אני, הבת של אבא=) או הכינוי הנפוץ לי כאן באתר הבש"א איך שכולם קוראים לי, כינוי מוכר כאן, ידוע, וכו',
גם פגשתי כאן לא מעט אנשים, רובם לא מבחירה שלי, אבל לא בוכים על חלב שנשפך, זה לא היה כזה נורא, זה פשוט קצת לא מתאים לי...
אבל בעצם מה שאני באה לדבר, זה על המפגשי פורום למשל בסיבובי שערים.
כידוע לכם, לאחר כל סיבוב שערים, ישנו מפגש בשער האשפות של הפורום, מי שרוצה בא, הבעיה היא שזה לא נגמר בזה, כי לא פעם חושפים אנשים/מנסים לחשוף אנשים ללא רצונם, כמו הסיפור שהיה עם הסטלן הקטן שלא כאן המקום לפרטו, גם לא יודעת אם מותר לפרטו.
ותכל'ס, למה אני, ולא רק אני, אמורות לחשוש מלבוא לכאלה דברים, כי אני פוחדת לפגוש עוד אנשים מכאן, טוב לי להיות כאן וירטואלית, זה כבר נהרס ממילא, אז למה להכריח אותי להרוס עוד?
בחייאת, למה שאני פוגשת מישהי, אם היא נמצאת אם עוד מישהי מהאתר היא צכה לעדכן אותה שאני מהאתר, אולי אני לא רוצה? וזה ידוע שאני בנאדם שמעדיף להשאר חסוי, זה לא חדש כאן לאפאחד אני חושבת.
ואני לא היחידה!!
חבר'ה, בואו נחליט, שלא מנסים לגלות מי זה מי בסיבו"ש וגם לא במקומות אחרים, ולא מנסים לחתור ולחפש,
מי שרוצה כולם יודעים איפה זה שער האשפות? בסוף הסיבו"ש, יש שמה מפגש לכל מי שרוצה!
וגם אם מישהי/ו תגיע למפגש מסיבה כזאת או אחרת, זה יכולהיות כי אני נמצאת עם מישהי מהפורום ואמורה לחזור איתה שהיא הולכת למפגש ומכל סיבה אחרת, אל תנסו לחקור בכח אם כל מי שלא מזדהה כאחד מהאתר או באמת לא מהאתר, וגם אם אתם יודעים שכן, אז אל תפגעו אם לא מזדהים,
לי אישית זה עושה רע לראות מישו מהאתר ולא להזדהות, למרות שעשיתי את זה לא פעם... אל תגרמו לי להרגיש רע, פשוט לא להעלות את זה.
ולא בעיה לזהות שאני מהאתר, מספיק לראות אותי עם כמה מהאתר שאין ביניהם שום קשר חוץ מהאתר ולהבין שאני מפה, אבל לא צריך לגרום לי ולאחרים כאן להגיע למצבים של חוסר נעימות בלא להזדהות!
בבקשה בואו ניקח את זה לתשומת ליבינו, כל המקומות האלה שבהם נערכים מפגשים של הערוץ, אני משערת שרובם אם לא כולם, הם מפגשים במקומות שאנשים באים למטרות אחרות.
[אני מקווה לפחות, אם יש מישהו שמגיע לסיבו"ש למשל בגלל המפגש פורום! עדיף שהוא לא יבוא!! סורי על הדיבור הישיר אבל תכל'ס! זה באמת ככה!]
אז בואו נשתדל לא להגיע למצבים לא נעימים, ואני לא היחידה שחושבת ככה...
סגרנו עסק?
אשמח לשמוע כל מה שיש לכם להגיד בעניין, בצורה מכובדת בבקשה...
אם מישו נפגע מדבריי כאן או בפעם אחרת, אני מתנצלת באמת! אשמח לשמוע על כך גם באישי.
לילה טוב אחים שלי=) ושבת שלום

הבת של אבא=)
) אבל גילית...

], פגשתי אותה בחתונה של בת דודה שלי [אחותך