הוקם היום מחדש המאחז 'בעל חצור מזרח'מעודכן

היום כ''ה אב  הוקם מחדש המאחז 'בעל חצור מזרח' שנמצא דרומית לכוכב השחר , המאחז הוקם מחדש בעקבות ההרס והמעצרים ברמת מגרון במהלך השבוע האחרון, בקרוב המאחז יחגוג שנתיים להקמתו הראשונה.

תמונות מהמאחז:

קולולולו.. ב"ה דניאלה .ד.
ברוך ה'!דוסית גאה!
שכוייח למקימים!! ב"ה!!!!=]עץ על מים

אני שאני יגדל יקים מאחז על גבהה שוממה |חייב"ס|

למה חיב"ס?רבקה...

אני מוכנה להצטרף אלייך?

שתיים ביחד זה יותר מציאותי?

חוץ מזה, למה כשתגדלי?

לא רבקה אני רוצה לבדדדדדדדדדדד!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!עץ על מים
טוב, לא צריך |נעלב|רבקה...

נקים בלעדייך...

רוג'ר- את באה?

הבש"א-- גמאני!!!מרב.

כל הכבוד ממש ממש למקימים החמודים שאינלי מושג מי הם שהקימו ת'מאחז הזה.

בדיוק היום חשבתי על שם לגבעונת החמודה שלי.

אבל אני לא אגלה לכם.

מוכעמוכע P:

מבזק על המאחזמעודכן

15:36
פורסם

מבזק

כ"ה אב תשע"א, 25 אוג' 11

מאחז חדש: 'בעל חצור מזרח'

פעילי ימין הקימו מחדש את המאחז 'בעל חצור מזרח' - באזור היישוב כוכב השחר שבבנימין, זאת בתגובה ל"הריסות בתקופה האחרונה במאחז 'רמת מגרון' וההתנכלות לפעילי המקום", כדברי הפעילים.

"בחידוש המאחז היום באנו לומר לעויני ההתיישבות - לא ירתיעו אותנו הריסות והתנכלויות, לא ירתיע אותנו הנסיון לקבור את ההתנחלות היהודית ביהודה ושומרון", אמרו בגרעין המאחז, "כתוב 'ארץ ישראל נקנית בייסורים' - נמשיך למרות הקשיים לבנות ולהתיישב ביו"ש, ובעז"ה בקרוב בכל חלקי ארץ ישראל השלמה".

איזה טוב!! ב"ה! אשריהם!מעפר אני באה
היי!גיס שלי היה הראשון שהקים ת'מאחז...Tehilla*
כתבה על המאחז מאתר סרוגיםמעודכן

http://www.srugim.co.il/22693-22693

פעילי ימין הקימו מחדש את מאחז בעל חצור מזרח

בתגובה להריסות בתקופה האחרונה במאחז 'רמת מגרון' וההתנכלות לפעילי המקום, הקימו היום פעילי ימין מחדש את המאחז 'בעל חצור מזרח' - באזור היישוב כוכב השחר שבבנימין. בחידוש המאחז היום באנו לומר לעוייני ההתיישבות, לא ירתיע אותנו הנסיון לקבור את ההתנחלות היהודית ביו"ש."

הדפסה
25.08.11 16:38

בתגובה להריסות בתקופה האחרונה במאחז 'רמת מגרון' וההתנכלות לפעילי המקום, הקימו היום (ה') פעילי ימין מחדש את המאחז 'בעל חצור מזרח' – באזור היישוב כוכב השחר שבבנימין.

פעילי ימין הקימו מחדש את מאחז בעל חצור מזרח
  בונים מחשד. בעל חצור (מעוז אסתר)

המאחז הוקם לראשונה לפני כשנתיים עם הודעת הממשלה על הקפאת הבנייה ביהודה ושומרון. בינתיים פורק המאחז, אך כעת הוא שבו תושביו ובנו אותו מחדש

'בעל חצור מזרח', נמצא בשיפולי הר בעל חצור – מההרים הגבוהים ביותר במרכז הארץ, ממנו ניתן לראות בימים טובים את כל שטח ישראל ממפרץ אילת ועד לחרמון.

