אני שיא המבולבלת... מה אני אמורה לחשוב?...כנרית על הגג=)

ראינו סרט שמראים מחסומים ברחבי הארץ, כל מיני סיטואציות שחוסמים את הערבים, לא נותנים להם לעבור, וגם אם כן זה רק אחרי מלא כאב ראש שעושים להם, להרים חולצות, לשפוך ת'תיקים על הכביש, לחפור לילד בן 4 אם הוא באמת חולה כמו שאבא שלו אמר לו או לא... קיצור- לא נעים!
בעקבות הסרט הזה התחיל וויכוח, שרק בילבל אותי עוד יותר:

# אין מה לעשות, אין דרך אחרת, אם לא נעשה להם את זה זה עלול חס וחלילה להגמר בזה שמישהו יהרג על ידם.

# זה לא פייר! מה הילדים האלה, או הזקנים האלה, או סתם האיש הזה אשמים שהם צריכים טראומה וביזיון כזה? ת'כלס הם לא עשו כלום!

# סליחה?! לפני כמה שנים אחד מהעם שלהם רצח את דוד שלי, אחר רצח את ההורים של חברה שלי, עוד אחד רצח את בעלה של המורה שלי, וזה לא נגמר...

# פתאום אנחנו עושים מה שבגללו בכינו בגלות, שמעליבים ובודקים ומבזים אותנו רק בגלל שאנחנו שייכים לעם הקדוש שלנו ולא משום סיבה אחרת!

# מה קרה לנו???? אנחנו, יהודים, רחמנים בני רחמנים, זה כבר הפך לרשעות! למה לחברות שלי (שהיו בוויכוח הזה) הדבר הזה לא מזיז! "שיסבלו, מה לעשות? הם ערבים!" מה קרה ללב הטהור של העם היהודי? ויגידו אלה שיגידו- "המרחם על אכזרים סופו שיתאכזר על רחמנים", נו, זה בדיוק מה שקרה לנו!!!
המורה שלי קוראת לזה "הכיבוש משחית"! צודקת...

קיצור, יותר מדיי דעות שדי סותרות אחת את השנייה מסתובבות לי בראש והוא כבר מתחיל לכאוב לי... איפה האמת? מה צריך לעשות???...

(מי שמגיב, מומלץ לחשוב כמה שניות לפני, כי הרבה פעמים אנחנו עונים בספונטניות ויוצאות לנו שטויות, לי אישית זה קורה פווול...)
לא רשעותגפן36

התגוננות, לענ"ד.

אנחנו בגלות סבלנו מזה, אבל לא אנחנו נתנו להם את הסיבה!

הם אלה שהתחילו לרצוח בנו, וכאן זו לא סתם עלילה שאנו מעלילים עליהם.

ואם זה באמת מפריע להם- יש להם לאן לעבור.

21 מדינות שמוכנות לקבל אותם.

אי לכך ובהתאם לזאת...

אבל אפשר לעשות את זה קצת יותר מעודן...כנרית על הגג=)

וה- 21 מדינות האלה, לא מוכנות לקבל אותם!!!...

האמת היא שעל אוייב לא מרחמים!!!-משה ר-

וזה לא משנה עם הוא ילד או אישה..

כשעמ"י היה בגלות הוא לא הרג מלא אנשיםברכוש!!!

לא פוצץ אוטובוסים!!!לא דרס בכוונה אנשים ע"י טרקטורים...לא זרם אבנים על חיילים!!!אם הערבים האלה שייכים לעם כזה רע שלא אכפת לו מחיי אדם.אז מה לעשות...חוץ מזה המדינה שלנו היא אחת הרחמניות ואחרי  שחיל ניסה להרים נשק על ערבי שמים אותי בכלא בערך....אז רחמנים או לא רחמנים!!!אפשר לומר שאם לערבים האלה לא היה תענוג לגור פה הם היו עוברים לגור בחו"ל!!!אז מסתבר שהם בכל זאת נשאריםם!!!ולא קצת מלאאא ערבים גרים פה.........מקווה שהייתי מובנת.....קורץ

אם נתייחס לכל נק' בנפרד..vsx

במחילה ממך, כתבתי קודם במשך דקות ארוכות, לפני התגובה הראשונה התחלתי, והכל נמחק  ...

#ב-ד-י-ו-ק.

לפני שבועות מס' עמדו כמה חיילים במחסום זמני שהוצב באקראי במרכז.. לפתע התקרבה אליהם מונית.. במהירות.. יותר מידי מהירות..

