לא יודעת אם אתם יכולים לעזור אבל כנסו...אנונימי (פותח)

סתם בא לי לשתף מישהו..

טוב לאחרונה אני ואחת משתי החברות הכי טובות שלי התרחקנו בגלל משהו שהיא אמרה לי ומאוד פגע בי....

ומאז אני מרגישה די לבד כזה.. כי תמיד היינו ביחד ותמיד אם היו רוצים למצוא אותי אז היו מחפשים אותה וככה הפוךך.. כאילו ממש ממש  צמודות אחת לשנייה...ואפילו שאני חלק מקבוצה מסויימת אני מוצאת את עצמי הרבה פעמיים מרגישה לבד כזה מאז שהתרחקנו... ויש לי עוד חברה כזאת שאני ממש קרובה עלליה ככה אבל אני עדיין מרגישה שהשנייה חסרה לי...  אני אחת כזאת שתמיד שמחה (ב"ה) ואוהבת לצחוק ולעשות שטויות אבל בזמן אחרון אני מרגישה שאני לא מצליחה להנות מזה, כאילו אני ממשיכה להיות שמחה והכול כמו פעם אבל בפנים אני מרגישה שזה לא שמחה שלמה כמו שתמיד הרגשתי ואין לי מושג למה זה... וזה משגע אותי כי לייד אנשים אני לא מראה את זה אבל כשאני לבד אז אני מרגישה בשיא הדיכאון ממה שקורה אצלי בתקופה האחרונה. אני נמצאת גם בחברה כזאת שהיא של אנשים דתיים אבל שנוטים יותר ל"פוזות"- מתנהגים שונה ממה שהם בחברה מתביישים בזה שהם דתיים ליד כאלה שהם "פחות" דתיים... ואני אישית לא מתחברת לזה, וגם זה לפעמיים גורם לי להרגיש שונה ולבד... ויצא לי בזמן האחרון לשאול את עצמיי אם יש כזה דבר חברה אמיתית באמת... חברה כזאת טובה באמת.. פעם עוד הייתי בטוחה שייש כזה דבר והיום אחרי שאני וחברה שלי התרחקנו בגלל משפט אחד קטן שמשנה הכול אני מבינה שיכול להיות שלא...

אוףףףףף נמאס לי כבר להיות כול הזמן בבאסה מזה..

תודה למי שקרא הכול... 

