כן, הגיע לו הזמן... (סליחה שאחרי השרשור פרידה המעציב של דניאלה, אני מפיל עליכם עוד משהו, אין לי זמן אחר השבוע..- באמת שכתבתי את הדברים שלי מעצמי- כשקראתי בדקה האחרונה את המכתב של דניאלה, זה נראה לי קצת דומה, אז תתגברו)
לפני שאני מתחיל לנאום, באמת רציתי להבהיר לכם דבר אחד אחרון:
חסר לכם שאתם מתפרעים פה כשאני אלך לי!
לא..סתם..
רציתי לומר שבאמת למדתי מכם המון, מכם, מהחבר'ה פה בנוג"ה, ובכללי בערוץ. גם בדיונים, גם מלהכיר פה אנשים שאני לא חושב שהיה יוצא לי להכיר בחיי שלי. אז המון המון תודה!
אז מה עוד אומרים שנפרדים?
כן, סליחה:
סליחה מכל מי שעצבנתי, הכעסתי, במשך הכמעט שנתיים שאני פה-(עבר מהר), לפעמים בדעות, לפעמים בעריכות ודיקטטורה..(ד"ר אריק..
) ואולי סתם, כי זה אני- ואני מעצבן באופן טבעי..
אני מקווה שהועלתי, עזרתי, ואיפה שהוא הייתי מספיק טוב בשבילכם, כי באמת חבר'ה- אתם ממש ממש תותחים.
תמשיכו להיות פה, בשבילכם, בשביל כולנו. כי כולנו לפעמים צריכים את המקום לפרוק, את המקום ללמוד ולהבין.
אנחנו צריכים לזכור, נוג"ה הוא מקום איכותי, תשמרו עליו כזה- גם אם זה אומר לשמור על הרמה, ולהיות פתוח לאנשים עם דעות שונות ממך, וגם אם זה אומר לשמוח, לשמח ולעזור. (ולהנות, תוך כדי, כמובן.)
בקשה באמת באמת אחרונה.
נפצו את הסטיגמות, באמת תתיחסו לכל אחד כבנ"א, לא לפי סטיגמות, או רושם שהוא יצר פה בפורום-זה קצת מעורפל, אני יודע- אבל באמת תחשבו על זה.
--
--
--
טוב, צאו קצת מהבאסה על זה שאני עוזב..|חיב"ס|...כי באמת יש לכם אחלה מנהלת שנכנסת במקומי.![]()
שרשרו מזל"ט לענבל, gbck630 ! ![]()
האחת שנבחרה בקפידה. אני בטוח שהיא תתרום, ותוסיף גוון מיוחד וטוב לנוג"ה והמון המון איכות.
שתחווה שנות ניהול מוצלחות, ורוויות הנאה, אושר וטוב. שתזכי להשקיע בחבר'ה היקרים פה, ולזכות מזה, עוד ועוד.
המון ב"הצלחה.
<אריאל>
[ושנה הבאה אני אקפוץ לבקר, אני לא אהיה פעיל כמו פעם- בעז"ה אשב ואבנה את עצמי בישיבה- אבל במוצאי שבת, פעם בשלוש שבתות, אני אבוא, בשעת לילה מאוחרת- ואבדוק לי שאתם נהנים פה, חסר לכם שלא!]

מלא בהצלחה.