דיברתי עם הרב דב ליאור !!! אני רק בוכה ! ....אנונימי (פותח)
תשמעו !

אני רק בוכה וקשה לי ממש !

השתגעתי כבר ותודה שניסיתם לעזור, אבל החלטתי פשוט להתקשר לרב דב ליאור וכל אחד ואחת יכולים לעשות את זה והוא פשוט אמר לי שהכל אמת וכל החתימות של הרבנים לא מזוייפים.

זה פשוט מטורף !!! רק בכיתי והייתי המומה !!!
מי שרוצה עוד לבדוק שיכנס לזה : זה פשוט פסק דין של בית דין רבני בירושלים :

http://www.aviner.net/psak_jeru_nimuk.php

אני משתגעת אבל אני לא יודעת איך אפשר להקשות על פסק בית דין ? ! ? !..........
תראו את הסיפור הזה שגם כן בלבל אותי..... :

הנה הסיפור ....אנונימי (פותח)
סיפור היסטורי

ב"ה

פרק א':

לפני שנים רבות בקהילה יהודית נידחת, היה רב חשוב ומפורסם בצדיקותו ובמסירותו לתורה ולקהילה, ושמו הרב בן-אש. לרב היתה חנות בשר, ממנה היה מתפרנס בכבוד. רבים-רבים היו באים לקנות בשר דווקא ממנו, בהיותם בטוחים שהבשר שהוא משווק להם, הינו בשר כשר למהדרין מן המהדרין, בלא שום פקפוקים. אמנם, לא פעם חשו היהודים בקהילה שלבשר יש טעם מוזר, היו שסיפרו שהטעם הוא טעם של בשר חזיר. אבל איש לא העלה בדעתו שהרב בן-אש מוכר בשר חזיר, ר"ל. אולי, חשבו לעצמם היהודים, אולי מרוב קדושתו של הרב, נכנס טעם מיוחד לבשר...

איש יהודי פשוט ועובד ה' בכל נפשו, היה בקהילה. משה שמו. שנים רבות היה קונה בשר אצל אותו הרב. ויהי היום, והנה התבקש משה על ידי חברו – משווק בשר ידוע – למכור לרב בשר עגל. משה מילא את השליחות ולתדהמתו גילה במחסן של הרב, חזירים נחורים תלויים בווים. רעד אחזו בכל גופו: הייתכן??? משום שלא רצה להאמין שהרב אכן מוכר בשר חזיר, החליט להצפין מארב ולבדוק מה קורה במחסן. ויהי בלילה, הציץ חרש מן החלון, וירא את הרב הנכבד אשר חשבו לצדיק נכנס בלאט, פורס נתחי בשר שמנים מן החזירים התלויים, מסדר את החתיכות בקופסאות ארוזות ומכין אותם למכירה של יום המחרת. את אותן הקופסאות ראה משה למחרת מונחות על דלפק הקונים בחנות. וירא, וישתומם, ותאחזהו רעדה, ויאמר לנפשו בחרדה: הלא שנים רבות אוכל אני בשר חזיר! ואף כל העיר כולה! מי היה מאמין? אך כיצד אוכל לספר זאת, הן לא יאמינו לי כלל, ישמיצו אותי שאני הוא המעורר מדנים ומבזה תלמידי חכמים, יגזרו דיני שאין לי חלק לעולם הבא ואין רפואה למכתי. מה אעשה???

פרק ב':

וילך משה לכמה רבנים גדולים, ויספר להם את אשר ראו עיניו. והנה, לתדהמתו, סיפרו לו כולם שאף הם יודעים זה מכבר כי הרב בן-אש מאכיל את ישראל קדושים בשר חזיר. אך אינם יכולים לצאת חוצץ ולומר זאת, בדיוק כמוהו, משום שהאמון שנותנת הקהילה ברב בן-אש הוא כה גדול, עד שבוודאי יעדיפו להאמין לרב בן-אש ולהחזיק את הרבנים האחרים כמוציאי דיבה. אמנם הזהרנו את שכינינו ומכרינו, סיפרו הרבנים למשה הנדהם, אבל יותר מזאת לא יכולנו לעשות.

משה לא נח ולא שקט. בעמל רב ובקושי נפשי עצום לחץ ודחק ותבע מחכמי הדור לבדוק את הנושא ולמסור לציבור פסק אשר יזהיר אותם מקנות בחנותו של הרב בן-אש ולהתרחק מחברתו.

