אנונימי (פותח)
הר 'הזבל', ע"ש אריאל שרון...האדמו"ר מצנעא

נמצא בעזה, על חורבות ביהכנ"ס הק' של כפר דרום.

תגידו מה שתגידו.<אריאל>

רק תזכרו גם שלפני שהוא בגד בעקרונות שלו עצמו, הוא היה גם גיבור ישראל, ואחד האנשים המועילים ביותר להתיישבות.

^^ בדיוק.נושי104
אני אומר מה שאני אומר הוא רשע מרושע-משה ר-

וזה שהוא עשה מהשהו טוב זה לא מכפר בכלום על החורבן והרשע שהוא עשה בגוש 

אגב הרב עובדיה בעצמו קילל אותו......

*משהו-משה ר-
יש שיגידו<אריאל>

שאם הוא עשה משהו רע אחד, זה לא הורס את כל הטוב שהוא עשה להתיישבות ולעמ"י בכללי (יש רשימה ארוכה)

אני בעד להשאיר את המשפט לקב"ה- לא אני ולא אתה יודעים לחשב טוב ורע, אני בניגוד לרב עובדיה- לא אקלל אותו- או אפ' ישפוט אותו לרעה, אני בעד אובייקטיביות- להכיר תודה על הטוב, ולכעוס על הרע.

אריאל- ציטטת עכשיו את אמא שלי..!!שלום לאמונות

היא אומרת בד-יוק אותו דבר..

זה לא סותר את זה שהוא עשה מעשה גרוע!!!תן חיוך....=)

ואפילו זה עוד יותר גרוע שלפני כן הוא עזר לנו, ועכשיו הוא בוגד...

זה נותן לך זכות למחוק את המעשים הטובים שהוא עשה?<אריאל>

לא.לא אמרתי שהוא לא עשה טוב. אבל זה לא סותר את הרעתן חיוך....=)
אז סבבה, אין בכלל ויכוח..<אריאל>
אריאל אם-משה ר-

אני אתן למשהן 20 שקל ואח"כ יתן לו סטירה מצלצלת הוא גם יגיד א"א למחוק את המעשה הטוב שנתת לי 20 שקל??

זה חשיבה לא נכונה בכלל הבן אדם הרס אלפי משפחות ואין על זה סליחה ושום מעשה טוב שהוא עשה לא יכפר על זה!!!!

משל של 20 שקל? נו באמת...<אריאל>

רוצה משל שאיתו אני יוצא צודק? 

נניח ואבא עמל והשקיע בילד את כל חייו, גופו ונשמתו- ונתן לו הכל, עזר לו פיתח אותו, גונן עליו...האבא בנה לילד, בעצמו, בית. יום אחד- הוא החליט שהבית של הבן שלו גדול מדי, ומסוכן מדי לו ולמשפחתו- לכן מכר כמה חדרים...

טיפה אובייקטיביות, אני יודע שקשה- וזו נק' רגישה וכואבת. גם לדעתי ההתנתקות זה מעשה רע, נפשע וכו'- אבל לדעת אריאל שרון באותה תקופה- זה לא היה. 

אתה לא חייב לסלוח, זה לגיטימי, זכותך המלאה- למעשה- גם אני לא סולח לו על הגירוש, זו הייתה טעות, פטאלית.

אבל- יש אמרה על תלמידי חכמים שאני אאמץ עכשיו "אף תלמיד חכם אע"פ שסרח יש לו תקנה", שרון אמנם לא תלמיד חכם- אבל היה אדם אידיאליסט, וגם אם נראה לנו שסרח- יש לו תקנה.

ממש לא דומה-משה ר-

המשל שהבאת לא קשור בכלל כי פה הבית שייך לאבא פה ארץ ישראל לא שייכת לאף אחד היא שייכת לה' ואין לאף אחד זכות לתת מילימטר מהאדמה....

הבית ניתן לבן...ייעודו בשביל הבן, האבא רק השקיע.<אריאל>
עדיין ההשוואה לא נכונה....-משה ר-
לדעתך, בגלל זה כל משל הוא לא הוכחה כלשהיא<אריאל>

ממש לא רק אמרתי שזה השוואה נכונה-משה ר-

כי באמת א"א להשוות אבא שמוריד לבן שלו חדר לבין אחד רשע שהוא ממש לא אבא של אף אחד 

שגרם עוול לאלפים והרס חיים של אנשים

עזוב, התייאשתי מלהבהיר את עצמי<אריאל>
קפץ..וכמו שאתה לא מתעלם מהטוב אל תתעלם מהרע..תן חיוך....=)
אני ממש לא מתעלם מהרע.<אריאל>
אריאל -נושי104

טוב, אז ככה זה היה נראה..

[אביגיל - תן חיוך....=) מהניק שלי..חוה.]

נהההה, תלמדו לקרוא...D:<אריאל>
תקשיבואני ואנוכי

אריאל שרון עשה מעשה נורא. אין שום ספק. אבל צריך לדעת שלכל בנאדם חייבים לסלוח. אני חושבת שהמעשה שהוא עשה זה נורא ולא הוא נורא. הוא בסך הכל יהודי מסכן שצריך לחזור בתשובה. כי וואלה הוא יחטוף אחר כך בחשבון שלו עם רבונו של עולם.