מי שהספיק זז הצידה, מי שלא - נפצע. המכונית נכנסה במחסום, יצא ממנה מחבל והחל לדקור כל מה שהצליח, החיילים השתלטו עליו והזמינו אמבולנס לנהג המונית המדמם שנמצא במכונית, שאותו דקר המחבל בתחילה והשתלט על המכונית.

מה שמעניין זה שהמחזום רק הוצב שם. לא יכול להיות שהערבי כיוון אליו.

מסתבר שהוא היה בדרכו לאומן 17.. ילדה דתייה אולי לא בדיוק יודעת מה זה אבל זה אחד המועדונים המפורסמים בארץ, מלא באנשים ומוזיקה רועשת.. מי יודע מה היה יכול לקרות..

אתה האמת? אני לא מעריצה גדולה של סיפורי "מה היה קורה אילו לא.." אבל דיברתי עם מג"בניק ו.. זה קורה כל הזמן, או לפחות כמה פעמים בחודש..

אף אחד לא מבסוט מזה, אבל הדברים שמוצאים במחסומים..

#צודקת. רק שאנחנו לא עושים את זה.

ה"אחים" היקרים שלהם עושים את זה. אלה ששולחים ילד קטן להתפוצץ על חיילים. אלה שמכריחים אותנו להציב מחסומים, לייסר את אחיהם ומראים לנו כמה באמת אכפת להם מהעם שלהם.

#צודקת, רק ש.. אני מאוד מקווה שב"שלהם" התכוונת למחבלים, לרוצחים, ולא ל"ערבים". שנאה עיוורת זה אף פעם לא טוב, היא בעצם מה שגורם לזה שזה "לא נגמר" כמו שאמרת..

#לא, אנחנו לא.

היהודים בגלות אף פעם לא פוצצו אוטובוסים, לא שחטו ילדים, לא ירו על חיילים.

קסאמים לא שוגרו על ברלין מעולם, גם במצריים העתיקה לא חטפנו מטוסים וגם בממלכתו של אחשוורוש, כשזמם המן הרשע כל מה שעשינו היה להיות "מפוזר ומפורד"..

מה הערבים עושים ממש לא דומה מה שלא עשינו לאף אחד.

ולכן מה שאנחנו עושים להם לא דומה למה שעשינו לנו.

#אנחנו רחמנים. מאוד.

אנחנו מרחמים על ילדים קטנים בהתנחלויות, על הנשים בבאר שבע. על הזקנים בקרית שמונה.

ועכשיו אני פשוט חייבת להוסיך על הביטוי "הכיבוש משחית".

הכיבוש משחית הוא ביטוי שהומצא על ידי השמאל לפני עידן ועידנים.

על פי הביטוי, עם ישראל חי פה על גב הסבל של עם אחר, וכשאנשים גדלים ככה, הם הופכים להיות אנשים רעים.

על פי הביטוי, המקור לרוב התכונות הרעות אצלינו הוא ה"כיבוש", והוא דבר נוח להאשים.

כי כשמתנחלים הרביצו לערבי שהטריד את אחותם, זה בגלל שהכיבוש משחית.

ואם מתנחל מחזיק בבית נשק, זה בגלל שהכיבוש משחית.

ואם צועקים במשחקים של בית"ר "מוות לערבים" זה בגלל הכיבוש.

ואם ישראלי נדחף בתור, תוכלו תמיד להאשים את הכיבוש..

כל זאת עד לפני קצת יותר מעשר שנים, כי בתקופת האינתיפאדה - המשפט הנהדר קיבל עוד משמעות.

הכיבוש לא משחית רק אותנו - כל הטרור הערבי - גם הוא נגרם בגלל הכיבוש.

נכון מאוד.

באנו לארץ וכבשנו אותם ועכשיו אין להם ברירה אלא לפעול בדרכי טרור.

כי אם ערבי זורק אבנים זה בגלל שפגענו בכבודו עם הכיבוש.

ואם ערבי משתלט על שטח זה בגלל שלדעתו השטח בכלל שייך לו היה אצלו לולא הכיבוש.

ואם ערבי יורה על חייל זה בגלל שחיילים מושחתים הרגו את המנהיג שלו [שלגמרי במקרה גם תכנן כמה פיגועים].

ואם ערבי נכנס לבית ושוחט משפחה זה בגלל שדחפנו אותו לפינה, לא הייתה לא ברירה! זה בגללנו! בגלל הכיבוש!

