה לא אומר שמה שרואים פה לא נמצא במציאות פשוט במציאות יותר קשה לי להביע את זה.

להיפך.olam70
דיבור ווירטואלי טוב בנוסף,לא במקום!טובי =][=

משגע לדבר עם ווירוטאלים?להפך הרבה יותר קל ..

אבל גם הקל הזה גורם לבעיות. 

לי למשל ממש קשה להסתכל לאדם בענים,אני רגילה לראות מסך.

אבל אי אפשר לפסול את הדיבור הווירטואלי.. 

הנייק שמהצד השני רואה  את התמונה הכוללת,ואין לו אינטרס לשום צד.

אי אפשר לברוח  מהדמות היותר טובה  שיצרנו לעצמנו פה,אבל צריך להעביר אותה למציאות.

לדעת שאם עזרתי למשהי בפורום,אני צריכה לעזור למשהי במציאות. וכך הלאה..

כי העולם  מפסיד אנשים מדהימים לטובת העולם הוויטואלי,וחבל.

בקיצור,בואו נהיה כאן במידה. ונעביר את הכוחות המטורפים שלנו למציאות.

קלי קלות...אנונימי (פותח)אחרונה

זה הרבה יותר קל לדבר עם אנשים שאתה לא מכיר, ואפפעם לא ראית, בקטע של לפרוק את מה שיש לך בלב, אבל זה גם אומר המון קלות דעת, כי בעצם אף אחד לא מכיר אותך פה, אתה יכול לצ'וטט כמו ערס כשאתה איזה חנון שאף אחד לא שם עליו. מוציא לשוןזה גם באמת הרבה יותר פנימי, כי פה אתה לא רואה איך אנשים נראים, ובדרך כלל (אני לפחות) שופטים אנשים (בהתחלה) לפי המראה החיצוני, אז אם יש מישהי/מישהו שאף אחד לא חבר שלו בגלל המראה, יכול להראות כאן מי הוא באמת.....חושף שיניים

חיפוש קוראים לסיפור קצר שעומד לצאת לאוראורנשטיין

מחפשת קוראים/קוראות מהמגזר הציוני-דתי, כדי לקרוא סיפור זכרונות קצרצר של יוצא ברית המועצות לשעבר, ולענות על כמה שאלות. 

הסיפור באורך 38 עמודים. 

פרטים על הספר:

השעון המתקתק במרתף - סיפור מהווי נערותו של הרב מיכל וישצקי, מאחורי מסך הברזל. 

תקציר:

ברית המועצות, תשט"ו. סדרי הלימוד של מִיכֵל וישצקי די רגילים: לימוד גמרא בבוקר, ולימוד חסידות עם אביו אחר הצהריים – שחזר מגלותו בקזחסטן חודשיים קודם לכן.

אלא שאז החסיד האגדי, ר' מענדל פוטרעפאס גם משתחרר ממאסר פתאום. הוא מאתגר את מיכל בסדרי לימוד חדשים – המובילים בקלות לרצף סיכונים חדש.

עד להימור הגדול מכולם. 

מעניין אתכם?
כתבו לי ואשלח לכם את המסמך:
יהודית אורנשטיין -
0553075722
yehuditorens@gmail.com

את יכולה להפסיק להספיםנקדימון

אף אחד לא רוצה פה לקרוא את מה שאת מציעה. אין לזה היענות.

אין כמעט אנשים חדשים שמצטרפים לפורומים אז מה שאת עושה זה פשוט לטמטם לנו את המוח.

אולי די כבר?!

נשמע סיפור מענייןקעלעברימבאראחרונה
חיפוש קוראים לסיפור קצר שעומד לצאת לאוראורנשטיין

מחפשת קוראים/קוראות מהמגזר הציוני-דתי, כדי לקרוא סיפור זכרונות קצרצר מהווי נערותו של יוצא ברית המועצות לשעבר, ולענות על כמה שאלות. 

הסיפור באורך 38 עמודים. 

פרטים על הסיפור:

תקציר:

ברית המועצות, תשט"ו. סדרי הלימוד של מִיכֵל וישצקי די רגילים: לימוד גמרא בבוקר, ולימוד חסידות עם אביו אחר הצהריים – שחזר מגלותו בקזחסטן חודשיים קודם לכן.

אלא שאז החסיד האגדי, ר' מענדל פוטרעפאס גם משתחרר ממאסר פתאום. הוא מאתגר את מיכל בסדרי לימוד חדשים – המובילים בקלות לרצף סיכונים חדש.

עד להימור הגדול מכולם. 

