כתגובה להרס במגרון? [חוץ מפעילות 'תג מחיר'...]?
איך אנחנו מביעים את המחאה שלנו ולא ממשיכים לדשדש בניוון ובאדישות שלנו מאז הגירוש?
שבוע טוב ובשורות טובות!
כתגובה להרס במגרון? [חוץ מפעילות 'תג מחיר'...]?
איך אנחנו מביעים את המחאה שלנו ולא ממשיכים לדשדש בניוון ובאדישות שלנו מאז הגירוש?
שבוע טוב ובשורות טובות!
וזה לא חייב להיגמר בתפילה האישית של כל אחד ואחת. זה יכול התפתח לתפילה המונית לשמירה על א"י וכו'...
דבר שני: בניה. כתגובה להרס. תשובה ציונית אמיתי היא להמשיך לבנות ולהתפתח למרות כל ההתנגדויות מבפנים ומבחוץ.
שהצדיקים הטהורים אינם קובלים אלא מוסיפים.
שרה וסנדלים - הוא דיבר עלינו בתור נוער..אנחנו לא תפקידנו לבנות,ולא להקים מדינה [וגם לא ביכולתנו..]..
להקים עוד מדינה יהודית לצד ישראל. בפעם האחרונה שנחלקו מלכות ישראל ויהודה, זה הוביל לשנים ארוכות של סבל. מה יועיל לנו להתפלג?
אני לא ממש רואה ת'צמי הולכת עם בגדי ג'יפה ומתחילה לערבב מלט ולעשות יציקות בטון..
[נקבל אותך לעבודה גם בבגדי שבת..
]
בתור נוער- אז כן! ללכת! לבנות!
לחזק את ידי הבונים!
אם זה בלבוא להיות שם, לבוא לבקר, להתרים כספים, לצאת קצת מהבועה שבתוכה סגרנו את עצמינו- ו.. כן! לעשות!!
שיוודא לפני זה שהכסף עובר לבניית בית חדש למגורשים ולא למטרת המשך ה""מאבק" כיוון שהמאבק שלהם מגוחך וחסר תועלת
בתור נוער שאנחנו לא מליונרים ואנל'א יכולה להוציא מהכיס מליון שקל ולתרום
-מהאפשר לעזור?
השתתפות פיזית במאבק, עזרה בבניה, נוכחות במקום,
להגיב! בכתבות באנטרנט, לדבר על זה, להעלות שיח ציבורי...
לא חסר.. 
יחי מלך המשיח- כל אחד יברר לעצמו באיזו דרך הוא תומך..
אם אתה רוצה להסביר לנו מה מגוחך במאבק ויתפתח פה דיון תרבותי זה יהיה נחמד 

ולהגיד שזה בתגובה להרס ככה השלטון יבין של כל בית שהורסים קמים עוד כמה בתים
אולי לחלק פלאיירים בבתים, הפגנה באיזושהיא צומת עם כתובת :"צפור להזדהות"
לא חסר, רק צריך יוזמה וכח רצון.
צהל משום מה בזמן האחרון- בקושי פועל במחסומים, מאפשר העברת חומרי נפץ למוקדי טרור ללא שום בידוק,מגן על ערבים מתג מחיר ו...
מפנה אנשים מבתיהם...
צריך לפרסם מה באמת קורה ביו"ש ולא מה שאומרת התקשורת.
שמעתי שמח"ט שומרון אמר אחרי הפיגוע באיתמר שיש ישוב בשומרון שיש לו בטחון עצום והערבים מפחדים להתקרב אליו- לא, זה לא בעקבות פעולות צה"ל בכפרים, זה בעקבות- התג מחיר.
המושג הזה שכל כך מגנים אותו הוא בעצם דבר טוב ותורם!
צריך לחלק בין מדיניות לבין צבא המורכב מחיילים..
אי אפשר להגיד שהם לא משתתפים- כי הם בפועל עושים את המשימה
וזה מאוד טוב שיתרמו כסף וחסר הרבה מאוד כסף אבל אנחנו צריכים גם אנשים שישתמשו בכסף..ובמילים אחרות לעזור ולבוא ולבדוק מה יש לעשות בשטח...
אמרת שצריך להראות את הפרצוף האמיתי של צה"ל, אבל איפה תראה אותו? בערוץ 2? בגלי צה"ל? אלו הערוצים שאנשים מקשיבים או רואים אותם כיום, וזה לא ממש ערוצים שידברו לטובת יש"ע. אז איך תגיע לעם???? הרי הציבור ששומע "גלי ישראל" ומסתכל בערוץ 7 הוא רובו ימני, ככה שאין לך כ"כ איך לדבר לציבור השמאלני בטובת יש"ע כי או שהם לא ישמעו אותך, או שלא יתנו לך לדבר.
זה ירד מאדד (ברוך ה'..)
אבל עכשיו יש פחות פעילות ממה שהיה לפני הקורונה
ואוו איך בא לי כבר את החופש הגדולל🤭
מה הסיבות שלכם בחיים?
בבסיס אני חי כי זה לא דורש ממנו שום פעולה אלא קורה לבד.
ואני ממשיך לחיות כי אני רוצה להתפתח ולהיות יותר שלם ומאמין שעוד יהיה לי טוב.
בנוסף אני מרגיש שיש לי פה תפקיד בעולם שאולי יהיה משמעותי
לא יודע.
מבררים את זה, מחפשים את זה
הלוואי וידעתי
כל הזמן והמטרה שלי היא לאסוף כמה שיותר כוחות כשאני למעלה כדי להצליח לעלות אחרי הירידה הבאה...
ככה עד שיבוא המשיח....
הפורום חזק להיות פעיל והם דיבורים חזקים אז מוזמנים להעלות נושאים מעניינים שאתם מתלבטים בהם אם סתם שאלות, חוויות, רגשות ופריקות
יש לי הדרן ויש תקלה ואין לי אינטרנט במכשיר (שהוא גם ככה דפוק (חצי טאצ) ובלתי נסבל) אני לא יכולה לקבל לטלפון אימיילים ובנוסף האפליקציה שלהם לא עובדת
יש למישהו דרך לעזור לי?
בבקשה אני נואשת נראלי אם עד סוף שבוע הם לא חוזרים אליי אני עוברת לנוקיה (ונוקיה זה זוועה)
אם מישהו יעזור לי אני אשמח מאוד
או סרטים אחרים