המשפט הזה מצדיק במידה מסויימת טרור. משפט כזה אני לא יכולה לשמוע.

על פי המשפט הזה עם ישראל אין זכות לחיות על גבי סבלו של עם אחר, על גב סבל של ילד שאביו נהרג רק בגלל ששיגר רקטות על שדרות.

אני אוחזת בידי מכתב ששלום עכשיו פירסמה לאחר הרצח באיתמר.

מסתבר שהדרך היחידה לעצור עוד שפיכות דמים - היא להגיע ל"הסדר מדיני". לתת למחבלים מדינה, שייבנו צבא. אז זה בטח ייגמר.

על פי המכתב, נתניהו חייב להמשיך בהקפאה, כי הגורם לפיגוע הוא הבנייה בהתנחלויות.

הבנת? הם היו מוכרחים לרצוח בגלל הבנייה בהתנחלויות! בעצם הבונים הם הרוצחים!

זה מה שהמשפט הזה אומר...

^תגידי את זה למורה שלך..

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4125678,00.html

תודה רבה! עזרת לי!כנרית על הגג=)
אני כמעט נדרסתי במהלך השירות שלי ע"י ערבים-משה ר-

במחסום בהר חברון... ואם הייתי מעיז רק לדרוך את הנשק הייתי אוכל אותה...

זה לא רק כי הם לא שיכים לעם הקדוש שלנוענבל

זה כי הם אויבים שלנו.

הרי לאמריקאים אנחנו לא עושים את זה ולמה? כי הם מדינה ידידותית (נכון שלא באמת אבל בעיקרון)

הערבים הם לא.

כל מה שהם רוצים זה להשמיד אותנו.

את יכולה להגיד זה לא כולם, חלקם אוהבים אותנו.

אבל בשעת מלחמה תראי לי את הערבים שיהיו לצידנו ולא ילחמו בנו וישנאו אותנו.

ואני חושבת שחיים של יהודי שווים את הבדיקות.

בגולה היינו עם נרדף חוץ מזה שמה שאנחנו עושים להם לא משתווה למה שעשו לנו.

כשהם יקבלו את עובדת קיומנו אנחנו נקבל את זה שזה לא מוסרי.

עד אז זה כל מה שיש לנו לעשות ובגלל דעות כמו שאמרת שהם לא אשמים וכו' נהרגו כל כך הרבה אנשים.

לא חסר סיפורים של חילים שריחמו על ילד או על זקן וזה חזר אליהם בהפוכה בזה שבגלל אותו\ה אחד\אחת הם נרצחו.

אנחנו לא עושים את זה מהרגשה שאנחנו הגזע העליון ולא צריך בעולם עוד גזעים נחותים יותר.

אנחנו עושים את זה מהגנה על עצמינו וארצנו!

מקווה שהובנתי

אם יש שאלות, השגות, הערות והארות תמיד אני פה או באישי

קצת מורכב כל העסק..~n אני~
אופפס קפץ.. מצד אחד אפשר לומר~n אני~

שהם מסכנים וזה וזה.. ויש מצב שזה באמת נכון.. אבל ת'אמת עדיף שהם יסבלו כמה רגעים..

מאשר שיהיה איזה פיגוע ענק ויהרגו אזרחים..

ויש הרבה ערבים שבאמת לא עושים כלום.. אבל אפחד לא יכול לקחת את הסיכון אם הם באמת כן מתכוונים לעשות..

ולכי תדעי אם לאישה בהריון הבעל שלה לא שם לה בבטן חגורת נפץ..

סתם זרקתי דוגמא.. לא יודעת אם זה באמת מציאותי..

אנחנו לא עושים את זה כי אנחנו נהנים להציק להם..

אנחנו עושים את זה.. כי הם גרמו לזה.. הם עושים פיגועים, הם רוצחים אנשים..

תראי, אפעם לא עוצרים במחסום רוסים, או צרפתים.. עוצרים רק ערבם.. נכון?!

כי הם מסוכנים.. נכון שיש כאלו שלא.. אבל לא לוקחים את הסיכון וזהו!!

בתוא אחד שעמד במחסומיםשלומי20104

דבר ראשון זה שקר!!

זה כימעט לא קורה,(פעם זה היה קורה הרבה יותר היום מהרבה סיבות יש הרבה יותר מודעות לזה) ולכן השאלה כימעט לא מחילה!

זה שאלה ודילמה שקרית שככה מנסים לערער את ביטחוננו ולגרום לנו לחשוב ולהרגיש בצד הרע..

