מה דעתכם?עירית =)

היום פורסם שהרב המקובל ניסים שלום חלם על הסבא שלו שהמשיח בפתח ויש לפרסם זאת לכל עמ"י עוד ציווה שמי שיזדרז וישלח זאת ינצל מחבלי משיח מי שלא ישלח עלול לאבד ממון רב הרב הזהיר לפרסם ברבים לכל הפחות ל12 איש כמניין שבטי ישראל דחוף זוהי שעת רצון

----

ראיתי את זה בפייסבוק , משהי פירסמה, בטענה שהיא לא לוקחת סיכון...

אז אלף אני חושבת שזה בין ההודעות השגרתיות האלה שמשהו יושב וכותב.

ובית, משהו יודע אם בכלל יש כזה רב???? כי חיפשתי באינטרנט ולא היה כתוב שום דבר ואם הוא באמת מקובל,

אז היה אמור להיות כתוב משהו.

קיצור- אם משהו יודע , אשמח שיענה, לא כי אני מאמינה בזה. אני לא נוהגת להאמין לפרסומים שמתישהוא בהודעה כתוב:

תעבירו ל....ואח"כ אם לא תעבירו אז...

מישהו יודע אם להקפיץ גם נחשב? שמואלג
אה,חבר שלי אמר שאבא שלו בדק ואין רב כזה...nbsa155אחרונה

אין......

?אז בואו ונמשיך לצפות למשיח....בעז"ה...

אנשים כבר שאלו על זה ..בשמחה תמידD:

זה לגמרי טיפשי, בעיקר שחבר'ה מפה אמרו שהם קיבלו ת'הודעה הזאתי כבר לפני שנתיים..

ועזבי, זה שטויות .. למה שרב יגיד להעביר בדיוק ל12 אנשים  ? ויש דרכים הרבה יותר פשוטות לפרסם את זה אם הוא היה רוצה .. (:

עזבי. פשוט תתעלמי, סתם עוד הודעה שאיזה משועמם כתב !!

אמרו לי גם*טליוש*

שהרב אליהו זצ"ל התגלה לאשתו בחלום לפני 9 באב ואמר לה שזה 9 באב האחרון. אני לא יודעת אם מישהו המציא את זה, אבל בכל מקרה תמיד טוב להאמין שהמשיח בפתח, ולבשמחה תמיד- גם אם אנשים קבלו את זה לפני שנתיים, זה לא אומר שהמשיח לא פה, זה פשוט אומר שהוא עוד לא התגלה אלינו. אז כדאי שנזדרז ונתקן את עצמינו מהר!!!!!!!!

פ'חחח...ולי שלחו ופירסמו על רבנים אחרים...תן חיוך....=)

מה שאומר שזה לא נכון...

ואם את כ"כ מאמינה ורוצה לפרסם, אבל לא לשקר- תני לי הוכחה מהרב עצמו (ולא בעיתונים!) אלא בפה של הרב שזה אמיתי..

אני לא מאמינה לזה. רק שאלתי מה דעתכם...עירית =)
את זה אמרו רבותינו ובראשם מרן הרב כבר לפני 80 שנה.האדמו"ר מצנעא
שלחו לי את זה בפלאפון...עכבר הכפר

אז פשוט כתבתי בסטטוס בג'ימייל, שיהיה... [כן, יש סטטוס בג'ימייל! לכל הפייסבוקניקים שביננו ]

חברה שלי שלחה בחזרה למי ששלח לה את זה ככה: "היום פורסם שהרב המקובל ניסים שלום חלם על הסבא שלו שהמשיח בפתח ויש לפרסם זאת לכל עמ"י. יש לשלוח זאת ל60,000 רבבה איש כמניין בני ישראל בצאתם ממצרים. אם לא-תמותו עכשיו." [אני לא בטוחה שזה בדיוק 60,000 רבבה איש שיצאו ממצרים, אבל אלתרתי משהו

חבר'ה!!יפואית ג-א-ה

אתמול פורסם ברדיו קול ברמה, שזה לא נכון, ושזה איזה אחד לא בסדר עשה את זה.

