נכון יש כאלה שאומרים שמי שמלכלך את א"י אז תפילותיו לא נענות 40 ימים?!!
זה נכון?!!
ובוא נגיד שכן,-אז מה הקטע שאני יתפלל עכשיו 40 ימים? כאילו לחינם?....זה גם ככה לא נענה...
תשובה במהרה....ווקשה!! 
מיריצ'י =)נכון יש כאלה שאומרים שמי שמלכלך את א"י אז תפילותיו לא נענות 40 ימים?!!
זה נכון?!!
ובוא נגיד שכן,-אז מה הקטע שאני יתפלל עכשיו 40 ימים? כאילו לחינם?....זה גם ככה לא נענה...
תשובה במהרה....ווקשה!! 
סורי אבל זה נשמע ממש כמו אמונה תפלה..
נשמע כמו המצאה של קק"ל בשביל דתיים או הורים מחנכים בדרך גרועה.
נשמע שמישהו לקח את ההלכה רחוק, אבל ממש ממש רחוק.
בכל מקרה צדיקה, ברור שיש עניין להתפלל!!! אין דבר כזה שאין עניין. תאמיני לי שאם את מתפללת באמת, ובאמת רוצה להתקרב אל רבונו של עולם, הוא יענה לתפלותייך בעזרת ד'.. הוא לא כפוף לתנאים שקובעים כאן..
קיצור, נשמה, תתפללי, עמ"י צריך את התפילות שלך! ושכוייח על השאלה!
בשורות טובות! 
וגם אם זה היה נכון, או שיש משהו אחר שעליו נאמר באמת דבר כזה, או דבר דומה-אז אפשר לחזור בתשובה, ותמיד אפשר לחזור בתשובה...
האדמו"ר מצנעאחפרנו על זה בשבת !! " כול המלכלכך את א"י תפילותיו לא נענות 30 יום.."
אין כזה דבר.

לא שמעתי דבר כזה בחיים ולא מוכר לי בכלל משהו שיכול למנוע מתפילות להתקבל, אבל גם אם יש משהו כזה ההלכה אומרת שצריך להתפלל וזה ממש ממש לא תלוי בקבלת התפילה, ולכן אי אפשר להגיד ש"אין קטע", כי גם אין קטע לעשות הרבה דברים אחרים כמו לשבת בסוכה או לאכול דיקטים למשך שבוע. אנחנו עושים כי ה' ציווה וזה הקטע. (ולמתחכמים שיגידו לי שה' לא ציווה להתפלל, יש 2 תשובות: 1. ספר החינוך מצווה תל"ג, 2. מה שחכמים מצווים אותנו נחשב כדבר ה', כפי שהגמרא אומרת לגבי "אשר קדשנו במצוותיו, וצונו" במצוות דרבנן)
תמיד אומרים לנו שה' מקשיב כלהזמן, לא?! לוידע...
אבל זה לא באמת!! זה סתם בצחוק!!!
מרים, את נשמה!! חח קרעת אותי
הוא הראיה הגדולה ביותר שתפילה תמיד מתקבלת, גם אם לא נענית על אותו רגע, הקב"ה הוא לא כספומט ח"ו
אני לא יודע בחיים לא שמעתי על זה אבל בקשר לשאלה יש סיפור על ( לא זוכר בידיוק מי זה היה
) אחד מהתנאים שכפר בתורה ויום אחד בשבת הוא בא לבקר את תלמידו שהיה תנא בעצמו והם יצאו לטיול עד שהרב ( הכופר..) אמר לתלמיד עד כאן מותר לך ללכת ( יש דין כמה מותר ללכת בשבת ..) אז התלמיד אמר לרבו אני חוזר אולי גם אתה תחזור איתי? אמר לו הרב אני אין לי תקנה כי יצאה בת כל ואמרה לו שאין לו תקנה יותר .. אמר לו התלמיד שבת שלום והתחיל לחזור ומיצד שני גם הרב המשיך ללכת להמשך ואז יצאה שוב בת קול ואמרה לו שאם הוא היה חוזר אז הוא היה מיתקבל בחזרה ...
( אם לא הבנתם מה שרציתי לומר זה שגם אם קיים כזה דבר זה לא פוטר אותנו מיתפילה שלא נחזור על הטעות שעשה אותו תנא....) יום טוב
בתכל'ס הוא יכל לעשות תשובה, הוא לא רצה, כי הותר לו הכל (לכאורה).
פצפוניתאנחנו לא עושים חשבונות שמיים, ואנחנו לא יודעים לאן התפילות הולכות?!
ייתכן והיו אמרוים להיות דברים יותר גרועים חו"ח והתפילות גרמו לכך שזה יגמר רק בדבר אחר וקטן יחסית לקודם..
מה שכן- תפילות עכשיו בזמן הזה שבו עמ"י נמצא! הן באמת דבר שאנחנו זקוקים לו!
אף אחד לא יודע חשבונות של מעלה.
שנית, יש דבר שנקרא תשובה, ואפשר לחזור בתשובה ולהמנע להבא, וגם להעלות למודעות של אנשים אחרים.
שלישית, שהתפילות לא יענו, זה יכול להיות רק בשבילך ולא לאחרים.
רביעית, לא להענות זה לא אומר שהתפילה מתבזבזת. התפילה הולכת ישר להבאת המשיח במהרה.
כל זה בהנחנה שזה נכון, אע"פ שמעולם לא שמעתי על זה, נשמע לי הגיוני. לא לזלזל בארה"ק.
זה ירד מאדד (ברוך ה'..)
אבל עכשיו יש פחות פעילות ממה שהיה לפני הקורונה
ואוו איך בא לי כבר את החופש הגדולל🤭
מה הסיבות שלכם בחיים?
בבסיס אני חי כי זה לא דורש ממנו שום פעולה אלא קורה לבד.
ואני ממשיך לחיות כי אני רוצה להתפתח ולהיות יותר שלם ומאמין שעוד יהיה לי טוב.
בנוסף אני מרגיש שיש לי פה תפקיד בעולם שאולי יהיה משמעותי
לא יודע.
מבררים את זה, מחפשים את זה
הלוואי וידעתי
כל הזמן והמטרה שלי היא לאסוף כמה שיותר כוחות כשאני למעלה כדי להצליח לעלות אחרי הירידה הבאה...
ככה עד שיבוא המשיח....
הפורום חזק להיות פעיל והם דיבורים חזקים אז מוזמנים להעלות נושאים מעניינים שאתם מתלבטים בהם אם סתם שאלות, חוויות, רגשות ופריקות
יש לי הדרן ויש תקלה ואין לי אינטרנט במכשיר (שהוא גם ככה דפוק (חצי טאצ) ובלתי נסבל) אני לא יכולה לקבל לטלפון אימיילים ובנוסף האפליקציה שלהם לא עובדת
יש למישהו דרך לעזור לי?
בבקשה אני נואשת נראלי אם עד סוף שבוע הם לא חוזרים אליי אני עוברת לנוקיה (ונוקיה זה זוועה)
אם מישהו יעזור לי אני אשמח מאוד
או סרטים אחרים