פיגוע ליד הקריה 2 הרוגים...-משה ר-
ראיתי..גבר ותינוק..ברוך דיין האמת
שיראל.
זה לא תאונה זרקו עליהם אבנים...-משה ר-
פרטים:מרדכי
דיווח ראשוני: שני הרוגים מידוי אבנים סמוך לחברון
גבר ותינוק, נהרגו לפני זמן קצר לאחר שהתהפכו עם רכבם כתוצאה מאבנים שיודו לעבר רכבם סמוך לחברון, כוחות צה"ל במקום.
לא מתקיפים אף אחד-משה ר-
הרי זה "רק" ידויי אבנים <צ>
ברוך דיין האמת!~מישי~
יימח שמם של הרוצחים!
ברוך דיין האמת.פעמיים חי
טרנספר עכשיו.
ברוך דיין האמת 

ענבל
הלואי שיגמרו כל צרותינו בקרוב!
שבת שלום לכולם!
שם ההרוג: אשר פלמר ובנו יונתןדאץ
חבר של אחי :S
איזה עצוב זה..
Tehilla*
ההרוגים: אשר פלמר ובנו יונתן

אשר פלמר, בן 25 מקריית ארבע, ובנו יונתן, בן כשנה נהרגו אתמול בצהריים (שישי) בכביש 60, סמוך לכפר חלחול, צפונית לחברון. הרכב התהפך ונפל לצד הכביש.
משטרת מחוז ש"י טוענת כי לא בוצע יידוי אבנים לעבר הרכב בטרם התהפך, וכי הרכב נסע במהירות גבוהה, סטה מהכביש, עלה על תל אבנים וכתוצאה מכך התהפך באוויר פעמיים, ועף למרחק של כשמונים מטר מהכביש.
על מועד הלוויתם תבוא הודעה.
מבירור שערך יו"ר האיחוד הלאומי חה"כ יעקב כ"ץ (כצל'ה) עם הצוותים הראשונים שהגיעו לשטח באסון סמוך לקרית ארבע עולה כי מקום האירוע הינו יעד לרגימות אבנים על יהודים ולכל אורך היום נרגמו רכבים בנקודה זו.
עוד ציינו הכוחות כי ברכב נמצא בלוק גדול שפגע באב שנהג ברכב. "יש חשש שהמשטרה מפאת רצונה למנוע מהומות בין מתיישיבים לערבים אינה מדווחת את כל האמת", אמר כצל'ה, "יש חשש כבד שהאב ובנו התינוק נרצחו ע"י ערבים מיידי אבנים".
כצל'ה דורש מהמשטרה לעשות כל מאמץ שעוד היום ייתפסו המרצחים.
ראש מועצת קרית ארבע חברון, מלאכי לוינגר, פנה למפקדי צה"ל בגזרת יהודה בבקשה לקיים תחקיר יסודי ומעמיק באשר לאפשרות שהפגיעה בשני הישראלים נגרמה כתוצאה של פיגוע בעקבות זריקת אבנים. "הממצאים בשטח והעיתוי הרגיש מחייבים בדיקה יסודית של הנושא והתייחסות בטחונית מחמירה ונחרצת בשטח עד שלא יוכח אחרת שלא מדובר בפיגוע טרור", אמר.
הבנתי שלא כ"כ ברור שזה פיגוע...~מישי~
חוזרת בי ממה שכתבתי קודם.... אם זה כן אז...^^^^
אבל זה לא כ"כ הגיוני שרכב יתהפך בגלל זריקת אבנים...אבל יתכן שכן. לא צריך להגיד דבריםשאין לנו דרך לדעת אותם... (לא בקטע של התחסדות. אם הם רצחו שימותו אמן! אבל בקטע של האמת ת'כלס אין לנו מושג ולא צריך להצטעק כל פעם פיוגע פיגוע).
שטויות!! מצאו סלע ענק בתוך הרכב. האקדח של הנהג66
נעלם ולא נמצא בזירה (ערבים לקחו אותו) ויש שמועות שהתינוק היה ירוי.
