אמממ....התלבטות! אני ממש צירכה עזרה!אנונימי (פותח)

בס"ד

אוקיי אז ככה היי אנשים מנשמע?! מקווה שהל בסדר..

אני צריכה קצת עזרה בהתלבטותממש קשה שיש לי..

דיברו איתנו ביישוב על הדרכה, ואני ממש רוצה להדריך

אבל אני ילדה שכן מדברת עם בנים וכו'...והציבו לי 2 תנאים

1- אני צריכה להקפיד יותר על צניעות
2-"אסור לי להפגש עם בנים בכלל! בכל הזמן של ההדרכה" (2)

זה אומר שאם עד עכשיו היו לי ידידים שראיתי מידי פעם, עכשיו אסור!
כנראה שבהתחלה אני יצטרך לא להפגש בכלל ולאט לאט מחוץ ליישוב הייה מותר וכל מיני כאלה..

זו התלבטות אחת- האם לשנות את עצמי בהתאם לתנאים?! האם זה באמת משתלם?!

התלבטות שניה- האם לא כדאי לי להגיד פשוט "שלום שלום" ולהדריך הדרכת חוץ?! ההורים שלי אומרים שלדעתם יהיה לי מאוד קשה, אבל זה נראה יל יותר תרומה..

הייתה לי עוד אחת בראש אבל שכחתי (אויל בגלל השעה XD)

בכל מקרה אני נורא אשמח לתשובות..ו-מישבטעות מזהה אותי בבקשה לא הלגיד כלום! המכתב נכתב ממשתמש חדש בכוונה

מקפיצה ..שווגי =)

ולדעתי אל תוותרי על ההדרכהה !!

יצא לך מזה טוב.. סתם, דוגרי, איך שנראה לךשטוזי...=)

אם תסתדרי טוב בלי הבנים, מעולה, תכנסי להדרכה,

אם יהיה לך קשה, אז לכי להדרכת חוץ...

כנסי~מישי~

את חושבת שלא תסתדרי בלי להפגש עם בנים? בסופו של דבר גם אם זה נורא מרגיז יש סיבה שהם לא רוצים שתפגשי עם בנים וזה באמת לטובתך. זה בטח יהיה נורא קשה בהתחלה אבל את לא מעדיפה מצב כזה שתצליחי בלי להיפגש עם בנים בכלל?

וגם בהקשר של צניעות בסופו של דבר כולנו יודעים שהצניעות היא לפי כללי ההלכה ולפעמים ממש קשה לנו אבל אם זה יעזור לך לקיים את ההלכה יותר טוב וואלה זה נראה לי פשוט דבר מצוין ואם תסתכלי על זה ככה גם תרגישי עם זה יותר טוב.

לגבי הדרכת חוץ תלוי כמה זה רחוק וחוצמזה לדעתי זה לא נכון שהדרכת חוץ זה יותר תרומה. שמעתי, אל זוכרת בשם מי, שאומרים שגמילות חסדים עדיף לעזור בקרוב אליך שתמיד יותר קל לנו לעשות עם אנשים יותר רחוקים ממנו אבל זה גם מעלה גבוהה יותר וגם יותר עוזר וזו תרומה יותר גדולה לעזור לאנשים שמכירים. אני חושבת שגם את הסניף שלך שאת מכירה תוכלי להשפיע עליו הרבה יותר כי את מכירה את הבנות ויודעת מה מתאםי להם וגם הן מכירות אותך ויש לך הרבה הרבה יותר השפעה.

בהצלחה בכל!

כנסי, תוותרי על הבנים וחכי לחתונה.*טליוש*
בידיוקידיד
מ-ד-ר-י-כ-ה- מ-ק-ס-י-מ-ה!-!שמע קוליאחרונה

צדיקה!

כל הכבוד שאת רוצה להיות מדריכה!

אני חושבת שדבר ראשון עם כל הכללים האלה את צריכה לחשוב, מה את רוצה להיות?

את רוצה להקפיד יותר על צניעות ולא להפגש עם בנים בגלל שזו את ומה שאת רוצה להיות, או רק בגלל ההדרכה, ומיד אחרי שתצאי תחזרי לכל ידייך ולפחות צניעות?

שינוי משתלם, רק אם תרצצי ותאהבי אותו, אם הוא יהיה מכפייה וזה יהיה סבל נראה לי חבל..