על הרקע לקמת המאחז מחדש הם אומרים "בחידוש המאחז היום באנו לומר לעוייני ההתיישבות – לא ירתיעו אותנו הריסות והתנכלויות, לא ירתיע אותנו הנסיון לקבור את ההתנחלות היהודית ביהודה ושומרון."

עוד אומרים בגרעין המאחז, "כתוב 'ארץ ישראל נקנית בייסורים' – נמשיך למרות הקשיים לבנות ולהתיישב ביהודה ושומרון, ובעזרת ה' בקרוב בכל חלקי ארץ ישראל השלמה"

אנשי המאחז נחושים להחזיק בו, למרות שהם יודעים כי אנשי המנהל האזרחי יפעלו לפרקו, "'וכאשר יענו אותו כן ירבה וכן יפרוץ' – ההריסות שהיו רק מחזקות אותנו לבנות שוב".

כרגע המאחז הוא לא יותר מאשר חדרון קטן העשוי מלוחות עץ וקרשים, אך מיקומו מעל הכביש בולט.

תמונות מהקמת המאחז (מעוז אסתר)

התמונה התחתונה היא מהמאחז הקודם

לפי דעתי כבר יש מספיק יהודים ביש"ע*טליוש*

יחסית לנגב, אז הבש"א רבקה ורוג'ר- אני מקימה בנגב!!! (כבר יש לי מקום, שם, תוכניות(?) ובנות ללכת איתן להקים ת'יישוב, נשאר רק להתחתן, ואני מקווה שעד אז כבר לא נצתרך להקים יישובים חדשים כי הארץ תהיה מפוצצת מכל היהודים שעלו לא"י)

אחרי שנוציא את הערבים יהיה מספיק בתים ולא נצטרךאתר זכרון ימית

אחרי שנוציא את הערבים יהיה מספיק בתים ולא נצטרך לבנות חדשים.

"והרשתם את הארץ וישבתם בה" - פרשת מסעי,  רש"י "והורשתם - וגרשתם"

לא קשור, הנגב ריק!!!!!!!!!*טליוש*
כתבה מאתר בחדרי חרדיםמעודכן

http://www.bhol.co.il/article.aspx?id=31356&cat=1&scat=1

התשובה להרס מגרון: שחזור מאחז בעל חצור

המאחז, הממוקם בשיפוליו של אחד ההרים הגבוהים ביותר במרכז הארץ, הוקם לראשונה בתחילת תקופת ההקפאה • הפעילים: "ארץ ישראל נקנית בייסורים. לא נירתע"
אלי שלזינגר, בחדרי חרדים 16:23 25/08/2011
מאחז בעל חצור מזרח   

הדפס שלח לחבר סלולר
0

בתגובה להריסות בתקופה האחרונה במאחז 'רמת מגרון' וההתנכלות לפעילי המקום, הקימו היום (ה) פעילי ימין מחדש את המאחז 'בעל חצור מזרח' - באזור היישוב כוכב השחר שבבנימין. 

המאחז הוקם לראשונה לפני כשנתיים בתחילת הקפאת הבנייה של בנימין נתניהו. 

'בעל חצור מזרח' נמצא בשיפולי הר בעל חצור - מההרים הגבוהים ביותר במרכז הארץ. 

"בחידוש המאחז היום באנו לומר לעוייני ההתיישבות - לא ירתיעו אותנו הריסות והתנכלויות, לא ירתיע אותנו הנסיון לקבור את ההתנחלות היהודית ביהודה ושומרון", אומרים בגרעין המאחז. 

הפעילים מוסיפים: "כתוב 'ארץ ישראל נקנית בייסורים' - נמשיך למרות הקשיים לבנות ולהתיישב ביו"ש, ובעז"ה בקרוב בכל חלקי ארץ ישראל השלמה" 

המאחז נהרס כבר בעבר ע"י כוחות, אך בגרעין המקום לא מתייאשים. "'וכאשר יענו אותו כן ירבה וכן יפרוץ' - ההריסות שהיו רק מחזקות אותנו לבנות שוב".

