חבר'ה יקרים, רציתי לשתף אותכם במשו! וזה חשוב כנסו!עץ על מים

אני, הבת של אבא=) או הכינוי הנפוץ לי כאן באתר הבש"א איך שכולם קוראים לי, כינוי מוכר כאן, ידוע, וכו', 

גם פגשתי כאן לא מעט אנשים, רובם לא מבחירה שלי, אבל לא בוכים על חלב שנשפך, זה לא היה כזה נורא, זה פשוט קצת לא מתאים לי...

אבל בעצם מה שאני באה לדבר, זה על המפגשי פורום למשל בסיבובי שערים.

כידוע לכם, לאחר כל סיבוב שערים, ישנו מפגש בשער האשפות של הפורום, מי שרוצה בא, הבעיה היא שזה לא נגמר בזה, כי לא פעם חושפים אנשים/מנסים לחשוף אנשים ללא רצונם, כמו הסיפור שהיה עם הסטלן הקטן שלא כאן המקום לפרטו, גם לא יודעת אם מותר לפרטו.

ותכל'ס, למה אני, ולא רק אני, אמורות לחשוש מלבוא לכאלה דברים, כי אני פוחדת לפגוש עוד אנשים מכאן, טוב לי להיות כאן וירטואלית, זה כבר נהרס ממילא, אז למה להכריח אותי להרוס עוד?

בחייאת, למה שאני פוגשת מישהי, אם היא נמצאת אם עוד מישהי מהאתר היא צכה לעדכן אותה שאני מהאתר, אולי אני לא רוצה? וזה ידוע שאני בנאדם שמעדיף להשאר חסוי, זה לא חדש כאן לאפאחד אני חושבת.

ואני לא היחידה!!

חבר'ה, בואו נחליט, שלא מנסים לגלות מי זה מי בסיבו"ש וגם לא במקומות אחרים, ולא מנסים לחתור ולחפש,

מי שרוצה כולם יודעים איפה זה שער האשפות? בסוף הסיבו"ש, יש שמה מפגש לכל מי שרוצה!

וגם אם מישהי/ו תגיע למפגש מסיבה כזאת או אחרת, זה יכולהיות כי אני נמצאת עם מישהי מהפורום ואמורה לחזור איתה שהיא הולכת למפגש ומכל סיבה אחרת, אל תנסו לחקור בכח אם כל מי שלא מזדהה כאחד מהאתר או באמת לא מהאתר, וגם אם אתם יודעים שכן, אז אל תפגעו אם לא מזדהים,

לי אישית זה עושה רע לראות מישו מהאתר ולא להזדהות, למרות שעשיתי את זה לא פעם... אל תגרמו לי להרגיש רע, פשוט לא להעלות את זה.

ולא בעיה לזהות שאני מהאתר, מספיק לראות אותי עם כמה מהאתר שאין ביניהם שום קשר חוץ מהאתר ולהבין שאני מפה, אבל לא צריך לגרום לי ולאחרים כאן להגיע למצבים של חוסר נעימות בלא להזדהות!

בבקשה בואו ניקח את זה לתשומת ליבינו, כל המקומות האלה שבהם נערכים מפגשים של הערוץ, אני משערת שרובם אם לא כולם, הם מפגשים במקומות שאנשים באים למטרות אחרות.

[אני מקווה לפחות, אם יש מישהו שמגיע לסיבו"ש למשל בגלל המפגש פורום! עדיף שהוא לא יבוא!! סורי על הדיבור הישיר אבל תכל'ס! זה באמת ככה!] 

אז בואו נשתדל לא להגיע למצבים לא נעימים, ואני לא היחידה שחושבת ככה...

סגרנו עסק?

אשמח לשמוע כל מה שיש לכם להגיד בעניין, בצורה מכובדת בבקשה...

אם מישו נפגע מדבריי כאן או בפעם אחרת, אני מתנצלת באמת! אשמח לשמוע על כך גם באישי.

