זה לא כ"כ קשור לפורום, אז אם זה מעצבן אותכם- אז אל תגיבו וזה ירד מהר למטה, או שתתחננו לעקיבא או לצדיקה שימחקו.
הייתי בחתונה ביום ראשון, ובשלב המנה אחרונה הגישו גלידה (מגעילה סטנדרטית בטעם של קרטון), טוב ויפה.
דוד שלי פתאום קלט ששולחנות אחרים קיבלו עם הגלידה גם פרוסת עוגה.
והוא כאדם חשוב שמגיע לו התחיל לצעוק על המלצר, בקולי קולות, מול כולם, על זה שלא קיבל עוגה עם הגלידה ושולחנות אחרים כן קיבלו, ומה זה היחס הזה וכו'. כאילו שהוא שילם על זה וחייבים לו משו.
והגדיל לעשות וקרא לרב מלצרים וצעק גם עליו מול כולם, בנוכחות המלצר.
המלצר לא ענה כלום לדוד, אלא שתק וביקש סליחה.
כולנו התביישנו בשביל המלצר, והתביישנו להיות קשורים לדוד, ואם רק היינו יכולים היינו צועקים עליו שיסתום.
בסוף האירוע הלך אחי ואמר למלצר שהיה לנו מאד נעים וטוב, אחלה שירות וכו', ושלא נעים לנו בשבילו.
המלצר, בחור בן 21, לא נראה ת"ח או משו באזור בכלל, אלא סתם יהודי פשוט. אמר לאחי- אני יהודי מאמין ויש לי רב שאמר לי שמה שכל מה שמגיע לאדם זה מהשמים. ואני יודע שבר"ה יעשו חשבון, אבל לא לי, אלא למישו אחר.
והוסיף- שהרב מלצרים לקח אותו למטבח, שצעק עליו לפני כל המלצרים, ושהוא לא יקבל משכורת על הערב הזה.
הצענו לו כסף, והוא אמר - למעלה סדרו לי את זה, וכנראה זה היה מגיע לי.
ראוי לציין שהדוד הוא רב, עם זקן (לא ארוך, אבל יש לו מראה).
כשאחי סיפר שהמלצר איבד את המשכורת היינו כבר באוטו, אבל אם הייתי שומע על זה באולם- הייתי שופך על הדוד עד שהיה מבקש סליחה ומשלם כפול...
איזה זוועה זה היה. ![]()

שתמיד עלתה לו בחילה מהשירים האלה ותמיד שמע בעיקר לועזי ולא ירד לפשוטי העם