ועצם זה שאומרים להעביר לשנים עשרה אנשים אם לא , לא תינצל מחבלי משיח, זו השטות הכי גדולה, וזה גם מעיד על שקר. ( הרב רביד נגר)

אז אם עדיין שולחים לכם את זה , אל תשלחו.

חחח. איזה מוזר זה שקוראים לוalezish

הרב רביד נגר??

אני זוכר אותו כמורה המצחיק ביסודי ובעל קייטנה...

קיבלתם SMS על מקובל שחלם שהמשיח בפתח? אל תעבירו11223344

http://www.srugim.co.il/22627-%D7%A7%D7%99%D7%91%D7%9C%D7%AA%D7%9D-sms-%D7%A2%D7%9C-%D7%9E%D7%A7%D7%95%D7%91%D7%9C-%D7%A9%D7%97%D7%9C%D7%9D-%D7%A9%D7%94%D7%9E%D7%A9%D7%99%D7%97-%D7%91%D7%A4%D7%AA%D7%97-%D7%90%D7%9C-%D7%AA%D7%A2

קיבלתם SMS על מקובל שחלם שהמשיח בפתח? אל תעבירו

הודעה שעוברת באמצעות מסרונים מספרת על מקובל בשם ניסים שלום שחלם שסבא שלו אומר שהמשיח בפתח. כדי לפרסם את הדבר לכל עם ישראל צריך לשלוח את ההודעה לפחות ל12 אנשים כמניין שבטי ישראל ומי שלא יעשה זאת עלול לאבד ממון רב. האם המשיח לא מטלפן אלא שולח סמסים?

הדפסה
24.08.11 13:45

גימיק שיווקי או תעלול קיץ?

בימים האחרונים עוברת הודעה באמצעות מסרונים המכילה את הסיפור הבא:

"הרב המקובל ניסים שלום חלם על שסבא שלו אמר שהמשיח בפתח ויש לפרסם לכל עמו ישראל. עוד ציוה שמי שיזדרז וישלח זאת יינצל מחבלי משיח מי שלא ישלח עלול לאבד ממון רב."

קיבלתם SMS על מקובל שחלם שהמשיח בפתח? אל תעבירו
  בסוף הוא יבוא. (פלאש90)

"הרב הזהיר לפרסם ברבים לפחות ל-12 איש כמנין שבטי ישראל דחוף זוהי שעת רצון."

ההודעה מוזרה לא רק בגלל הסיבה שהרב המקובל שלום ניסים, לא קיים, אלא יותר בגלל שהוא דורש לשלוח את החלום שלו בSMS לכלל הציבור.

באתר "אור לנוער", נשאל רב הבית של האתר על הסיפור וענה: "לדעתי אף אחד לא צריך חלום כהוכחה לעובדה שאנחנו בדור משיח , כולם מאמינים ומצפים לביאת הגואל , אבל הודעות כאלה שנשלחות לבני נוער ולילדים צעירים לפלאפון רק גורמות חילול ה' לדעתי!.

למה צריך להפחיד ילד קטן ולומר לו שהוא יאבד ממון רב?

מי התיר לאותם אנשים שמפיצים את ההודעות הטיפשיות האלה להכריח בני נוער לשלוח 12 SMSים , זה עשוי לגרור חילול שם שמים גדול , מריבות עם ההורים, לחץ, פאניקה, לעג לדת, אכזבה גדולה במידה ולא יקרה שום דבר בחצי שנה הקרובה או אפילו בשנה הקרובה, ביזיון גדול לרב ניסים שלום.

"בקיצור גם אם יש בדבר אמת, זו לא הדרך להעביר מסר לעם ישראל , הפחדה ואיומים כאלה לא נעימים ולא מועילים!"

גם הרב שלמה אבינר שקיבל שאלות על הסיפור ענה בקיצור כדרכו: "אין לדבר מקור ואין לו ערך".

תעלולים או פרסומות

בדואר האלקטרוני הייתה פעם תופעה של מכתבים המתריעים כי מי "שלא ישלח מייל זה לעשרה חברים יקרה לו משהו רע". מטרת מיילים אלו היו "פישינג" או בעברית "דייג" של כתובת דואר אלקטרוני המופיעות לאורך ההתכתבות, כשהם ישמשו למטרת שליחת פרסומות. עם חוק הספאם, האוסר על משלוח חומר פרסומי לתיבות הדואר האלקטרוני הפסיקו גם מכתבים אלו.