אלא שלרב בן-אש היו קבוצת חברים נאמנים אשר שמרו לו אמונים. הם, בשמעם כי יושב בית דין כדי לגבות עדויות ולבדוק את נאמנותו של הרב בן-אש, החליטו כי הם לא ישתפו פעולה עם בית דין זה, אלא יערכו בדיקה בעצמם. הם לא הסכימו לבוא לבית הדין, לא הסכימו לשמוע את העדים שהעידו בבית הדין, לא הסכימו להיכנס למחסן של הרב כדי לבחון מה מחזיק הרב בתוך המחסן, אף שאמרו להם שאם יעשו זאת ייווכחו בעצמם בזדון הנורא. במקום זאת החליטו מקורבי הרב בן-אש – על דעת עצמם – לערוך בדיקה "מקיפה ויסודית" אשר תטהר את שמו של חברם: הם ניגשו לכמה רבנים מפורסמים ושאלו אותם האם מותר לאכול חזיר. כמו כן ניגשו גם לרב בן-אש ושאלו אותו את אותה שאלה. והנה דבר פלא: כולם אמרו שאסור לאכול חזיר. הגדיל לעשות הרב בן-אש, שאף הוסיף והטעים שגם שומן חזיר אסור ואף תבשיל שבושל בסיר שהתבשל בו חזיר. וימהרו הרבנים המקורבים ויפרסמו לציבור ולכל הקהילה, כי הם בדקו את הנושא ביסודיות רבה, והתברר להם מעל לכל צל של ספק שהרב בן-אש יודע היטב שאסור לאכול חזיר ואפילו מחמיר בזה חומרה רבה. ואשר על כן אין שום בעיה לקנות בחנותו. "והאמת והשלום אהבו", סיימו את מכתבם ותנוח נפשם. הן הצילו הם את כל הקהילה מלשון הרע וחטאת המחלוקת החמורה!

פרק ג:

בינתיים שלח רב גדול וקרא אף הוא לרב בן-אש. גם הוא שאל אותו ונענה, שהרב בן-אש אוסר לאכול חזיר ואף מחמיר בכל החומרות שבעניין. אמנם, הרב החליט לבדוק בעצמו. הוא שלח שליחים נאמנים לצפות במחסן של הרב בן-אש בלילה, והם חזרו מזועזעים לחלוטין וסיפרו את אשר ראו אף הם: שהרב בן-אש חותך חתיכות בשר מחזירים ומוכר אותם בבוקר לרבים. אחד הרבנים החליט לבדוק זאת בעצמו, ואף הוא חזר מזועזע אחר שראה בעיניו את המראה.

בראות בית הדין שהציבור הרחב נאמן לרב בן-אש ולא יוכל לקלוט ולקבל שרב זה רשע, ובראותם שאם יאמרו זאת לציבור הרי שרבים ילכו אחרי הרב בן-אש ולא יקנו בשר בשום חנות אחרת ואף לא יבואו לרבנים אחרים לשאול אותם שאלות בהלכה, החליטו לעשות את המעט שהם יכולים, ופרסמו לציבור שאסור לקנות בשר מחנותו של הרב בן-אש. הרבנים קיוו שהציבור החכם יבין מעצמו שמי שחשוד על מכירת בשר חזיר הרי שאסור לו לפסוק גם בכל דינים אחרים שבתורה. אך לא כן היה. לאחר שהתפרסמה מסקנת בית הדין בו ישבו גדולי מורי ההוראה, קמו שוב אותם רבנים מקורבים לרב בן-אש והכריזו בקול זעקה: אנו בדקנו בעצמנו ולנו התגלה, שהרב בן-אש יודע שאסור לאכול חזיר. אולי יש כאן מחלוקת בהלכה, שהוא מיקל בהלכות חזיר והם מחמירים יותר, אבל זו מחלוקת כדרכה של תורה.

רגע, ישאל הקורא התמים, הרי אותם רבנים טענו שהרב בן-אש הוא דווקא מחמיר, וכיצד הם טוענים כעת שיש לו שיטה מקילה?

ועוד – הרי כל מי ששואל את הרב בן-אש עצמו נענה גם עתה שהוא אוסר בשר חזיר בתכלית האיסור והוא מהמחמירים בתחום זה, וכיצד אם כן צצה ה"שיטה המקילה" החדשה?

ועוד – הלא אותם רבנים מקורבים לא בדקו במחסן של הרב ולא ראו את מה שראה משה ומה שראו שליחי בית הדין?

ועוד – הרי אותם רבנים לא שמעו אף אחד מהעדים אשר העידו שראו את החזיר במחסן ואף לא שמעו רבים מהקהילה אשר סיפרו שאכן חשו בבשר אשר אכלו במשך השנים טעם של בשר חזיר!

ועוד – הלא למחסן יש חלון וניתן להציץ דרכו ולראות את החזירים, ומדוע לא הציצו הרבנים הבודקים והחכמים, מדוע לא סיפרו לציבור, שהם אכן הציצו וראו בשר כשר חלק למהדרין ולא חזירים נחורים?

ועוד – הרי בעצם, ה"בדיקה" שערכו הרבנים המקורבים רק מריעה יותר את חזקתו של הרב בן-אש, שהרי הוא יודע את ההלכה מצוין ואף מהמחמירים, ובכל זאת נמצא בבדיקה של רבים שהוא מוכר בשר חזיר. ואם כן יוצא דווקא מ"בדיקת" המקורבים, שהרב בן-אש הוא לא שוגג שאולי לא שמע על איסור חזיר, אלא שהוא מזיד וגם משקר בשאט נפש!

קורא יקר, אל תשאל שאלות מיותרות. עדיף שלא תאזין ללשון הרע, לא תחשוד ברב צדיק שהוא רשע, לא תאמין לבית הדין אשר בדק וחקר ושמע עדויות ושלח שליחים בעצמו, לא תכניס את ראשך למחלוקות בין הרים גדולים. עזוב, פשוט תהיה "ראש קטן" ותמשיך לקנות בחנות הבשר של הרב בן-אש כמימים ימימה.

