שאלה על השתכרות בפוריםחננאל האגדי
אנשים מה אתם אומרים על להשתכר בפורים גם לבנם וגם לבנות והאם באמת האנשים של היום עושים את זהבשביל מצווה או שמנצלים אתהרגע הזה של קלות דעת?
יש בשיכורות 3 שלבים:פלספנית
בס"ד
הראשון, שמחה. זה טוב מאו וחיובי מאוד, בעירק בפורים.
השני, בכי. זה מתי שמתגלה הפנימיות, והאדם בוכה על חטאיו ומתחרט ומתוודה. גם זה חיובי במידה מסויימת.
והשלישי- שלב הקיא. זה שלב מגעיל, דוחה, ועדיף שלא להגיע אליו!!!

בצלב"א!
עצה שלי: אל תשתכרו... למה?מאחורי הקו
כי אם זה לא מפדח אתכם (שזו כבר בעייה)- זה מפדח אחרים!!! (מנסיון)
אלה השלבים של אדם ירא ה' כשהוא משתכר..קומי אורי
והכי יפה כשמתחילים להגיד דברי תורה ומספרים סיפורים וכו'..!! [בחיים לא ראיתי את זה, אני לא מכירה אנשים צדיקים....]
אני כןruthi
אחים שלי כשהם משתכרים פשוט נהיה לנו יום כיפור בבית- בכיות ותפ]ילות שאי אפשר לתאר.
הרב שלנו אמר שאסור לבנות להשתכר בפוריםפעימה
לה"ו!

כי זה לא מכובד לבנות.
ולנשים קל הרבה יותר להכנס לשמחה אמיתית בפורים.

הוא אמר שחז"ל אמרו שהשמחה שלנו זה בקניי'ת בגדים =]
לדעתי--אנונימי (פותח)

לבנים-רק מי שהוא באמת חושב שלא ישתגע יותר מדי ולא יעשה מעצמו צחוק..

לבנות-לא חושבת שמתאים לבנות להשתכר..

אני עשיתי פאדיחות ולא היה אכפת לי מזהחננאל האגדי
קצת פאדיחות ובגלל זה לא לעשות מצצוה חשובה
אפשר לכון לשם שמיםקטיף שנית
אני אישית חשבתי מראש לדבר דברי תורה וב'ה דיברתי רק תורה
אני קצת הגזמתיהאריאלניקהנאמן
בקבוק שלם של קברנה סובניון אחחח טוב שפורים זה רק פעם בשנה.
לדעתי..לאל
אני חושבת שלבנות בכלל לא מתאים להשתכר..
לבנים- זה סביר ונורמאלי, אבל גם זה- בלי להסחף..
אפשר להשתכר, אבל צריך להזהר לא לעשות יותר מידי שטויות...
אם עושים הרבה דברים טפשיים, אח"כ מצטערים עליהם...
וזה די מתסכל...
לא חייב שמצטערים על זה כי זה לצאת מהמסגרת המרובעתחננאל האגדי
נכון, אבל אני מכירה אישית הרבה כאלא שהשתכרו,לאל
ואח"כ כשהם גילו מה הם עשו כשהם שיכורים הם ממש התביישו...
זה תלוי גם מי אתה...=))
אני לא מתבייש בפאדיחות שלי כי הםחננאל האגדי
קוראות לי גם שאני נורמאלי אז אין בעיות
אוקי, אז אני מרשה לך להשתכר!!לאל
| אהבל | ...

רק שניה- יש לי נקודה למחשבה בשבילך!מאחורי הקו
כשאתה שיכור ומישו מסתובב לידך עם מצלמה תברח, כי זה מן הסתם לא יהיה נעים כשהוא יתלה תמונה שלך שיכור בסלון שלו!!!1 (וכבר ראיתי כזה דבר)
ניראלי שלא לכל השיכורים יש שכל לברוח ממצלמה...לאל
במיוחד שהיא לא נראת כ"כ מאיימת,
ובמיוחד שלא ניראלי שאכפת להם מזה באותו רגע...
הכל בצחוק אל תחשבי שאני באמת טיפשחננאל האגדי
אניכ אילו טיפש אבל לא עד כדי כך
וואלה?..לאל
חחח סתאם...

