רעיונות לסרטים חזקים עם מוסר השכל חזק ולא דווקא סרטי ילדים שיש בהם מסרים (כמו מלך האריות) אלא שמיועדים לכך (כמו "כשהנערים שרים" וכו')
[וכן, אני יודעת שקיים פורום שרטים, אבל המטרה שלי היא המסר ולא הסרט אז אשמח לעזרה!!!]
שבוע טוב עם בשורות טובות!!!
רעיונות לסרטים חזקים עם מוסר השכל חזק ולא דווקא סרטי ילדים שיש בהם מסרים (כמו מלך האריות) אלא שמיועדים לכך (כמו "כשהנערים שרים" וכו')
[וכן, אני יודעת שקיים פורום שרטים, אבל המטרה שלי היא המסר ולא הסרט אז אשמח לעזרה!!!]
שבוע טוב עם בשורות טובות!!!
אולי יש שם 2 נשיקות...
מועדון קרב- לא נקי אבל מסר מדהים..
המשחק של טרומן-בערך נקי
יס מן-יש קטעים שצריך להריץ
?!?!?
אם זה לא נקי-אז לא רואים בכלל, זה לא ברור?
שאתה תמיד נשאר מי שאתה ולא ללכת לתרבויות אחרות(המערב) וכו
כמובן תמיד יש את המדריכים שמקריאים סיפור| משחקים משחק ואומרים לחניכים למצוא את המסר....
נראה לי שהוא נקי לגמרי אבל אל תסמכי עלי.
של סאןשאן וג'ריNo fear!הוא נקי יש שם קצת גסויות...
הנוכל המבריק -אין שום מסר. אבל מצחיק בטירוף,ונקי לגמרי
נקי ועם מסר
איזה מסר? לא לחיות בסרט???
אשמח לעוד רעיונות למסרים במופע של טרומן.
לומדים מהצופים ומההפקה שמוכנים לאמלל בן אדם בשביל כיף ורייטינג.
אדם צריך רגע להסתכל על עצמו כאילו הוא טרומן-ולחשוב אם כל מה שהוא עושה הוא היה עושה אם היו מצלמים אותו???
הרי הקב"ה רואה אותנו כל רגע ושניה!!
אפשר לעשות דיון על היכולת שלהם לעשות את זה ולראות איך אנשים בשביל כסף מוכנים לתת את חייהם ומכך ללמוד לא לעשות את זה.....
אם את רוצה עןד-תגידי ובשמחה אני יגיד...
א. שכל החיים אנחנו בעצם בהצגה, ובלי סוף דברים שאנחנו עושים זה בגלל מה שרואים אותנו ובגלל מה שיחשבו עלינו, ובעצם אנשים לא יודעים מה זה לחיות בשביל עצמם ולא לחיות בחשיבה על החברה
ב. כשאנשים נמצאים במצב מסוים הם מתרגלים אליו אפילו אם הוא גרוע וזה נהיה החיים שלהם, ואז גם אם יש להם הזדמנות או שהם מבינים שהמצב לא טוב הם לא מעזים לצאת ממנו, וצריך המון אומץ וכוח כדי להשתחרר מדברים שאתה רגיל אליהם ולאפשר לעצמך לצאת לחיים חדשים
המופע של טרומן משום מה זכור לי כסרט משעמם ממש!
אממ ושמות של סרטים אבל תצטרכי לצנזר! -
לתפוס את הרגע ולעולם אל תסוג! 2 סרטים ממש יפים אבל קצת אלימים (זה על מכות...)
מקווה שתמצאי משהו...
ו...לאיזה גיל?
ברגע שראיתי את השרשור חשבתי על "כשהנערים שרים". ואז גיליתי שכתבת אותו כדוגמא...
אבל אני אחשוב על עוד דברים...
כרגע עולה לי הרעיון של "שומרת אחותי" סרט חזק עם מסר די ברור, אך מעורר דיון... (מתאים לפעולה בבני עקיבא באמצע שבוע...
)
אם אחשוב על עוד, אשתדל לכתוב...
סרט חזק, מבוסס על סיפור אמיתי.
הבעיה היא שזה לא לגמרי צנוע, אין שום נשיקה או בכלל התאהבות, אבל הבנות שם לבושות לא הכי צנוע..
אבל מי שזה לא מפריע לה, כדי כי זה באמת סרט שחבל להפסיד..
מדגסקר (יש 2 חלקים), המלאכית
סרט נהדר משנות השבעים. שחור לבן
כותבי החירות - וזה סרט מהמם!
סרט חובה למדריכים וסרט עמוק, וטוב.
הסרט הטוב ביותר שראיתי בחיי.
עוד סרט (שהוזכר כאן) - לזכור את הטיטאנים (נקי).
12 המושבעים (ישן, אבל עם מסר!)
נקי כמעט לחלוטין, אם זכור לי נכון. ומאוד מאוד פה.