לגבי הדרכת חוץ - בהדרכת חוץ, גם תלוי לאן את הולכת, אם זה סניף שבאמת באמת זקוק לך מאוד. אז זו יכולה להיות תרומה אדירה. תנסי לחשוב על מרחק כזה שזה לא יהיה בגדר ה'קשה,לא נורמלי'

תתייעצי עם כאלו שעשו את זה.

ולגבי היותר תרומה- לא מחייב, עניי עירך קודמים. יכול להיות שבסניף שגדלת בו יותר צריכים אותך, תנסי להשוות, לכתוב חסרונות והתרונות ו..להחליט.

המון המון בהצלחה! וישר כח גדול גדול!

..גיימס פוטר
הסיבה שכמעט ריק בחצי מהפורומים פה זה כי הייתי בתקופת הקורונה שפשוט היה פה מפוצץ ועכשיו זה רגיל? 
עכשיו בגלל המלחמה הם עוד יחסית פעילים😅הרמוניה

זה ירד מאדד (ברוך ה'..)

כבר זמן רב שאין מצטרפים צעירים חדשים לפורומיםפ.א.
והפעילות בפורומים ירדה משמעותית 
חד משמעית בקורונה היה ה הרבה.סוורוס סנייפאחרונה

אבל עכשיו יש פחות פעילות ממה שהיה לפני הקורונה

מי רוצה לחזור ללימודים??ניגון❤️

ואוו איך בא לי כבר את החופש הגדולל🤭

אני כבר שנה וחצי בבית...ההרהמורניקאחרונה
גם פרה זקנה יכולה להניב חלב..😌😌עוד חומייני חי
כעעען כען
למה אתם חיים?מעייןאהבה

מה הסיבות שלכם בחיים?

חתירה מתמדת להגשמה עצמיתפ.א.
כי ככההרשפון הנודד

בבסיס אני חי כי זה לא דורש ממנו שום פעולה אלא קורה לבד.

ואני ממשיך לחיות כי אני רוצה להתפתח ולהיות יותר שלם ומאמין שעוד יהיה לי טוב.

בנוסף אני מרגיש שיש לי פה תפקיד בעולם שאולי יהיה משמעותי

אני חיהניגון♥️
כדי לעשות טוב לעולם ולאנשים ואני מאמינה שכל אחד יכול להפוך את העולם למקום יותר טוב ושמח ואוהב ♥️ וגם לעבוד את ה' שזה הכל בסוף
נהנה מהחיים פשוטההרהמורניק
וואוצאצא

לא יודע.

מבררים את זה, מחפשים את זה

הלוואי וידעתי

אם כבר הגעתי לעולם ואני כאן - נעשה הכל כדי להנותGini
מהחיים, לחיות טוב, באושר, בשמחה, בסיפוק, ולדאוג לעתיד שלנו כאן 
אני הגעתי למסקנה שהחיים זהגלגל שבו אני עולה ויורדתתמימלה..?אחרונה

כל הזמן והמטרה שלי היא לאסוף כמה שיותר כוחות כשאני למעלה כדי להצליח לעלות אחרי הירידה הבאה...

ככה עד שיבוא המשיח....

יש אנשים!הרשפון הנודד

הפורום חזק להיות פעיל והם דיבורים חזקים אז מוזמנים להעלות נושאים מעניינים שאתם מתלבטים בהם אם סתם שאלות, חוויות, רגשות ופריקות

למישהו יש הדרן?איידן

יש לי הדרן ויש תקלה ואין לי אינטרנט במכשיר (שהוא גם ככה דפוק (חצי טאצ) ובלתי נסבל) אני לא יכולה לקבל לטלפון אימיילים ובנוסף האפליקציה שלהם לא עובדת 

יש למישהו דרך לעזור לי?

בבקשה אני נואשת נראלי אם עד סוף שבוע הם לא חוזרים אליי אני עוברת לנוקיה (ונוקיה זה זוועה)

אם מישהו יעזור לי אני אשמח מאוד

למישו יש את היי סקול מיוזיקל בדרייב?נחט

או סרטים אחרים 

יש פה אנשים ערים?מעייןאהבה
תמיד...אנא בכחאחרונה

אולי יעניין אותך