גילוי דעת תורה לאחר רצח שמונת הקדושים במרכזצביקוש
כמה כיף לראות שיש רבנים שלא מתביישים לומר את האמת של התורה בפה מלא. הנה גילוי הדעת שהתפרסם היום:

גילוי דעת תורה

לאחר רצח שמונת הבחורים הקדושים בישיבת מרכז הרב בירושלים.
המצב הנורא ש"הנה אויביך יהמיון ומשנאיך נשאו ראש" הוא תוצאה ישירה של העדר שלטון מתוקן.

שלטון
אוך, לא יודע מה אבל לא הכל נכנס, מקווה שהפעם יהיהצביקוש
בסדר, אז הנה:

בס"ד
גילוי דעת תורה
לאחר רצח שמונת הבחורים הקדושים בישיבת מרכז הרב בירושלים.
המצב הנורא ש"הנה אויביך יהמיון ומשנאיך נשאו ראש" הוא תוצאה ישירה של העדר שלטון מתוקן.
שלטון יהודי מתוקן צריך לנהוג על פי הכלל היסודי שנפסק בשלחן-ערוך (או"ח שכ"ט) שאסור לוותר לגויים שבאים לפגוע ביהודים או ברכוש יהודי, שכן כל חולשה מזמינה אלימות ורצחנות נוספת, וכמו שהתריע בכל תוקף הרבי מליובאוויטש.
הממסד השולט כיום בארץ-הקודש הולך בדרך של וותרנות גוברת לאויב הערבי מבית ומחוץ – ובכך הוא מזין ומנפח בקרבם את האשליה שיוכלו להשמיד את הקיום היהודי באה"ק, ח"ו. יתירה מזו, לא רק שנוהגים בחולשה וותרנות כלפי האויב הערבי, אלא גם אומרים לו שהוא צודק ובכך נותנים לו עוד כח ממשי לפגוע בנו ח"ו. והחמור מכל, אף מספקים לאויב נשק שמופנה לשפוך דם יהודים!
הנהגה יהודית אמיתית יודעת להוציא את העם למלחמה מתוך הכרה של צדק במלחמה באויבי ישראל שהם אויבי ה' שבאים לפגוע ב"בני בכורי ישראל" ולגזול את נחלת ה'.
ביציאה למלחמה, הכהן משוח-המלחמה פונה לעם ומחדיר לכל חייל את התודעה שהוא יוצא להלחם כנגד אויבים, ולא כנגד אחים, ולכן אסור לרחם ולחמול על הצד השני אלא לפעול מתוך "גבורות קדושות" של שנאת הרע. כל אחד ואחד נדרש לתאר לעצמו את מה שהאויב זומם לעשות לנו – ולקיים בו מידה-כנגד-מידה, "אל תרחם עליהם כי לא ירחמו עליך".
ולמעשה: בראש ובראשונה על כולנו להתמסר לתיקון היסודי והעיקרי ולפעול למען הקמת הנהגה יהודית מתוקנת. זאת מלבד פעולות מקומיות מבורכות, ומלבד התיקון ההכרחי שמתחיל בבית הפרטי של כל אחד: להפסיק להעסיק ולפרנס את האויבים הערבים ולעבור ל"עבודה עברית" ומסחר עם יהודים.
ונזכה ל"נקהלו היהודים בעריהם... לשלוח יד במבקשי רעתם", בימים ההם בזמן הזה.
חתימות הר' יעקב יוסף, הר' יצחק שפירא, הר' דוד דרוקמן, הר' דניאל סטבסקי, הר' עידוא אלבא, הר' גדי בן זמרא, הר' שמואל יניב, הר' עוזי שרבף, הר' יגאל שנדורפי, הר' יהודה קרויזר, הר' נתן כהן, הר' אלישמע כהן

