זהו! נמאס!אני יהודיה גאה

כמה אני יכולה לעשות דברים ואז אנשים באים ואומרים לי כמה לא עשיתי את זה טוב ואת זה טוב?!

כמה אני יכולה לנסות לעשות מה שאבא מבקש ולעשות את זה באמת על הצד הטוב ביותר אבל בכל זאת הוא יגיד לי כמה אני לא עושה טוב?!

די כבר!

כל הזמן אני מקבלת רק נזיפות!

נכון, אני לא יודעת לעשות כמעט כלופם אבל גם במה שאני עוהש אתם מוצאים תמיד את הדברים הרעים!!!

אני צריכה לעשות ספונג'ה אז אומרים לי תוציאי את המים יותר מהר וואי למען ה' תנו לי לעבוד בקצב שלי!!!

אני לא מבשלת אז כל פעם ששואלים מי בישל תמיד יורדים עלי וצוחקים עלי!

אני לא יודעת לבשל אז אני צריכה להתבייש בזה?!

מתי כב ר תבינו שלהגיד לי "מה תעשי כשתתחתני" לא עוזר!!!

לא אכפת לי מה אעשה כשאתחתן!

לא אכפת לי אם אף אחד לא ירצה אותי כי אני בורה ועמת הארץ בעבודות הבית!

לא מענין אותי!!!

אתם לא יכולים פעם אחת להגיד לי וואו **** איזה יופי עשית, ניקית וכו'" ??

חוץ מזה למה את כל העצבים מוציאים עלי?!

יופי שקשה לכם אבל למה אני זאת שצריכה לסבול?!

למה אני זאת שסופגת הכל?!

אני כבר לא יכולה לראות אתץכם ככה.

רבים\ צועקים, מתוכחים.

אתץם גורמים לי להרגיש שוואלה חתונה זה אחד הדברים הרעים שקימים.

למה לי לסבול את כל זה?

אולי עדיף כבר שלא אתחתן וזהו?!

כל הזמן אתם אומרים " מה תעשי כתתחתני? מי ירצה מישהי שלא יודעת לבשל\ לנקות טוב וכדומה?" ועוד אני רואה אתכם רבים ומתוכחים.

אני לא מבינה אתם מנסים בכל כוחכם שלא ארצה להתחתן?!

אתם לא מבינים שזה גורם לי לפחד?!

אני יודעת שזה בגלל כל מה שאתם ואנחנו עוברים אבל למה זה מתבטא ככה??

למה זה גורם לי לפחד??

-סוף פריקה-

יצא לי מאוד מבולבל אבל אני מקווה שתבינו ותעזרו.

(יש פה קצת בל"חיות אז אני רק אגיד שאני בל"חית במידה מסוימת ואנ י יודעת שאני לא צריכה לחשוב עכשיו על עם מי אתחתן אבל אין מה לעשות זה חלק מהמחשבות שלי תתמודדו)

דעתיט!הר

אסור לך לחשוב ככה ("אולי עדיף כבר שלא אתחתן וזהו?!")!!! אני אישית לא תמיד לוקחת את מה שאומרים לי ברצינות... אני ממש חושבת שכדאי לך פשוט לדבר עם אותם אנשים.. אבל אסור לך להתייאש..לא תמיד הם רוצים לפגוע בך..פשוט זה מחוסר תשומת לב..תעירי להם. והכי חשוב....אל תתיאשי מעצמך זה לא יוסיף לך כלום!!!

סך הכל אני רוצה לחיות את חיי בשקט...|מפזם|שמע קולי

נשמה-

אני לפעמים ממש מזדהה עם המצב הזה, ש"יאללה! עזבו אותי בשקט ותגידו תודה על מה שעשיתי!"
מקרים כאלה קורים לנו מלא פעמים.

כשאמא חוזרת מתה מעייפות מהעבודה ורואה שחצי מהבית תוהו ובוהו, אז היא מתעצבנת. אבל מה שהיא לא יודעת זה שאת החצי השני [שהוא לא תוהו ובוהו], את בעצם סידרת וניקית ועמלת עליו רבות.
עכשיו, צריך לדעת לעשות את ההפרדה הזאת שבין דברים שנאמרים מתוך לחץ והיסטריה לבין דברים שנאמרים מתוך רצון לפגוע [שהם בד"כ, מעטים עד לכדי אפסיים].

צריך להבין שעולם המבוגרים זהו עולם מלא בלחץ. ההורים שלך עובדים קשה בשביל להחזיק בית עם כמה ילדים. הם צריכים לפרנס אותו ולפעמים לוקחים על עצמם יותר ממשרה אחת ע"מ שתוכלו לחיות בכבוד.

מעבר לזה הם גם צריכים לדאוג שכל יום יהיה בבית אוכל נורמאלי, לדאוג שכולם חזרו הביתה או עלו בזמן על ההסעה בבוקר... פשוט מרדף אחד שלם. ומתוך מרדף שכזה, קשה שלא לצאת עצבניים.

וביננו, תנסי להזכר בפעם האחרונה שבה היה לך כח לאחותך הקטנה/אחיך הקטן כשהיה לך מבחן ענק על הראש? את התיישבת וקראת לו/ה סיפור? סביר להניח שלא.. ולא כי אני מזלזלת בך, אלא כי אני מכירה את עצמי ויודעת שזאת בערך התגובה הראשונית.

עכשיו לעניין, נכון שזה מתסכל ההתייחסות הזאת. זה מדכא וזה מגעיל ונמאס מזה! באמת!
אבל לפעמים כשחושבים על מה שיוצא לנו מזה אם נגיד, מגיבים ברוגע, לא מגיבים בכלל או משנים את נושא השיחה למשהו קצת יותר עליז ונחמד..

