עשינו משו עם הסניף בטיול שהיה, לקחנו איצטרובלים, לקחנו פלסטלינה, ושמנו פלסטלינה צבעונית על כל הצ'ופצ'יקים האלה של האצטרובלים, ואז הוספנו בקצה ראש, והיה לנו טווס נורא חמוד 
נראלי נשאר לי הגוף של הטווס בלי הראש, אם את צריכה אני יכולה לצלם ולהעלות לפה..
על אותו עיקרון עשינו כבשה, לקחנו צמרגפן ותקענו אותו בין הצ'ופצ'יקים של האצטרובל, ואז הדבקנו עיגול מקלקר והדבקנו לו עיניים ויצא נורא חמוד, רק שהיה טיפה קשה לעשות אתזה, הסתבכנו עם זה ממש, אז אם זה ילדים קטנים אולי לא כדאי..
ועל אותו עיקרון-כמו הטווס אפשר לעשות גם מובייל, שני מקלות שקושרים בצורה של X, מכל קצה של מקל ומהחיבור של המקלות מורידים חוט, אפשר גם להשחיל חרוזים, ובקצה של כל חוט קושרים את האיצטרובל עם הפלסטלינה..
עוד משו חמוד שעשינו היה סימניות ממקלות ארטיק צבעוניים וצורות חתוכות מסול (שכבר קנינו חתוך.. כאילו קנינו חבילה של מלא חיות מסול או צורות מוזרות כאלה וכלמיני כאלה..), זה גם לא היה משו קשה כי זה היה רק להדביק ולקשט קצת עם טושים ומדבקות..
אפשר להכין מעמד לעפרונות מגלילים של נייר טואלט, מקלות ארטיק שמדביקים להם כדי שיהיה יפה וחתיכת קרטון בלמטה..
פנקס רשימות למקרר, אבל אתזה מכינים יותר בתור מתנה לאמא, גוזרים איזה צורה של חיה או משו כזה מבריסטול, עם דובי זה יוצא נורא נחמד, מקשטים אותו, מוסיפים עיניים ומציירים לו פה וכל זה, אפשר לקשט גם עם מדבקות, מדביקים בבטן שלו פנקס מהפנקסים הקטנים האלה, ומדביקים לו מאחורה מגנט.
לא עולים לי עוד רעיונות עכשיו (ומן הסתם בשנייה שאני אשלח אתזה יצוצו עוד כמה..), מקווה שעזרתי, אם יהיה לי עוד משו אני אוסיף..