ואיזה פדיחות היו לך כשהיית שיכור שאתה אומר שזה קורה לך גם כשאתה "נורמאלי"...?
לא פאדיחות כאלה אלא הרבה יותר גרועות מזהחננאל האגדי
לא יודעת מה איתכם...אנונימי (פותח)
אל אני השתכרתי... והיה פ-נ-א-ן....
.....עד הבוקר שאחרי =]

(מכירים את הקטע בסרט "בית ספר לרוק" שהמורה אומר לתלמידים-
מורה: אוקיי תלמידים, יש לי הנגאובר. מי יודע מה זה?
תלמיד: זה אומר שאתה שיכור.
מורה: לא, זה אומר ש*הייתי* שיכור *אתמול*...)

קיצקץ מאוד מומלץ, ככה פעם ב. פורים זמן מעולה להשתכר עם כולם... אתה לומד להכיר באמת תחבר'ה שלך. שלא לדבר על כל הצחוקים שיש אחר כך על מה שכל אחד עשה (עד כמה שאפשר לזכור... זה די קשה להיזכר בכל מה שעבר...)
היה פורים משולש והשתכרתי 3 פעמים...מתנחבל 2007
חחח כמושצריך...אנונימי (פותח)
לא קראתי את כל השרשור אבל שווה להיות שיכורמשמו
וזה מצווה בפורים. כשאתה שיכור בפורים אז אתה לא סופר ולא אכפת לך מפאדיחות... אני הייתי בישיבה שעזבתי לפני שנה וחיבקתי רבנים ועוד כמה שטויות..... למרות שבסוף הקאתי איזה 4 פעמים וגם בבוקר.

אבל בתכלס שווה!!
לדעתי...תמי!
בנים-שישתכרו שיהיה להם בכיף...(=
ובנות-אולי קצת להתבשם אבל מימילא אפשר להתחרפן...(השנה חברה שלי כ"כ התחרפנה שחשבו שהיא שיכורה (היא לא שמה כ"כ לב למה שהיא עושה... היא עשתה דברים שבמצב שפיות בחיים היא לא הייתה עושה...)אה והיא לא שתתה! ומה שטוב בזה זה שהיא מין הסתם זוכרת מה היא עשתה!!!)
אלכוהול?דינמית
אלכוהול הורס את הגוף.
לצד אופייה החגיגי, יש גם חסרונות לשתיית משקאות חריפים, בתחום החברתי, בתחום הנפשי ובתחום הבריאותי. שתיית משקאות חריפים במינון נמוך אינה מזיקה, ואף מומלץ לשתות כוסית אחת ביום של יין אדום. אף-על-פי-כן, שתייה מופרזת עלולה לגרום לנזקים רבים.

נזקים נפשיים: האלכוהול מאפשר להשיג הנאה מהירה או אמצעי הגנה יעילים מפני מצבי מתח, תסכול וחרדה. לאחר השתייה הדימוי העצמי עשוי להפוך לחיובי, אלא שלאחר כמה שעות עשויה להגיע חמרמורת וההתפכחות, כשהדימוי הנמוך והבעיות הקיומיות חוזרים ביתר שאת. הכאב והתסכול המחודשים מחזקים את הצורך במשקה וחוזר חלילה. כך קורה שהשימוש באלכוהול, שנועד להגן מפני מתח, חרדה, חוסר ביטחון ותחושות אשם, גורם ומחזק אותם עד שנוצרת מעין מחזוריות של תחושות רעות הגורמות לשתיית אלכוהול אשר גורמת לתחושות רעות וחוזר חלילה, עד שהאדם הופך לאלכוהוליסט. מצד שני, יש לאלכוהול גם נטייה להקצין את מצב הרוח בו היה נתון האדם לפני ששתה. מטבע הדברים, נטייה זו עשויה להיות מזיקה אם אדם שותה כאשר הוא נתון במצב רוח רע.