כתבת פה על 2 דברים. אם הבנתי נכון..תפוזה 1
בס"ד

שהתרחקת מהחברה הטובה שלך, ושאת נמצאת בחברה של דתיים שמתנהגים שונה ממה שהם ומתביישים בזה שהם דתיים ליד כאלה שהם "פחות" דתיים.
ואת בבאסה כי 2 הדברים האלה גורמים לך להרגיש שונה ולבד?
אז דבר ראשון- החברה. אני יודעת שזה נשמע כמו הסיפורים האלה של ילדים קטנים, אבל למה שלא תשלימי איתה? וברור שזה לא קל.. ואני חושבת שיש כזה דבר חברות אמיתית. להיות חבר אמיתי זה לענ"ד לא אומר שלא רבים אף פעם. גם זוגות נשואים רבים לפעמים, ומשלימים, אז מה? (לא שזה המצב האידיאלי, אבל זה בסדר.)
האלה עם ה"פוזות"- את לא צריכה להרגיש לבד ושונה בגלל זה. זה בכלל לא בעיה אצלך. ועדיף שתהיי שונה מהם בקטע הזה. לכל אחד יש קטעים שבו הוא לא מתחבר לחברה שאיתו. זה לא הופך אותו ללבד. אולי רק באותו רגע.
גם אם הם ישלימו זה עדיין לא יחזור למצב שהיה....אחת מהצפון
גם אם היא תשלים עם החברה שלה ברוב המקרים לא חוזרים להיות חברות כמו שהיו, אין מה לעשות זה טבע האדם! תנסי למצוא חברה אחרת שתמלא את החסר...
למרות זאת אני חושבת שאתן כן צריכות להשלים כדי לא השאיר כעס בלב...
מצטערת שאני ככה מאכזבת אבל ראיתי(אחרות) והייתי(בעצמי) במקרים כאלו וככה אני רואה את הדברים.
רק דבר אחרון תמיד תאמיני שיש גם אנשים טובים בעולם ויש גם חברות טובות באמת בע"ה גם תמצאי אותה בסוף!=) (אני יודעת שזה קשה לחשוב במצב שלך על זה אבל תתאמצי...)
המון בהצלחה ואל תשכחי אין יאוש בעולם כלל!!
תודה למי שהגיבאנונימי (פותח)
זה לא שאנחנו לא מדברות או משו.. סתם התרחקנו (מאודד..) אני עדיין כועסת עלייה... ויש לי עוד חברה כזאת אבל אני עדיין מרגישה שהחברה השניה חסרה לי.... אבל ב"ה אני מרגישה שכבר פחות אכפת לי... ואני גם מבינה שהחברות שלנו לא תחזור להיות כמו פעם.. אין סיכוי...
זו טעות.ישי ויזנר
החברות שלכן אולי לא תחזור להיות מה שהיא הייתה פעם- היא תהיה יותר טובה!
אין אנשים שלא רבים, יש אנשים שיודעים לבקש סליחה ולסלוח.
2 שאלותהכהניסט הנודדאחרונה
1) למה שלא תנסי לדבר עם החברה שלך על כך?
2)למה את חושבת שכבר לא תחזרו להיות כמו פעם?
אין דבר פשוט יותר מ..-אחת שנמאס לה
לדבר איתה... -זה לא ברור?? תגידי לה יפה למה היא פגעה בך...
אממ... נכון שזה קצת קשה וזה, אבל אח"כ הכל יראה לך הרבה יותר פשוט...
ב"הצלחה!!
זה הקטע..אנונימי (פותח)
שאנחנו מתנהגות כאילו לא קרה כלום...
אז בעצם אין לי על מה לדבר איתה... וזה גם קרה לפני חודש בערך... למה לי לפתוח את זה עכשיו?!

והחברות שלנו בחיים לא תהיה יותר טובה ממה שהיא הייתה פעם, זה הדבר הכי רחוק שייש...

מתחיל להימאס לי מכול הפוזות והשטויות של החברות שלי...
נגיד ביום חמישי בערב יצאנו כול השבט ועוד בנות שהם לא כול כך קשורות לשבט. וכול החברות הממש טובות שלי היו עם מכנסיים(גינ'ס או אלאדין..) או עם חצאיות מעל הברך... לא בגלל שהם באמת ככה אלא בגלל שזה מה שהחברה מכתיבה להם.. וזה סתם מתסכל להיות בחברה כזאת... אני מרגישה לא קשורה...
וגם עם יש לי חברות שהם יותר דתיות ולא הולכות לא צנוע אז הם כול היום עסוקות במה הבנים חושבים עליהם...ומשתנות כזה לייד בנים.. ומאחורי הגב הם כול הזמן מדברות על חברות ממש טובות שלהם...
בקיצור לאן שאני לא הולכת הכול צבוע ומלא פוזות..

ככה זו חברה.יעמ"ל
עכשיו יש לך את האפשרות לשנות את זה, או לא.
המצב פה זה בדיוק אותו דבר.
בנים, בנות, גם החברים הכי טובים שלי. וגם לי זה קורה.
תסתכלי על עצמך טובטוב ותראי שגם לך זה קורה, שאת פתאום התחלת לשמוע שירים מסויימים בגלל החברה.
אבל הדרך לפתור דבר כזה היא להאמין שמה שאת עושה נכון .>ראי אמונה ר' הקדוש<
אח"כ את פונה לחברה הכי קרובה אלייך שאת חושבת שתבין, החברה ש"רק" התחילה להידרדר וללכת עם חצית שרק טיפה מעל הברך.
ול ה את אומרת מה מפריע לך. את יודעת שכל מה שהיא עושה זה פוזות, עם היא מעט משכילה היא תגיד שגם היא חשבה על זה...ותאמיני לי שהרבה בנות בשבט שלך חושבות כמוך פשוט הן לא מסוגלות לשנות את החברה או לפחות לא מ א מ י נ ו ת שהן מסוגלות. >אגב, הדברים האלה נכונים גם לבנים..הכל<
מקווה שעזרתי.
הו, פאדיחה,יעמ"ל
קראתי את זה כחבר'ה ולא חָברה.
או ואט אבר.
טוב,
למי שנתקל בבעיות בחבר'ה...
><"
חייבת להיות אחת שהיא לא צבועה-אחת שנמאס לה
חפשי אותה!!
תתחברי איתה מחדש נמכאל 2 3
ב"ה ית' בר"ה