בניגוד למייל שרשרת, שליחת מסרוני שרשרת כן עולה כסף, ולכן היא פחות שכיחה. בעבר היו מתקבלות הודעות מטעם הרב מרדכי אליהו זצ"ל, המבקשות להגיד פרקי תהילים מסוימים, בקשות להתפלל לרפואת חולים או פצועי פיגועים וכו'.

כותב שורות אלה, קיבל SMS המודיע בצער על פטירתו של הרב אליהו זצ"ל, תוך בקשה מפורשת להתפלל לעילוי נשמתו, ולשלוח את ההודעה לעוד חמישה חברים. המקרה המביך אירע לפני חמש שנים, ארבע שנים לפני שהרב הלך לבית עולמו.

יש כאלו המאשימים נערים משועממים בהפצת ההודעות האלו, ויש כאלו המכוונים כלפי הרשתות הסלולאריות, המבקשות להגדיל את כמות המסרונים הנשלחים. כך או כך, לא מדובר בהודעות רציניות.

בנוגע לסיפור על המקובל, כמו ששר שלום חנוך, "משיח גם לא מטלפן" ובטח שהוא לא צריך להודיע על בואו באמצעות 12 SMSים

חחה שלחו את זה לאמא שלי והיא לא העבירהידיד
"משיח לא בא, משיח גם לא מתקשר, משיח גם לא שולח סמסa.i
אני זוכרת בוודאות ת'הודעה הזאת מלפני שנה +!עץ על מים

אותה הודעה, אותה 'רב' ואפ' פרסמו אותה בפורום הזה!!

זה שטויות...אחוש
ברור, הרב יעניש את מי שלא יעביר את ההודעה שלו...דאץ

למה נראה לכם?!

תיפח רוחן של מחשבי קיצין...זה מה שיש לי לומר...nbsa155
כשהייתי בת 12 באמת שלחתי...אבודה!
וואיי כמה שהתווכחתי על זה עם חברה שלי גולי =]

אמרתי לה תשמעי נשמה אין מצב בעולם שזה אמיתי! לא יכול להיות!!! לא הגייונניי!!

והיא כולה ברור שזה נכון וכל מיני כאלה!

איזה שטויות....רק ברסלב
נתפלל שיגיע בכל רגע...רק ברסלב
--במבליק

"אני מאמין באמונה שלימה בביאת המשיח ואף על פי שיתמהמה עם כל זה אחכה לו בכל יום שיבוא!!"

אנחנו צריכים להכין את עצמנו כל יום שיבוא ולהאמין באמת שהוא מגיע! גם בלי שרב או לא רב יגיד לנו את זה...

[ואם אתם שואלים- אז לא, אני לא מאמינה בsms הזה...]

חח... אני עדה שהתווכחת איתה..נדנדה כתומה.

אבל זה ידוע שאין טעם להתווכח עם X, כי אינמצב שהיא תקבל ת'דעה שלך, ובסוף היא תוציא אותך מטומטמת...

איןלי כח אליכםolam70
גם לי שלחו את זה...ד"ר אריק

בס"ד

דברתי על זה עם ההורים שלי, מה לעשות? לשלוח לא לשלוח?

אחרי דיון שלם אמא שלי פשוט אמרה לי "מקסימום, תTבדי ממון, אפשר לחשוב כמה כבר ממון יש לך"

החלטתי שהיא צודקת.

עכשיו אחורה.