וגם למפיצי תורת הרב בן-אש לציבור, בקשתנו שטוחה: המשיכו לפרסם את הרב בן-אש בתור צדיק גדול ופוסק מפורסם בכל אתר ואתר. הרי לא תסייעו ביד מפיצי דיבה ובעלי לשון הרע (ואפילו אם מדובר ברבנים גדולים ובגדולי הדור ממש ואפילו אם הם בדקו). עדיף שתחזיקו אותם כלא מבינים או כנגועים, עדיף שמאות ואלפי יהודים כשרים וצדיקים ימשיכו לאכול בשר חזיר, ובלבד שאותם רבנים מקורבים לא יכעסו עליך שאתה מאמין ללשון הרע, ובלבד שלא תסתבך במחלוקות מיותרות.

ומעל הכל – ענייני חזיר ובשר טרף זה עניינים לתלמידי חכמים ולא לאנשים פשוטים כמוך. אמנם בכל פעם שאתה רואה חזיר אתה לא מתקרב ולא הולך לשאול שום שאלת רב כדי לדעת אם מותר לאכול חזיר. אבל מה אתה יודע, אולי יש מסורות מיוחדות, אולי לרב בן-אש יש שיקולים שאתה לא מבין, למה שאתה – אדם פשוט – תכניס את ראשך לסוגיה כל כך סבוכה של איסור בשר חזיר?
עד שקראתי את מה שכתבה "נשארת חסויה" חשבתי להגיבישי ויזנר
ולהסביר למה הסיפור הזה מעוות את המציאות.

אבל כמו שכתבה "נשארת חסויה"-
אני לא יודע אם הוא בסדר או לא (וזה גם לא כזה מעניין אותי), אבל בכ"מ זה שמנסים להוכיח את זה בעזרת שקרים לא מוסיף לאמינות של זה (וגם הסיפור ככה. הוא כאילו נותן משל, אבל המשל מעוות).
אמת או שקר?נשארת חסויה
את באמת בת מתלבטת או בן משמיץ? האם נרשמת לכאן רק כדי להשתלח באבינר? אם את בת למה הכתובת אימייל שלך היא "אברכים"? אולי הוא לא בסדר, אבל זה שמישהו שקרן וצבוע (דבר שבסוף מתגלה) לא מוסיף לאמינות של הדעות שהוא מפיץ.
משהו מכיר את הרב קוק?אייל!
כן כן, הרב אברהם יצחק הכהן קוק!!זה שהרבה התנגדו לדרכו,זה שהיו מקללים אותו, זה שהיו זורקים עליו טיטולים,ברחובות לפעמים גם אבנים, זה שהוציאו עליו פשקווילים שלא בדיוק תיארו אותו כמו רב, זה ששתק ולא התיחס לכל המתנגדים,הוא ידע שאין בהם יראת שמיים. זה שכולנו, כל הציונות הדתית, כולנו חיים על פיו,הוא "מרן הרב" מכירים?! אני משער שכן האם הרבנים בזמנו היו נגדו? התשובה היא לא!! רוב רובם של הרבנים הגדולים אם לא כולם הכירו בגדולותו, הבעיה היא כמו תמיד, התלמידים, אנשים שלמדו כמה מסכתות, אבל לא יודעים מהי יראת שמיים! מהי דעת הרב ליאור? אני לא יודע, האם אני מאמין לאמת1? לא מאמין בגרוש!!!!! לצערי.. אני לא יודע מי את\ה ויש כלכך הרבה אנשים טיפשים רקים מתורה שמנסים לצרוח בכל גדול את השטויות שלהם.
כל מחלוקת שהיא לשם שמיים סופה להתקיים. להקים אתר נגד הרב אבינר זה לא לשם שמיים, זה איזושהי שנאה לרב אבינר במסווה של דת.יצא לי להכיר סוג מסוים של אנשים שהיו נגד הרב אבינר שלכאורה היו עם הרבה תורה אבל יראת שמיים לא היתה להם.
זה שהרב ליאור התבטא בחירפות נגד הרב אבינר,בנושאים מסוימים,( כמו לגבי סרוב פקודה) אל לנו להיכנס בין שני תלמידי חכמים עצומים, שני הרים, אנחנו לא יכולים להסתכל על זה בעיינים הקטנות שלנו, כשאנחנו מתווכחים עם משהו בנושא מהותי, תורני, מהר מאוד אנחנו מגיעים לשנאה כלפיו, לא כך תלמידי חכמים, אצלם הכל לשם שמיים!! גם בגמרא מופיעים הרבה פעמים שרב מתייחס אל רב אחר לכאורה בזלזול,אבל זה לא,פשוט כשאתה מכבד ומעריך ומבין את גודלו של אדם מסוים אתה יכול גם להתבטא נגדו בחריפות,אבל בהערכה.
וכל האנשים האלה שמנופפים לכאורה בדברים תורנים דילגו על כמה דברים בסיסיים וחשובים כמו הלכות לשון הרע שלפי איך שהם מדברים הם אפילו לא ראו את הכריכה של הספר, את המשנה המפורסמת בפרקי אבות של "היזהרו בתלמידי חכמים" הם גם נראה לי דילגו ובכלל אסור לנו להאמין למשהו אם לא בדקנו אותו לעומק לעומק(ואפחד פה לא מבין בהלכות האלה) וצריך כמובן לשאול את הצד "הנתבע" מה תגובתו, התורנית.

