אני לא מאמינה !! תראו. מה אתם אומרים ? ? ?אנונימי (פותח)

אני לא מאמינה !!!!

עד עכשיו חשבתי שזה שמועות אבל לרב דב ליאור אני מאמינה, תראו מה פורסם על הרב שלמה אבינר שליט"א

http://www.aviner.net/psak_niduy.php

אני לא יודעת מה לחשוב ! ! ! ? ? ?

זה חסום לי.... את יכולה בבקשה לעשות העתק הדבק?אנונימי (פותח)
אני מת לראות את זה . . .
ובעצם אני לא בטוחה שזה לא לה"ר גמור להפיץ את זהאנונימי (פותח)
אולי עדיף שלא קראת!! אשריך,אל תקרא את זה.... אם תצטרך לדעת, תאימן לי שתדע!!! בשורות טובות.
לא מאמינה.אנונימי (פותח)
התחלתי לקרוא, ואני חושבת שזה לשון הרע חמור כל האתר הזה,
ואני לא אאמין שאני לא אקבל אמיתות
אמאל'ה!!!!!!!!אנונימי (פותח)
לדעתי אסור להאמין לזה כל זמן שזה מופץ באינטרנט!!!
אתם יודעים שלא בעיה כזאת גדולה לחתום בשם הרבנים האלה!!!
האמת??!!! גם אני ממש בהלם ונסערת!!! אין לי מה לומר. אני ממש פוערת את פי.....
גמני לא מאמינהמופי=]]
בבקשה להיכנס לפהמ.מ.י.ר
http://www.aviner.org/

אני מנסה הרבה זמן להיכנס לאתר ש"חושף את כל האמת על הרב אבינר" וכל פעם שאני נכנס לשם - הכל נופל ואני צריך להיכנס שוב לאינטרנט. החלטתי שעדיף לי לא להיכנס. אבל תראו איזה רבנים חשובים יצאו להגנתו שם!!! ממש מגאוני הדור!! אולי לא שמעתם על ראשי ישיבות הר המור? הם גדולי תורה עצומים!!! כנסו, כנסו..
זה אתר אמיתי! אח שלי תלמיד של הרב ליאור!אי''ה
ממה שידוע לימשה
יש לא מעט דברים נכונים בכל העסק הזה, אם כי - ייתכן שחלק גדול ממנו לא מדוייק, וזאת בלשון המעטה.
נכון מאודמ.מ.י.ר
אגב, גם לא כדאי להאמין לכל מודעה שכתובה. מישהו פה בירר עם הגר"ד ליאור שליט"א מה הוא אמר? אם הוא באמת נידה?
ואפילו אם נאמר שהוא נידה את הרב אבינר, הרי הרבה מגדולי התורה האחרים הגנו על הרב אבינר! כמו הגר"צ דרורי שליט"א אב"ד בקרי"ש, וראשי ישיבות הר המור והגרז"נ גולדברג שליט"א...
אז למה לנו להיכנס בין ההרים הגבוהים הללו?!
ואילו גדולי הדור טוענים נגד הרב אבינר!!רחובות...
כבדהו וחשדהו...אנונימי (פותח)
לפני בערך שנה שמעתי על הענין הזה שמעתי שתלמידיו רצו להגן עליו בדקו לעומק ובסוף הקימו את האתר,הגיוני מאד שזה נכון,אבל תמיד טוב להיות בקו של ערבון מוגבל..
הפתיחה באתראנונימי (פותח)
למבקרים באתר, שלום.

אתר זה, אשר הוקם ע"י קבוצת אברכים מישיבות שונות, עוסקת בעניין כואב וקשה מאוד מאוד, אף שחלקם של הדברים המובאים כאן כבר ידועים לאנשים לא מעטים בתוכנו. אנו יודעים שאנו נוגעים בעצבים רגישים ובעניינים הנוגעים לדיני נפשות, ואנשים רבים יתקשו עד מאוד לקבל את הדברים. על כן אנו מבקשים מאוד מכל הקורא דברים אלו לשים לב תחילה להבהרות הבאות:

א. הדברים הכתובים כאן נכתבו מתוך כאב גדול, ולא מתוך שמחה כלל. הלואי ולא היינו נזקקים לכך והלוואי שהאתר הזה לא היה צריך לקום. אוי לנו שכך עלתה לנו.

ב. הדברים נכתבו אחר שמירת סודות נוראים במשך חודשים רבים, אחר כמה וכמה נסיונות לסיים את הסיפור בדרך אחרת שלא תגרום לפרסום ולחילול השם ח"ו, אך בלא הצלחה. הדברים נכתבו הבנת המשמעויות מרחיקות הלכת שבפרסום הדברים, ומתוך תפילות רבות שיהיו רק לתועלת.