תתפללי לה' ו

תדברי איתה תומרי לה מה את מרגישה וכו'

ותנסי ליתחבר איתה שוב

(כמובן שלא יהיה מזו שאת "עובדת שלה הוא משהוא כזה)
בהצלחה

נ נח נחמ נחמן מאומן
אני לא חדשההרהמורניק

למה כ"כ משעמם פה?????

כולם כבר התבגרו ועברו לצמ"עאיגנוטוס פברל

או לשטו"ל

לא ככה - נהיה יבש כי לא מצטרפים חדשים במקום אלוGini
שהתבגרו ועברו לפורומים של הגילאים היותר גדולים 
כולנו יבשים 🙁🙁Gini
וואלה!! אני גםההרהמורניק
אני חדשההודיה לה':)אחרונה
למה באמת
חיפוש קוראים לסיפור קצר שעומד לצאת לאוראורנשטיין

מחפשת קוראים/קוראות מהמגזר הציוני-דתי, כדי לקרוא סיפור זכרונות קצרצר של יוצא ברית המועצות לשעבר, ולענות על כמה שאלות. 

הסיפור באורך 38 עמודים. 

פרטים על הספר:

השעון המתקתק במרתף - סיפור מהווי נערותו של הרב מיכל וישצקי, מאחורי מסך הברזל. 

תקציר:

ברית המועצות, תשט"ו. סדרי הלימוד של מִיכֵל וישצקי די רגילים: לימוד גמרא בבוקר, ולימוד חסידות עם אביו אחר הצהריים – שחזר מגלותו בקזחסטן חודשיים קודם לכן.

אלא שאז החסיד האגדי, ר' מענדל פוטרעפאס גם משתחרר ממאסר פתאום. הוא מאתגר את מיכל בסדרי לימוד חדשים – המובילים בקלות לרצף סיכונים חדש.

עד להימור הגדול מכולם. 

מעניין אתכם?
כתבו לי ואשלח לכם את המסמך:
יהודית אורנשטיין -
0553075722
yehuditorens@gmail.com

את יכולה להפסיק להספיםנקדימון

אף אחד לא רוצה פה לקרוא את מה שאת מציעה. אין לזה היענות.

אין כמעט אנשים חדשים שמצטרפים לפורומים אז מה שאת עושה זה פשוט לטמטם לנו את המוח.

אולי די כבר?!

נשמע סיפור מענייןקעלעברימבאראחרונה
חיפוש קוראים לסיפור קצר שעומד לצאת לאוראורנשטיין

מחפשת קוראים/קוראות מהמגזר הציוני-דתי, כדי לקרוא סיפור זכרונות קצרצר מהווי נערותו של יוצא ברית המועצות לשעבר, ולענות על כמה שאלות. 

הסיפור באורך 38 עמודים. 

פרטים על הסיפור:

תקציר:

ברית המועצות, תשט"ו. סדרי הלימוד של מִיכֵל וישצקי די רגילים: לימוד גמרא בבוקר, ולימוד חסידות עם אביו אחר הצהריים – שחזר מגלותו בקזחסטן חודשיים קודם לכן.

אלא שאז החסיד האגדי, ר' מענדל פוטרעפאס גם משתחרר ממאסר פתאום. הוא מאתגר את מיכל בסדרי לימוד חדשים – המובילים בקלות לרצף סיכונים חדש.

עד להימור הגדול מכולם. 

מעניין אתכם?
כתבו לי ואשלח לכם את המסמך:
יהודית אורנשטיין -
0553075722
yehuditorens@gmail.com

הנוער הדתי לאומי לאן הוא הולך בצבא ?אביגיל מלאך

האם אתם חושבים שכל הנערים של הציבור הדתי לאומי מכוון ליחדות עילית או גם למקומות רגילים אחרים ?