כמו שהחפץ חיים כותב שעל שינאת חינם ולשון הרע נחרב הבית בעז"ה ניזכה לבנותו ע"י אהבת חינם..
לא נסחפת בהשוואה לרב קוק?נשארת חסויה
אייל מדמון-אש מאנשים קרים.
אתה ממש צודק!!!! מסכימ!!! אבל את דעת ברב ליאור אני כן יודעת.. דיברתי איתו כדי שהוא יגיד שאומרים בשמו, והוא אמר לי שהוא באמת אומר אתזה...גמלי זה ממש קשה כי אני ממש נגד זה ולא מבינה איך אפשר לדבר ככה על רב גדול וחשוב...אבל זה כן דעת הרב ליאור...וזה לא שאני מאלה שמשמיצים...ח"ו..אני מאוד מיתנגדת להם...ואווווווווווווווווף...למה עמ"י לא מבין שמה שאנחנו צריכים כעת זה אחדות ואהבת ישראל??????????
סליחה, אבל עכשיו אתם פוגעים ברב קוק.נשארת חסויה
אף אחד, כולל המתנגדים הכי חריפים שלו, לא העלה על הדעת להאשים את הרב קוק בזה שבכוונה הוא מחטיא אנשים בנידה, שהוא מטריד מינית וכל מה שמדובר כאן. בלי לקבוע עמדה נראה לי שההשוואה לרב קוק בכלל בכלל לא במקום.
ח"ו!!!!!!!!! לא פגעתי ברב קוק!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!אש מאנשים קרים.
הבהרהנשארת חסויה
זה לא שלדעתי הוא בסדר, רק לא אהבתי את ההתחזות.
ווואי...מחקו ת'שירשור הקודם למה פתחו חדש?????אש מאנשים קרים.
ולמה היתקשרת לרב ליאור??? למה עשית אתזה לעצמך???

והוא לא אמר לי לא להקשיב לו!!!!!!!!!!! הוא אמר שיש נושאים שעדיף לא להקשיב לו בהם (ולא פרט).
אבל די בני אדם למה אתם חוזרים לזה כל שנייה???? זה לא עניינכם...באמת שתפסיקו!!! זה ממש ל"ה!!!!!!!!!!!!!
והרב ליאור בעצמו אמר לי שלא צריך לדבר עליו.

דייייייייייייייייי...זה באמת לא מה שעמ"י צריך עכשיו!!!!!!!!!!!!!! עמ"י נימצא במצב על הפנים, והוא לא צריך שגם בין הרבנים של ציבור אחד יהיו כאלה דברים!! אוף די באלי לבכות...

אחשלי אמר לי שהוא רב גדול וחשוב ואסור לדבר עליו-אז הוא רב גדול וחשוב ואסור לדבר עליו!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
*לא מחקו...אבל למה לא מספיק אחד לרכילות???אש מאנשים קרים.
למה צריך שניים??? זה יקרב יותר את בית המקדש???
מצטרפת לשרופה על פג"ז ואייל מדמון.תפוזה 1
לא,לא נסחפתיאייל!
דבר ראשון את הרב קוק האשימו בכל דבר חריף אחר, פשוט כל טיפש והיצירתיות שלו. ההשואה באה להגיד שזה שיש הרבה מתנגדים ואפילו הקימו על זה אתר ואפילו היתה על זה כתבה בעיתון(פשוט בעיתון כותבים רק דברים נכונים בלי שום שקרים ופוליטיקות) זה לא אומר כלום.
שוב, יש לחלק בין שני דברים, יש את הדיון התורני שאין לנו מה להיכנס בכלל להבין אותו, שבו יכול להיות מאוד שיש רבנים שיצאו נגד הרב בצורה חריפה,(אם זה לגבי סרוב פקודה, או לגבי שיטת הבדיקה שלו לגבי נידה או כל דבר אחר) לבין כל מיני שטויות שכל מיני אנשים קטנים,רקים, שאין בהם ריח של תורה, המציאו של כל מיני הטרדות מיניות וכל מיני דברים אחרים שבעצם כנראה הם מדברים מהרהורי ליבם, אדם שחושב דברים רעים חושב שכולם חושבים כמוהו, קשה לו להבין שפשוט הוא צריך לחזור בתשובה.
אגב כל מי שרוצה לדעת את דעתו של הרב דרורי,אז המכתב שמופיע שם באתר הוא אמת לאמיתה, הוא תלה את זה גם אצלינו בישיבה(קרית שמונה) והוא התבטא כמה פעמים נגד העלילות שהוציאו עליו, ודיבר כמה פעמים בשיבחו.
מצויין...אש מאנשים קרים.
אבל למה רבנים כ"כ חשובים צריכים שיהיה בינהם דבר כזה??? עמישראל במצב מספיק גרוע...ולא רק המלחמת אחים שיש, צריך בתוך הציבור שלנו מלחמת אחים ועוד בין רבנים?????
תפסיק לעבוד על כולם! זה כבר לא מצחיק. (וגם לא היה)תפוזה 1
בנאדם מה הקטע שלך?????????????????????????????????אש מאנשים קרים.
זה מזה לא מכובד....תפסיק כבר..באמת!!!!!!!!!!!!!
מה קרה??מילים נסתרות.
(בקשר לאחד שהכינוי שלו הוא "שלמה אבינר")
אנחנו לא משמיצים...אני דווקא בדעה ההפוכה...אש מאנשים קרים.
אבל זה לא אותך!!!!!!!!!!!1 זה את הרב אבינר שליט"א!!! למה אתה חושב שתוכל להיתחזות לבנאדם גדול וחשוב ושבאמת יאמינו לך??????? ובאמת מה נראלך??? זה מזה זילזול ברב המשתמש שלך...באמת...ולא הרב לא כזה משועמם!!! ישלו עוד דברים לעשות חוץ מלהסתובב בפורומים בערוץ 7, ולרשום כל פעם שמדברים עליו...וגם אם היה איזשהו סיכוי פיצפון שיאמינו לך-אתה רושם בצעיר בראש...ולא סתם רושם-מישתתף במשחקים...שמע באמת שהרב לא משועמם...


