או סרטונים, לא לגמרי צנועים?
או סרטונים, לא לגמרי צנועים?
ואסור לראות את זה.
היתה(ואולי עדיין יש) איזו פרסומת על "מסעות מרתקים", וגם הרבה פעמים כשמעלים בכתבות תמונות של נשים, לא נזהרים בזה...(אני יכול לחפש בשבילך דוג' אם תרצה...)
למה לא להתמקד בזה?
אם היתה פה תמונה של מישהו יורק לאביו בפרצוף, בטוח היתה פה מחאה רבתי, נכון?
אז למה כשיורקים לקב"ה בפרצוף, לא צריך להתמקד בזה?(אני מאמין שזה בטעות, ומחוסר שימת לב, אבל כדאי להתחיל לשים לב לזה..)
אני לא נכנסת כרגע לדיון ההלכתי ומה הרבנים בערוץ מחליטים לשים או לא.
זה שיש לא מעט רבנים שסוברים כמו אבגדה- זוהי מציאות.
זה שיש גם לא מעט רבנים שסוברים אחרת ממה שטוען אבגדה - זוהי גם מציאות.
אבל לא נראה לי שיש רב שיסכים לזלזל במה שמפריע לאח שלך, במיוחד שיש ביסוס הלכתי לדעתו.
ולא נראה לי שיש מישהו שהיה רוצה שיזלזלו בו, בעקבות מה שכתב (במיוחד שאבגדה, לא תקף אלא העיר בעדינות).
אפשר להגיד שאתם לא סוברים כמוהו,
אבל זוהי לא פע ראשונה שמישהו "מעז" להגיד את דעתו על פרסומת לא צנועה לדעתו, ונכנסים בו.
בעניין הזה של צניעות בשרוולים ?
אם מזה אתה בוכה ככל הנראה אתה לא דת"ל....
מה זה תעבור לכיכר השבת?? יש פה בן אדם שמפריע לו משהו וזכותו המלאה להתלונן
על זה.. "אם מזה אתה בוכה ככל הנראה אתה לא דתי לאומי".. אם דתי לאומי בשבילך אומר שלא צריך להקפיד על דברים אז באמת בושה להיות דתי לאומי..
בס"ד
אז ככה:
פעם היו זוג חרדים, האישה ממש רצתה ללכת לקולנוע, אך בעלה לא רצה.
הבעל הלך לרב שלו ושאל אותו מה לעשות.
אז כך ענה לו הרב (שימו לב!!): "יש לי רעיון, שים כיפה סרוגה- ורק כך תוכל ללכת".
לדעתי, אסור שכך זה יהיה.
חייבים לשנות את זה.
שבת שלום.
עד שרואים כאן דבר כזה.. זה לא קורה הרבה.
ובכלל, ביחס לכל שאר המקומות באינטרנט- ערוץ שבע מצונזר לחלוטין. יאללה, ראית פעם אחת, תבליג ותמשיך הלאה.
עבירה היא דבר קטן?
אם יש פה בעיות הלכתיות, אז לא בטוח בכלל שקיום הערוץ שווה את זה.
שאנשים יעברו על ההלכה בשביל מה? בשביל להתעדכן בחדשות?
ואם אני אראה שזה לא חשוב פה-אולי באמת אני אלך פשוט לכיכר השבת/חדרי חרדים...
אבל אם אני אעשה את זה, זה יהיה ביזיון עצום לערוץ 7.
על מה בדיוק להבליג?
אם היה פה "רק" פעם אחת, פרסומת שמישהו יורק על אבא שלך...הערוץ לא היה מקבל תגובה נזעמת? למה?
כי זה חשוב לך.
וכשזה על אלוקים? פתאום זה לא חשוב?
במכולת, בבית הספר, בעבודה ובכל מקום אפשרי.
אין מה לעשות. אין איך להתחמק מזה חוץ מלצאת מהציבור.
אני הייתי מבררת לפני שאני באה בטענות לאתר על הרמת הצניעות שלו עד כמה אתה מתאים להלך רוח של האתר.
בכל אופן אני עצמי לא אוהבת שמשתמשים בנשים כאובייקט מיני אבל נשים עם שרוולים עד אמצע הזרוע כבר מזמן לא בגדר אובייטק.
אבל אם אפשר להמנע מזה, אז למה לדפוק ת'ראש בקיר?
אז יש את זה ברחוב,
אז?
אז זה אומר שנכניס את זה לכל תחומי החיים שלנו?
א. אני לגמרי לא בטוח שזו מדיניות מכוונת, שמגובה ע"י הסמכות התורנית של ערוץ 7 (הרב זלמן מלמד כמדומני).
ב. גם עם זה אופי האתר, אם להרבה ממשתמשי האתר זה מפריע, אני מניח שהנהלת האתר תנסה להתחשב בהם, והוא יכול להביע את דעתו, ולקוות שאחרים יצטרפו לדעתו.
לא פיירית ולא נכונה!
אנחנו סתם מתפללים שלא נבוא לידי נסיון כל בוקר (ברכות השחר) וכל לילה (ק"ש שעל המטה), בשביל שדווקא אח"כ נחטא בזה כי יש כאלה שהולכים ברחוב?!
יש גמרא בבבא בתרא, שכשיש נשים שעושות כביסה [מה שאומר שיש קצת חוסר צניעות] אסור לאדם לעבור שם אם יש דרך אחרת ואם עובר שם נקרא פושע(!) אלא אם כן הוא אנוס (מה שכמובן לא מתיר לא להסתכל בכוונה תחילה..) - מה? מה הלחץ/נערווין הזה? - כן זו תורה ויש לאו מפורש: "לא תתורו"!
ל"אבגדה" - אני גם פעם כתבתי על זה כאן, ואם אתה כותב כאן... [הסק מסקנותיך..]
אני גם משער שלא שאלו את הרב מלמד!..
המקרה בגמרא הוא לא "קצת חוסר צניעות" זה הדבר הכי גרוע!(תלמד את הגמרא שם ותבין)
עם עיניים ברצפה. עכשיו טוב לך?
הבעיה להסתכל על דברים לא צנועים, היא לא בזה שהם משתמשים באשה כאובייקט מיני, אלא שהתורה אסרה, ובדקתי את הנושא הזה טוב טוב, ואסור לראות מרפק של אשה.
חוץ מזה-איזו מן טענה זו שיש את זה בכל מקום?
במדינה שכולם גנבים, ובלאו הכי, כולם ניזוקים מזה, מותר לגנוב? (שהרי כולם ניזוקים מזה-והנזק שאתה מוסיף, אפסי לכאורה...)
בס''ד
אני לא מצליחה להכניס קישור... אשמח לטיפול התקלה 
ושוב תודה!
ולא מצליחה לערוך ולשים קישור חדש.
בס"ד
ולא קורה כלום. הלשונית שבה מכניסים את הקישור לא מופיעה. ניסיתי גם במחשב וגם בפלאפון.