אצלנו בשבט זה לא עשה שום דבר חוץ מדמעות בעיניים של כמה בנות.... יש סרט ישראלי ממש חזק (אם אתם רוצים להבין כמה- דוד שלי מארצות הברית שבכלל נשוי לגויה המליץ לנו עליו בתור אחד הסרטים האהובים עליו) אבל הוא ממש לא נקי, כלומר הייתי מראה אותו לשבט הרא"ה ומעלה אבל יש שני קטעים שלגמרי צריך להריץ (אחד אפשר גם לכבות את המסך ובשני צריך להוריד את הקול), קוראים לו "ללכת על המים", הייתי ממליצה עליו בחום (למי שלא הבין- אני לא חושבת שזה טוב שאני אמליץ על סרטים או ספרים לא נקיים, אז הייתי ממליצה עליהם.) זה היחיד שעולה לי בראש, עד כאן החפירות של מירב להיום
.
אחד הסרטים החזקים!!
והוא די נקי...
לא לילדים קטנים
ממש לא ציפיתי מגולשי הפורם שיכתבו כאלו הצעות אנו חיים במציאות שהכל פרוץ ואסור פשוט אסור לצפות בכאלו סרטים בטח שלא להציג אותם לחניכים וכו..
איזה מסר אפשר לקחת מיוצרים גויים שכל מה שמעניין אותם זה רק תועבה!!
למה שלא תציגי סרט על חייל שנפצע או נהרג אפשר ללמוד מזה כל כך הרבה יש את הסרט עקבות בחול של דוד חטואל מדהים!! הסרט על רועי קליין או "ניר יש לך בת" ועוד מלא אפילו סרט על גוש קטיף כמה חוזק ואמונה בציבור שלנו הם משדרים אבל הטיטניק??
באהבה גדולה =)
דוקא ראיתי בו מסר אחר- שאנחנו בואורגינל כמו טרומן..
כל החיים שלנו מתוכננים להפליא כמו האיש הזה- מי האנשים שנפגוש במשך החיים, עם מי נתחתן, מה יקרה לנו.. כי באמת- הבמאי הכי מדהים שיש- הקב"ה- בכבודו ובעצמו- ישב ואשקרה תכנן לנו סרט.
וזה על הקטע שיש תמיד מישהו למעלה- שעוקב איך מתקדם התסריט .. זהו, על אמונה וההשגחה הפרטית שיש לכל אחד..
א'- לא פתחתי את השרשור כדי להדיין על נקיות סרטים...
ב'- גם לא לסרטים נקיים...
ג'- למי ששאל/ה- זה לגיל שלי (גדול..XD) לערבי סרט עם מסרים חזקים או סתם לעצמי...
ד'- אשמח לשמוע עוד הצעות
ה'- תודה לכולם!!
))
אני חושבת שאפשר ללמוד לא רק מסרטי גבורה על חיילים שנהרגו.. לא כל מסר הוא על גבורה.. יש סרטים אמריקאים שמביאים מסר חזק וחשוב ליומיום וגם לא ליומיום.. וזה אפילו יותר חשוב מלראות סרט על מישו שהקריב את חייו למען... אני לא אומרת שכל סרט טובב... כמובן יש הרבה סרטים שאסור לראות.. אבל בכל זאת כמה מסרים אפשר להעביר בסרטים על גוש קטיף? [שלא תביני אאותי לא נכון, אני כל היום רואה סרטים על גוש קטיף...]
בקיצור לא צריך לפסול ישר ששומעים ... אפשר לצנזר או לחפש סרט מתאים וזה יכול להיות ממש חשוב לחיים או סתם כייפ.. [מותר לפעמים לאא?]
גם נקי 100% וסרט חזק מסר ע נ ק פשוט ח-ו-ב-ה- !!!!!!!
סיפור אהבה בלתי נשכח- לא זוכרת מה המסר אבל הסרט חזק, מולאן.
בהצלחה.
זה ירד מאדד (ברוך ה'..)
אבל עכשיו יש פחות פעילות ממה שהיה לפני הקורונה
ואוו איך בא לי כבר את החופש הגדולל🤭
מה הסיבות שלכם בחיים?
בבסיס אני חי כי זה לא דורש ממנו שום פעולה אלא קורה לבד.
ואני ממשיך לחיות כי אני רוצה להתפתח ולהיות יותר שלם ומאמין שעוד יהיה לי טוב.
בנוסף אני מרגיש שיש לי פה תפקיד בעולם שאולי יהיה משמעותי
לא יודע.
מבררים את זה, מחפשים את זה
הלוואי וידעתי
כל הזמן והמטרה שלי היא לאסוף כמה שיותר כוחות כשאני למעלה כדי להצליח לעלות אחרי הירידה הבאה...
ככה עד שיבוא המשיח....
הפורום חזק להיות פעיל והם דיבורים חזקים אז מוזמנים להעלות נושאים מעניינים שאתם מתלבטים בהם אם סתם שאלות, חוויות, רגשות ופריקות
יש לי הדרן ויש תקלה ואין לי אינטרנט במכשיר (שהוא גם ככה דפוק (חצי טאצ) ובלתי נסבל) אני לא יכולה לקבל לטלפון אימיילים ובנוסף האפליקציה שלהם לא עובדת
יש למישהו דרך לעזור לי?
בבקשה אני נואשת נראלי אם עד סוף שבוע הם לא חוזרים אליי אני עוברת לנוקיה (ונוקיה זה זוועה)
אם מישהו יעזור לי אני אשמח מאוד
או סרטים אחרים