מעניין אתכם?
כתבו לי ואשלח לכם את המסמך:
יהודית אורנשטיין -
0553075722
yehuditorens@gmail.com

הנוער הדתי לאומי לאן הוא הולך בצבא ?אביגיל מלאך

האם אתם חושבים שכל הנערים של הציבור הדתי לאומי מכוון ליחדות עילית או גם למקומות רגילים אחרים ?

הציבור הדתי לאומי - מגיע לכל היחידות והתפקידיםזמירות

בדיוק כמו בחיים האזרחיים

הציבור הדתי לאומי לא מתרכז בגבולות גזרה צרים - אלא נמצא בכל מגוון החיילות והתפקידים, קרביים, תומכי לחימה, ג'ובניקים, אנשי מחשוב, כלכלה, הנדסה, המון עתודאים שמתפזרים בכל יחידות הצבא עם סיום התואר בכל מגוון התפקידים הפתוחים בעתודה האקדמאית.

ובהמשך בחיים האזרחיים- בכל ענפי המשק, הכלכלה, התעשייה, האקדמיה, חקלאות, מסחר 

..יהודי חסידיאחרונה

אבל בוודאי שיש הרבה הכוונה בציבור הדתי לאומי לצאת דווקא לתפקידים משמועתיים ומובילים בכל מקום ובפרט בצבא

הפצות!!יהודי חסידי

ב"ה אנחנו זוכים להקים ארגון שיעודד את כולנו ביחד לצאת להפצות, להתחבר לצמא הגדול שיש בעם ישראל להתחבר לאבינו שבשמיים.

הארגון הוקם אחרי שבסוכות האחרון היה אירוע גדול בתל אביב - 'טולולולב - נוטלים לולב בתל אביב' שהשתתפו בו למעלה ממאתים בחורי ישיבות מישיבות שונות, ולמעלה מ-10,000!! יהודים זכו ליטול לולב.

בעז"ה ביום חמישי הקרוב יהיה אירוע השקה בהתוועדות 'צמאה' של הישיבות גבוהות __מגיעים ומתחברים דפוס .pdf

יצא עלון יפה, עלון (6).pdf מוזמנים לראות.

כמו כן יש אתר נחמד מתחברים - הנקודה היהודית שלי | קירוב לבבות והפצת יהדות

אשמח לתגובות....

וואודומיה תהילה
מדהים!
קצת תמונות מהפעילותיהודי חסידי

וקצת תמונות מהאירוע בבניני האומהיהודי חסידי
סיפוריהודי חסידיאחרונה

אחד הפעילים זיהה אדם שהניח תפילין בשבוע שעבר והציע לו להניח שוב. להפתעתו, האיש ענה: "לא". כשנשאל מדוע, הוא הסביר בחיוך: "בפעם הקודמת שהנחתי אצלכם, הרגשתי התעוררות כל כך גדולה, שלא רק שקיבלתי על עצמי להניח בכל יום – אלא שכבר הזמנתי דוכן תפילין קבוע למספרה שלי!"

הופכים את העולם!
מתחברים - הנקודה היהודית שלי | קירוב לבבות והפצת יהדות

מחפשים בני נוער לכתבהדבדב

לכתבה על שמירת נגיעה לנוער דתי לעולם קטן (השבועון)

מחפשים: שני בנים ובת (דתיים) - לראיון קצר בטלפון

על איך הם רואים את הדברים, מה המצב בשטח בנושא ועוד מספר שאלות.

אפשר גם אנונימי אם לא נוח בשם המלא.

אם מתאים לכם - אנא פנו לנדב בווטאסאפ בלבד 0545645411

תודה  

כתבה לנוער על שמירת נגיעהדבדב

לכתבה על שמירת נגיעה לנוער דתי לעולם קטן (השבועון)

מחפשים: שני בנים ובת (דתיים) - לראיון קצר בטלפון 

על איך הם רואים את הדברים, מה המצב בשטח בנושא ועוד מספר שאלות.

אפשר גם אנונימי אם לא נוח בשם המלא.

אם מתאים לכם - אנא פנו לנדב בווטאסאפ בלבד 0545645411

תודה  

חיפוש קוראים לסיפור על נער מתבגר מאחורי מסך הברזלאורנשטיין

מחפשת קוראים/קוראות מהמגזר הציוני-דתי, כדי לקרוא סיפור זכרונות קצרצר מהווי נערותו של יוצא ברית המועצות לשעבר, ולענות על כמה שאלות. 

הסיפור באורך 38 עמודים. 

פרטים על הסיפור:

תקציר:

עד להימור הגדול מכולם. 

אני חדשההרהמורניק

סתם אני לא אבל משעמם פה רצח!!!!!!!!

משתתף בצערךסוורוס סנייפ
תודה רבה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ההרהמורניקאחרונה

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

אולי יעניין אותך