נזקים בריאותיים: האלכוהול גורם להתרחבות העורקים ולשרשרת תגובות כימיות, כשהוא הופך לחומצות שומן אשר מכסות את פני סיבי העצב, חוסמות את קצותיהם ומעכבות הפרשת נוירוטרנסמיטרים לתוך ומתוך המרווחים (סינפסות) שבין הנוירונים (תאי העצב). חומצות השומן שנוצרות על ידי האלכוהול גורמות לנזק לקליפת המוח בעיקר, אשר מייחדת את האדם משאר בעלי החיים. האלכוהול פוגע בסינפסות הקשורות לזיכרון, לדיבור ולמצב הרוח.
השפעת האלכוהול עלולה להיות מסוכנת במיוחד אם הוא נצרך בעת מזג אוויר קר. שתיית משקאות חריפים אמנם גורמת בתחילה להרגשת חמימות, אך אין זו אלא אשליה מסוכנת, שכן, התרחבות העורקים, הנגרמת כתוצאה מצריכת האלכוהול, מגדילה את פני השטח דרכם נפלט חום מהגוף, ובכך למעשה מקררת את הגוף. מדי חורף מתים מקור בארצות מזרח אירופה, בהן שתיית האלכוהול מקובלת במיוחד אך החורף הוא קר במיוחד, אנשים שהשתכרו יתר על המידה במזג האוויר הקר. כך למשל, בשנת 2006 12% ממקרי המוות היו קשורים באלכוהול.תופעה זו נפוצה במיוחד בקרב חסרי בית אלכוהוליסטים, כיוון שהם שותים בחוץ ועל כן חשופים יותר לפגעי מזג האוויר.
בנוסף, לטווח הארוך, שתיית אלכוהול פוגעת גם בכבד וגורמת להשמנה. הפגיעה מתרחשת בעטיה של שתייה מוגזמת, בשל עומס יתר הנוצר על הכבד, אשר תפקידו, בין היתר, לסלק את האלכוהול מהגוף. משקה אלכוהולי אשר מזיק במיוחד לבריאות הוא הבירה, אשר נוסף על נזקי האלכוהול אשר משותפים לכל המשקאות החריפים, היא גם פוגעת בכליות על ידי עומס היתר שנוצר עליהן, בשל אחוז השתנן הגבוה שבבירה.
אלכוהול הוא טרטוגן - חומר העלול לפגוע בהפתחות העובר. נזקו המרכזי לעובר - פגיעה בהתפתחות המוח. צריכתו במהלך ההריון היא הגורם הנפוץ ביותר לפיגור שכלי בעולם המערבי.

נזקים חברתיים: במקרה של שתייה מופרזת נטען שהתנהגותם של שיכורים היא אינה ראויה ונתונה לגינוי חברתי. אדם שיכור עלול להגיד דברים ולעשות מעשים, אשר יתחרט עליהם, לכשיתפכח.

בשל הנזק הבריאותי, אופיים הממכר, ובעיקר בשל השפעותיהם השליליות לעתים של משקאות חריפים על התנהגות האדם, רבים רואים בשתיית משקאות חריפים, ובמיוחד בהשתכרות מוגזמת, תופעה פסולה ומגונה.

מוגש באהבה מויקיפדיה.
חאלס גם את!!!!!!!!!!!!מתנחבל 2007
יש מצווה להשתכא בפורים?????כן!!!
מי ציווה אותה גדולי הדור של אז...
אז למה לא לסמוך עליהם הא????
ןעוד משו יש מצווה גם להקיא אבל עדיף לא לכתוב אותה מי שרוצה לדעת אבל רק בנים שימסר"ש...
.חחח...יודוך עמים!!
חחחח... נשמה
הרגת אותי איך שאת חופרת על אלכוהול...
אני מודה לא קראתי הכל אבל את קורעתת..
השקעת פה...
חחח..חמודה...
(שלא תביני לא נכון...[או אולי שלא תבין?! ]בכל אופן...
לא צחקתי עליך.... אלא על איך שכולם כזה נותנים דעות כאלה...
ואת על דף שלם מיתפלספת.... זה מעולה... מסכימה איתך!!!
כמו כל דבר בחיים,חמסית
הכל עניין של מידה. אם אתה מודע לזה שאתה שיכור באופן שלא מפריע לסביבה ועושה לך טוב, למה לא? אולי באמת תצליח להגיע למדרגות גבוהות של קדושה. אבל אם אתה משתמש בפורים כתירוץ לשתות, לעשן ושאר מרעין בישין, זה בהחלט סטיה מהמטרה.
מעשית, אני וחברות שלי מאוד התלבטנו לפני פורים, ואז החלטנו שכל אחת תבדוק מה המניע שלה לשתות- האם כדי לנצל את היום בו שתיה 'מותרת' כדי להשתכר, או זה כדי להגיע למעלות של קדושה שבלעדי אלכוהול לא הייתה יכולה להגיע אליהם.
מתוך מודעות עצמית כנה באמת, השארנו את האלכוהול בשוק ואת הכסף בארנק. תמיד יש שנה הבאה.