האפשרות לתגובה משום מה בצד מתישהו.
ומשום מה יש כאלו שזה עוד יותר בצד, ואי אפשר בכלל.
לאט לאט זה עובר להיות יותר בצד

לא שנים ועשרים
וגם, מה עם הגדרה לאלה שרוצים "בעומר"?

אולי מתפללים סוג ג. אולי זה יותר רבדים ופחות סוגים
וככה לא פוגעים באף זהות של שום אדם
(מעניין מתי יהיו סידורים שיהיה כתוב בהם "שלא עשני גוי.ה.ם./יליד/אמריקאי שאינו בצבע עור של אשכרוע")
ואז אני לא יכול לספור בברכה
אבל חשוב לי לדעת.
למה יש פרסומות לא צנועות בערוץ?
זה קשור אליכם או שזה משהו שגוגל עושה בלי קשר לערוץ?
יש דרך לחסום את זה?
אין לי פרסומות לא צנועות
יש את ההגבלה על 25 הודעות. זה מצויין - אבל זה כרגע לא באמת מתפקד. אמנם יש הודעה צפה על פני הצ'אט אבל זה לא חוסם את אפשרות השליחה.....
בנוסף, הייתי עושה חסימה לשליחה בין נשים וגברים. מנסיון, זה יתקן הרבה עוולות .
ולא אמור למנוע ממשתמש לענות למי שכתב לו כבר.
אך הסיסמא הקודמת בוודאות נכונה.
אני מוודא זאת ע"י יציאה וכניסה מחדש לפורומים עם הקלדה ידנית של הסיסמא הישנה, ולא מסתמך על הסיסמא השמורה בזיכרון הדפדפן
החלפת סיסמא דרך הקישור למייל של "שכחתי סיסמא" במסך הכניסה, עובדת.
אחרי עדכון הסיסמא, ניסיתי שוב דרך עדכון סיסמא בכרטיס האישי, ולא עובד. אותה שגיאה: "סיסמא ישנה שגויה" (ברור שהפעם הקלדתי את הסיסמא החדשה שהחלפתי לפני רגע)
בכרום בטלפון נייד, אם עוברים לפורום אחר דרך הקיצורים שבצד
בשורת הכתובת יש כתובת מקוצרת וזה מגיע לעמוד ריק