היי לכולם..
צ'מעו, יש לי אח גדול בן 15, אחריו אני, ואז עוד 4 אחיות קטנות.בתקופה האחרונה אח שלי הפסיק ללמוד.. אני לא יודעת למה.. וההורים שלי גם לא יודעים מה לעשות, והם אמרו שבקרוב יזמינו לו קב"ס.. קיצר, מאז שהוא הפסיק ללמוד, הוא מתנהג ממש מוזר.. יכול להיות שקצת לפני זה...לפני כמה זמן ההורים שלי הענישו אותו לא לצאת מהבית, אז הוא יצא לכל הלילה החוצה... הוא מצא לו חברים מופרעים.. כל פעם שאני שואלת אותו משו, הוא מתעצבן עלי.. ההורים שלי רצו לקחת אותו לפסיכולוג, לבדוק אולי יש לו איזה משו.. אבל הוא לא מוכן בכלל.. אני ממש דואגת לו, ואני רוצה שהוא כבר יחזור למה שהוא היה פעם.. פעם הוא לא היה כזה חביב, אבל הוא לא היה ככה, כמו שהוא עכשיו.. לפעמים יש לו כמו התקפים כאלא של עצבים.. והאו מתחיל לצרוח על כולם שאחנו משפחה מפגרת, ומקלל כמו איזה מישו מהרחוב.. אם אבא שלי בבית, הוא לוקח אותו לחדר שלו ומדבר איתו, ואם אח שלי לא מקשיב לו, הוא פשוט נועל את אח שלי בחדר... רוב היום אח שלי מסתובב ברחוב.. ההורים שלי מנסים מלא אפשרויות.. ובינתיים אני ואחיות שלי סובלות.. פעם אחת חברה שלי באה אלי אחר- הצהריים, סתם כדי לשחק ולדבר, ואח שלי היה באחד מההתקפים שלו, והוא הרביץ לי וקילל, ואמא שלי אמרה לי ללכת עם חברה שלי לבית שלה... וחברה שלי ראתה את הכל ואני דואגת לאח שלי, אבל גם מעוצבנת עליו.. אני לא יודעת מה לעשות... אני כבר לא מזמינה אלי חברות הבייתה.. אני רוצה כ"כ שאח שלי יחזור למה שהוא היה.. ואני שונאת ת'מצב הזה.. מה לעשות?...