ג. הדברים נכתבו אחר חודשים רבים של בירור וחקירת העובדות היטב, שמיעת עדויות ממקור ראשון והתייעצות עם גדולי תורה מהשורה הראשונה (שמות חלקם מפורטים בתוך הקבצים שבאתר). ולא מתוך חמימות מוח, אלא בישוב הדעת, ובזהירות רבה. כל מילה נשקלה היטב לבל תהיה שום הגזמה, ומקרה שלא אומת לחלוטין - לא נרשם.

ד. בפרסום דברים אלו אין איסור לשון הרע ואין איסור של ביזוי תלמיד חכם. הגדרים ההלכתיים של לשון הרע והיחס לתלמיד חכם שאינו הגון בסוגיה זו, בוררו ולובנו היטב בהתייעצות עם תלמידי חכמים גדולים. במקורות התורניים שבאתר יש הרחבה רבה בגדרים אלו. מומלץ לקרוא וללמוד, לבל יהיו עבירות של לשון הרע וביזוי כבוד תורה קלים בעיננו, ח"ו.

ה. ברור לנו שהמחשבה הראשונה בקרב הקוראים עלולה להיות, שמדובר פה בנקמנות פוליטית בשל יציאתו של אבינר נגד סירוב הפקודה. לצערינו הרב טענה זו נשמעת הגיונית, ורבים חושבים לעצמם שה"עיתוי" של הפירסום אינו מקרי.

אבל האמת היא שאין הטענה הזו נכונה כלל וכלל. ייתכן אולי שהקב"ה "דאג" שחשיפת החטאים של האיש תהיה במקביל לגירוש מגוש קטיף, אבל מבחינת בשר ודם מדובר פה בצירוף מקרים בלבד!

1. בוועדה שהתכנסה ישבו גם רבנים מהציבור החרדי, בין האשכנזי ובין הספרדי, ואין להם כל קשר למחלוקות בתוך הציבור הדתי-לאומי.

2. התנהלות הוועדה הראתה בעליל שאין להם כל מגמתיות. הרי נעשו כל המאמצים האפשריים להוריד אותו מהעץ בכבוד מבלי לפרסם כלום ואפילו מבלי לשלול את סמכויותיו לפסוק, אלא רק בהלכות נידה, ואפילו הוצע לו להקים בית דין על שמו, רק שהוא לא ישב לפסוק בו. הלכו עימו הרבה לפנים משורת הדין, והוא לא הסכים לכל פשרה שהיא.

3. רבנים גדולים נוספים אשר שייכים בכלל לציבור החרדי, חתמו גם הם אחר שמיעת וראיית העדויות (עיין ב"מה מתחדש בעניין").

4. עובדה ברורה היא שלא עלה על דעתו של איש לפרסם ח"ו עלילות דברים נגד ראשי ישיבות הכותל והר המור, ולא כנגד ראשי ישיבות הר עציון ופתח תקווה. אף אחד לא היה מעז להעלות על דעתו להפיץ דברים נוראים כאלה על רבנים גדולים, גם אם אין הוא מסכים עם הדרכתם בענייני כלל ישראל.

ו. השמות של חלק מהרבנים התומכים באתר כבר מפורסמים בו, כפי שיראה הקורא. עיינו גם ב" תגובות לאתר " את ההסבר מדוע האתר אנונימי. הדברים המפורסמים באתר המחודש כעת, מספיקים כדי לשכנע כל מי שיש לו קצת היגיון ויראת שמים. אולם יש לדעת שעדיין לא פורסמו הדברים כולם, ועוד חזון למועד.

ז. ונקודה חשובה לסיום: מתעורר חשש כי למקרא כל הדברים האלו, עלולה להיחלש חלילה האמונה בתלמידי חכמים בכלל או אפילו בתורה עצמה ח"ו. אולם מי שיקרא היטב את הדברים יבין, כי כלל לא מדובר כאן בתלמיד חכם אמיתי אלא במי שכל תורתו מן השפה ולחוץ. ברוך ה' שדורנו נתברך בתלמידי חכמים אמיתיים, צדיקים וישרים, טהורים ויראי שמים, הטובים לשמים וטובים לבריות. אשרי הזוכה להדבק בהם וללמוד מתורתם.

בכאב גדול, ובצפייה לישועה שלמה בקרוב

אברכים
וואי בני אדם, תעשו טובה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!אש מאנשים קרים.
אל תתחילו שוב!!! באמת שנימאסתם!!!!!!!! זה ל"ה והוצאת שם רע, וזה לא נכון ולא שייך!!! תפסיקו!!!!!!!!!! אתם לא קולטים שבית המקדש לא ניבנה ואנחנו כ"כ סובלים (ע"ע יום חמישי שעבר) בגלל כל המלחמת אחים הזאת???

