היי! סגרת שנת שירות שניה בבית ספר של חינוך מיוחד..אחרי כמה ימים שהספקתי להתרשם פחות או יותר מהמקום ומהצוות,אני מרגישה שזה פשוט לא זה..כל הסיבות שבגלללן לא רציתי לסגור שם באמת קורות..זה ממש מבאס אותי!אין לי חשק לבוא לשם בבוקר..אומרים שכל ההתחלות קשות..אבל אני מתחילה לחשוב פעמים,אולי זה לא התחום שלי בכלל??
אז מצד אחד אני לא רוצה לעזוב כי אין לי מקום אחר להיות בו וגם זה לא כ"כ נעים פשוט לקום ולעזוב..
ותכל´ס יכול להיות שישתנו דברים..וברור זה יכול להיות יום ככה ויום ככה..אבל בכללי..האווירה היא שאני לא עושה כלום!! היה יום אחד שכל מה שעשיתי היה משרדי! לתייק,ולצלם ושליחויות..
ושנה שעברה הייתי בתקן עם כ"כ הרבה עשייה כיפית וצוות מדהים..וכ"כ העריכו את הבנות שירות..וביחס לשנה שעברה אני פשוט רוצה לקום ולעזוב..במיוחד בגלל הסינגורים האלה של לצלם וכו´..
אני פשוט לא מרגישה עשייה חינוכית כמו שרציתי..אלא סתם,אני סותמת חורים,ונמצאת שם ככוח עזר...
מה עושים?!!? אשמח ממש לעצות..
תודה! 
פשוט לא זה..אנונימי (פותח)
אני מציעהאוסנת
לעשות שיחת תיאום ציפיות עם מי שאחראית עליך במוסד.
להבהיר לה היטב בשביל מה באת, ושאת לא מוכנה לעשות עבודה שחורה.
תבקשי ממנה להביא לך מערכת, אפילו זמנית, לימים הקרובים.
אני מקווה שבתום הימים הללו תתאהבי בעבודה ותרגישי שהגעת למקום הנכון.
(ואם לא, תשקלי לעזוב)
מניסיוןאנונימי (פותח)אחרונה
מניסיון אישי.
תמיד התחלה היא מבולגנת. וזה הרבה פעמים משבר לבנות שנה שניה.
אחרי שמסיימים שנה אחת משמעותית וטובה ועוברים הלאה.
השנה החדשה שוב מתחילה קצת עקום. בלבול של המערכת, ניסיון להכיר אותך, ניסיון לקלוט מי את ומה כשרונותיך.
יש לי חברה, שנשארה שנה שניה באותו המקום בגלל הסיבה הזו. היתה לה השנה הראשונה כ"כ משמעותית וטובה, עם צוות שמפרגן והרבה עשיה והערכה. היא התחילה את השנה קצת באיחור אבל זה לא היה זה. בנות השירות החדשות היו צריכות לקלוט את המקום והמקום היה צריך לקלוט אותן, העבודה בחודשים הראשונים של השנה הרבה פחות אינטנסיבית מהאירועים שצריך לעזור להרים בחודשים האחרונים של השנה...
היה לה קשר מעולה עם הבנות החדשות אבל העבודה בתחילת שנה היתה כמו שאת מתארת את המצב אצלך בימים הראשונים.
היא כמעט עזבה. אבל ב"ה היא סיימה את השנה וההמשך היה בונה וטוב כמו שהיא זכרה את השנה הראשונה.
זהו. כל ההתחלות קשות... אבל בעז"ה ההמשך יהיה טוב!!!
אולי אפילו יותר מהשנה הראשונה.
(לי היתה שנה ראשונה מעולה ושנה שניה עוד יותר...
זה אפשרי... וכן, גם לי היה שלב בתחילת השנה השניה ששקלתי לעזוב...)
שירות עם נוער בסיכון/הדרכה בפנימיה/משפחתוניםמשתמשת💋
אני בכיתה יב והכיוון שלי זה לגמרי ילדים או נוער בסיכון, או ילדים בכללי (אבל משהו משמעותי) ואני פשוט מרגישה אבודה רצח. למי פונים? איך נרשמים? איך אני יודעת מה אני באמת רוצה? את מי שואלים? איזה מסגרות יש לי שיכולות לענות למטרה שלי?
ממש אשמח שמישהי שכבר הייתה שם תכוון אותי כי ברצינות אין לי מושג.
דרושות בנות שירות אחראיות למעונות ויצו לגיל הרךwizo1
מחפשת שירות משמעותי ומספק?
רשת מעונות ויצו מגייסת מחנכות-מטפלות לגיל הרך
בואי לקחת חלק חיוני בחינוך הדור הבא
● הכשרה מקצועית מתמשכת על חשבון הארגון
● עבודה בצוות מקצועי ואיכותי
● סביבת עבודה חמה, משפחתית ותומכת
0522333957
אהלן! מישהו עוד כאן?ה' אור לי.
בהצלחה לכל האלופות כמוני שמתחילות שירות מחר 
קושי בשירות האם לעזוב?אנונימית 888
היי.. אני בת שירות במקום מסוים-מבחינת המקום גם לא ככ כיף לי אני דיי סופרת את השעות עד שזה נגמר, אבל אני עוד מאמינה שאולי זה ישתנה, הקושי האמיתי הוא עם המדשית שלי אנחנו פשוט לא מסתדרות אני אומרת א' היא חייבת להגיד ב', היא לא סובלת אותי ואני גם לא מאוד מחבבת אותה.. קשה לי מאוד ככה!
לא ממש באלי לערב רכזת אני מרגישה שזה סתם יעשה בלאגן (גם הרוב מתחת לפני השטח.. לכאורה אנחנו קצת מדברות ואין משהו דרמטי, אבל אני רואה בשיח שלנו וגם דברים ששמעתי..)
הצילוווו אני עוד רגע משתגעת כאן.. מה כדאי לעשות?
אשמח לרעיונות לפעילות פתיחה לכל האולפנה ביחדמירי כהן
הי
אני מדריכה באולפנה שנה הבאה ואשמח לרעיונות למשחקי היכרות לקבוצות גדולות. משחקים שעושים אווירה ולא נמרחים..
סגרת\מחפשת שירות בחיפה? מדרשת 'באורך' מחכה לך!חגהבגה
שנה הבאהמבשרת :)
מה אומרות, לחפש מקום אחר? מאיפה להתחיל?
או להישאר עוד שנה במקום שלי?
אשמח שתענו