בעעעעע.... |זקוקה לתמיכה ועידוד..|אורחת כבוד

אוווף!!! ב"ה הטחלנו עכשיו עם התקופה הגעילה הזאת של ההדרכות, (ב"ה- כי ז"א שהתבגרנו, ולפי דעתי עם כל כמה שזה מגעיל זה חשוב..) ובקיצור, חברה טובה שלי, שפתאום גיליתי שהיא רוצה להיכנס בדיוק לגיל שאני רוצה... עצובממשממש בלחץ, ולא מפסיקה לחשוב על זה כל היום!! (אני גם לא מפסיקה, אבל היא גםמספקת לי מקור דאגה חדש, כי אני מודאגת   לגביה...) אוווף!! ואני לא יודעת מה לעשותוממש בא לי שהתקופה הזאת תיגמר כבר!!! בעעעע!! ריבונו של עולם!! למה זה צריך להיות  כ"כ מגעיל???  

זהו, עד כאן הפריקה, ותודה על ההקשבה!!!חיוך

גם השבט שלנו נכנס לתקופה הזאתי.. ~n אני~

בואי באישי..

דברי איתי ....רבקה...

יש לי המון מה להגיד לך....

זאת באמת תחושה רעה באוויר...דאץאחרונה

אין ממש פתרון.

אא"כ תעלו את זה ותדברו על זה

והשבט שלנו כבר ממש בתוך. אוף!נדנדה כתומה.

ת'אמת, שאין לי מה להתלונן.. כי אני לא באמת חלק מזה, כי אני רוצה לצאת להדרכת חוץ בכלל.. אבל זה בהחלט סיוט מה שהולך פע.. כולם לחוצות.. וזה מעייף...

(ד"א, את שישיסטית? מוזמנת לפנות אלי, ואני יכניס אותך לפורום שישיסטיות... וכנ"ל לגביי כל שאר השישיסטיות..

הפ, הפ, הפ...ד"ר אריק

בס"ד

רבבה בנשמה- מה זאת הפרסמות סמויה הזאת, הא?קורץ

ולשאלתך, אורחת כבוד-

נכון, הרגשה מבאסת מאוד. וזה יכול לקרות בכל תחום אחר בחיים- מי תפקיד להכתרה (שבט הראה, או שמינית), עד ציון במבחן, קבלה לאיזה עבודה, ביביסטר, חברות, התנדבות, חבר (קורץ), וגם הדרכה.

זה מדכא ומלחיץ הלהתקבל להדרכה, כי אני ממש רוצה להדריך את השבט הזה, ממש מתאים לי...אבל גם חברה שלי רוצה... מה עושים? אם אני אכנס לשבט הזה? אני אשמח בשביל עצמי, אבל בשביל חברה שלי אני תבאס... אבל אם הפוך...אם חברה שלי תכנס, אז אני אתבאס בשביל עצמי, אבל בשביל חברה שלי אני אשמח...

יש לי צמד מילים שישמעו נווווווווורא קלישאי, אבל זאת האמת- עבודה פנימית.

מה זה אומר?

זה אומר, שאת עובדת עם עצמך, עם הלב שלך, ומכניסה לעצמך טוב, טוב לשכל- שלא משנה מה יקרה, אם תכנסי להדרכה, ואם חברה שלך תכנס להדרכה, ואם אף אחת ממכן לא תכנס להדרכה, או אם שניכן תכנסו להדרכה לאותו שבט- לא משנה מה יקרה, זה ה-כ-ל משמיים. הקב"ה זה שמחליט, וזה שקובע, וזה שמסבב את הגלגל. (אני אתן לך דוגמא מדהימה שלמדתי ממנה השנה את המושג הזה שהקב"ה מסובב את החיים שלנו ולא משנה מה נעשה- בחשוון של שנה שעברה היה אמור להיות לנו טיול שנתי, הוא התבטל כי ירד גשם. טוב, מה עושים? דוחים, דחו לאדר א', ואז לאדר ב', וניסן כבר לא מתאים, מתכונות, עבודות, בגרויות...בטלו לנו לפחות עוד פעמיים... בסוף, יצאנו בסיוון- איזה גשם יורד בסיוון? ביום הראשון ירד עלינו גשם נחמד, סביר, טיפטוף, בלילה ירד עלינו כמויות, ביום השני ירד גשם מטורף- חורף אמיתי, היה מלא בוץ וחזרתי מצוננת הביתה- זה פשוט הראה לי שלא משנה מה נעשה, וכמה שנזיז, וננסה לקחת את העינינים לידיים- הכל בידו של הקב"ה...) לא משנה מה קורה, זה מה שהיה צריך לקרות, כי הקב"ה מבין קצת הרבה יותר ממני, וקצת הרבה יותר ממך ומחברה שלך, אני צודקת? - אז זה אולי את חושבת שC המתאים לך להיות מדריכה של השבט הזה, אבל הקב"ה רוצה בכלל שתעשי דברים אחרים? את לא יודעת את השיקולים של הקב"ה...וגם אני לא.