לילה טוב אחים שלי=) ושבת שלום

הבת של אבא=)

בקשר להערה הקטנה בסוגרייםענבל

יש אנשים שהסיבוש לא מתיאם להם לא כיף להם או כל דבר אחר אז הם באים רק למפגש כי הם כן רוצים לפגוש את האנשים איתם הם מדברים!

אני לא חושבת שזה נכון להגיד עדיף שלא תבואו כי אם הם מגיעים רק למפגש מה אכפת לך?!

למה זה צריך להפריע למישהו<?!

(אגב, אני באה בשביל הסיבוש המפגש הוא נספח)

ענבל.עץ על מים

תסלחי לי, אבל לדעתי זה לא נכון, אתם באים מסתובבים מסביב להר הבית תבואו בשביל זה!!!

לא בשביל לפגוש כמה אנשים שאתם מכירים בצורה וירטואלית!!!

איפה השכל הישר? 

לא באה לפגוע בזה, אבל באמת אנשים, גם מי שבא למפגש, אז תתחילו לשנות ת'מטרה שלכם!

באמת! אני אומרת את זה כי אתם אחים שלי!! ולא אויבים חלילה!

א. יש כאלה שמלכתחילה באים רק לסוףענבל

ב. סליחה?!

מי את שתחליטי  מה יותר חשוב לי?!

עם כל הכבוד לסיבוש זה לא מתאים לכל אחד כל הריקודים וההליכה הזאת!

אולי הוא לא מתחבר!

אבל הוא כן רוצה לפגוש אז למה לא?!

חוץ מזה שכל אחד והמטרות שלו את לא יכולה לשלול אחרים!

ולא מדובר עלי וכבר הזכרתי את זה בתגובה הקודמת.

א. זה לא בסדר כ"כ!עץ על מים

ב. אני לא מחליטה!!! אני אומרת שוואלה תעשו חושבים קצת, להסתובב מסביב להר הבית זה זכות, שלא זוכים לה כל יום, אז תבואו בשביל זה!!

בכל זאת אני חושבת שזה מאוד תלוי בך...כנרית על הגג=)

איכשהו אני בטוחה שגם את תרמת לזה שאנשים ידעו מי את, אולי אחרי לחצים (אני מצטערת שגרמתי...) אבל גילית...

והמפגש של הפורום- לא רוצה, אל תבואי! אני חושבת שזה ממש נחמד למי שרוצה לפגוש פתאום מישהו שאתה מכיר מהצד באופן לא וירטואלי, אתה מכיר אנשים חדשים, וגם סתם ככה זה נחמד!

אם את עומדת על שלך (כמה שזה קשה...) אף אחד לא אמור לדעת מי את! גם אם ינחשו אין דרך לדעת את האמת!!!

אם את באה לסיבוב שערים, אני לא חושבת שסתם ככה ישאלו אותך: "את הבת של אבא?", יש יותר מדיי בנות בעולם, קצת קשה לתפוס את זה...

קיצור- אם זה הרצון שלך, אז לכי איתו! תעמדי על שלך! זה קצת לא פייר להאשים אחרים...

יומקסים נשמה (לילה...)

תמריעץ על מים

תרמתי לזה כי לא הייתה לי ברירה, כי אני מתביישת לפגוש אנשים כי מה לעשות, אני יתן דוגמא סבבה...

בת דודה שנייה שלי[שלנו], פגשתי אותה בחתונה של בת דודה שלי [אחותך] וטוב סבבה, איכשהו גם שתינו נחשנו שאני זאת אני ושהיא זאת היא, זה מין תחושת בטן תמר! כך שאת לא יכולה גם להגיד שאינמצב לדעת.. יש דברים שמרגישים... [ותמר לא הכרתי אותה לפני זה!! את כן אני לא!]

סבבה אז פגשתי אותה הכל טוב ויפה, אותה לא היה לי בעיה לפגוש, עוברים כמה חודשים, בסיבו"ש של אדר, אני מסתובבת עם מישהי, פתאום המישהי הזאת נעלמת והוופ אני רואה את בת דודה שנייה הזאת, כמובן אני הולכת אומרת לה שלום, טוב וזה שלום שלום חיבוק ממשיכה, פתאום אני שומעת אותה מאחורי אומרת למישהי הנה הנה זאת הבת של אבא, אז אני לא כועסת עליה! אבל זה דוגמא לכך שוואלה, אנשים כן חושפים אותך לפעמים.