א. יכול להיות שהעצבים על זה שהבית לא "מושלם" ירגעו קצת.
ב. גם אם לא, לפחות את תלמדי איך להתחסן נגד הערות כאלו בחיים היומיומיים ואח"כ בחיים האמתיים. לאט לאט את תראי שדווקא בזכות אורח הרוח שלך יעריכו אותך יותר ויותר ואולי אפילו ימעיטו בתגובות כאלה כלפי הדרך שבה את מבשלת/מסדרת או אני לא יודעת מה..
גם אח"כ, בחיים האמיתיים, אם תגיבי בצורה כזאת של אורח רוח, תראי שאנשים מעריכים את זה, יותר ויותר.

ועל זה נאמר-
"הנעלבים ואינם עולבים, שומעים חרפתם ואינם משיבים, מקבלים באהבה ושמחים ביסורין, עליהם הכתוב אומר: "ואהביו, כצאת השמש בגבורתו"

קבלי את מלא הערכתי אלייך,
מאחלת לך את כל ההצלחה שבעולם.
מוזמנת להתייעץ תמיד..

אני הכי קטנה במשפחה...אני יהודיה גאהאחרונה

אימא שלי לא מכינה אוכל וככה גם אבא...

יש סיבה לזה שהם לחוצים אבל לי כברא נמיאס לראות אותם רבים ואחרי זה גם אני סובלת מזה...

אין אצלינו שום מרדפים מכיוון שאף אחד לא רודף אחריי שאלך להסעה ואני היחידה בבית.

אני לא עונה להוריי משום כיבוד הורים ברור שלא אתחיל לצעוק עליהם!

אבל לא יודעת למה הם צריכים להגיד לי דברים כאלו?

וסתם בכללי למה התירוץ הטיפשי לזה שאני צריכה ללמוד לבשל זה "מה תעשי כשתתחתני?"

בעלי יבשל! עכשיו טוב לכם?!

..גיימס פוטר
הסיבה שכמעט ריק בחצי מהפורומים פה זה כי הייתי בתקופת הקורונה שפשוט היה פה מפוצץ ועכשיו זה רגיל? 
עכשיו בגלל המלחמה הם עוד יחסית פעילים😅הרמוניה

זה ירד מאדד (ברוך ה'..)

כבר זמן רב שאין מצטרפים צעירים חדשים לפורומיםפ.א.
והפעילות בפורומים ירדה משמעותית 
חד משמעית בקורונה היה ה הרבה.סוורוס סנייפאחרונה

אבל עכשיו יש פחות פעילות ממה שהיה לפני הקורונה

מי רוצה לחזור ללימודים??ניגון❤️

ואוו איך בא לי כבר את החופש הגדולל🤭

אני כבר שנה וחצי בבית...ההרהמורניקאחרונה
גם פרה זקנה יכולה להניב חלב..😌😌עוד חומייני חי
כעעען כען
למה אתם חיים?מעייןאהבה

מה הסיבות שלכם בחיים?

חתירה מתמדת להגשמה עצמיתפ.א.
כי ככההרשפון הנודד

בבסיס אני חי כי זה לא דורש ממנו שום פעולה אלא קורה לבד.

ואני ממשיך לחיות כי אני רוצה להתפתח ולהיות יותר שלם ומאמין שעוד יהיה לי טוב.

בנוסף אני מרגיש שיש לי פה תפקיד בעולם שאולי יהיה משמעותי

אני חיהניגון♥️
כדי לעשות טוב לעולם ולאנשים ואני מאמינה שכל אחד יכול להפוך את העולם למקום יותר טוב ושמח ואוהב ♥️ וגם לעבוד את ה' שזה הכל בסוף
נהנה מהחיים פשוטההרהמורניק
וואוצאצא

לא יודע.

מבררים את זה, מחפשים את זה

הלוואי וידעתי

אם כבר הגעתי לעולם ואני כאן - נעשה הכל כדי להנותGini
מהחיים, לחיות טוב, באושר, בשמחה, בסיפוק, ולדאוג לעתיד שלנו כאן 
אני הגעתי למסקנה שהחיים זהגלגל שבו אני עולה ויורדתתמימלה..?אחרונה

כל הזמן והמטרה שלי היא לאסוף כמה שיותר כוחות כשאני למעלה כדי להצליח לעלות אחרי הירידה הבאה...

ככה עד שיבוא המשיח....

יש אנשים!הרשפון הנודד

הפורום חזק להיות פעיל והם דיבורים חזקים אז מוזמנים להעלות נושאים מעניינים שאתם מתלבטים בהם אם סתם שאלות, חוויות, רגשות ופריקות

למישהו יש הדרן?איידן

יש לי הדרן ויש תקלה ואין לי אינטרנט במכשיר (שהוא גם ככה דפוק (חצי טאצ) ובלתי נסבל) אני לא יכולה לקבל לטלפון אימיילים ובנוסף האפליקציה שלהם לא עובדת 

יש למישהו דרך לעזור לי?

בבקשה אני נואשת נראלי אם עד סוף שבוע הם לא חוזרים אליי אני עוברת לנוקיה (ונוקיה זה זוועה)

אם מישהו יעזור לי אני אשמח מאוד

למישו יש את היי סקול מיוזיקל בדרייב?נחט

או סרטים אחרים 

יש פה אנשים ערים?מעייןאהבה
תמיד...אנא בכחאחרונה

אולי יעניין אותך