אנלי כח להסביר שוב!!!אש מאנשים קרים.
אבל אני יכולה לעשות העתק הדבק:

למה אתה חושב שתוכל להיתחזות לבנאדם גדול וחשוב ושבאמת יאמינו לך??????? ובאמת מה נראלך??? זה מזה זילזול ברב המשתמש שלך...באמת...ולא הרב לא כזה משועמם!!! ישלו עוד דברים לעשות חוץ מלהסתובב בפורומים בערוץ 7, ולרשום כל פעם שמדברים עליו...וגם אם היה איזשהו סיכוי פיצפון שיאמינו לך-אתה רושם בצעיר בראש...ולא סתם רושם-מישתתף במשחקים...שמע באמת שהרב לא משועמם...

(^העתק, הדבק מההודעה הקודמת שלי)


מה לא ברור???

ובאמת שאנ'לא מבינה ת'קטע ש'ך...זה מזה מזלזל בכבוד הרב..לרב בסביבות גיל ה70 יש דברים יותר חשובים לעשות מלרשום בפורום שהגיל הממוצע שם הוא 14...
מה הקשר?ישי ויזנר
בן אדם זכאי עד שתוכח אשמתו (חזקת אדם זכאי), נכון?
אז היא לא צריכה להיות בטוחה שהוא חף מפשע, אלא להיות לא בטוחה שהוא אשם...

ואם תלמד "חפץ חיים" תראה שגם אם רואים בתלמיד חכם דבר שנראה לחיוב- מצווה לדונו לכף זכות!
מה????????????????????????????????????????????????אש מאנשים קרים.
אני מוכרחה לציין שאתה בנאדם הזוי לחלוטין!!!!!!!!!!
א. אתה משחק ת'צמך בתור הרב אבינר..
ב. אתה רושם במקומות שהרב אבינר לא היה רושם.
ג. אתה סותר ת'צמך...

"שעוצמות את העיניים ולא מסתכלות על האמת הרעה"-אם אני עוצמת ת'עיינים ולא מסתכלת על האמת: למה אתה גאה בי???? אני בורחת מהמציאות, מיתעלמת מהאמת...ואם אתה מודה שזה אמת...

אני לא יודעת בדיוק בן כמה הוא, אבל בערך סביבות 60-70. אני לא יודעת שהוא נקי מהאישומים נגדו כי הרב ליאור שליט"א בכבודו ובעצמו אמר לי...אבל אני יודעת שהוא (הוא, ולא אתה!!!!!!!!!!!!!) רב גדול וחשוב ואסור לדבר ל"ה על שום יהודי ק"ו שעל רב כ"כ חשוב!!!!!!!! ולא הגיוני שבנאדם כ"כ חשוב וצדיק שעשה הרבה תורה בחיים שלו-יעשה דברים לא טובים...

אני ממש שמחה שאתה גאה בי..<צ>
לא...אבל קראת לעצמך בשם שלו, ואתה מגיב בשמו...אש מאנשים קרים.
וואי אנ'לא מבינה מאיפה יש לבנאדם ת'חוצפה לפתוח משתמש בשם הרב, ולהגיד דברים בשמו...

הוא אמר לי שיש דברים שהרב אבינר (האמיתי, לא אתה!!!!!!!!!!) פוסק לא לפי רוח היהודות, ושעדיף לא להקשיב לו. הוא לא סיפר לי בדיוק כי הוא אמר שאני קטנה מידי...וזה בכלל לא קשור לאיפה שאחשלי לומד כי בכלל לא אמרתי לו!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

וברצינות!!! אתה מתחמק!!!
לא!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!אש מאנשים קרים.
אני אומרת שזה חוצפה לקרוא לעצמך בשם של הרב שלמה אבינר שליט"א ולדבר בשמו!!!!!!!!!!!!!!!!
לא אמרתי לרגע שזה חוצפה לקרוא לרב אבינר הרב!!! אני קוראת לו הרב, (ולפעמים אפילו מדגישה אתזה), אבל זה חוצפה לקרוא לעצמך בשם הרב ולדבר בשמו!!!!!!!!!!!!!11
ואני לא מושפעת מאפחד!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

מה????????? אני לא יודעת מזה קשור. הרב ליאור שליט"א חשב שלא מתאים לספר לי, וזה לא לגילי-אז לא מתאים וזה לא לגילי!!!!!!!!! מה לא ברור??? אני לא מפקפקת על הקביעות שלו.