כתבה מאתר הגאולהמעודכן

http://www.hageula.com/news/israel/7232.html

בעקבות ההרס ב'רמת מגרון': הוקם מאחז 'בעל חצור מזרח'

כן ירבה וכן יפרוץ! בתגובה להריסות בתקופה האחרונ במאחז 'רמת מגרון' וההתנכלות לפעילי המקום, הקימו היום פעילי ארץ ישראל מחדש את המאחז 'בעל חצור מזרח' - באזור היישוב כוכב השחר שבבנימין.

מערכת האתר

כ''ה מנחם אב ה'תשע''א
25.08.2011

בתגובה להריסות בתקופה האחרונה במאחז 'רמת מגרון' וההתנכלות לפעילי המקום, הקימו היום פעילי ימין מחדש את המאחז 'בעל חצור מזרח' - באזור היישוב כוכב השחר שבבנימין.

'בעל חצור מזרח' נמצא בשיפולי הר בעל חצור - מההרים הגבוהים ביותר במרכז הארץ.

"בחידוש המאחז היום באנו לומר לעויני ההתיישבות - לא ירתיעו אותנו הריסות והתנכלויות, לא ירתיע אותנו הנסיון לקבור את ההתנחלות היהודית ביהודה ושומרון" אומרים בגרעין המאחז, "כתוב 'ארץ ישראל נקנית בייסורים' - נמשיך למרות הקשיים לבנות ולהתיישב ביו"ש, ובעז"ה בקרוב בכל חלקי ארץ ישראל השלמה"

המאחז נהרס כבר בעבר ע"י כוחות, אך בגרעין המקום לא מתייאשים, "'וכאשר יענו אותו כן ירבה וכן יפרוץ' - ההריסות שהיו רק מחזקות אותנו לבנות שוב". 

כתבה מאתר 'אור ישראל - א"י לעם ישראל':מעודכן

בס"ד

לכתבה באתר

היום הוקם מחדש ע"י נאמני הארץ, המאחז 'בעל חצור מזרח', באזור היישוב כוכב השחר שבבנימין, ומזרחית להר בעל חצור שמתנשא לגובה 1016 מטרים מעל פני הים. "'וכאשר יענו אותו כן ירבה וכן יפרוץ' - ההריסות שהיו רק מחזקות אותנו לבנות שוב" - אומרים בגרעין המאחז.

17:42 (25/08/11) אור ישראל - א"י לעם היהודי

היום הוקם מחדש המאחז 'בעל חצור מזרח' הנמצא באזור היישוב כוכב השחר שבבנימין, ומזרחית להר בעל חצור המתנשא לגובה 1016 מטרים מעל פני הים.

"בחידוש המאחז היום באנו לומר לעוייני ההתיישבות - לא ירתיעו אותנו הריסות והתנכלויות, לא ירתיע אותנו הנסיון לקבור את ההתנחלות היהודית ביהודה ושומרון" - אומרים בגרעין המאחז, "כתוב 'ארץ ישראל נקנית בייסורים' - נמשיך למרות הקשיים לבנות ולהתיישב ביו"ש, ובעז"ה בקרוב בכל חלקי ארץ ישראל השלמה" 

המאחז נהרס כבר בעבר ע"י כוחות הרס וחורבן, אך בגרעין המקום לא מתייאשים. "'וכאשר יענו אותו כן ירבה וכן יפרוץ' - ההריסות שהיו רק מחזקות אותנו לבנות שוב".

'בעל חצור מזרח' הוקם לראשונה לפני כשנתיים.

את המאחז ניתן לראות מהכביש ליישוב כוכב השחר.

בתמונה: בעל חצור מזרח בעבר.

מזל טוב ברוך ה'ידיד
עבירה על החוק=צפצוף על המדינה=צפצוף על העם.golani
סע סע ^^^רק ברסלב

המדינה היא היחידה שמצפצפת פה על משו וזה על התורה אז סתום תפה ש'ך...

golani פה זה פורום ערוץ 7 לא וואלה או הארץמעודכן

במדינה מתוקנת ונורמלית גם גדולי מקימי המאחזים היו מסכימים שצריך לכבד את החוק ולא בכל מקום אפשר לבנות כמו בשמורות טבע וכו'

אבל במצב היום כשהממשלה נלחמת בעם ישראל ולא מרשה לא לבנות בשום מקום אז צריך לבנות בכל מקום במיוחד כשאם לא נבנה הערבים ימ"ש ישתלטו על המקום.

