אל תשאלו איזה פאדיחה קרתה לי.. הכנתי בצק לעוגת שמרים, וכבר בהתחלה הוא נראה לי חשוד. אבל המשכתי. שמתי אותו במקרר למשך הלילה במטרה שיתפח לו לאיטו אך הוא כנראה מתוך פחד תהומי החליט להוותר מצומק ולא תפח ב-כ-ל-ל! טוב אז נתתי לו עוד הזדמנות והוא נאלץ לבלות גם את כל היום במקרר בתקווה שישתכנע- אך הוא בשלו עמד בסירובו אז בלית-ברירה הכנתי ממנו עוגיות במחשבה שלפחות כבצק פריך הוא יצליח.. באמצע האפיה אני רואה כל עוגיה הפכה בונבוניירה לא פחות! כל עוגיה גייסה את כל כוחותיה ותפחה למימדים מטורפים!!
אששמח אם מישהו יסביר לי מה עבר על הבצק שלי.. בד"כ הוא מתנהג בצורה נורמאלית לחלוטין..
)
)

