יש לנו כלבה קטנה, והוטרינרית המליצה לנו לעקר אותה, מה אתם אומרים?
מצד אחד זה באמת טוב, גם לכלבה וגם לנו...
אבל מצד שני זה להפוך את סדרי הטבע! את מה שהקב"ה יצר! אם כולם יעקרו את הכלבים שלהם אולי הכלבים ייכחדו?...
יש לנו כלבה קטנה, והוטרינרית המליצה לנו לעקר אותה, מה אתם אומרים?
מצד אחד זה באמת טוב, גם לכלבה וגם לנו...
אבל מצד שני זה להפוך את סדרי הטבע! את מה שהקב"ה יצר! אם כולם יעקרו את הכלבים שלהם אולי הכלבים ייכחדו?...
תן חיוך....=)סתם..זה רק בגלל שאנ'לא סובלת חיות..
ב). עוד לא ראיתי ת'כלבה אז לשמור עליה עד שאני יבוא [מתי זה יקרה?!]
"לא יהיה בך עקר ובהמתך"...
אבל אני שמעתי שנקבה זה יותר פשות קיצר תשאלי רב...
עקרונית זה אסור!!!
בס"ד
אנחנו עיקרנו את החתולנה שלנו, כל חצי שנה היא המליטה בין 5 ל9 גורים, היה גם לה וגם לנו קשה להפרד מהגורים... הקש ששבר את גב הגמל היא שפעם אחת הסתובבה לנו נימיה (סוג של עכבר מאוד ארוך, כמור סמור וכמו חמוס...רק שנימיה גם טורפת...) בחצר, ראתה את הגורים הנחמדים שלנו, חמדה אותה, ובאחד הבקרים קמנו וגילנו שבפתח הכניסה של הבית (החתולה בחוץ, היה סל כזה של הגורים בכניסה לבית) יש זירת רצח, הכל היה דם וגופות של גורי חתולים
-נחמד זה לא היה, קיבלנו אישור מהרב לעקר אותה...ודווקא ניראה שהיא מסתדרת 
זה עוזר לכלבים כך לא יהיו הרבה כלבי רחוב...
http://www.kipa.co.il/ask/show/182842-%D7%A1%D7%99%D7%A8%D7%95%D7%A1-%D7%95%D7%A2%D7%99%D7%A7%D7%95%D7%A8-%D7%9B%D7%9C%D7%91%D7%99%D7%9D
זה ירד מאדד (ברוך ה'..)
אבל עכשיו יש פחות פעילות ממה שהיה לפני הקורונה
ואוו איך בא לי כבר את החופש הגדולל🤭
מה הסיבות שלכם בחיים?
בבסיס אני חי כי זה לא דורש ממנו שום פעולה אלא קורה לבד.
ואני ממשיך לחיות כי אני רוצה להתפתח ולהיות יותר שלם ומאמין שעוד יהיה לי טוב.
בנוסף אני מרגיש שיש לי פה תפקיד בעולם שאולי יהיה משמעותי
לא יודע.
מבררים את זה, מחפשים את זה
הלוואי וידעתי
כל הזמן והמטרה שלי היא לאסוף כמה שיותר כוחות כשאני למעלה כדי להצליח לעלות אחרי הירידה הבאה...
ככה עד שיבוא המשיח....
הפורום חזק להיות פעיל והם דיבורים חזקים אז מוזמנים להעלות נושאים מעניינים שאתם מתלבטים בהם אם סתם שאלות, חוויות, רגשות ופריקות
יש לי הדרן ויש תקלה ואין לי אינטרנט במכשיר (שהוא גם ככה דפוק (חצי טאצ) ובלתי נסבל) אני לא יכולה לקבל לטלפון אימיילים ובנוסף האפליקציה שלהם לא עובדת
יש למישהו דרך לעזור לי?
בבקשה אני נואשת נראלי אם עד סוף שבוע הם לא חוזרים אליי אני עוברת לנוקיה (ונוקיה זה זוועה)
אם מישהו יעזור לי אני אשמח מאוד
או סרטים אחרים