כאילו , שלא נתייאש כי בחרנו לעצמנו מטרה ענקית , אלא פשוט להתחיל ללכת ולעשות דברים קטנים ובסוף הכל יתאסף למשו ענק..
בקשה!! כל דבר שהוא שעולה לם לראש!!
זה דחוף... תודה רבה !
כאילו , שלא נתייאש כי בחרנו לעצמנו מטרה ענקית , אלא פשוט להתחיל ללכת ולעשות דברים קטנים ובסוף הכל יתאסף למשו ענק..
בקשה!! כל דבר שהוא שעולה לם לראש!!
זה דחוף... תודה רבה !
איש אחד ניקלע לתוך יער בלילה ואיבד את הפנס. בחושך הזה, אינמצב הוא יוצא החוצה. פתאום בא מולו מלאך והביא לו פנס. האיש צחק ואמר למלאך "עם הפנס שלך אפשר לראות בקושי 2 מטר קדימה". המלאך אמר לו: "קח תפנס, תתקדם 2 מטר. ואז יתגלו לך עוד 2 מטר. ככה תלך לאט לאט עד שתצא מהיער."
מקווה שעזרתי!!
ורק החלק השני שלו עוסק בחזרה בתשבה צעד אחר צעד) בכל מקרה, אם את מחפשת סיפורים של חוזרים בתשובה תחפשי ב"בראש יהודי" שם מאה אחוז שתמצאי סיפור. אני אנסה לחפש בבית ולמצוא עוד סיפורים...
החלק הראשון נותן את המסגרת. מעצים את החלק השני... מראה מאיפה זה התחיל.. [לא פותחת דיון על אם וכמה זה טוב ובריא לקרוא...]
או משו' כזה.. מלא בסיפורי חזרה בתשובה..
זה ירד מאדד (ברוך ה'..)
אבל עכשיו יש פחות פעילות ממה שהיה לפני הקורונה
ואוו איך בא לי כבר את החופש הגדולל🤭
מה הסיבות שלכם בחיים?
בבסיס אני חי כי זה לא דורש ממנו שום פעולה אלא קורה לבד.
ואני ממשיך לחיות כי אני רוצה להתפתח ולהיות יותר שלם ומאמין שעוד יהיה לי טוב.
בנוסף אני מרגיש שיש לי פה תפקיד בעולם שאולי יהיה משמעותי
לא יודע.
מבררים את זה, מחפשים את זה
הלוואי וידעתי
כל הזמן והמטרה שלי היא לאסוף כמה שיותר כוחות כשאני למעלה כדי להצליח לעלות אחרי הירידה הבאה...
ככה עד שיבוא המשיח....
הפורום חזק להיות פעיל והם דיבורים חזקים אז מוזמנים להעלות נושאים מעניינים שאתם מתלבטים בהם אם סתם שאלות, חוויות, רגשות ופריקות
יש לי הדרן ויש תקלה ואין לי אינטרנט במכשיר (שהוא גם ככה דפוק (חצי טאצ) ובלתי נסבל) אני לא יכולה לקבל לטלפון אימיילים ובנוסף האפליקציה שלהם לא עובדת
יש למישהו דרך לעזור לי?
בבקשה אני נואשת נראלי אם עד סוף שבוע הם לא חוזרים אליי אני עוברת לנוקיה (ונוקיה זה זוועה)
אם מישהו יעזור לי אני אשמח מאוד
או סרטים אחרים