העם בחר את הממשלה כדי שתנהל את ענייניוgolani

וזה כולל את ניהול העניינים ביו"ש - אין לך שום זכות לצפצף על הכרעת העם בנושא הזה (זה לא שמנסים להכריח אותך לאכול חזיר)

הממשלה משקרת לבוחריה11223344

תראה מה שביבי אמר לפני הבחירות ומה שהוא אומר היום אין שום קשר.

מי ששולט במדינה זה לא הממשלה אלה בג"ץ והתשקורת.

אם הממשלה לא הולכת לפי התורה היא יכולה להיות ממשלה בכל מדינה בעולם מלבד מדינת ישראל שהיא מדינת העם היהודי.

אין שום הבדל בין אכילת חזיר לויתור על חלקים מא"ירבקה...

שניהם איסורים מהתורהועל שניהם אסור לנו לעבור....

ואם הממשלה מנסה לעבור על התורה, זה לא משנה אם זה באכילת חזיר או בכל דבר אחר- אנחנו לא להקשיב לה ואסור לנו להכנע לה... חוקי התורה קודמים לחוקי המדינה...

ובעצם... יש הבדל בין אכילת חזיר לויתור על א"י אבל הפוך- א"י הרבה יותר חשובה בדורנו- ע"ע החתימה שלי... 

העם מחליט לוותרgolani

זה לא שהוא דורש ממך לעשות את זה באפן ספציפי.

מקימי המאחזים מצפצפים על הדמוקרטיה ועל החלטת העם.

אני אמחק את התגובות. לא לנצל"ש. פתחו שרשור נפרד.שיראל.
נא לא לנצל"ש.אפשר לפתוח דיון נפרד.שיראל.
כתבה מאתר המטה העולמי להצלת העם והארץמעודכן

http://www.sos-israel.com/index.asp?catID=55051&siteLang=3

בעקבות ההרס במאחז 'רמת מגרון' הוקם היום מחדש המאחז 'בעל חצור מזרח'

כ"ה אב ה'תשע"א / 25/08/2011

בתגובה להריסות בתקופה האחרונה במאחז ′רמת מגרון′ וההתנכלות לפעילי המקום, הקימו היום פעילי ימין מחדש את המאחז ′בעל חצור מזרח′ - באזור היישוב כוכב השחר שבבנימין. 

′בעל חצור מזרח′ נמצא בשיפולי הר בעל חצור - מההרים הגבוהים ביותר במרכז הארץ.

"בחידוש המאחז היום באנו לומר לעויני ההתיישבות - לא ירתיעו אותנו הריסות והתנכלויות, לא ירתיע אותנו הנסיון לקבור את ההתנחלות היהודית ביהודה ושומרון"

אומרים בגרעין המאחז, "כתוב ′ארץ ישראל נקנית בייסורים′ - נמשיך למרות הקשיים לבנות ולהתיישב ביו"ש, ובעז"ה בקרוב בכל חלקי ארץ ישראל השלמה"

המאחז נהרס כבר בעבר ע"י כוחות, אך בגרעין המקום לא מתייאשים, "′וכאשר יענו אותו כן ירבה וכן יפרוץ′ - ההריסות שהיו רק מחזקות אותנו לבנות שוב".

כתבה באתר 'הקול היהודי' על חידוש המאחז:מעודכן

בס"ד

http://www.hakolhayehudi.co.il/?p=13522

בתגובה להרס 'רמת מגרון' הוקם מאחז נוסף בהר בעל-חצור

מערכת הקול היהודי | כ״ה באב ה׳תשע״א (25/08/2011)

בתגובה להריסות החוזרות ונשנות בתקופה האחרונה של המאחז 'רמת מגרון' וההתנכלות לתושבי המקום, הוקם היום (ד) מחדש המאחז 'בעל חצור מזרח' על ידי גרעין המאחז.
המאחז, הסמוך ליישוב כוכב השחר שבבנימין, הוקם לראשונה לפני כשנתיים בתחילת הקפאת הבנייה של בנימין נתניהו, ונמצא בשיפולי הר בעל חצור – מההרים הגבוהים ביותר במרכז הארץ.