דבר שני זה שכן בודקים אותם בצורה יסודית ילפעמים זה באמת לגרום להם להרגיש לא רצויים(לפני כמה חודשים בג"צ קבע שאסור שיהיו כבישים רק לישראלים מה שגרם לסיכון מאוד גדול בכבישים פנימיים בין ישובים ולכן היתה הוראה לבדוק כל רכב המון זמן בלי שום התעללות אבל יותר זמן בשביל שלא ירצו ליסוע בכבישים האלו)

לסיכום מישהו רצה שנרגיש הרעים ועורך את הקטעים הספצפים ואנחנו לאט ניפול לבורשהוא כרה לנו!

נ.ב. סתם בצורה סטטיסטית לרוב המתעללים זה לא דתיים ולא מתנחלים אלה כאלה שזה בערך הערבי הראשון שהם רואים ולכן מתרגשים..

*בתורשלומי20104אחרונה
..גיימס פוטר
הסיבה שכמעט ריק בחצי מהפורומים פה זה כי הייתי בתקופת הקורונה שפשוט היה פה מפוצץ ועכשיו זה רגיל? 
עכשיו בגלל המלחמה הם עוד יחסית פעילים😅הרמוניה

זה ירד מאדד (ברוך ה'..)

כבר זמן רב שאין מצטרפים צעירים חדשים לפורומיםפ.א.
והפעילות בפורומים ירדה משמעותית 
חד משמעית בקורונה היה ה הרבה.סוורוס סנייפאחרונה

אבל עכשיו יש פחות פעילות ממה שהיה לפני הקורונה

מי רוצה לחזור ללימודים??ניגון❤️

ואוו איך בא לי כבר את החופש הגדולל🤭

אני כבר שנה וחצי בבית...ההרהמורניקאחרונה
גם פרה זקנה יכולה להניב חלב..😌😌עוד חומייני חי
כעעען כען
למה אתם חיים?מעייןאהבה

מה הסיבות שלכם בחיים?

חתירה מתמדת להגשמה עצמיתפ.א.
כי ככההרשפון הנודד

בבסיס אני חי כי זה לא דורש ממנו שום פעולה אלא קורה לבד.

ואני ממשיך לחיות כי אני רוצה להתפתח ולהיות יותר שלם ומאמין שעוד יהיה לי טוב.

בנוסף אני מרגיש שיש לי פה תפקיד בעולם שאולי יהיה משמעותי

אני חיהניגון♥️
כדי לעשות טוב לעולם ולאנשים ואני מאמינה שכל אחד יכול להפוך את העולם למקום יותר טוב ושמח ואוהב ♥️ וגם לעבוד את ה' שזה הכל בסוף
נהנה מהחיים פשוטההרהמורניק
וואוצאצא

לא יודע.

מבררים את זה, מחפשים את זה

הלוואי וידעתי

אם כבר הגעתי לעולם ואני כאן - נעשה הכל כדי להנותGini
מהחיים, לחיות טוב, באושר, בשמחה, בסיפוק, ולדאוג לעתיד שלנו כאן 
אני הגעתי למסקנה שהחיים זהגלגל שבו אני עולה ויורדתתמימלה..?אחרונה

כל הזמן והמטרה שלי היא לאסוף כמה שיותר כוחות כשאני למעלה כדי להצליח לעלות אחרי הירידה הבאה...

ככה עד שיבוא המשיח....

יש אנשים!הרשפון הנודד

הפורום חזק להיות פעיל והם דיבורים חזקים אז מוזמנים להעלות נושאים מעניינים שאתם מתלבטים בהם אם סתם שאלות, חוויות, רגשות ופריקות

למישהו יש הדרן?איידן

יש לי הדרן ויש תקלה ואין לי אינטרנט במכשיר (שהוא גם ככה דפוק (חצי טאצ) ובלתי נסבל) אני לא יכולה לקבל לטלפון אימיילים ובנוסף האפליקציה שלהם לא עובדת 

יש למישהו דרך לעזור לי?

בבקשה אני נואשת נראלי אם עד סוף שבוע הם לא חוזרים אליי אני עוברת לנוקיה (ונוקיה זה זוועה)

אם מישהו יעזור לי אני אשמח מאוד

למישו יש את היי סקול מיוזיקל בדרייב?נחט

או סרטים אחרים 

יש פה אנשים ערים?מעייןאהבה
תמיד...אנא בכחאחרונה

אולי יעניין אותך