הציבור מוזמן לשמוע כיצד מדברת הנהגה יהודית מתוקנת – בהתוועדות עם הרב יצחק גינזבורג שליט"א לכבוד ז' אדר – הילולת משה רבינו ע"ה – שתתקיים בע"ה ביום חמישי ו' באדר ב' (לאחר סיום שבעת ימי האבל) באולמי חפצדי (רח' ירמיהו) בשעה 20:00
והנה ה-קובץ...צביקוש
וזה לא לשון הרע??!*^*מישי*^*
מחילה...
על מה את מדברת?צביקוש
מה שחסויה אמרה*^*מישי*^*
זה לא לשון הרע??
או שלא הבנתי אותה נכון...
"מישי" את ממממש חוצפנית!!!!וחוץ מיזה שעכשיו קראתיאנונימי (פותח)
את הכתבה ויש שם הצאת שם רע על הממשלה!!ולזה היתכוונתי כשאמרתי לשון הרע("תוצאה ישירה של העדר שילטון מתוקן"...)למה סתם ליזרוק דברים אלויר,כשרב אומר את זה יש לו תכוונות שלו וכ"ו אבל אני חושבת לפחות....שלהגיד כזה דבר בפרום זה לא פסדר...
תיקון תעות...לא "מישי"החוצפנית היתכוונתי"חסויה"!!!אנונימי (פותח)
תגידי הכל בסדר?נשארת חסויה
לפי מה שכתבת אז קודם באמת סתם הנפצת בלי לקרוא. בקשר לממשלה זה נראה לך שלטון מתוקן? קשה לי להאמין שיש באמת מישהי כזו מטומטמת, זה בטח סתם פרובוקציה של מישהו שמחפש לעצבן.
אגבצביקוש
התקשורת התלהבה מאד מהגילוי דעת ומאשימים את הרבנים בהסתה...
אז מה??אני באמת לא מבינה מה אנחנו מסיגים מיזה??זהאנונימי (פותח)
היה נחמד אם תנסה להסביר...(סורי על היותר מידי ממלכתיות אם זה כבר מחרפן..)
לפורום  "ארץ מולדת"משהאחרונה
פתיחת ווצאפ במחשביאיר גדסי

אני מנסה לפתוח ווצאפ במחשב הבעיה שיש לי פלאפון כשר ניסיתי להתקין אימולטר 

ניסיתי מאה סוגים אבל בכל אחד הוא לא נתן לי להתקין ווצאפ

מישהו עם פלאפון כשר הצליח להתקין ווצאפ על מחשב?

ויכול להדריך אותי בדיוק איזה אימולטר ואיזה ווצאפ להוריד

ממש יועיל לי

אתה לא בפורום הנכוןזיויק
חפש בפורום טכנולוגיה
טעותיאיר גדסיאחרונה

אתה צודק לא ידעתי אני חדש 

איך אני מוחק

אשכרה הפורום הזה נפתח שנה לפני שנולדתי!!!!!!!!!!!ההרהמורניק

בואו נחיה אותו

מה קורה פה?פיטוניה
כלוםזיויק
פורום נטוש ככל הנראהקעלעברימבאר
אבל אולי לא. מי יודע?קעלעברימבאר
וואו. מקום עם הסטוריהמשה
מה היה פה?שדמות בחולות
פורום פעיל עם חברים אהוביםמשהאחרונה
סביב העשר שנים אחורה.
שיר חדש לקראת פורים!שירים חדשים
מוישי קליינרמןעשב לימון

למה לדעתכם האם בחזית ולא האב?

גיטי קליינרמן: "מוישי הוא כבר הבן של עם ישראל" | ערוץ 7

גם עם הדר גולדין זה הרבה כך,

וגם עם שלושת הנערים הי"ד

זה חדש יחסית

עם נחשון וקסמן הי"ד זה היה האב בחזית

(למה זה גורם לי לחשוב שאני שוביניסטית?)

מרתק: כולם אומרים "שנמאס מהמצב"? למה זה קורה?דבדב

מרתק: כולם אומרים "שנמאס מהמצב"? למה זה קורה?

כולם מדברים על "המצב" ועל זה "שנמאס".
אבל מה אנחנו מרגישים באוויר ולמה?

פודקאסט חדש, מרתק וויחודי ששווה להאזין לו.
והפעם על: "תנועת הבעד"

כל הפרטים, להאזנה>>

קניון, מה הוא עושה לנו בלב? פודקאסט חדשדבדב

קניון, מה הוא עושה לנו בלב?
פודקאסט חדש:"קניונים ורגשות".
להאזנה>>

, מה הוא עושה לנו בלב?
פודקאסט חדש:"קניונים ורגשות".
להאזנה>>

אולי יעניין אותך