"בחידוש המאחז היום באנו לומר לעויני ההתיישבות – לא ירתיעו אותנו הריסות והתנכלויות, לא ירתיע אותנו הנסיון לקבור את ההתנחלות היהודית ביהודה ושומרון", אומרים בגרעין המאחז. אנו יודעים ש'ארץ ישראל נקנית בייסורים' – נמשיך למרות הקשיים לבנות ולהתיישב ביו"ש, ובעז"ה בקרוב בכל חלקי ארץ ישראל השלמה". המאחז נהרס כבר בעבר ע"י כוחות צבא ומשטרה, אך בגרעין המקום לא מתייאשים, "'וכאשר יענו אותו כן ירבה וכן יפרוץ' – ההריסות שהיו רק מחזקות אותנו לבנות שוב".

מאחז בעל חצור (תמונת ארכיון)

בשביל זה יש את ארץ מולדת, לא?לולה=]אחרונה
חיפוש קוראים לסיפור קצר שעומד לצאת לאוראורנשטיין

מחפשת קוראים/קוראות מהמגזר הציוני-דתי, כדי לקרוא סיפור זכרונות קצרצר מהווי נערותו של יוצא ברית המועצות לשעבר, ולענות על כמה שאלות. 

הסיפור באורך 38 עמודים. 

פרטים על הסיפור:

השעון המתקתק במרתף - סיפור מהווי נערותו של הרב מיכל וישצקי, מאחורי מסך הברזל. 

תקציר:

ברית המועצות, תשט"ו. סדרי הלימוד של מִיכֵל וישצקי די רגילים: לימוד גמרא בבוקר, ולימוד חסידות עם אביו אחר הצהריים – שחזר מגלותו בקזחסטן חודשיים קודם לכן.

אלא שאז החסיד האגדי, ר' מענדל פוטרעפאס גם משתחרר ממאסר פתאום. הוא מאתגר את מיכל בסדרי לימוד חדשים – המובילים בקלות לרצף סיכונים חדש.

עד להימור הגדול מכולם. 

מעניין אתכם?
כתבו לי ואשלח לכם את המסמך:
יהודית אורנשטיין -
0553075722
yehuditorens@gmail.com

הנוער הדתי לאומי לאן הוא הולך בצבא ?אביגיל מלאך

האם אתם חושבים שכל הנערים של הציבור הדתי לאומי מכוון ליחדות עילית או גם למקומות רגילים אחרים ?

הציבור הדתי לאומי - מגיע לכל היחידות והתפקידיםזמירות

בדיוק כמו בחיים האזרחיים

הציבור הדתי לאומי לא מתרכז בגבולות גזרה צרים - אלא נמצא בכל מגוון החיילות והתפקידים, קרביים, תומכי לחימה, ג'ובניקים, אנשי מחשוב, כלכלה, הנדסה, המון עתודאים שמתפזרים בכל יחידות הצבא עם סיום התואר בכל מגוון התפקידים הפתוחים בעתודה האקדמאית.

ובהמשך בחיים האזרחיים- בכל ענפי המשק, הכלכלה, התעשייה, האקדמיה, חקלאות, מסחר 

..יהודי חסידיאחרונה

אבל בוודאי שיש הרבה הכוונה בציבור הדתי לאומי לצאת דווקא לתפקידים משמועתיים ומובילים בכל מקום ובפרט בצבא

הפצות!!יהודי חסידי

ב"ה אנחנו זוכים להקים ארגון שיעודד את כולנו ביחד לצאת להפצות, להתחבר לצמא הגדול שיש בעם ישראל להתחבר לאבינו שבשמיים.

הארגון הוקם אחרי שבסוכות האחרון היה אירוע גדול בתל אביב - 'טולולולב - נוטלים לולב בתל אביב' שהשתתפו בו למעלה ממאתים בחורי ישיבות מישיבות שונות, ולמעלה מ-10,000!! יהודים זכו ליטול לולב.

בעז"ה ביום חמישי הקרוב יהיה אירוע השקה בהתוועדות 'צמאה' של הישיבות גבוהות __מגיעים ומתחברים דפוס .pdf

יצא עלון יפה, עלון (6).pdf מוזמנים לראות.