^^ כן,נושי104

אנ'לא מבינה למה אתם שופטים אנשים על ימין ועל שמאל.

את רוצה לסולח בשם אלפי אנשים??-משה ר-

אין לך את הזכות הזאת, זה לא מעשה פרטי שאת יכולה להגיד אני אסלח לו זה מעשה שפגע בכלל ולאף אחד אין את הזכות לומר אני סולח...

אני גם ניפגעתי כתוצאה מהגירושאני ואנוכי

ובכל זאת אני סולחת. בשם עצמי. אני פשוט אמרתי שזה מה שאני חושבת שצריך לעשות.

לסלוח לו? לו יצוייר שאמצא בליבי פינה לסלוח לו...האדמו"ר מצנעא

א. הוא ביצע עבירה שלדעה היותר מקלה היא איסור דאורייתא חמור (מרן הגר"ש ישראלי זצ"ל), ולדעה הפחות היא בבחינת ייהרג בל יעבר.

ב. זה לא עניין שלי לסלוח לו, כלל ישראל צריך לסלוח לו. וזה לא יקרה, כי הוא נתן את אדמות ד' כשי וכמחווה לבני עוולה, לרוצחים, לאנשים שלאחר אותה מחווה נתנו למנהיג שלהם לנאום את דברי העמלק שלו, לעמוד ולבזות בניין של ישיבה ק'! את יודעת איזו עבירה זו?! את חושבת שכלל ישראל יסלח לו מתישהו?! את חושבת שהקב"ה יסלח לו?! את חושבת שהתורה תסלח לו?!

הדעה המחמירה היא דעת מרן הגאון הרצי"ה זצ"ל.האדמו"ר מצנעא
הוא איבד את כל עולמו הבא (שקנה בהמון זמן) בשעה אחתהאדמו"ר מצנעא
אתה אומר את זה בתור אלוקים? שליח שלו?מי אתה שתגידלולה=]

בס"ד

כזה דבר נוראי על אדם מישראל??

איך אני שונא את הטיעון הזה...האדמו"ר מצנעא

סליחה, היאך מרן החופץ חיים אמר מה שאמר על אותו אחד שביזה את מרן הרב שהוא לא יינקה? כי הוא בחן את אותו אדם ע"פ התורה שבכתב ושבע"פ, ובפרט ע"פ מאמרי חז"ל, וראה שאותו אחד לא יינקה.

אני לא מתיימר להשוות אותי למרן הח"ח, אולם חז"ל אומרים: "יש הקונה עולמו בשעה אחת, ויש המאבד את עולמו בשעה אחת." ---> אותו האיש אולי סייע המון להתיישבות היהודית בכל חלקי א"י לאורך חייו, ברם הוא החריב את כל עולמו בשעה אחת...

אבל אחרי הכל, אני לא שופטת מגורשיםשלום לאמונות

שמתקשים לסלוח.

שרון הרס את ימית כנסו כנסואתר זכרון ימית

אריק שרון בתור שר ביטחון הרס את חבל ימית ומרחבי סיני ונתן אותם למיצרים את התוצאה בין היתר אנו ראינו שבוע שעבר ליד אילת.

בשנת 1988 הרב כהנא אמר - "הגרוע מכולם שרון"

וחוץ מיזה כל מי שטען על זה ששרון בנה יישובים ולא רק הרס אז בוא נמשיל משל קטן:

את הסיפור של הודיה קדם כולנו מכירים (מי שרוצה יכול לראות את הפרטים בקישור)http://he.wikipedia.org/wiki/%D7%A8%D7%A6%D7%97_%D7%94%D7%95%D7%93%D7%99%D7%94_%D7%A7%D7%93%D7%9D

אבא שלה רצח אותה וכולנו כינינו אותו חיית אדם , מפלצת וכו' האם מישהו חשב על כל מה שהוא השקיע בה לפני הרצח?? על כל החום ואהבה שהוא נתן לה? וכל הכסף שהוא השקיע בה?

בוודאי שלא כי הוא רוצח משוגע וזה לא משנה כמה הוא השקיע בילדה לפני כן וכך גם אריאל שרון שבנה והרס והבניה שלו לא אומרת שמותר לו להרוס.

לא הבהרנו את העניין של המשלים?..XD<אריאל>

כל אחד יכול להסית את זה לכיוון שלו- רוצים דיון? בואו ונדבר פרקטי...

יש הבדל בין חיי אדם,לבית של אדם.מצטער.nbsa155
אין בכך שום נפקא מינא.האדמו"ר מצנעאאחרונה
לא לנצל"ש. התג' יימחקו. אפשר ורצוי לפתוח שרשור אחרשיראל.