אוף אנלי כעת זמן, אבל אחשלי לומד אצלו והוא הסביר לי כמה דברים בעניין. בעז"ה במוצ"ש-ראשון אני ארשום אותם.

משום מה לאנשים כאן יש איזשהוא פיוז שקופץ כל כמה חודשים לדבר נגד הרב (ואני מדגישה-הרב!!!) אבינר...עצווב...

עמישראל-תראו לאן הגענו!!!!!!! יהודים דתיים מדברים ככה על רב...
שמעו:אש מאנשים קרים.
  1. מהלכות ל"ה של "החפץ חיים" זה לא לקבל שום דבר שנאמר על יהודי.
  2. כל הטענות בגלל מה שרשמו באיזה שהוא עיתון עלמה שהוא עשה (שלא התלוננו שהוא עשה אלא אמר וחקר יותר מידי עלמה שעשו להם) בסה"כ מתבססות על איזה שהיא כתבה שמישו רשם, וכידוע: לא כל מה שרשום בעיתון-הוא נכון. כל זה לא הגיע אפילו לחקירה משפטית, כי התברר שהכל שטויות (ואין להם שום דבר בעד רבנים).
  3. כשהתפרסמו הטענות לא היה שום רב שטען שהם אמת, ואפחד לא יצא נגדו, ופתאום כשהייתה ההתנתקות והדעה שלו היתה שונה משל רבנים אחרים (הם אמרו שצריך לסרב פקודה, והוא אמר שלא צריך לפנות אבל גם לא לסרב פקודה) הושמעו נגדו כל מיני טענות שהופרחו מיזמן, ופתאום אנשים נזכרו, ולפני ההתנתקות אפחד לא חשב עלזה ואף רב לא אמר אתזה, אלא כמה חבר'ה קיצונים הפיצו שבם רבנים.

ואם הוא לא בסדר-מה הוא עושה בתור הרב של בית אל??? מה הוא עושה ב"מעייני הישועה" "באהבה ובאמונה" ועוד??? מה הוא עושה בתור ראש ישיבת עטרת???

באמת בני אדם-אולי תפסיקו עם זה כבר???

ולא אני אמרתי אתזה,אש מאנשים קרים.
אלא אחשלי שיודע הרבה יותר ממכם.
אני לא בטוחהננסי
אני לא בטוחהננסי
אני לא בטוחה שהפורום הוא המקום הנכון לדון בדברים האלה. שנית, כמו שמישהוא אמר, האינטרנט הוא לא המקום הכי אמין שבעולם. ושלישית, אני תוהה למה "אברכים" לא חותמים את שמותיהם אם הכל נכון ואמת ויש להם גיבוי של רבנים? תחשבו על זה ובוא נחזור לנושאים הרגילים שלנו
אני לא בטוחה ששום מקום הוא המקום הנכון לזה!!!!!!!!אש מאנשים קרים.
זה ל"ה וזה ממש מגעיל איך שבני אדם מדברים על רבנים!!!!!!!!!! אני פשוט בשוק!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
תראי...טליע
זה כבר תלוי בך...תחשבי אולי מאיזה מניעים הוא עשה את זה ואת השיקולים
שלו....
זה יעזור לך...
תקשיבו!!אני רצינית,יש לי דמעות בעניים,זה פשוטאנונימי (פותח)
מזעזעה שדברים כאלה קוראים!!ובאמת,זה פשוט א-ס-ו-ר להאמין לזה!!אולי זה סתם הסתה וזה לא נכון?!לרב אבינר יש יותר מידי ילדים בני עשרים שיעשו הכל כדי להשפיל אותו.בבקשה אל תאמינו!!אין מצב שזה נכון!!
נכון...גמלי זה עושה כ"כ עצוב....אש מאנשים קרים.
וגמאני אומרת ככה...

אבל דיברתי עכשיו עם הרב דב ליאור שליט"א, והוא אמר לי שיש דברים שהוא פוסק לא לפי היהדות (הוא לא הסכים להגיד לי מה), ושעדיף לא לסמוך עליו... דייייייייייייייייייייייי...זה פשוט עצווב...אנ'לא יודעת מה לעשות עכשיו....עד עכשיו לא האמנתי, והייתי שיא הנגד, אבל עכשיו כשהוא אמר לי....די אנשים...
אתם מכירים מישהו מעטרת כהנים ! תעזרו לי !!!!אנונימי (פותח)
תראו כמה רבנים כתבו ? ! ? !

http://www.aviner.net/psakim.php

זה ממש מוזר שהכל מזויף !!!?

אני ממש משתגעת!
שמישהו יעזור לי בבקשה, אתם מכירים מישהו מישיבת עטרת כהנים.
אולי הוא בירר עם הרב דב ליאור, ועם הרב יעקב יוסף, אם זה זיוף ? !