די אני בהחלט לא מבינה מה אתה רוצה??? מה הקטע ש'ך??? בשיא הרצינות...
וואו...נודניק...אש מאנשים קרים.
הרב ליאור אמר שזה לא מתאים לגילי, אז זה לא מתאים לגילי, נ-ק-ו-ד-ה-!-!-! ולא צריך להתווכח עלזה.
אני לא יודעת מה הוא לא סיפר לי. הוא לא רצה לספר לי אז הוא קצת יודע, וכנראה שאנ'לא צריכה לדעת!!! ואנלא מתווכחת! הרב ליאור קצת יודע מה הוא עושה ואומר.
דווקא לא. ואנ'לא הולכת להיות. אנ'לא ניכסנת כדי לשמוע ל"ה ועוד ל"ה ועוד ל"ה. ישלי דברים יותר חשובים לעשות מלקרוא דברים שאנ'לא צריכה לקרוא.

אבל עדיין לא ענית לי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 מה הקטע ש'ך??????????????
ווואי...הרב ליאור לא צודק רק בעניין הזה.אש מאנשים קרים.
ואם הוא צודק-למה כ"כ ניסית לגרום לי לשאול למה הוא לא אמר לי????

לשנייה לא אמרתי שהוא לא צודק, ואל תכניס לי מילים לפה!!!!!! (או אותיות למחשב)

ועדיין לא ענית לי-מה הקטע שלך??????????
בנאדם............אש מאנשים קרים.
לא יודעת...הוא בטוח לא לא צודק כי הוא לא ישקר לי!!!!!!!! אני לא יודעת...אני באמת לא יודעת...אבל אנ'לא מאמינה ומקשיבה לכל השטויות שאומרים כאן על הרב (הדגש) אבינר!!!!!!!!!!!!!!!!!

ואתה עדיין (וואי כמה עדיין..) לא ענית לי!!!!!!!!!!!111
לא. אנ'לא יכולה לא להאמין-כי הוא לא ישקר לי.אש מאנשים קרים.
אבל אני נגד כל המלחמת אחים הזאתי, ולא מאמינה שרב חשוב יעשה דברים נוראים. עזוב. זה מסובך...אנ'לא מצליחה להסביר..
אבל למה שאני אאמין לילדים בני 17 שאומרים דברים נגד רבנים????

ואתה עדיין לא ענית לי...לחשוב שאתה מתחמק????
"בוקר טוב" לכולםשם היה לי
אני לא מבין מה אתם כל כך המומים אני אישית צועק את זה כבר זמן רב שהוא סטה מדרך הישר כבר הרבה זמן שהוא לא אופציה בשבילי
אז תפסיק לצעוקמ.מ.י.ר
חתימותיהם של רבותינו הגאונים ראש ישיבת הר המור הג"ר עמיאל שטרנברג שליט"א ונשיא הישיבה מרן הג"ר צבי ישראל טאו שליט"א, הג"ר זלמן נחמיה גולדברג שליט"א (שהוא רב חרדי, מגדולי הרבנים של סדיגורה), הג"ר צפניה דרורי שליט"א (אב בית הדין בקרית שמונה) מספיק חשובות בעיני. וכן של רמי"ם בישיבות רבות ברחבי ארץ ישראל.

http://www.aviner.org/
יופי! אתם רואים???אש מאנשים קרים.
סתם, מזה עוד מלחמה של מרכז-הר המור??? זה באמת אל מה שעמ"י צריך עכשיו...
*ראשימ.מ.י.ר
*ראשי ישיבת הר המור. יש 2 ראשי ישיבות בהר המור הי"ו, ושניהם כתבו מכתב תמיכה לרב אבינר שליט"א.
לא מלחמה ח"ו בין מרכז-הר המורמ.מ.י.ר
גם אף פעם לא הייתה כזו. הכל התחיל מאי הבנה ואין צורך לכתוב את זה פה.

גם מו"ר הג"ר יעקב פילבר שליט"א שהוא ר"מ במרכז הרב יצא במכתב תמיכה לרב אבינר, וכן במכתב תמיכה יש שמותיהם של רמ"ים מרוב הישיבות בארץ ישראל, כמו: עטרת כהנים (כמובן), אביב התורה (תל אביב), איילת השחר (אילת), שבי חברון (חברון...), ישיבת איתמר, מעלה חבר, שדמות מחולה...
אגב, הרב אבינר הוא ממרכז הרב...מ.מ.י.ר
טובמ.מ.י.ר
במכתב לא מופיעים מרוב הישיבות בארץ אבל מהרבה ישיבות (ואני מכיר ראש ישיבה אחד שזאת דעתו ולא מופיע במכתב).
למען האמת, שבי חברון ואיילת השחר זה בקו של הר המור...
אבל זאת לא הנקודה, כי עובדה שהרב פילבר שליט"א גם מופיע שם.
גם כל הרבנים בהר המור שתו בעבר מהבאר שלאנונימי (פותח)
מרכז הרב, שם גדלו והתגדלו.
יפה אמרת רק מה שלא ברור לימ.מ.י.ר
הוא למה השם משתמש שלך הוא "שלמה אבינר"?
מחד גיסא, אם אתה נער חמוד ששמו שלמה ושם משפחתו אבינר (בהחלט יכול להיות, "אבינר" זה לא שם משפחה יחידאי בעולם, ולפי ההודעות שלך בפורום צעיר בראש יש להניח שזה כך), אז הייתי מציע לך לכתוב את זה בשם משתמש שלך כי זה נשמע כאילו מדובר ברב שלמה אבינר שליט"א.
מאידך גיסא, אם אתה מתכוון לרב אבינר אז דע לך שאפשר לעבור בזה ח"ו על האיסור החמור של ביזוי תלמידי חכמים, וחבל שיהודי יחטא בזה.
זה רק אצלי או שרואים רק את התגובות של שרופה על פגז*^*מישי*^*
לא רשומים לי התגובות של מי ששרופה על פג"ז מדברת איתו... גם אצליכם???