הציבור הדתי לאומי - מגיע לכל היחידות והתפקידיםזמירות

בדיוק כמו בחיים האזרחיים

הציבור הדתי לאומי לא מתרכז בגבולות גזרה צרים - אלא נמצא בכל מגוון החיילות והתפקידים, קרביים, תומכי לחימה, ג'ובניקים, אנשי מחשוב, כלכלה, הנדסה, המון עתודאים שמתפזרים בכל יחידות הצבא עם סיום התואר בכל מגוון התפקידים הפתוחים בעתודה האקדמאית.

ובהמשך בחיים האזרחיים- בכל ענפי המשק, הכלכלה, התעשייה, האקדמיה, חקלאות, מסחר 

..יהודי חסידיאחרונה

אבל בוודאי שיש הרבה הכוונה בציבור הדתי לאומי לצאת דווקא לתפקידים משמועתיים ומובילים בכל מקום ובפרט בצבא

הפצות!!יהודי חסידי

ב"ה אנחנו זוכים להקים ארגון שיעודד את כולנו ביחד לצאת להפצות, להתחבר לצמא הגדול שיש בעם ישראל להתחבר לאבינו שבשמיים.

הארגון הוקם אחרי שבסוכות האחרון היה אירוע גדול בתל אביב - 'טולולולב - נוטלים לולב בתל אביב' שהשתתפו בו למעלה ממאתים בחורי ישיבות מישיבות שונות, ולמעלה מ-10,000!! יהודים זכו ליטול לולב.

בעז"ה ביום חמישי הקרוב יהיה אירוע השקה בהתוועדות 'צמאה' של הישיבות גבוהות __מגיעים ומתחברים דפוס .pdf

יצא עלון יפה, עלון (6).pdf מוזמנים לראות.

כמו כן יש אתר נחמד מתחברים - הנקודה היהודית שלי | קירוב לבבות והפצת יהדות

אשמח לתגובות....

וואודומיה תהילה
מדהים!
קצת תמונות מהפעילותיהודי חסידי

וקצת תמונות מהאירוע בבניני האומהיהודי חסידי
סיפוריהודי חסידיאחרונה

אחד הפעילים זיהה אדם שהניח תפילין בשבוע שעבר והציע לו להניח שוב. להפתעתו, האיש ענה: "לא". כשנשאל מדוע, הוא הסביר בחיוך: "בפעם הקודמת שהנחתי אצלכם, הרגשתי התעוררות כל כך גדולה, שלא רק שקיבלתי על עצמי להניח בכל יום – אלא שכבר הזמנתי דוכן תפילין קבוע למספרה שלי!"

הופכים את העולם!
מתחברים - הנקודה היהודית שלי | קירוב לבבות והפצת יהדות

מחפשים בני נוער לכתבהדבדב

לכתבה על שמירת נגיעה לנוער דתי לעולם קטן (השבועון)

מחפשים: שני בנים ובת (דתיים) - לראיון קצר בטלפון

על איך הם רואים את הדברים, מה המצב בשטח בנושא ועוד מספר שאלות.

אפשר גם אנונימי אם לא נוח בשם המלא.

אם מתאים לכם - אנא פנו לנדב בווטאסאפ בלבד 0545645411

תודה  

כתבה לנוער על שמירת נגיעהדבדב

לכתבה על שמירת נגיעה לנוער דתי לעולם קטן (השבועון)

מחפשים: שני בנים ובת (דתיים) - לראיון קצר בטלפון 

על איך הם רואים את הדברים, מה המצב בשטח בנושא ועוד מספר שאלות.

אפשר גם אנונימי אם לא נוח בשם המלא.

אם מתאים לכם - אנא פנו לנדב בווטאסאפ בלבד 0545645411

תודה  

חיפוש קוראים לסיפור על נער מתבגר מאחורי מסך הברזלאורנשטיין

מחפשת קוראים/קוראות מהמגזר הציוני-דתי, כדי לקרוא סיפור זכרונות קצרצר מהווי נערותו של יוצא ברית המועצות לשעבר, ולענות על כמה שאלות. 

הסיפור באורך 38 עמודים. 

פרטים על הסיפור:

תקציר:

עד להימור הגדול מכולם. 

אולי יעניין אותך