|
ח"כ ד"ר מיכאל בן ארי (האיחוד הלאומי) הגיב להסלמה בדרום, "המסקנה היחידה מהאירועים האחרונים, צריכה להוביל לכיבוש מחדש של עזה, אחרת נמשיך להיות שבויים בידי כנופיות טרור, שיגבו מאיתנו מעת לעת מחיר דמים יקר. לא עוד תהדייה, עם כנופיות הרצח".
|
|
ח"כ ד"ר מיכאל בן ארי (האיחוד הלאומי) הגיב להסלמה בדרום, "המסקנה היחידה מהאירועים האחרונים, צריכה להוביל לכיבוש מחדש של עזה, אחרת נמשיך להיות שבויים בידי כנופיות טרור, שיגבו מאיתנו מעת לעת מחיר דמים יקר. לא עוד תהדייה, עם כנופיות הרצח".
|
א"י השלמה, בלי שום גרגר חול אחד מחוץ לגבולותינו!
אה, וכמובן, טרנספר למי שלא גר תושב... אה, ובניית ביהמ"ק, עכשיו!
המום חיילים יהרגו בדרך לא?
אבל גם עכשיו נהרגים המון אז לא יודעת
ולא הבנתי מילה ממה שהאדמור קשקש בשורה השניה
ואין מה לעשות, גם במלחמת מצווה נרצחים חיילים אבל זו עדיין מלחמת מצווה...
אסביר לך באישי (עכשיו באופן חד-פעמי מותר...)...
מות לכבוש גם חלקים שהם מחוץ לגבולות הארץ המובטחת לא?
זה פשוט לא מלחמת מצווה...
זה אוייב שקם עלינו להשמיד אותנו וצריך ללכת להשמיד אותו ולכבוש אותו..
כלומר, אפשר לכבוש אבל להשאיר את האזרחים שהיו שם לפני"כ...
אסור להשאיר אף אחד למה זה רק יעשה לך צרות אח"כ תחשוב שהאנשים האלה לא יאהבו אותך פתאום וימשיכו לשנוא אותך ובהזדמנות הראשונה שלהם יהרגו אותך...
ולא נשאיר אפילו אחד מהם כאן!!!
ד"א, גם המון חיילים נהרגו בששת הימים ובמלחת העצמאות וכדו'...
אני לא מזלזל חלילה, אבל זה הצורךכרגע...
או שיש לך גבולות משלך.. או שהפסדת קצת שיעורים בגיאוגרפיה ותנ"ך!!
אחד מהשניים..
או שמא חו"ח ממש לא הבנתי אותך..
אשמח אם תסביר את עצמך!
כל עוד ברור שהצבא לא באמת יילחם בהם כמו שנלחמים באויב-עדיף שלא יילחם בכלל.
מה שכן כדאי-זה להלחם בהם כמו שנלחמים באויב.
בס"ד
אני נגד שצה"ל יעשה משהו..צה"ל תש כוחו..הגיע הזמן לפעולות אזרחיות..שכל אחד יתפוס את מה שהוא יכול ויצא לדאוג שדבר כזה לא יקרה שוב..אנשים חושבים שהם ישבו בבית רגל על רגל וצה"ל יגן עליהם..ולא מבינים שצה"ל רק מחכה לספטמבר לברוח מכאן..
הצבא שלנו הוא בין הטובים בעולם, ואם תתן לו פקודה לכבוש נורמאלי ובלי שטויות של חפים מפשע, הוא יעשה את זה תוך רגע ובלי יותר מדי אבדות
החמאס לא יודע להלחם פנים מול פנים, הוא כמו המחתרות בזמנו, הוא יודע רק למקש דרכים ולשלוח מתאבדים.
סורי אם חפרתי אני פשוט מעוצבן קצת..
רק זו הדרך...
בס"ד
ולא משנה מי יעשה את זה..
לכבוש את עזה, להרוג ת'ערבים ולבנות את גוש קטיף מחדש.
תכל'ס, הפתרון זה שבמקום לפרק כל מיני מאחזים ומקומות קדושים [כה, רמת מגרון זה וואחד מקום קדוש עם אנשים צדיקים...], שפשוט יפרקו את עזה במקום.
זה לא אמור להיות יותר קשה... לבוא, להרוג, לכבוש.
טדאם~
כלומר צריך לכבוש את רצועת עזה, לנקות אותה כמה שאפשר מכלי נשק ומחבלים ואז להישאר על צרי פילדלפי (אם צריך - אז להרחיב אותו ולהרוס כל מה שנמצא בשטח ההרחבה) ושם להישאר ולהרוס כל מנהרה שהערבים יבנו.
אנחנו מבינים משהו בכלל?
מאוד פשוט לומר "לכבוש הכל, להרוג את כולם, להקים את ביהמ"ק ושלום על ישראל".
אף פעם לא הייתי איש צבא, ולא לחמתי בעזה.
גם לא הייתי מדינאית ובטח שלא שר או ראש ממשלה...
אז קטונתי.