אני בטוחה שהיא לא עשתה את זה בכוונה!

אז פה זה לא היה תלוי בי, והיה עוד מקרים לא מעט, שאנשים פשוט באים וחושפים מי אני, בלי שאני יתרום לזה, והיה מקרים, שהייתי עם מישהי מהערוץ, ופגשנו אחרים מהערוץ, והמישהי אמרה/רמזה וכדו' שאני מהערוץ, וגם מבינים בדר"כ, ואז יש מצפון אם לא מזדהים, כי זה מרגיש ממש רע כזה... למרות שעשיתי את זה! יותר מפעם אחת.

באחת הפעמים שעשיתי את זה, זה היה מפגש פורום שגרמו לי להגיע אליו ללא ידיעתי בסיבו"ש פשוט לא ידעתי שזה מה שיש בשער האשפות ומישהי אמרה לי לבוא לשם, לקח לי זמן לקלוט שזה פורום ואז הייתי בשוק ולא הצלחתי לבלום את עצמי מההלם, ויום למחרת מישהי משמה באה ואמרה לי היה נחמד לפגוש אותך.

וואלה תודה, מי סיפר לך שזאת אני? אלוקים יודע...

זה לא תמיד תלוי בי.

מי שזה נחמד לו סבבה שילך, אבל אל תגרמו למי שזה לא נחמד לו להגיע לשם, ומה לעשות לפעמים אני עם בנות מהערוץ, ואני צכה ליסוע אתם אח"כ, אז מה אני יעלם לי אי שם ויתן להם ללכת למפגש ובינתיים ילך ליתבודד בחייאת??

תמר, כמו שאמרתי לעיל, זה לא תמיד תלוי בי, לפעמים כן, אבל לא תמיד.

ויכולים לבוא לשאול אותי אם אני הבת של אבא, זה תחושת בטן!!!!

זה לא משו שכלי, אני יכולה לעמוד מול מישהי ולדעת שהיא מהערוץ, למה? לאיודעת!!!

[אני לא יגש אבל לומר כלום]

הובנתי?

ואני לא מאשימה אחרים!!! חס וחלילה!!!!!

אני רק מבקשת, שאחרים לא יעשו ת'חלק שלהם, כי מה לעשות לפעמים הם עושים אותו, לא מכוונה רעה אבל... זאת המציאות

כי ברגע שאחד אומר לי כיף לפגוש אנשים, אז הוא חושב שגם לאחר... וזה לא תמיד נכון...

מסכימה.. ל-א עושים אאוטינג!!!!נדנדה כתומה.

באופן כללי בד"כ אין לי בעיה לךומר מי אני..

אבל אם אנשים אחרים אומרים מי אני זה מעצבן. כי אם אני אומרת שאני 'רבבה בנשמה' זו בחירה שלי, ואני גם יודעת מי השני.. אבל אם מישו אחר אומר, זה ממש מעצבן.

קיצער>> לא עושים אאוטינג..

ואם אני יהיה במפגש בשער האשפות, הגיוני שתהיה איתי חברה שממש (אבל ממש..) לא קשורה לפע, אפילו לא טיפה טיפלה..

בש"א יקרה,שיראל.

אני מסכימה בכל מאת האחוזים עם דברייך,

אבל..למה את כותבת כ"כ הרבה??

אני אישית בכלל לא קראתי,אלא הבנתי מאיך שאני מכירה אותך פה מה את הולכת לכתוב ומהתג',

ואני מסכימה איתך.

אבל אין צורך לכתוב כ"כ הרבה..למה א"א להגיד "אל תעשו אאוטינג בסיבו"ש!" וזהו?

הכל מאהבה נשיקה

מתי יש מפגש פורום??<יוני>

אני רוצה לבוא..

