א) פורום מאוד נחמד 
אוקיי, אז אני די נהנה מפינת רשות הדיבור בעמוד האחורי של עולם קטן, אפשר להעביר שמה מסרים חשובים ויפים, מה שאני רוצה לומר זה בא בעקבות מה שכתבו לפני כמה שבועות, איזה מין שיר כזה לבנים "בהתחלת השבת עוד החולצה בפנים אבל שאתה מגיע לסניף כבר לא נעים מהחברים" (אולי אתם זוכרים). שזה היה נושא לא דווקא הלכתי או מדיני וכו', אלא סתם לחשוב על איך אתה מתלבש בשבת האם כמו שאתה חושב שצריך להתלבש מכובד, או כמו שנראה לך שהחברה דורשת.
אז בשבת בלילה בשוכבי במיטה, לאחר יומיים בלבד של לימודים, עלתה לי הברקה כזאת לראש לגבי נושא של לשחק בפלאפון או כל גאדג'ט אחר של חברים. שלפעמים ביום פנימיה שגרתי או לימודים אתה משחק בפלאפון של החבר שלך, ומשתמש לו בדברים בלי לחשוב האם זה בכלל נעים, או האם אולי לא נעים לו להגיד לך שאתה טיפה משתלט לו על הדברים, שזה בכלל מתנה שהוא קיבל מההורים, ולא על מנת להיות יותר מקובל אצל החברים (אוקיי אני חושב שהבנתם, ולצערי כמו שעוד שורות שלמות של חרוזים באו אליי ככה הם נעלמו...)
אז נראה לי שמתאים לי להפנות את זה לפה, ולשלוח לעולם קטן.
לילה טוב לכולם ושבת שלום =]
נ.ב.
אני כבר הצטרפתי לקבלת העיתון לאימייל ככה שהעלון של השבת הקרובה כבר "בידי" (וזה לא אומר שאני מוותר על העלון המדופס כמובן >.<)