לק"י
אני עומדת להשתגע!!!! 
אני מדריכה בסניף קטן שרוב המדריכים בו הם חוץ, בחודש ארגון הקרוב הקומנרית לא תסכם שיכנסו מדרכי חוץ חדשים.
גם אני מדריכת חוץ, ואני מדריכה של שבט הראה. הבעיה היא כזאת. הקומנרית היקרה שלנו מצאה פתרון מצויין לבעית המדריכים החסרים, להכנס את שבט הראה להדרכה (השבט שלי, אין שבט נעלה, הסניף חדש וקטן) כי רוב המדריכים שנמצאים יוצאים (רובם שמניסטים עכשיו). מה שאומר שאין לי שבט, אבל בגלל שלשבט מעפילים המדריכים יוצאים יהיה חסר טעם להכניס את שבט הראה למעפילים אז הקומנרית רוצה להעביר אותי לשבט מעפילים. עם השבט שלי היו לי לא מעט בעיות ולא פעם הייתי קרובה מאוד לעזוב את ההדרכה. הבעיה היא כזאת: אני לא יודעת מה לעשות! להשאר בסניף ולהיות מדריכה של שבט מעפילים? ואז מה? להדריך עוד פעם רק שנה אחת? להדריך שלוש שנים? חוץ מזה שאני פשוט מפחדת להכנס לשבט חדש, השבט הזה שונה ממני, ואני חוששת שאני לא מתאימה לו בעליל. ובנוסף לכל הצרות המדריכים היוצאים של שבט מעפילים הם מדריכים שהחניכים שלהם חולים עליהם, סוגדים להם, ומעריצים אותם- אני לא מאמינה שאני מסוגלת להכנס לנעליים הלא נגמרות האלה...
החלום שלי מגיל די צעיר הוא ללכת להתנדב במד"א- ועד עכשיו לא עשיתי את זה. די ברור לי שאם אני אצא מהדרכה אני אלך להתנדב במד"א, או במשהו קרוב, אבל אני לא גם אדריך וגם אתנדב במד"א... (ובדרך אגב, אני שביעסטית...)
זקוקה לעצה...לפני שאני אשתגע!!!! 
שבוע טוב...