ב"ה
פעם עבדתי בבית דפוס, והבע"ב היה שונא הזמנות חתונה ובר-מצוה עד שיום בהיר אחד ביקש ממני להדפיס מודעה "כאן לא מדפיסים הזמנות לחתונה ולב"מ" ולתלות אותה במקום בולט על הדלת.
לא כ"כ הבנתי למה בתקופה של מיתון הבן אדם סוגר לעצמו דלת בפני הפרנסה, ומיכוון שאני סקרן בטבעי, חיכיתי לעת רצון, בכל זאת הוא הבוס, ושאלתי.
תשובתו היתה מנומקת וחד משמעית:
-
החתן והכלה או ההורים (מעכשיו נקרא להם הלקוח) באים ובוחרים מתוך 4 קטלוגים של 4 יצרנים את ההזמנה, אני יושב איתם כשעה. אני תמיד ממליץ להם להזמין כ-20 % יותר, אבל הם לא תמיד מסכימים.
-
אז אני נאלץ להזמין 5% יותר על תקלה שיכולה לקרא, הזמנה או שתיים שנתקעים ונקרעים בתוך המכונה. אם יש לי מזל הכמות מספיקה, אבל אם מתקלקל לי יותר מ-5%, אני חייב להזמין עוד פעם את הכמות שחסרה ועוד כמה נוספים.
-
לאחר שההזמנות מודפסות וארוזות ב-80% מהמקרים הלקוח עשה שוב חושבים והתברר לו שהוא צריך עוד 10 הזמנות, ושוב הזמנה מהיצרן בתוספת דמי משלוח, ושוב כיוון המכונה לגודל הלא טדרתי.
-
הסה"כ הוא שעל כל לקוח שנכנס להזמנת חתונה או ב"מ אני מפסיד.
-
לכן אני מראש מעדיף לוותר על הטרדה הזו.
אות והדר, זה נכון שזה הטרדה, ובזמן שאתה יושב איתו יכולת לעשות דברים יותר מועילים, אבל בכל זאת במקרא שהצגת, נראה לי שהכוונות של הבחור אינם כלל ע"מ להטריד, להיפך הוא רוצה להיות בטוח שהכל טיף טוף.
ואשריו שהוא כזה הכפתי (ואיננו משתמש בשיטת ה"סמוך") ואשריך שלבסוף הסכמת לו, ולדעתי זה רק יביא לך פרסום, כאדם הוגן וסובלני.
ראה פירוש רש"י על הפרשה: אם המצות הקלות שהאדם דש בעקבותיו תשמעון, ושיחת הרבי עפרש"י. עקב=עקבתא דמשיחא, ככל שזמן הגאולה מתקרב, מקפידים יותר ויותר.