בבקשה תשיגו מישהו מעטרת כהנים...
תראו גם את זה !!! זה מטורף ? !! אני מבולבלת לגמריאנונימי (פותח)

בבקשה תעזרו לי !

http://www.aviner.net/psak_fisher.php

תשיגו מישהו מעטרת כהנים או מישהו מירושלים שמכיר את הרב שלמה פישר שליט"א...
או.מיי.גאד.......מילים נסתרות.
אשכרה זה טרוף.....

למה אמורים להאמין??
מה זה משנה?ישי ויזנר
את כרגע הולכת לשאול אותו שאלה הלכתית בהלכות נידה?
פשוט אחרת אין עניין להתעסק בכל הנושא הזה...
לשרופהנשארת חסויה
את רצינית? מה בדיוק הרב ליאור אמר לך?
אני בוכה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!אש מאנשים קרים.
אני לא האמנתי לכל זה!!! וזה לא הגיוני...הרב אמר לי: הוא לא פוסק לפי רוח היהדות. אז שאלתי אותו מה עם כל הספרים והדברים שהוא רושם??? אז הוא אמר לי שעדיף לא להקשיב לי...
אוף זה כזה עצוב...זה מה שעמ"י צריך עכשיו??? מספיק ישלנו את כל הצרות ובית המקדש לא ניבנה בגלל שנאת חינם. יש חרדים, דתיים, חילונים. ועכשיו צריך שגם בתוך ציבור אחד, ועוד בין רבנים יהיו מילחמות??? אח"כ מיתפלאים שאנחנו לא מצליחים להשפיע ולהגיע לכנסת...למה שנצליח אם אנחנו לא מאוחדים??? העיקר מטיפים על אהבת אחים ואחדות, אבל לא יכולים לקיים אתזה???
ואין מצב שזה נכון. אחשלי לומד אצלו.

אמת 1-אני מכירה. אחשלי לומד שם. למה???
אז אולי באמת תשאלי אותו על זה?ישי ויזנר
גם אני הייתי במשבר הזה (זה קצת יותר עמוק, אבל לא משנה) עד שהבנתי שלהתעסק בדברים האלה לא יעזור לי ואני צריך פשוט להשתדל להיות האדם הכי טוב שאני יכול.
אני חושב שמי שלא נוגע לזה ישירות לא צריך להתעסק בזה, אבל אם זה כ"כ מפריע לך כדאי שפשוט תדברי עם אח שלך...

אם זה מעניין אותך- לרב דוד שלם יש הרבה מה להגיד על הסיפור הזה (אבל אולי זה רק יבלבל אותך יותר)...
באמת דיברתי איתו עלזה.אש מאנשים קרים.
ופעם הוא אמר לי את מה שרשמתי למעלה. ואתמול גם דיברתי איתו. אבל מזה עוזר??? הרב ליאור אמר את מה שהוא אמר. אורי יגיד את מה שאמר ויאמר, ואני אשאר באותו מצב של לא מבינה כלום, ומבולבלת...

מה יש לרב שלם להגיד עלזה??? ומתי אני בכלל מדברת איתו???
מי זה הרב שלם?נשארת חסויה
אבא של נויית...אחד הרבנים בפסגת זאב.אש מאנשים קרים.
נראה לינשארת חסויה
שהכי פשוט להחליט על רב אחד שהולכים לפיו, מישהו שמאמינים לו וסומכים עליו, אחד שאפשר לדבר איתו כשצריך, ואז כבר לא אמור לעניין אותנו מה רבנים אחרים עושים. לי למשל יש מישהו כזה ואז בכלל לא מזיז לי כל הסיפורים על הרב אבינר, כי זה בכלל לא קשור אלי.
אבל אנ'לא מבינה איך אפשר לדבר על רב גדול וחשוב...אש מאנשים קרים.
הוא לא הגיע לרבנות סתם...
אין לי חשקנשארת חסויה
להתייחס לכל העסק הזה, ברור לי שגם מי שחושבים שהוא צדיק גדול יכול לעשות עבירות ויש לו יצר הרע, אבל זה בכלל בכלל לא מענין אותי כי הוא לא הרב שלי.
יש דבר כזה "ת"ח שסרח", ע"ע אלישע בן אבויה שמכונהפלספנית
בס"ד
"אחר"...
|מבולבל|תפוזה 1
הבהרה: לא הבעתי דעה!פלספנית
כן, האמת שקצת תהיתי...תפוזה 1
אנשים, יקרים!!!גייטל רייזל
לא!!!
אסור להאמין לכל השטויות והלשון הרע הזה של האתר הנבזי הזה "האמת על הרב אבינר" בבקשה, אל תאמינו.
לשווא הם מכפישים את שמו של האיש העניו והצדיק הזה. בנאדם כ"כ טוב, שאני מכירה אותו אישית משיחות שלו.
דיי!!
די להאמין לכל השקרים הנבזיים האלה!!

