מתי אמורים להכניס את המקדמה? אמרו שב15 לחודש אבל לא ראיתי שהכניסו...
חוצמזה.. בלתי אפשרי לחיות כמעט בלי כסף חודש שלם- גם לקנות חופשי חודשי וגם אוכל... באמת שזה לא מציאותי...
מתי אמורים להכניס את המקדמה? אמרו שב15 לחודש אבל לא ראיתי שהכניסו...
חוצמזה.. בלתי אפשרי לחיות כמעט בלי כסף חודש שלם- גם לקנות חופשי חודשי וגם אוכל... באמת שזה לא מציאותי...
בע"ה
מתי באמת מקבלים את המקדמה?
דווקא בחודש הראשון צריך לקנות הכי הרבה דברים והכי צריך את הכסף..
אצלנוט זה ההיה נכנס ב10..
טוב... אז אני שמחה לעדכן שהכניסו לי 250 
(ולי דווקא נכנס ב20)
בהצלחה לכולן! 
ידוע לי שהנושא נטחן פה הלוך וטחון. אך בכל זאת- סיימתי שנה שנייה, מתי ואיך הפיקדון מגיע אליי? מתי אני צריכה לדאוג לשלומו?
בעזהי"ת.
מענק- מועבר לך ישירות בסוף השירות [עד חודשיים אחרי] כמזומן לחשבון בבנק.
פיקדון- זה סכום כסף שהמדינה נותנת לך כדי שתשתמשי בו לכמה דברים ספציפיים שהיא רוצה לקדם, כמו חתונה, לימודים גבוהים, קניית דירה וכאלה... אז את יכולה להוציא את הכסף רק כהחזרים.
כל זה ^ תקף רק לחמשת השנים הראשונות מסוף השירות.
לאחר מכן, במשך שנתיים [שנה חמישית עד שביעית מסוף השירות] הכסף עומד לרשותך, ואת יכולה להוציא אותו על כל מה שתרצי, ללא צורך בקבלות ואישורים וכאלה.
בסוף השנתיים האלה [כלומר בתום השנה השביעית מסוף השירות], הכסף נגנז ואינך זכאית יותר, גם אם לא השתמשת בו.
אני בכיתה יב והכיוון שלי זה לגמרי ילדים או נוער בסיכון, או ילדים בכללי (אבל משהו משמעותי) ואני פשוט מרגישה אבודה רצח. למי פונים? איך נרשמים? איך אני יודעת מה אני באמת רוצה? את מי שואלים? איזה מסגרות יש לי שיכולות לענות למטרה שלי?
ממש אשמח שמישהי שכבר הייתה שם תכוון אותי כי ברצינות אין לי מושג.
מחפשת שירות משמעותי ומספק?
רשת מעונות ויצו מגייסת מחנכות-מטפלות לגיל הרך
בואי לקחת חלק חיוני בחינוך הדור הבא
● הכשרה מקצועית מתמשכת על חשבון הארגון
● עבודה בצוות מקצועי ואיכותי
● סביבת עבודה חמה, משפחתית ותומכת
0522333957
בהצלחה לכל האלופות כמוני שמתחילות שירות מחר 
היי.. אני בת שירות במקום מסוים-מבחינת המקום גם לא ככ כיף לי אני דיי סופרת את השעות עד שזה נגמר, אבל אני עוד מאמינה שאולי זה ישתנה, הקושי האמיתי הוא עם המדשית שלי אנחנו פשוט לא מסתדרות אני אומרת א' היא חייבת להגיד ב', היא לא סובלת אותי ואני גם לא מאוד מחבבת אותה.. קשה לי מאוד ככה!
לא ממש באלי לערב רכזת אני מרגישה שזה סתם יעשה בלאגן (גם הרוב מתחת לפני השטח.. לכאורה אנחנו קצת מדברות ואין משהו דרמטי, אבל אני רואה בשיח שלנו וגם דברים ששמעתי..)
הצילוווו אני עוד רגע משתגעת כאן.. מה כדאי לעשות?
הי
אני מדריכה באולפנה שנה הבאה ואשמח לרעיונות למשחקי היכרות לקבוצות גדולות. משחקים שעושים אווירה ולא נמרחים..
