מישהו יכול להזכיר לי את החשיבות של שנה שניה??אנונימי (פותח)

היי, אני עכשיו בשנה השניה של השירות שלי..בתחום החינוך המיוחד, אני לא יכולה להגיד שאני מאוד נהנת ואני גם רואה פתאום ש"הנורמה" כביכול,היא לעשות שנת שירות 1 ולהתחיל ללמוד או לעשות שנה של חופש או מדרשה וכו'..

אני יודעת שיש יתרונות לשנה שניה אבל אני צריכה ממש שיזכירו לי את זה כדי אני לא ארגיש שאני "מבזבזת שנה" כי תכל'ס אני לא מרגישה שליחות בשירות השנה,לעומת שנה שעברה...אז מי שיכול לעודד ולהזכיר את החשיבות של שנה שניה..(ולא את התירוץ של "חיילות עושות שנתיים אז כך גם בנות שירות צריכות"..למרות שזה נכון לדעתי..)

אשמח לעידוד.. תודה!! שנה טובה!

אל תחפשי חיזוקים למה שמרגיש לך נכון בת עמי שלי

את הרי יודעת עד כמה חשוב ונכון לעשות שנה שנייה, אחרת לא היית שם...

וכשאת עובדת עם ילדים החינוך המיוחד - כל יום בשנת השירות שלך הוא יום של אור לחיים שלהם.

אז נכון, יכולת עכשיו לעבודה בעבודה מזדמנת לפני תחילת הלימודים, יכולת לטייל, לנפוש, או סתם לקום ב 12:00 כל צהריים - אבל במקום זה את עושה דברים משמעותיים וחשובים באמת! את שאר הדברים תהיה לך עוד הזדמנות לעשות אחר כך, אבל שנת שירות נוספת כבר לא תהיה לך הזדמנות לעשות.

בשנת השירות את נותנת מעצמך אך מקבלת לא פחות.

מן הסתם לא תקבלי תואר ראשון  בסיום השנה - אבל תקבלי בעז"ה תואר ראשון  בבית דין של מעלה על בחירה שמשנה את חייהם של אנשים וגם את חייך שלך...

אז, לא בשביל לטפוח לך על האגו או משהו כזה, אלא פשוט בשביל להגיד לך תודה על שהצבת את כל השיקולים לפנייך ובכל זאת בחרת לתרום עוד שנה - אני רוצה להגיד לך תודה!

לא רק בשמי, בשם כל אלו שאיתם את עובדת ובשבילם קיבלת את ההחלטה שקיבלת, ובשם עם ישראל שזקוק לבנות נוספות כמוך... אשרייך!

שנה טובה ומוצלחת!

בשנה הראשונה את נותנת מעצמךכתמר יפרח

בשנה השנייה את נותנת ומקבלת בחזרה..

ברצינות, יותר משיצאתי מחזקת יצאתי מחוזקת..לא הייתי מחליפה את השנה הזו בעד שום הון שבעולם (ולא, הפיקדון לא נחשב הון!)

ב"הצלחה אחותי!

תודה רבה רבה לכן!!עוד שאלה קטנה...אנונימי (פותח)

ואם אני מרגישה שבשנה הראשונה נתתי וגם קיבלתי המון חזרה?..

אולי הייתי צריכה לוותר על השנה השנייה?

בסך הכל בשנה הראשונה עשיתי את כל מה שרציתי לעשות בשירות ב"ה!!מבחינת התחום - זה מה שרציתי והצוות היה מדהים..

אולי הייתי צריכה להסתפק בשנה ??1,סך הכל קצת התפשרתי על התחום של מה שאני עושה עכשיו,בשנה השניה..

עידוד יתקבל בברכה! באמת שזה עוזר!!

אז אשרייך ממש ומה טוב חלקך!כתמר יפרח

ולא תאמיני איך תראי בסוף שנתך השנייה בע"ה..

נראה לי שאנחנו צריכות לשוחח מעט באישי,או שזו רק אני?;)

חח..יש מצבאנונימי (פותח)אחרונה
שירות עם נוער בסיכון/הדרכה בפנימיה/משפחתוניםמשתמשת💋

אני בכיתה יב והכיוון שלי זה לגמרי ילדים או נוער בסיכון, או ילדים בכללי (אבל משהו משמעותי) ואני פשוט מרגישה אבודה רצח. למי פונים? איך נרשמים? איך אני יודעת מה אני באמת רוצה? את מי שואלים? איזה מסגרות יש לי שיכולות לענות למטרה שלי?

ממש אשמח שמישהי שכבר הייתה שם תכוון אותי כי ברצינות אין לי מושג.

דרושות בנות שירות אחראיות למעונות ויצו לגיל הרךwizo1

מחפשת שירות משמעותי ומספק? 

רשת מעונות ויצו מגייסת מחנכות-מטפלות לגיל הרך

בואי לקחת חלק חיוני בחינוך הדור הבא

● הכשרה מקצועית מתמשכת על חשבון הארגון

● עבודה בצוות מקצועי ואיכותי

● סביבת עבודה חמה, משפחתית ותומכת

0522333957

אהלן! מישהו עוד כאן?ה' אור לי.

בהצלחה לכל האלופות כמוני שמתחילות שירות מחר

קושי בשירות האם לעזוב?אנונימית 888

היי.. אני בת שירות במקום מסוים-מבחינת המקום גם לא ככ כיף לי אני דיי סופרת את השעות עד שזה נגמר, אבל אני עוד מאמינה שאולי זה ישתנה, הקושי האמיתי הוא עם המדשית שלי אנחנו פשוט לא מסתדרות אני אומרת א' היא חייבת להגיד ב', היא לא סובלת אותי ואני גם לא מאוד מחבבת אותה.. קשה לי מאוד ככה!

לא ממש באלי לערב רכזת אני מרגישה שזה סתם יעשה בלאגן (גם הרוב מתחת לפני השטח.. לכאורה אנחנו קצת מדברות ואין משהו דרמטי, אבל אני רואה בשיח שלנו וגם דברים ששמעתי..)

הצילוווו אני עוד רגע משתגעת כאן.. מה כדאי לעשות?

אשמח לרעיונות לפעילות פתיחה לכל האולפנה ביחדמירי כהן

הי אני מדריכה באולפנה שנה הבאה ואשמח לרעיונות למשחקי היכרות לקבוצות גדולות. משחקים שעושים אווירה ולא נמרחים..

סגרת\מחפשת שירות בחיפה? מדרשת 'באורך' מחכה לך!חגהבגה
שנה הבאהמבשרת :)
שנה ראשונה, מחפשת שירות לשנה הבאה
מה אומרות, לחפש מקום אחר? מאיפה להתחיל?
או להישאר עוד שנה במקום שלי?
אשמח שתענו

אולי יעניין אותך