אמת1-
למה? למה הבאת את הקישור הזה?
למה?
סתם לעוררר ריכולים עליו? שעוד כמה אנשים יכנסו לקישור הזה ואולי יאמינו?
למההה??

כואבת, המומה,
ודיי!
אל תאמיני!!

תהילה..
-תהום-
אבל איך את יכולה להגיד על הרב דוב ליאורתפוזה 1
בס"ד

ששרופה על פג"ז דיברה איתו שהוא אמר שקרים נבזיים?

לא יודעת מה לחשוב.
אני גם לא יודעת...אש מאנשים קרים.
הרב דב ליאור שליט"א לא שיקר לי...אבל איך אפשר לדבר ככה על רב גדול וחשוב שהעמיד כ"כ הרבה רבנים ותורה!!!!!!!!

דיייייייייייייייייייייייייייייי!!!! |צועק| אולי תפסיקו להיתעסק בזה??? זה באמת לא עניינכם, ואני דיברתי עם הרב ליאור, והוא אמר את מה שאמר...אבל גם אמר שלא צריך להתעסק בזה!!!!!!!!!!!!!!

אני בעד למחוק ת'שירשור!!!
י אפשר להגיב בשני, אז:אש מאנשים קרים.
מ.מ.י.ר-יופי! אז עכשיו מה עושים??? למי מאמינים??? למה שני רבנים לא יכולים לחשוב אותו דבר??? הם עובדים ע"פ אותה תורה!!! וזה לא מחלוקת לשם שמיים!!! ואם זה היה לשם שמיים-לא היו פותחים כאלה אתרים כדי לספר ל"ה, וילדים בני 16 לא היו בטוחים שמותר להם לדבר ככה על רבנים.. (אהם אהם הבנאדם שקורא לעצמו "שלמה אבינר"...)
ואם חתום שם ראש ישיבת אילת השחר-אני בעד!!!

מישי-אפשר לראות רק אותי כי מחקקו את כל ההודעות שלו...בצדק!
איזה כיף שאת גאה בי...אבל למה???

מוריה-לא כולם..את לא...

admin-מיזה סולימאן?????

שמעו בני אדם-זה כזה כואב שעמישראל כ"כ שונא אחד ת'שני, ומדברים על אחדות, על אהבת ישראל, על שנאת חינם שבגללה לא ניבנה בית המקדש, אבל באותו זמן משמיצים יהודים, ומדברים נגד רבנים גדולים וחשובים... נראלכם שככה בית המקדש ייבנה????????????
משום מה מחקו גם את שלי...*^*מישי*^*
מה עשיתי???
אויש...אני באמת אל יודעת...אש מאנשים קרים.
את דווקא משו משו!!!
כבר אמרתי לך אתזה מזמן...אש מאנשים קרים.
כשמשה כותבאנונימי (פותח)
סולימן הוא מתכוון לומר שלמה אבי נר. (הוא מאלה שיודעים רק ערבית ואומרים סולימן אבו נור במקום שלמה אבינר)
ב-א-מ-ת-?-?-?אש מאנשים קרים.
לא מחקו אותך???

אז מה?? יש'ך ראיות חדשות נגד הרב אבינר???
...אנונימי (פותח)
.....
אל תחשבי...לפחות לא על זה.יעמ"ל
לא משנה מה זה ואני לא מתכוון להיכנס לזה,
רק עפ"י התגובות פה מדובר על לשון הרע.
ויכול להיות שהדבר נכון וכו'..
אבל מנקודת מבט שלך הוא רב גדול.
נראה לי שאין להיכנס לקישור הזה.
ברגע שאני נכנס אני מוסיף עוד ריב בארץ. בינינו היהודים.
אז לא מספיק שהגויים פוגעים בנו, נפגע גם אחד בשני?!
אחינו כל עם בית ישראל!!!!!אנונימי (פותח)
אני לא יודע אם זה נכון או לא, אבל בכולופן אני אפילו לא חושב אני בטוח שמה שעושים לא יודע אם זה עוול אבל הדבר הכי חשוב שה"חרם" הזה עושה זה: פילוג בעם מדאוריתא!!! עד שלא כל הרבנים יבררו את הנושא בשקט ובצנעה אני כל היתר לפרסם את הדברים הנ"ל!!!!! עם ישראל נמצא בתקופה מזה קשה וכל המריבות האלא גורמות לנו לפילוג במקום לאיחוד נגד איבנו שקמים עלינו לכלותנו מבפנים ומבחוץ!!!!! אנו צריכים דווקא בתקופה זו להתאחד ולא להתפלג! ממש אסור להאמין לכל הדברים האלו עד שכל ואני מדגיש כל גדולי ישראל יצאו בקריאה שהדברים הנ"ל נכונים וצריך להחרימו!!!! ושלא תחשבו אני בכלל לא חסיד של אותו רב!!! אז אחים צדיקים במקום לאמין לדברים האלו אז אל תביאו את הנושא הזה אלינו עד שתתברר האמת!!!!
א. זה ממש ישן! מי הקפיץ?שלבוקית
ב. כן ידעתי על זה מזמן.. אני לא מופתעת...
הוצאת שם רע! אין הגדרה אחרת.<יוני>
אבל אם אתם ישר מכחישים,איך תדעו אם זאת האמת?אנונימי (פותח)
זתומרת, אנלא אומר שזה נכון או לא אבל כבר היו מקרים ואם כל דבר נכחיש אפשר גם ליפול!
איך אתם יכולים לדעת אם זה אמיתי או לא?!
לשון הרע גמור, אל תכנסו.אביה14
לא מאמין.טל!=)
הרב אבינר הוא רב מעולה, אין לכם מה להקשיב לשטויות האלה.
אנשים מגעילים שהעניין שלהם להציק.
כבדהו וחשדהו..calvin
אני חייב לדבר איתך דחוף בנושא באישי!יש לי מה לומר!מאוד חשוב