הרב ליאור נגד הרב אבינר ואין מה לדבר... השאלה אם להאמין ולתמוך בו או לא..!! לדעתי זה אסור ככה לדבר על רב חשוב (הן מזה והן מזה..!!)
הרב אבינר הוא רב גדול ואני מאמינה בדרכים שלו ועוד תראו שכל מה שהוא עשה זה מה שהיה ועודנו שצריך לעשות (מא' עד ת'..!)

הלוואי ויגיע כבר השלום בין היהודים...

איילת- גאה בך..!!
את צודקת, דברים מוזרים קורים כאן...אנונימי (פותח)
זה עלול לקרות גם לך...
גם אצלי, מסתבר שצנזורה.תפוזה 1
הרבה אנשים גאים באיילת! |מרוצה|פלספנית
כמה פעמים אפשר לדון בנושא הזה?משה
הבן אדם עלה פה עשרות פעמים. דעתי האישית עליו כמו גם של רבים אחרים ידועה, אבל זה לא מקום להצפת הפורומים, הטרדת משתמשים ותופעות דומות.


ננעל.
ואני ממש לא מחסידיו של סולימן.משהאחרונה
אני לא חדשההרהמורניק

למה כ"כ משעמם פה?????

כולם כבר התבגרו ועברו לצמ"עאיגנוטוס פברל

או לשטו"ל

לא ככה - נהיה יבש כי לא מצטרפים חדשים במקום אלוGini
שהתבגרו ועברו לפורומים של הגילאים היותר גדולים 
כולנו יבשים 🙁🙁Gini
וואלה!! אני גםההרהמורניק
אני חדשההודיה לה':)אחרונה
למה באמת
חיפוש קוראים לסיפור קצר שעומד לצאת לאוראורנשטיין

מחפשת קוראים/קוראות מהמגזר הציוני-דתי, כדי לקרוא סיפור זכרונות קצרצר של יוצא ברית המועצות לשעבר, ולענות על כמה שאלות. 

 

הסיפור באורך 38 עמודים. 

 

פרטים על הספר:

השעון המתקתק במרתף - סיפור מהווי נערותו של הרב מיכל וישצקי, מאחורי מסך הברזל. 

 

תקציר:

 

ברית המועצות, תשט"ו. סדרי הלימוד של מִיכֵל וישצקי די רגילים: לימוד גמרא בבוקר, ולימוד חסידות עם אביו אחר הצהריים – שחזר מגלותו בקזחסטן חודשיים קודם לכן.

אלא שאז החסיד האגדי, ר' מענדל פוטרעפאס גם משתחרר ממאסר פתאום. הוא מאתגר את מיכל בסדרי לימוד חדשים – המובילים בקלות לרצף סיכונים חדש.

עד להימור הגדול מכולם. 


מעניין אתכם?
כתבו לי ואשלח לכם את המסמך:
יהודית אורנשטיין -
0553075722
yehuditorens@gmail.com


 

את יכולה להפסיק להספיםנקדימון

אף אחד לא רוצה פה לקרוא את מה שאת מציעה. אין לזה היענות.

אין כמעט אנשים חדשים שמצטרפים לפורומים אז מה שאת עושה זה פשוט לטמטם לנו את המוח.


 

אולי די כבר?!

נשמע סיפור מענייןקעלעברימבאראחרונה
חיפוש קוראים לסיפור קצר שעומד לצאת לאוראורנשטיין

מחפשת קוראים/קוראות מהמגזר הציוני-דתי, כדי לקרוא סיפור זכרונות קצרצר מהווי נערותו של יוצא ברית המועצות לשעבר, ולענות על כמה שאלות. 

 

הסיפור באורך 38 עמודים. 

 

פרטים על הסיפור:

השעון המתקתק במרתף - סיפור מהווי נערותו של הרב מיכל וישצקי, מאחורי מסך הברזל. 

 

תקציר:

 

ברית המועצות, תשט"ו. סדרי הלימוד של מִיכֵל וישצקי די רגילים: לימוד גמרא בבוקר, ולימוד חסידות עם אביו אחר הצהריים – שחזר מגלותו בקזחסטן חודשיים קודם לכן.

אלא שאז החסיד האגדי, ר' מענדל פוטרעפאס גם משתחרר ממאסר פתאום. הוא מאתגר את מיכל בסדרי לימוד חדשים – המובילים בקלות לרצף סיכונים חדש.

עד להימור הגדול מכולם. 