כמו כן יש אתר נחמד מתחברים - הנקודה היהודית שלי | קירוב לבבות והפצת יהדות

אשמח לתגובות....

וואודומיה תהילה
מדהים!
קצת תמונות מהפעילותיהודי חסידי

וקצת תמונות מהאירוע בבניני האומהיהודי חסידי
סיפוריהודי חסידיאחרונה

אחד הפעילים זיהה אדם שהניח תפילין בשבוע שעבר והציע לו להניח שוב. להפתעתו, האיש ענה: "לא". כשנשאל מדוע, הוא הסביר בחיוך: "בפעם הקודמת שהנחתי אצלכם, הרגשתי התעוררות כל כך גדולה, שלא רק שקיבלתי על עצמי להניח בכל יום – אלא שכבר הזמנתי דוכן תפילין קבוע למספרה שלי!"

הופכים את העולם!
מתחברים - הנקודה היהודית שלי | קירוב לבבות והפצת יהדות

מחפשים בני נוער לכתבהדבדב

לכתבה על שמירת נגיעה לנוער דתי לעולם קטן (השבועון)

מחפשים: שני בנים ובת (דתיים) - לראיון קצר בטלפון

על איך הם רואים את הדברים, מה המצב בשטח בנושא ועוד מספר שאלות.

אפשר גם אנונימי אם לא נוח בשם המלא.

אם מתאים לכם - אנא פנו לנדב בווטאסאפ בלבד 0545645411

תודה  

כתבה לנוער על שמירת נגיעהדבדב

לכתבה על שמירת נגיעה לנוער דתי לעולם קטן (השבועון)

מחפשים: שני בנים ובת (דתיים) - לראיון קצר בטלפון 

על איך הם רואים את הדברים, מה המצב בשטח בנושא ועוד מספר שאלות.

אפשר גם אנונימי אם לא נוח בשם המלא.

אם מתאים לכם - אנא פנו לנדב בווטאסאפ בלבד 0545645411

תודה  

חיפוש קוראים לסיפור על נער מתבגר מאחורי מסך הברזלאורנשטיין

מחפשת קוראים/קוראות מהמגזר הציוני-דתי, כדי לקרוא סיפור זכרונות קצרצר מהווי נערותו של יוצא ברית המועצות לשעבר, ולענות על כמה שאלות. 

הסיפור באורך 38 עמודים. 

פרטים על הסיפור:

השעון המתקתק במרתף - סיפור מהווי נערותו של הרב מיכל וישצקי, מאחורי מסך הברזל. 

תקציר:

ברית המועצות, תשט"ו. סדרי הלימוד של מִיכֵל וישצקי די רגילים: לימוד גמרא בבוקר, ולימוד חסידות עם אביו אחר הצהריים – שחזר מגלותו בקזחסטן חודשיים קודם לכן.

אלא שאז החסיד האגדי, ר' מענדל פוטרעפאס גם משתחרר ממאסר פתאום. הוא מאתגר את מיכל בסדרי לימוד חדשים – המובילים בקלות לרצף סיכונים חדש.

עד להימור הגדול מכולם. 

אני חדשההרהמורניק

סתם אני לא אבל משעמם פה רצח!!!!!!!!

משתתף בצערךסוורוס סנייפ
תודה רבה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ההרהמורניקאחרונה

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

שלוםטאטע מלך העולם

יש לי שאלה לכל החברה שהם בתנועת נוער.

ב"ה אני מדריכה בסניף בנ"ע עקיבא נפרד בעירי הנחמדת ובמקביל גם בחבב של הסניף המעורב... השאלה היא האם לעזוב את הסניף המעורב?

רוצה להוסיף שאם אני לא ילך לחבב סביר להניח שלא יהיה לי חברה אחרת...

תודה מראש לכל העונים ברכת ה' עליכם!

זו אכן שאלה ערכית שמצריכה חשיבהGini

אין תשובה "נכונה" אחת לשאלה הזו, וההחלטה צריכה להתבסס על סדרי העדיפויות, הערכים והצרכים האישיים שלך.