שיראל.עץ על מים

עזבי זה תיסבוך שלי

שאני כותבת אז אני כותבת הרבה פעמים פול בלי להרגיש

סורייי

מסכים...studiomc8

נ.ב מפגש בסיבו"ש הבא בשער האשפות....חייבים לבוא!....קורץקורץ

מסכימה מאוד מאוד.הסנה-בוער

ונק' שמפריעה לי כבר הרבה זמן:

יש אנשים שבוחרים להשאר אנונימיים, שלא רוצים להפגש וכו'.

אל תוציאו אותם מהחבר'ה פה. אל תתנו להם להרגיש שהם כבר לא שייכים לפורום.

בסוף תתרחקי מכל החבר'ה...מיריצ'י =)אחרונה
..גיימס פוטר
הסיבה שכמעט ריק בחצי מהפורומים פה זה כי הייתי בתקופת הקורונה שפשוט היה פה מפוצץ ועכשיו זה רגיל? 
עכשיו בגלל המלחמה הם עוד יחסית פעילים😅הרמוניה

זה ירד מאדד (ברוך ה'..)

כבר זמן רב שאין מצטרפים צעירים חדשים לפורומיםפ.א.
והפעילות בפורומים ירדה משמעותית 
חד משמעית בקורונה היה ה הרבה.סוורוס סנייפאחרונה

אבל עכשיו יש פחות פעילות ממה שהיה לפני הקורונה

מי רוצה לחזור ללימודים??ניגון❤️

ואוו איך בא לי כבר את החופש הגדולל🤭

אני כבר שנה וחצי בבית...ההרהמורניקאחרונה
גם פרה זקנה יכולה להניב חלב..😌😌עוד חומייני חי
כעעען כען
למה אתם חיים?מעייןאהבה

מה הסיבות שלכם בחיים?

חתירה מתמדת להגשמה עצמיתפ.א.
כי ככההרשפון הנודד

בבסיס אני חי כי זה לא דורש ממנו שום פעולה אלא קורה לבד.

ואני ממשיך לחיות כי אני רוצה להתפתח ולהיות יותר שלם ומאמין שעוד יהיה לי טוב.

בנוסף אני מרגיש שיש לי פה תפקיד בעולם שאולי יהיה משמעותי

אני חיהניגון♥️
כדי לעשות טוב לעולם ולאנשים ואני מאמינה שכל אחד יכול להפוך את העולם למקום יותר טוב ושמח ואוהב ♥️ וגם לעבוד את ה' שזה הכל בסוף
נהנה מהחיים פשוטההרהמורניק
וואוצאצא

לא יודע.

מבררים את זה, מחפשים את זה

הלוואי וידעתי

אם כבר הגעתי לעולם ואני כאן - נעשה הכל כדי להנותGini
מהחיים, לחיות טוב, באושר, בשמחה, בסיפוק, ולדאוג לעתיד שלנו כאן 
אני הגעתי למסקנה שהחיים זהגלגל שבו אני עולה ויורדתתמימלה..?אחרונה

כל הזמן והמטרה שלי היא לאסוף כמה שיותר כוחות כשאני למעלה כדי להצליח לעלות אחרי הירידה הבאה...

ככה עד שיבוא המשיח....

יש אנשים!הרשפון הנודד

הפורום חזק להיות פעיל והם דיבורים חזקים אז מוזמנים להעלות נושאים מעניינים שאתם מתלבטים בהם אם סתם שאלות, חוויות, רגשות ופריקות

למישהו יש הדרן?איידן

יש לי הדרן ויש תקלה ואין לי אינטרנט במכשיר (שהוא גם ככה דפוק (חצי טאצ) ובלתי נסבל) אני לא יכולה לקבל לטלפון אימיילים ובנוסף האפליקציה שלהם לא עובדת 

יש למישהו דרך לעזור לי?

בבקשה אני נואשת נראלי אם עד סוף שבוע הם לא חוזרים אליי אני עוברת לנוקיה (ונוקיה זה זוועה)

אם מישהו יעזור לי אני אשמח מאוד

למישו יש את היי סקול מיוזיקל בדרייב?נחט

או סרטים אחרים 

יש פה אנשים ערים?מעייןאהבה
תמיד...אנא בכחאחרונה

אולי יעניין אותך