אגב, גברת פלספנית, לא חייבי להקיא. אדם ששותה קבוע מרגיל את הגוף שלו, ככה שהוא לא דוחה (=מקיא) את האלכוהול.
אחותי... הכל טוב??? פורים פעם בשנה..איתי'ה
לק"י.

וזאת מצווה בשביל הבנים...

יאללה אלכוהול...

=]

משתמרוצים...
נו-החיפושיתאחרונה
בדיוק בגלל זה משתכרים עם גבולות!

בפורים מותר להשתכר- וזה אפילו יפה! במיוחד לשפוך דברי תורה...

אבל עד גבול מסויים.

בואו נהיה אמיתיים עם עצמנו- מה הקטע אם משתכרים ואז עושים פאדיחות לא נעימות. ועוד דברים אפילו יותר גרועים?!?!?!
אני בטוחה שזה לא הכוונה והמטרה בפורים!

אז בגלל זה צריך להשתכר עם גבולות!

פתיחת ווצאפ במחשביאיר גדסי

אני מנסה לפתוח ווצאפ במחשב הבעיה שיש לי פלאפון כשר ניסיתי להתקין אימולטר 

ניסיתי מאה סוגים אבל בכל אחד הוא לא נתן לי להתקין ווצאפ

מישהו עם פלאפון כשר הצליח להתקין ווצאפ על מחשב?

ויכול להדריך אותי בדיוק איזה אימולטר ואיזה ווצאפ להוריד

ממש יועיל לי

אתה לא בפורום הנכוןזיויק
חפש בפורום טכנולוגיה
טעותיאיר גדסיאחרונה

אתה צודק לא ידעתי אני חדש 

איך אני מוחק

אשכרה הפורום הזה נפתח שנה לפני שנולדתי!!!!!!!!!!!ההרהמורניק

בואו נחיה אותו

מה קורה פה?פיטוניה
כלוםזיויק
פורום נטוש ככל הנראהקעלעברימבאר
אבל אולי לא. מי יודע?קעלעברימבאר
וואו. מקום עם הסטוריהמשה
מה היה פה?שדמות בחולות
פורום פעיל עם חברים אהוביםמשהאחרונה
סביב העשר שנים אחורה.
שיר חדש לקראת פורים!שירים חדשים
מוישי קליינרמןעשב לימון

למה לדעתכם האם בחזית ולא האב?

גיטי קליינרמן: "מוישי הוא כבר הבן של עם ישראל" | ערוץ 7

גם עם הדר גולדין זה הרבה כך,

וגם עם שלושת הנערים הי"ד

זה חדש יחסית

עם נחשון וקסמן הי"ד זה היה האב בחזית

(למה זה גורם לי לחשוב שאני שוביניסטית?)

מרתק: כולם אומרים "שנמאס מהמצב"? למה זה קורה?דבדב

מרתק: כולם אומרים "שנמאס מהמצב"? למה זה קורה?

כולם מדברים על "המצב" ועל זה "שנמאס".
אבל מה אנחנו מרגישים באוויר ולמה?

פודקאסט חדש, מרתק וויחודי ששווה להאזין לו.
והפעם על: "תנועת הבעד"

כל הפרטים, להאזנה>>

קניון, מה הוא עושה לנו בלב? פודקאסט חדשדבדב

קניון, מה הוא עושה לנו בלב?
פודקאסט חדש:"קניונים ורגשות".
להאזנה>>

, מה הוא עושה לנו בלב?
פודקאסט חדש:"קניונים ורגשות".
להאזנה>>

אולי יעניין אותך