גם בן גוריון התחיל להתעסק בסוגיות הרות גורל מגיל 9(ייסד אגודה למען דיבור העברית) ותראי לאן הוא הגיע בסוף.
את חושבת שהפוליטקאים ישבו בגיל ארבעים והחליטו "טוף הגיע הזמן שנחשוב קצת על המציאות"?
שזאת הארץ שלנו ושילכו לקיבינימט !!
אז אני לוידע מאיפה הבאתם את זה,אבל את הגויים שבארץ צריף להעיף לא להרוג.(אני לא מדבר על מחבלים,שזה פשוט שחובה להרוג)
כל אחד שם הוא לא פחות מחבל ממי שעושה בפועל.
מאחורי מחבל בן 16 עומדת משפחה של מחבלונים.
מתחת מחבל בן 45 יש משפחה ענקית וברוכת ילדים של מחבלים קטנים לעתיד.
כל משפחה שם מגדלת את "דור העתיד" בתור "דור השאהיד".
[יאא המצאתי עכשיו... תודו יפה XD]
לא אומרת להרוג את כל הערבים.
פשוט שלא יגורו בארץ היפה שלנו..
אבל את הפסטרמות שגרות בעזה--
אחד אחד לשחוט!!
שבארץ ישראל- וכל הערבים בארץ ישראל מציקים לנו..
חשוב מאוד להיות מעורבים, לפתח מחשבה מקורית, להציע פתרונות.
אבל:
א. אחרי שמשתדלים להבין את המציאות לעומק.
ב. מתבטאים קצת יותר בענווה.
ג. לא מתבטאים בכלל (או לפחות - לא מפריחים מילים. יש לך רעיון? קדימה, לך תצטרף לתנועת עשיה. זה מה שבן גוריון עשה. הוא לא ישב בגיל 9 וקשקש בפורום...)
-משה ר-כי תקרב אל עיר להלחם עליה וקראת אליה לשלום. והיה אם שלום תענך ופתחה לך והיה כל העם הנמצא בה יהיו לך למס ועבדוך. ואם לא תשלים עמך ועשתה עמך מלחמה וצרת עליה. ונתנה ה' אלוקיך בידיך והכית את כל זכורה לפי חרב. רק הנשים והטף והבהמה וכל אשר יהיה בעיר כל שללה תבוז לך ואכלת את שלל אויביך אשר נתן ה' אלוקיך לך. כן תעשה לכל הערים הרחוקות ממך מאד אשר לא מערי הגויים האלה הנה. רק מערי העמים האלה אשר ה' אלוקיך נותן לך נחלה לא תחיה כל נשמה. כי החרם תחרימם החיתי והאמורי הכנעני והפריזי החוי והיבוסי כאשר צוך ה' אלוקיך. למען אשר לא ילמדו אתכם לעשות ככל תועבותם אשר עשו לאלוהיהים וחטאתם לה' אלוקיכם."
(דברים כ' י-יח)
את הערים שבגבולות הארץ המובטחת צריך לכבוש ולעיף משם את כל הגויים.
בכל השאר צריך להשאיר את האזרחים שם..
במקום שהמשרע תעסוק בלפנות את תושבי רמת מגרון, שתכנס לתוך עזה ותמגר את הטילים, תפסיק את האיום הבילתי פוסק על הדרום, ובמקום להגן על האויב, שתגן על אזרחי הארץ הזאת!!!!
מיכאל בן ארי, העם איתך!!!!!
נערות הקוביות!זה ירד מאדד (ברוך ה'..)
אבל עכשיו יש פחות פעילות ממה שהיה לפני הקורונה
ואוו איך בא לי כבר את החופש הגדולל🤭
מה הסיבות שלכם בחיים?
בבסיס אני חי כי זה לא דורש ממנו שום פעולה אלא קורה לבד.
ואני ממשיך לחיות כי אני רוצה להתפתח ולהיות יותר שלם ומאמין שעוד יהיה לי טוב.
בנוסף אני מרגיש שיש לי פה תפקיד בעולם שאולי יהיה משמעותי
לא יודע.
מבררים את זה, מחפשים את זה
הלוואי וידעתי
כל הזמן והמטרה שלי היא לאסוף כמה שיותר כוחות כשאני למעלה כדי להצליח לעלות אחרי הירידה הבאה...
ככה עד שיבוא המשיח....
הפורום חזק להיות פעיל והם דיבורים חזקים אז מוזמנים להעלות נושאים מעניינים שאתם מתלבטים בהם אם סתם שאלות, חוויות, רגשות ופריקות
יש לי הדרן ויש תקלה ואין לי אינטרנט במכשיר (שהוא גם ככה דפוק (חצי טאצ) ובלתי נסבל) אני לא יכולה לקבל לטלפון אימיילים ובנוסף האפליקציה שלהם לא עובדת
יש למישהו דרך לעזור לי?
בבקשה אני נואשת נראלי אם עד סוף שבוע הם לא חוזרים אליי אני עוברת לנוקיה (ונוקיה זה זוועה)
אם מישהו יעזור לי אני אשמח מאוד
או סרטים אחרים