אני מכירה סיפור דומה של חברה טובה שלי, היא רצתה נורא להכנס להדרכה בסניף אצלנו- אבל היא לא נכנסה, היום היא מדריכת חוץ מדהימה, יש לה חניכות מקסימות, יש לה מדש"ית תותחית, יש לה קומנרית מצויינת והיא נהנת מכל רגע- זאת חוויה.-זה מה שהקב"ה רצה שהיא תעשה.

ב"הצלחה רבה, רבה- גם אם את נכנסת, וגם אם לא

ותזכרי, הכל בראש, צריך לקחת הכל בפופרציות...

רבבה בנשמה באמת מזה הפרסומות האלה??עץ על מים

כפרותעלייך!!!

לדעתי זה תקופה שיכולה לעבור בטוב ואפילו טוב מאד. ויכולה ברע, תלוי מה השבט יעשה איתה!

..גיימס פוטר
הסיבה שכמעט ריק בחצי מהפורומים פה זה כי הייתי בתקופת הקורונה שפשוט היה פה מפוצץ ועכשיו זה רגיל? 
עכשיו בגלל המלחמה הם עוד יחסית פעילים😅הרמוניה

זה ירד מאדד (ברוך ה'..)

כבר זמן רב שאין מצטרפים צעירים חדשים לפורומיםפ.א.
והפעילות בפורומים ירדה משמעותית 
חד משמעית בקורונה היה ה הרבה.סוורוס סנייפאחרונה

אבל עכשיו יש פחות פעילות ממה שהיה לפני הקורונה

מי רוצה לחזור ללימודים??ניגון❤️

ואוו איך בא לי כבר את החופש הגדולל🤭

אני כבר שנה וחצי בבית...ההרהמורניקאחרונה
גם פרה זקנה יכולה להניב חלב..😌😌עוד חומייני חי
כעעען כען
למה אתם חיים?מעייןאהבה

מה הסיבות שלכם בחיים?

חתירה מתמדת להגשמה עצמיתפ.א.
כי ככההרשפון הנודד

בבסיס אני חי כי זה לא דורש ממנו שום פעולה אלא קורה לבד.

ואני ממשיך לחיות כי אני רוצה להתפתח ולהיות יותר שלם ומאמין שעוד יהיה לי טוב.

בנוסף אני מרגיש שיש לי פה תפקיד בעולם שאולי יהיה משמעותי

אני חיהניגון♥️
כדי לעשות טוב לעולם ולאנשים ואני מאמינה שכל אחד יכול להפוך את העולם למקום יותר טוב ושמח ואוהב ♥️ וגם לעבוד את ה' שזה הכל בסוף
נהנה מהחיים פשוטההרהמורניק
וואוצאצא

לא יודע.

מבררים את זה, מחפשים את זה

הלוואי וידעתי

אם כבר הגעתי לעולם ואני כאן - נעשה הכל כדי להנותGini
מהחיים, לחיות טוב, באושר, בשמחה, בסיפוק, ולדאוג לעתיד שלנו כאן 
אני הגעתי למסקנה שהחיים זהגלגל שבו אני עולה ויורדתתמימלה..?אחרונה

כל הזמן והמטרה שלי היא לאסוף כמה שיותר כוחות כשאני למעלה כדי להצליח לעלות אחרי הירידה הבאה...

ככה עד שיבוא המשיח....

יש אנשים!הרשפון הנודד

הפורום חזק להיות פעיל והם דיבורים חזקים אז מוזמנים להעלות נושאים מעניינים שאתם מתלבטים בהם אם סתם שאלות, חוויות, רגשות ופריקות

למישהו יש הדרן?איידן

יש לי הדרן ויש תקלה ואין לי אינטרנט במכשיר (שהוא גם ככה דפוק (חצי טאצ) ובלתי נסבל) אני לא יכולה לקבל לטלפון אימיילים ובנוסף האפליקציה שלהם לא עובדת 

יש למישהו דרך לעזור לי?

בבקשה אני נואשת נראלי אם עד סוף שבוע הם לא חוזרים אליי אני עוברת לנוקיה (ונוקיה זה זוועה)

אם מישהו יעזור לי אני אשמח מאוד

למישו יש את היי סקול מיוזיקל בדרייב?נחט

או סרטים אחרים 

יש פה אנשים ערים?מעייןאהבה
תמיד...אנא בכחאחרונה

אולי יעניין אותך