כמדריכה בסניף הנפרד, המחויבות שלך היא לבנות ולהעביר תכנית הדרכה מתאימה לערכים שאת דוגלת בהם. ואף להוות דוגמא אישית לבנות שאת המדריכה שלהן.

האם העיסוק המקביל בחב"ב בסניף המעורב יוצר אצלך קונפליקט פנימי או מסר בעייתי?

האם האופי והרקע הדתי של הבנים המגיעים לסניף המעורב מקשים עליך?

או שיש פעילויות שהאופי שלהם סותר את הערכים שלך?

העובדה שציינת שאם לא תלכי לחב"ב, "סביר להניח שלא יהיה לך חברה אחרת" היא נקודה קריטית. קשרים חברתיים הם דבר בסיסי וחשוב מאוד. אם החב"ב המעורב הוא הדרך היחידה שלך כרגע לשמור על קשרים משמעותיים, עזיבה עלולה לגרום לבדידות ולקושי.

מדוע שלא יהיו לך קשרים חברתיים מחוץ לסניף המעורב? החברות שלך רק שם? אין דרך אחרת לשמר את הקשר עם החברות האלה?  (מפגשים מחוץ לסניף, פעילויות אחרות?)

אולי  לצמצם הגעה לסניף המעורב, לא להפסיק לגמרי? 

אמממטאטע מלך העולם

זהו הבעיה היא שאני חייבת את זה... זה כאילו השחרור שלי מכל הלחץ והבלאגנים של השבוע...

אני לא חושבת שזה סותר...טאטע מלך העולם

הרמה הרוחנית של החברה אצלנו היא די גבוהה ובאמת שלא נראלי זה משפיע... פשוט אני חוששת שזה קצת מוזר...

בד"כ זה כן סותריהודי חסידי

אם הרמה גבוהה מה הבעיה לנסות לעשות הפרדה?

לא כי אני מכיר את הנושא מקרוב, סתם נראלי שזה אמור להיות ככה.

אני בעיקר חששתי ממצב של האוירה בסניף המעורבGini
אבל עכשיו שאת מציינת שהרמה הרוחנית של החבר'ה אצלכם די גבוהה - אני לא חושב שאת צריכה להימנע מהחיים החברתיים, עם החברות והחברים שלך. 
אני צרכה להבהיר משהו כנראהטאטע מלך העולם

זה מאוד מורכב כי הרמה הרוחנית שלהם גבוהה יחסית לחברה בעיר שלנו...

אני מדייק קצת יותר, חלקם מגיעים מבתים מסורתיים וחלקם חוזרים בתשובה... אני בכלל מהקצה השני, למי שמכיר אני לומדת באולפנת תפארת שזה אולפנה יחסית דוסית וזה פחות או יותר הכיוון שלי...

עכשיו מבינים קצת יותר??

כן...יהודי חסידי

אם כן, המצב יותר מורכב ויש יותר על מה לדון, גם בגלל הצד של הקירוב רחוקים שבעניין, ושזה מחזיק את המתחזקים בתור דתיים, ומראה להם שאפשר להיות שם ולהיות דתיים...

חוץ מזה יש על זה לרב שניאור הרבה דיבורים בעניין, היו כאלה שאחרי בירור אישי מלווה ברבנים גדולים (כדוגמת הרב שמואל אליהו), הרב שניאור הסכים להם להשתתף בפעילויות של סניף מעורב, בכל מקרה אם זה מעניין אותך יש יהודי שעוסק בכל ההקלטות של הרב שניאור ע"פ נושאים, כנראה שיהיה לו הקלטה בנושא, מוזמנת לשלוח לו מייל harav.shneor.ketzשטרודל גימייל נקודה קום. את יכולה לבקש ממנו חומרים בנושא, אם זה מעניין אותך. 

וואי תודה!טאטע מלך העולם

אתה יודע על איזה עוד נושאים יש??

ולגבי הקרוב רחוקים...טאטע מלך העולםאחרונה

אני ממש מפחדת שבסוף זה גם ישפיע עליי...

כאילו לכו תדעו מה יקרה, זה יכול חס וחלילה לדרדר...

בקיצור מורכב ביותר...

אולי יעניין אותך