זה מחלוקת בין גדולי תורה כל פסק הלכה מסויים.golani
מאחורי ההכפשות למיניהם זועקות לדעתי שני מילים שבעצם גורמים לכל המהומה.: סירוב פקודה.
מסכים. נכנסים בו -זה נורא שקוף.<אריאל>
רק עכשיו שמתי לב שזה הקפצה?golani
מה העניין?
לא אמור להיות סימן שאלה אחרי הכותרת...golani
לשון הרע גמור וצריך למחוק באופן דחוף את השרשור אונ.ג
קפץ או לפחות לנעוץ אותונ.ג
חילול ה'!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!אנונימי (פותח)
זה ממש חילול ה' מה שכתבו על הרב אבינר  ולך תדעו אם זה נכון ואם כן זה סתם לשון הרע....
ממש מצמרר ומזעזע לראות....
כל עוד אני רואה אראה בעניים אני אאמין.דוסית גאה!
אז מישו זייף ת'חתימה והעלה לנט, ו...?

עובדה שעדיין הרב פוסק הלכה בשות"ים בעלונים יחד עם הרב אליהו.
אני לא פותחת את זה כי זה הוצאת שם רעפוטצקי
וגם אם מה שכתוב שם (אינלי מושג מה) נכון אז זה לשון הרע!
בכל מקרה אסור להאמין לדברים כאלו.
עבירות חמורות ביותר שגורמות לשנאת חינם.
מספיק עם ההקפצות המטורפות האלהלולה=]אחרונה
חיפוש קוראים לסיפור קצר שעומד לצאת לאוראורנשטיין

מחפשת קוראים/קוראות מהמגזר הציוני-דתי, כדי לקרוא סיפור זכרונות קצרצר מהווי נערותו של יוצא ברית המועצות לשעבר, ולענות על כמה שאלות. 

הסיפור באורך 38 עמודים. 

פרטים על הסיפור:

השעון המתקתק במרתף - סיפור מהווי נערותו של הרב מיכל וישצקי, מאחורי מסך הברזל. 

תקציר:

ברית המועצות, תשט"ו. סדרי הלימוד של מִיכֵל וישצקי די רגילים: לימוד גמרא בבוקר, ולימוד חסידות עם אביו אחר הצהריים – שחזר מגלותו בקזחסטן חודשיים קודם לכן.

אלא שאז החסיד האגדי, ר' מענדל פוטרעפאס גם משתחרר ממאסר פתאום. הוא מאתגר את מיכל בסדרי לימוד חדשים – המובילים בקלות לרצף סיכונים חדש.

עד להימור הגדול מכולם. 

מעניין אתכם?
כתבו לי ואשלח לכם את המסמך:
יהודית אורנשטיין -
0553075722
yehuditorens@gmail.com

הנוער הדתי לאומי לאן הוא הולך בצבא ?אביגיל מלאך

האם אתם חושבים שכל הנערים של הציבור הדתי לאומי מכוון ליחדות עילית או גם למקומות רגילים אחרים ?

הציבור הדתי לאומי - מגיע לכל היחידות והתפקידיםזמירות

בדיוק כמו בחיים האזרחיים

הציבור הדתי לאומי לא מתרכז בגבולות גזרה צרים - אלא נמצא בכל מגוון החיילות והתפקידים, קרביים, תומכי לחימה, ג'ובניקים, אנשי מחשוב, כלכלה, הנדסה, המון עתודאים שמתפזרים בכל יחידות הצבא עם סיום התואר בכל מגוון התפקידים הפתוחים בעתודה האקדמאית.

