ההודעה היא כתובה בלשון זכר אבל מיועדת גם לבנות!!!! ועוד סליחה אחת מצטער על האורך של המכתב!!!!
חבר'ה באמת אבל באמת הגזמתם נכון זה פרום של גיל ההתבגרות ובגיל ההתבגרות יש הרבה בעיות אבל לא כל בן אדם צריך לפרט לנו כמה החיים שלו הכי קשיים והכי מסובכים!!!! אני מתלבט עדין אם לכתוב את זה כאן בפורום או לא אבל אני אכתוב כדי תבינו!!! יש פה חבר'ה עם כל מיני בעיות כמו יצרי מין(סליחה על המילה) ועל כמה שבא להם להתאבד!! כן זה קורא כמעט לכל אחד בחיים, אז מה אז הוא יכתוב את זה???? כן גם לי זה קרה ולא פעם אחת!!!! אוקי אז אני נולדתי עם מום בלב עברתי 2 ניתוחי לב פתוח ואולי ה-3 בדרך! אבא שלי נפטר מסרטן לפני 4 חודשים וסבתא שלי(אמא של אבא) נפטרה חצי שנה לפי כן גם מסרטן!!!! אז אני לא כותב את זה כדי שתרחמו עלי בכלל לא כי אני לא צריך את זה כי ב"ה ה' יש לי חברים ומשפחה תומכת!!! אני כותב את זה כדי שתבינו שלא כל בן אדם שמרגיש רגע של זוועה והוא רוצה להתאבד אז הוא צריך לכתוב כאן!!!! מה שכן צריך לראות איך אפשר לעזור לכל אחד!! ובזה אני יכול לתת לכם כמה פטרונות שעוזרים לכל דבר!!! וכמובן בדוקים ומנוסים!!! ואלו הם: לכו תתבודדו ותדברו עם אבא(שבשמים) על הכל פשוט תשפכו לפניו הכל. תדעו הוא מחכה לזה שתעשו את זה!! ולכם זה רק יעזור. אפשר גם ללכת לכותל או לקברות צדיקים שם יכול להיות יהיה יותר טוב!!! ואבא תמיד שומע וגם הרבה עוזר! עוד דבר אני בטוח שלרובכם אם לא לכולכם יש משפחה וחברים טובים, אז תדברו איתם עדיף שתמצאו לכם חבר אחד שקל לכם לדבר איתו ודברו איתו על כל מה שמציק לכם ותעזרו בו איך לפתור את בעיתכם!!!! אני עושה את זה וברוך ה' אני מאושר!!!
וסתם לכל החבר'ה בנים בנום שרוצות חבר/חברה עזבו שזה בכלל אסור לפי 99% מהרבנים!!(תתקנו אותי אם זה לא 100%) זה לא טוב ולא בריא לשני הצדדים!!!! זה גורם אחר כך להרבה אי נעמיות בעתיד!!! עזבו את זה תתבגרו תגדלו ואז תרצו תכירו מישהו/הי ותתחתנו איתו/ה!!!
אז צדיקים שיהיה לכם חיים מאושרים תהנו מהם הכל לפי רוח התורה וההלכה!! ואם עדין מישהו נתקל בבעיה קשה שאין עליה פתרון מוזמן לפנות אלינו כאן בפורום או אם אתם רוצים אליי במסר אישי!!