זה כ"כ כ"כ ברור שאי אפשר להאמין לדובר צה"ל השקרן ולמשטרה הציונית הפושעת שמיד בלי למצמץ הודיעו בדחיפות שזאת הייתה תאונה-הם רוצים שיהיה שקט! אנחנו חיים בדו קיום! זה פיגוע???-מה פתאום? זו הייתה תאונה!
תפסיקו להאמין לשקרים שלהם ולניסיונות לסבן אותנו!! אל תתנו להם לבלבל את העובדות!
(עיין ערך המקרה של הרב טלבי הי"ד ש100% הוא נרצח ע"י מחבל ומשום מה המשטרה בטוחה מעל כל ספק נגד כל הראיות וההוכחות שהוא התאבד.)
ועוד דבר-ברור שאין בעיה למות בזריקות אבנים- הנהג66
פשוט איבד שליטה ועף מהכביש.
ברוך דיין האמת ..נושי104
[איזה באסה זה להיות בפנימיה ולהרגיש בתוך בועה , ולא לדעת שום דבר ממה שקורה בארץ ..]
בעז"ה שבוע טוב יותר 
אהמ... צה"ל לא שיקרוגפן36
לפי מה שהבנתי זו הייתה רק המשטרה...
ברוך דיין האמת....
ה' ייקום דמם!
ימח שם כל הערבים!!!!
עוד משפחה שכולה|....|
איזה עצוובב..
~n אני~אחרונה
..גיימס פוטר
עכשיו בגלל המלחמה הם עוד יחסית פעילים😅הרמוניה
זה ירד מאדד (ברוך ה'..)
כבר זמן רב שאין מצטרפים צעירים חדשים לפורומיםפ.א.
חד משמעית בקורונה היה ה הרבה.סוורוס סנייפאחרונה
אבל עכשיו יש פחות פעילות ממה שהיה לפני הקורונה
מי רוצה לחזור ללימודים??ניגון❤️
ואוו איך בא לי כבר את החופש הגדולל🤭
אני כבר שנה וחצי בבית...ההרהמורניקאחרונה
גם פרה זקנה יכולה להניב חלב..😌😌עוד חומייני חי
למה אתם חיים?מעייןאהבה
מה הסיבות שלכם בחיים?
חתירה מתמדת להגשמה עצמיתפ.א.
כי ככההרשפון הנודד
בבסיס אני חי כי זה לא דורש ממנו שום פעולה אלא קורה לבד.
ואני ממשיך לחיות כי אני רוצה להתפתח ולהיות יותר שלם ומאמין שעוד יהיה לי טוב.
בנוסף אני מרגיש שיש לי פה תפקיד בעולם שאולי יהיה משמעותי
אני חיהניגון♥️
נהנה מהחיים פשוטההרהמורניק
וואוצאצא
לא יודע.
מבררים את זה, מחפשים את זה
הלוואי וידעתי
אם כבר הגעתי לעולם ואני כאן - נעשה הכל כדי להנותGini
אני הגעתי למסקנה שהחיים זהגלגל שבו אני עולה ויורדתתמימלה..?אחרונה
כל הזמן והמטרה שלי היא לאסוף כמה שיותר כוחות כשאני למעלה כדי להצליח לעלות אחרי הירידה הבאה...
ככה עד שיבוא המשיח....
יש אנשים!הרשפון הנודד
הפורום חזק להיות פעיל והם דיבורים חזקים אז מוזמנים להעלות נושאים מעניינים שאתם מתלבטים בהם אם סתם שאלות, חוויות, רגשות ופריקות
למישהו יש הדרן?איידן
יש לי הדרן ויש תקלה ואין לי אינטרנט במכשיר (שהוא גם ככה דפוק (חצי טאצ) ובלתי נסבל) אני לא יכולה לקבל לטלפון אימיילים ובנוסף האפליקציה שלהם לא עובדת
יש למישהו דרך לעזור לי?
בבקשה אני נואשת נראלי אם עד סוף שבוע הם לא חוזרים אליי אני עוברת לנוקיה (ונוקיה זה זוועה)
אם מישהו יעזור לי אני אשמח מאוד
למישו יש את היי סקול מיוזיקל בדרייב?נחט
או סרטים אחרים