הקשר עוד מאוד ראשוני, אבל יש פוטנציאל.
לשנינו זה רחוק מרשימת המכולת שאספנו במשך שנים, אבל מתוך מודעות ופתיחות החלטנו להמשיך ולנסות.
עד כאן הכל בסדר.
בינתיים, בחור מספר 2 חזר לשבת.
אנחנו בקשר-לא-קשר שכזה. יצא לנו לעבוד די צמוד תקופה, ומאז אנחנו בקשרי ידידות של פעם ב... כשיוצא לשנינו להיות בשבת בבית (לא קורה הרבה, אבל בהחלט יותר מידי).
מעולם זה לא היה בפסים רומנטיים (לפחות לא על פני השטח), אבל ידידות די קרובה...
במשך תקופה ארוכה התכחשתי קשות לזה שיש סיכוי שאי פעם ייצא מזה משהו רציני. דחיתי את זה בכל מיני טענות מאוד הגיוניות, שעם הזמן מאבדות את תוקפן.
מודה ומתוודה, כשהתחלתי לחפש את הנסיך שלי, עברה לי מחשבה עליו בראש, וזה עדיין היה לא רלוונטי מכמה סיבות, ולכן עברתי הלאה.
תמיד היה לי ברור שזה לא קשר בריא, אבל היצה״ר עובד אצלי במשרה מלאה, וזה פשוט ממשיך כבר כמה שנים...
בנוסף, היה לי ברור שאין לי שום כוונה להחזיק ידידים במקביל לבעל, ולכן זה יהיה חייב להיגמר ברגע שאמצא אותו...
אבל בינתיים האביר לא הגיע, ולי נחמד לדבר איתו, אז....
אז כמו שכתבתי, הוא חזר לשבת, וגם אני הייתי בבית.
והכל התנהל כרגיל.
שיחה כיפית וזורמת, החלפת חוויות מהתקופה האחרונה, כרגיל.
התחלתי לתהות מה קורה איתי. פתאום הגעתי לנקודה שבה אני צריכה להכריע.
בנקודה הנוכחית, יש לי הרבה יותר קשר עם בחור מס׳ 2, ומבחינות מסויימת גם יותר ״בא לי עליו״.
ומצד שני, בחור מס׳1.
עד שסופסוף נחמד לי עם מישהו יותר מדייט אחד...
ומי אמר שבחור 2 בכלל מעוניין?! (אין לי בעיה לשאול אותו. כי גם אם התשובה תהיה שלילית, זה יעמיד את הקשר בינינו במקום מאוד ברור: או שמנסים למסד את זה או שהיה נעים להכיר).
אין סיכוי שאני אשאל אותו כל עוד בחור 1 בתמונה, אבל מה? לוותר על 1 בשביל שביב הסיכוי ש-2 בעניין??
אני מרגישה בטלנובלה, ופשוט לא מאמינה שהכנסתי את עצמי לזה..
יש לציין שכל המעורבים בפרשה הם דוסים-דוסים. מה שהופך את הכל לעוד יותר הזוי!
לא יודעת אם התגובות שלכם באמת יעזרו לתסבוכת, אבל לפחות אני פרקתי.
אשמח לשמוע עצות חכמות, וגם כאלה שקצת פחות. למרות שאני יודעת שכל מקרה לגופו, אבל אולי זה יאיר לי נקודות חשיבה.
תודה למי שהגיע עד לכאן.