ובהמשך בחיים האזרחיים- בכל ענפי המשק, הכלכלה, התעשייה, האקדמיה, חקלאות, מסחר 

..יהודי חסידיאחרונה

אבל בוודאי שיש הרבה הכוונה בציבור הדתי לאומי לצאת דווקא לתפקידים משמועתיים ומובילים בכל מקום ובפרט בצבא

הפצות!!יהודי חסידי

ב"ה אנחנו זוכים להקים ארגון שיעודד את כולנו ביחד לצאת להפצות, להתחבר לצמא הגדול שיש בעם ישראל להתחבר לאבינו שבשמיים.

הארגון הוקם אחרי שבסוכות האחרון היה אירוע גדול בתל אביב - 'טולולולב - נוטלים לולב בתל אביב' שהשתתפו בו למעלה ממאתים בחורי ישיבות מישיבות שונות, ולמעלה מ-10,000!! יהודים זכו ליטול לולב.

בעז"ה ביום חמישי הקרוב יהיה אירוע השקה בהתוועדות 'צמאה' של הישיבות גבוהות __מגיעים ומתחברים דפוס .pdf

יצא עלון יפה, עלון (6).pdf מוזמנים לראות.

כמו כן יש אתר נחמד מתחברים - הנקודה היהודית שלי | קירוב לבבות והפצת יהדות

אשמח לתגובות....

וואודומיה תהילה
מדהים!
קצת תמונות מהפעילותיהודי חסידי

וקצת תמונות מהאירוע בבניני האומהיהודי חסידי
סיפוריהודי חסידיאחרונה

אחד הפעילים זיהה אדם שהניח תפילין בשבוע שעבר והציע לו להניח שוב. להפתעתו, האיש ענה: "לא". כשנשאל מדוע, הוא הסביר בחיוך: "בפעם הקודמת שהנחתי אצלכם, הרגשתי התעוררות כל כך גדולה, שלא רק שקיבלתי על עצמי להניח בכל יום – אלא שכבר הזמנתי דוכן תפילין קבוע למספרה שלי!"

הופכים את העולם!
מתחברים - הנקודה היהודית שלי | קירוב לבבות והפצת יהדות

מחפשים בני נוער לכתבהדבדב

לכתבה על שמירת נגיעה לנוער דתי לעולם קטן (השבועון)

מחפשים: שני בנים ובת (דתיים) - לראיון קצר בטלפון

על איך הם רואים את הדברים, מה המצב בשטח בנושא ועוד מספר שאלות.

אפשר גם אנונימי אם לא נוח בשם המלא.

אם מתאים לכם - אנא פנו לנדב בווטאסאפ בלבד 0545645411

תודה  

כתבה לנוער על שמירת נגיעהדבדב

לכתבה על שמירת נגיעה לנוער דתי לעולם קטן (השבועון)

מחפשים: שני בנים ובת (דתיים) - לראיון קצר בטלפון 

על איך הם רואים את הדברים, מה המצב בשטח בנושא ועוד מספר שאלות.

אפשר גם אנונימי אם לא נוח בשם המלא.

אם מתאים לכם - אנא פנו לנדב בווטאסאפ בלבד 0545645411

תודה  

חיפוש קוראים לסיפור על נער מתבגר מאחורי מסך הברזלאורנשטיין

מחפשת קוראים/קוראות מהמגזר הציוני-דתי, כדי לקרוא סיפור זכרונות קצרצר מהווי נערותו של יוצא ברית המועצות לשעבר, ולענות על כמה שאלות. 

הסיפור באורך 38 עמודים. 

פרטים על הסיפור:

השעון המתקתק במרתף - סיפור מהווי נערותו של הרב מיכל וישצקי, מאחורי מסך הברזל. 

תקציר:

ברית המועצות, תשט"ו. סדרי הלימוד של מִיכֵל וישצקי די רגילים: לימוד גמרא בבוקר, ולימוד חסידות עם אביו אחר הצהריים – שחזר מגלותו בקזחסטן חודשיים קודם לכן.

אלא שאז החסיד האגדי, ר' מענדל פוטרעפאס גם משתחרר ממאסר פתאום. הוא מאתגר את מיכל בסדרי לימוד חדשים – המובילים בקלות לרצף סיכונים חדש.

עד להימור הגדול מכולם. 

אני חדשההרהמורניק

סתם אני לא אבל משעמם פה רצח!!!!!!!!

משתתף בצערךסוורוס סנייפ
תודה רבה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ההרהמורניקאחרונה

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

שלוםטאטע מלך העולם

יש לי שאלה לכל החברה שהם בתנועת נוער.

