התלבטות קשה!!אשמח לעזרה...שמיניסטית.

אני בוגרת שנת שירות אחת..

אני ממש רוצה לעשות שנה שניה,בעבודה עם נוער בסיכון

או בתקן דומה באיזור הצפון..חלמתי על זה המון זמן!!

אבל..

נרשמתי לקורס פסיכומטרי בדצמבר באיזור הבית-

מה שאומר שאני יכולה להתחיל לחפש שנת שירות רק בתחילת ינואר (עוד 3 וחצי חודשים..)

השאלה:

*האם לסגור בינתיים שירות באיזור הבית (תקן חדש אחד בגרעין תורני),

ואחרי הפסיכומטרי לחפש שירות?

העניין הוא שלא כ"כ נעים לי לעזוב שירות באיזור הבית..איך אני אראה את הפרצוף שלי למשפחות של הגרעין?

*מצד שני-אם אני אהיה בבית כל השנה-אני אתחרט על זה שלא ניצלתי את השנה האחרונה ה"חופשית" שלי, לפני הלימודים, למשהו שאני באמת רוצה..

*או שאני אומרת לא לתקן בית-ואז נשארת חסרת מעש 3 חודשים,ורק אז מחפשת משהו, אבל לפחות אני לא נוטשת אף אחד?

המשפחה לוחצת עליי להשאר בבית ושאהנה בתקן פה..אני לא יודעת מה לעשות!!

אשמח לעצות אובייקטיביות..תודה רבה!

כמה רעיונות שאולי יעזרו...בת עמי שליאחרונה

קודם כל, אני מציעה לך לדבר עם הרכזת בתקן גרעין ליד הבית ולשטוחבפניה באופן הכי אמיתי והכי מעשי את הבעיה. אם היא כרגע 'תקועה' וממש צריכה בת באופן דחוף (תחילת שנה, חגים, הרבה פעילויות סביב זה) אולי היא מראש תגיד לך שזה בסדר אם תסגרי למספר חודשים, ואז - או שמאוד תהני בתקן ותחליטי להישאר עם זה, או שלפחות לא תרגישי שגרמת עוול למישהו חס וחלילה...

במקביל (ואולי עוד לפני כן...) כדאי לך לדבר עם הרכזת של הנוער בסיכון ולהסביר גם לה שאת מאוד מעוניינת אבל בבעיה עם הפסיכומטרי - ואולי יהיו לה הצעות לפתרון זמני עד לאחר הפסיכומטרי.

אופציה נוספת, ואחרת לחלוטין - לחפש שירות עם נוער בסיכון קרוב לבית ואז 'לרקוד על 2 החתונות' - גם לעשות שנת שירות שניה ליד הבית וגם לעשות פסיכומטרי.

לדוגמא, באיזור המרכז יש פנימייה נהדרת לנערות בסיכון "שתילים צעירים" - ומחפשים שם בדחיפות בנות נוספות לעבודת קודש ממש עם הבחורות השוהות במקום!!! (פני אלי במידה ואת מעוניינת בפרטים נוספים)

יש גם בדרום עבודה עם נוער בסיכון וכו'. כך שאולי תוכלי לעשות את השנה השנייה במה שאת חולמת לעשות ולהנות גם מהפסיכומטרי ומהבית בקרבת מקום.

והאופציה האחרונה שיש לי להציע לך - לוותר על הפסיכומטרי השנה ולדחות אותו לקיץ... בכל זאת, לא כל יום זוכים להגשים חלום!

קחי רק בחשבון בכל האופציות הנ"ל - שלא בטוח שאף אחד מהתקנים יחכו לך... אז הגיע הזמן להחליט.

המון הצלחה! ואת מוזמנת בשמחה למסר"ש !

שירות עם נוער בסיכון/הדרכה בפנימיה/משפחתוניםמשתמשת💋

אני בכיתה יב והכיוון שלי זה לגמרי ילדים או נוער בסיכון, או ילדים בכללי (אבל משהו משמעותי) ואני פשוט מרגישה אבודה רצח. למי פונים? איך נרשמים? איך אני יודעת מה אני באמת רוצה? את מי שואלים? איזה מסגרות יש לי שיכולות לענות למטרה שלי?

ממש אשמח שמישהי שכבר הייתה שם תכוון אותי כי ברצינות אין לי מושג.

דרושות בנות שירות אחראיות למעונות ויצו לגיל הרךwizo1

מחפשת שירות משמעותי ומספק? 

רשת מעונות ויצו מגייסת מחנכות-מטפלות לגיל הרך

בואי לקחת חלק חיוני בחינוך הדור הבא

● הכשרה מקצועית מתמשכת על חשבון הארגון

● עבודה בצוות מקצועי ואיכותי

● סביבת עבודה חמה, משפחתית ותומכת

0522333957

אהלן! מישהו עוד כאן?ה' אור לי.

בהצלחה לכל האלופות כמוני שמתחילות שירות מחר

קושי בשירות האם לעזוב?אנונימית 888

היי.. אני בת שירות במקום מסוים-מבחינת המקום גם לא ככ כיף לי אני דיי סופרת את השעות עד שזה נגמר, אבל אני עוד מאמינה שאולי זה ישתנה, הקושי האמיתי הוא עם המדשית שלי אנחנו פשוט לא מסתדרות אני אומרת א' היא חייבת להגיד ב', היא לא סובלת אותי ואני גם לא מאוד מחבבת אותה.. קשה לי מאוד ככה!

לא ממש באלי לערב רכזת אני מרגישה שזה סתם יעשה בלאגן (גם הרוב מתחת לפני השטח.. לכאורה אנחנו קצת מדברות ואין משהו דרמטי, אבל אני רואה בשיח שלנו וגם דברים ששמעתי..)

הצילוווו אני עוד רגע משתגעת כאן.. מה כדאי לעשות?

אשמח לרעיונות לפעילות פתיחה לכל האולפנה ביחדמירי כהן

הי אני מדריכה באולפנה שנה הבאה ואשמח לרעיונות למשחקי היכרות לקבוצות גדולות. משחקים שעושים אווירה ולא נמרחים..

סגרת\מחפשת שירות בחיפה? מדרשת 'באורך' מחכה לך!חגהבגה
שנה הבאהמבשרת :)
שנה ראשונה, מחפשת שירות לשנה הבאה
מה אומרות, לחפש מקום אחר? מאיפה להתחיל?
או להישאר עוד שנה במקום שלי?
אשמח שתענו

אולי יעניין אותך