מעניין אתכם?
כתבו לי ואשלח לכם את המסמך:
יהודית אורנשטיין -
0553075722
yehuditorens@gmail.com


 

הנוער הדתי לאומי לאן הוא הולך בצבא ?אביגיל מלאך

האם אתם חושבים שכל הנערים של הציבור הדתי לאומי מכוון ליחדות עילית או גם למקומות רגילים אחרים ?

הציבור הדתי לאומי - מגיע לכל היחידות והתפקידיםזמירות

בדיוק כמו בחיים האזרחיים

הציבור הדתי לאומי לא מתרכז בגבולות גזרה צרים - אלא נמצא בכל מגוון החיילות והתפקידים, קרביים, תומכי לחימה, ג'ובניקים, אנשי מחשוב, כלכלה, הנדסה, המון עתודאים שמתפזרים בכל יחידות הצבא עם סיום התואר בכל מגוון התפקידים הפתוחים בעתודה האקדמאית.

ובהמשך בחיים האזרחיים- בכל ענפי המשק, הכלכלה, התעשייה, האקדמיה, חקלאות, מסחר 

..יהודי חסידיאחרונה

אבל בוודאי שיש הרבה הכוונה בציבור הדתי לאומי לצאת דווקא לתפקידים משמועתיים ומובילים בכל מקום ובפרט בצבא

הפצות!!יהודי חסידי

ב"ה אנחנו זוכים להקים ארגון שיעודד את כולנו ביחד לצאת להפצות, להתחבר לצמא הגדול שיש בעם ישראל להתחבר לאבינו שבשמיים.

 הארגון הוקם אחרי שבסוכות האחרון היה אירוע גדול בתל אביב - 'טולולולב - נוטלים לולב בתל אביב' שהשתתפו בו למעלה ממאתים בחורי ישיבות מישיבות שונות, ולמעלה מ-10,000!! יהודים זכו ליטול לולב.

 

בעז"ה ביום חמישי הקרוב יהיה אירוע השקה בהתוועדות 'צמאה' של הישיבות גבוהות __מגיעים ומתחברים דפוס .pdf

 

יצא עלון יפה, עלון (6).pdf מוזמנים לראות.

 

 

כמו כן יש אתר נחמד מתחברים - הנקודה היהודית שלי | קירוב לבבות והפצת יהדות

 

אשמח לתגובות....

וואודומיה תהילה
מדהים!
קצת תמונות מהפעילותיהודי חסידי

וקצת תמונות מהאירוע בבניני האומהיהודי חסידי
סיפוריהודי חסידיאחרונה

אחד הפעילים זיהה אדם שהניח תפילין בשבוע שעבר והציע לו להניח שוב. להפתעתו, האיש ענה: "לא". כשנשאל מדוע, הוא הסביר בחיוך: "בפעם הקודמת שהנחתי אצלכם, הרגשתי התעוררות כל כך גדולה, שלא רק שקיבלתי על עצמי להניח בכל יום – אלא שכבר הזמנתי דוכן תפילין קבוע למספרה שלי!"

 

הופכים את העולם!
מתחברים - הנקודה היהודית שלי | קירוב לבבות והפצת יהדות

מחפשים בני נוער לכתבהדבדב

לכתבה על שמירת נגיעה לנוער דתי לעולם קטן (השבועון)

מחפשים: שני בנים ובת (דתיים) - לראיון קצר בטלפון

על איך הם רואים את הדברים, מה המצב בשטח בנושא ועוד מספר שאלות.

אפשר גם אנונימי אם לא נוח בשם המלא.

אם מתאים לכם - אנא פנו לנדב בווטאסאפ בלבד 0545645411

תודה  

כתבה לנוער על שמירת נגיעהדבדב

לכתבה על שמירת נגיעה לנוער דתי לעולם קטן (השבועון)

מחפשים: שני בנים ובת (דתיים) - לראיון קצר בטלפון 

על איך הם רואים את הדברים, מה המצב בשטח בנושא ועוד מספר שאלות.

 

אפשר גם אנונימי אם לא נוח בשם המלא.

 

אם מתאים לכם - אנא פנו לנדב בווטאסאפ בלבד 0545645411

 

תודה  

חיפוש קוראים לסיפור על נער מתבגר מאחורי מסך הברזלאורנשטיין

מחפשת קוראים/קוראות מהמגזר הציוני-דתי, כדי לקרוא סיפור זכרונות קצרצר מהווי נערותו של יוצא ברית המועצות לשעבר, ולענות על כמה שאלות. 

 

הסיפור באורך 38 עמודים. 

 

פרטים על הסיפור:

השעון המתקתק במרתף - סיפור מהווי נערותו של הרב מיכל וישצקי, מאחורי מסך הברזל. 

 

תקציר:

 

ברית המועצות, תשט"ו. סדרי הלימוד של מִיכֵל וישצקי די רגילים: לימוד גמרא בבוקר, ולימוד חסידות עם אביו אחר הצהריים – שחזר מגלותו בקזחסטן חודשיים קודם לכן.

אלא שאז החסיד האגדי, ר' מענדל פוטרעפאס גם משתחרר ממאסר פתאום. הוא מאתגר את מיכל בסדרי לימוד חדשים – המובילים בקלות לרצף סיכונים חדש.

עד להימור הגדול מכולם. 

אולי יעניין אותך