מילא, היו שולחים הודעה כזאת:"הרב המקובל ניסים שלום חלם על סבא שלו שאמר לו שהמשיח בפתח ושזאת שעת רצון. אנא, קחו על עצמכם לומר פרקי תהילים\ללמוד תורה\להתחזק\לשמור לשון הרע"- אם היו רושמים ככה, אז, אולי הייתי עושה עם זה משהו. אבל מה בסה"כ היה רשום?! "תעבירו ל12 אנשים". אבא שלי אמר שזה נותן הרבה לחברת הפלא'... תחשבו על זה

מה אני אמורה לעשות עם זה שהמשיח בפתח?! לשלוח SMS!!!! איזה גאונות!!! חכם ביותר!!! איך לא חשבתי על זה קודם?! <צ>

שטויות..ט!הר
דעתי שזה חרטה אחת גדולהאני17

גם כי אליי זה הגיע לפני שנה וחצי בערך

וגם כי זה לא כתוב יפה.. תחשבו על זה, משו אמיתי וחשוב צריך להיות כתוב יפה, נכון ומסודר

..גיימס פוטר
הסיבה שכמעט ריק בחצי מהפורומים פה זה כי הייתי בתקופת הקורונה שפשוט היה פה מפוצץ ועכשיו זה רגיל? 
עכשיו בגלל המלחמה הם עוד יחסית פעילים😅הרמוניה

זה ירד מאדד (ברוך ה'..)

כבר זמן רב שאין מצטרפים צעירים חדשים לפורומיםפ.א.
והפעילות בפורומים ירדה משמעותית 
חד משמעית בקורונה היה ה הרבה.סוורוס סנייפאחרונה

אבל עכשיו יש פחות פעילות ממה שהיה לפני הקורונה

מי רוצה לחזור ללימודים??ניגון❤️

ואוו איך בא לי כבר את החופש הגדולל🤭

אני כבר שנה וחצי בבית...ההרהמורניקאחרונה
גם פרה זקנה יכולה להניב חלב..😌😌עוד חומייני חי
כעעען כען
למה אתם חיים?מעייןאהבה

מה הסיבות שלכם בחיים?

חתירה מתמדת להגשמה עצמיתפ.א.
כי ככההרשפון הנודד

בבסיס אני חי כי זה לא דורש ממנו שום פעולה אלא קורה לבד.

ואני ממשיך לחיות כי אני רוצה להתפתח ולהיות יותר שלם ומאמין שעוד יהיה לי טוב.

בנוסף אני מרגיש שיש לי פה תפקיד בעולם שאולי יהיה משמעותי

אני חיהניגון♥️
כדי לעשות טוב לעולם ולאנשים ואני מאמינה שכל אחד יכול להפוך את העולם למקום יותר טוב ושמח ואוהב ♥️ וגם לעבוד את ה' שזה הכל בסוף
נהנה מהחיים פשוטההרהמורניק
וואוצאצא

לא יודע.

מבררים את זה, מחפשים את זה

הלוואי וידעתי

אם כבר הגעתי לעולם ואני כאן - נעשה הכל כדי להנותGini
מהחיים, לחיות טוב, באושר, בשמחה, בסיפוק, ולדאוג לעתיד שלנו כאן 
אני הגעתי למסקנה שהחיים זהגלגל שבו אני עולה ויורדתתמימלה..?אחרונה

כל הזמן והמטרה שלי היא לאסוף כמה שיותר כוחות כשאני למעלה כדי להצליח לעלות אחרי הירידה הבאה...

ככה עד שיבוא המשיח....

יש אנשים!הרשפון הנודד

הפורום חזק להיות פעיל והם דיבורים חזקים אז מוזמנים להעלות נושאים מעניינים שאתם מתלבטים בהם אם סתם שאלות, חוויות, רגשות ופריקות

למישהו יש הדרן?איידן

יש לי הדרן ויש תקלה ואין לי אינטרנט במכשיר (שהוא גם ככה דפוק (חצי טאצ) ובלתי נסבל) אני לא יכולה לקבל לטלפון אימיילים ובנוסף האפליקציה שלהם לא עובדת 

יש למישהו דרך לעזור לי?

בבקשה אני נואשת נראלי אם עד סוף שבוע הם לא חוזרים אליי אני עוברת לנוקיה (ונוקיה זה זוועה)

אם מישהו יעזור לי אני אשמח מאוד

למישו יש את היי סקול מיוזיקל בדרייב?נחט

או סרטים אחרים 

יש פה אנשים ערים?מעייןאהבה
תמיד...אנא בכחאחרונה

אולי יעניין אותך