[זה מדהים,כי בדיוק אתמול התווכחתי על זה  בדיוק עם חברה ושקלתי לפתוח פה שרשור על זה,אבל לא היה לי כח..אז יאללה,בכבוד ]

שלא היה מועיל ולא היה הורס.דוסית גאה!
עבר עריכה על ידי gbck630 בתאריך כ"ט אב תשע"א 20:08

(מצטערת אבל יש גבול ללשון הרע החסר תועלת)

ציטוט של שרוןאתר זכרון ימית

לא להחמיץ את השעה

במו ידינו נאלצנו להרוס את ימית ולמחותה מעל פני האדמה כדי לקיים בזמן את הסכם השלום.

חורבות ימית יהיו עדות עולם לכך, שעשינו מעל ומעבר לדימיון אנוש כדי לעמוד בהסכם וכדי שבנינו לא יפנו אלינו אצבע מאשימה ויאמרו לנו שהחמצנו את השעה.

אריאל שרון, פקודת יום של שר הביטחון לחייל צה"ל ביום פינוי ימית,

הצופה, ב' באייר תשמ"ב/24.4.82

http://cms.education.gov.il/EducationCMS/Units/Toranit/MekorotNose/AmIsrael/shlom+with+egipt.htm

למה לסלוח?!?!אני17

הוא ביקש סליחה?? הוא התחנן? הוא עשה משהו בשבילנו כדי שנסלח לו??

כמה כסף ביזבזו על הפארק הזה...אני17

לא יכלו במקום זה לעזור לאנשים שבדרך כלשהיא שקשורה אליו נותרו בלי בית כבר 6 שנים?

^^^^מסכים...nbsa155
..גיימס פוטר
הסיבה שכמעט ריק בחצי מהפורומים פה זה כי הייתי בתקופת הקורונה שפשוט היה פה מפוצץ ועכשיו זה רגיל? 
עכשיו בגלל המלחמה הם עוד יחסית פעילים😅הרמוניה

זה ירד מאדד (ברוך ה'..)

כבר זמן רב שאין מצטרפים צעירים חדשים לפורומיםפ.א.
והפעילות בפורומים ירדה משמעותית 
חד משמעית בקורונה היה ה הרבה.סוורוס סנייפאחרונה

אבל עכשיו יש פחות פעילות ממה שהיה לפני הקורונה

מי רוצה לחזור ללימודים??ניגון❤️

ואוו איך בא לי כבר את החופש הגדולל🤭

אני כבר שנה וחצי בבית...ההרהמורניקאחרונה
גם פרה זקנה יכולה להניב חלב..😌😌עוד חומייני חי
כעעען כען
למה אתם חיים?מעייןאהבה

מה הסיבות שלכם בחיים?

חתירה מתמדת להגשמה עצמיתפ.א.
כי ככההרשפון הנודד

בבסיס אני חי כי זה לא דורש ממנו שום פעולה אלא קורה לבד.

ואני ממשיך לחיות כי אני רוצה להתפתח ולהיות יותר שלם ומאמין שעוד יהיה לי טוב.

בנוסף אני מרגיש שיש לי פה תפקיד בעולם שאולי יהיה משמעותי

אני חיהניגון♥️
כדי לעשות טוב לעולם ולאנשים ואני מאמינה שכל אחד יכול להפוך את העולם למקום יותר טוב ושמח ואוהב ♥️ וגם לעבוד את ה' שזה הכל בסוף
נהנה מהחיים פשוטההרהמורניק
וואוצאצא

לא יודע.

מבררים את זה, מחפשים את זה

הלוואי וידעתי

אם כבר הגעתי לעולם ואני כאן - נעשה הכל כדי להנותGini
מהחיים, לחיות טוב, באושר, בשמחה, בסיפוק, ולדאוג לעתיד שלנו כאן 
אני הגעתי למסקנה שהחיים זהגלגל שבו אני עולה ויורדתתמימלה..?אחרונה

כל הזמן והמטרה שלי היא לאסוף כמה שיותר כוחות כשאני למעלה כדי להצליח לעלות אחרי הירידה הבאה...

ככה עד שיבוא המשיח....

יש אנשים!הרשפון הנודד

הפורום חזק להיות פעיל והם דיבורים חזקים אז מוזמנים להעלות נושאים מעניינים שאתם מתלבטים בהם אם סתם שאלות, חוויות, רגשות ופריקות

למישהו יש הדרן?איידן

יש לי הדרן ויש תקלה ואין לי אינטרנט במכשיר (שהוא גם ככה דפוק (חצי טאצ) ובלתי נסבל) אני לא יכולה לקבל לטלפון אימיילים ובנוסף האפליקציה שלהם לא עובדת 

יש למישהו דרך לעזור לי?

בבקשה אני נואשת נראלי אם עד סוף שבוע הם לא חוזרים אליי אני עוברת לנוקיה (ונוקיה זה זוועה)

אם מישהו יעזור לי אני אשמח מאוד

למישו יש את היי סקול מיוזיקל בדרייב?נחט

או סרטים אחרים 

יש פה אנשים ערים?מעייןאהבה
תמיד...אנא בכחאחרונה

אולי יעניין אותך