ב"ה אני מדריכה בסניף בנ"ע עקיבא נפרד בעירי הנחמדת ובמקביל גם בחבב של הסניף המעורב... השאלה היא האם לעזוב את הסניף המעורב?

רוצה להוסיף שאם אני לא ילך לחבב סביר להניח שלא יהיה לי חברה אחרת...

תודה מראש לכל העונים ברכת ה' עליכם!

זו אכן שאלה ערכית שמצריכה חשיבהGini

אין תשובה "נכונה" אחת לשאלה הזו, וההחלטה צריכה להתבסס על סדרי העדיפויות, הערכים והצרכים האישיים שלך.

כמדריכה בסניף הנפרד, המחויבות שלך היא לבנות ולהעביר תכנית הדרכה מתאימה לערכים שאת דוגלת בהם. ואף להוות דוגמא אישית לבנות שאת המדריכה שלהן.

האם העיסוק המקביל בחב"ב בסניף המעורב יוצר אצלך קונפליקט פנימי או מסר בעייתי?

האם האופי והרקע הדתי של הבנים המגיעים לסניף המעורב מקשים עליך?

או שיש פעילויות שהאופי שלהם סותר את הערכים שלך?

העובדה שציינת שאם לא תלכי לחב"ב, "סביר להניח שלא יהיה לך חברה אחרת" היא נקודה קריטית. קשרים חברתיים הם דבר בסיסי וחשוב מאוד. אם החב"ב המעורב הוא הדרך היחידה שלך כרגע לשמור על קשרים משמעותיים, עזיבה עלולה לגרום לבדידות ולקושי.

מדוע שלא יהיו לך קשרים חברתיים מחוץ לסניף המעורב? החברות שלך רק שם? אין דרך אחרת לשמר את הקשר עם החברות האלה?  (מפגשים מחוץ לסניף, פעילויות אחרות?)

אולי  לצמצם הגעה לסניף המעורב, לא להפסיק לגמרי? 

אמממטאטע מלך העולם

זהו הבעיה היא שאני חייבת את זה... זה כאילו השחרור שלי מכל הלחץ והבלאגנים של השבוע...

אני לא חושבת שזה סותר...טאטע מלך העולם

הרמה הרוחנית של החברה אצלנו היא די גבוהה ובאמת שלא נראלי זה משפיע... פשוט אני חוששת שזה קצת מוזר...

בד"כ זה כן סותריהודי חסידי

אם הרמה גבוהה מה הבעיה לנסות לעשות הפרדה?

לא כי אני מכיר את הנושא מקרוב, סתם נראלי שזה אמור להיות ככה.

אני בעיקר חששתי ממצב של האוירה בסניף המעורבGini
אבל עכשיו שאת מציינת שהרמה הרוחנית של החבר'ה אצלכם די גבוהה - אני לא חושב שאת צריכה להימנע מהחיים החברתיים, עם החברות והחברים שלך. 
אני צרכה להבהיר משהו כנראהטאטע מלך העולם

זה מאוד מורכב כי הרמה הרוחנית שלהם גבוהה יחסית לחברה בעיר שלנו...

אני מדייק קצת יותר, חלקם מגיעים מבתים מסורתיים וחלקם חוזרים בתשובה... אני בכלל מהקצה השני, למי שמכיר אני לומדת באולפנת תפארת שזה אולפנה יחסית דוסית וזה פחות או יותר הכיוון שלי...

עכשיו מבינים קצת יותר??

כן...יהודי חסידי

אם כן, המצב יותר מורכב ויש יותר על מה לדון, גם בגלל הצד של הקירוב רחוקים שבעניין, ושזה מחזיק את המתחזקים בתור דתיים, ומראה להם שאפשר להיות שם ולהיות דתיים...

חוץ מזה יש על זה לרב שניאור הרבה דיבורים בעניין, היו כאלה שאחרי בירור אישי מלווה ברבנים גדולים (כדוגמת הרב שמואל אליהו), הרב שניאור הסכים להם להשתתף בפעילויות של סניף מעורב, בכל מקרה אם זה מעניין אותך יש יהודי שעוסק בכל ההקלטות של הרב שניאור ע"פ נושאים, כנראה שיהיה לו הקלטה בנושא, מוזמנת לשלוח לו מייל harav.shneor.ketzשטרודל גימייל נקודה קום. את יכולה לבקש ממנו חומרים בנושא, אם זה מעניין אותך. 

וואי תודה!טאטע מלך העולם

אתה יודע על איזה עוד נושאים יש??

ולגבי הקרוב רחוקים...טאטע מלך העולםאחרונה

אני ממש מפחדת שבסוף זה גם ישפיע עליי...

כאילו לכו תדעו מה יקרה, זה יכול חס וחלילה לדרדר...

בקיצור מורכב ביותר...

אולי יעניין אותך