אז ככה אני לומדת באולפנה בצפון הארץ...
ודיי אני שונאת שדברים כאלה קוראים לי, קיצר אתמול בלילה עשינו בלאגנים וזה עשינו סוג של מסיבה בחדר כזאת, אז היו לי בחדר איזה 30 בנות..
ואז ביקשנו מכולם לצאת, כדי שנתחיל לסדר, (ושמנו משו מעניין בחדר..ץ שכולם רצו לראות ולכן היה לנו קשה להוציא את כולם..)
ואז ביקשנו מהם אז הבנות לאט לאט יצאו, ואז באה אחת, שהיא בת של איזה מישהי מפורסם. עכשיו יש לה המווווון אגו..
ואז ביקשנו מכולם לצאת והי אלא זזה, אז אני אומרת דנית, תיצאי בבקשה, היא לא שמה עליי!! (וזה היה החדר שלי ב11 וחצי בלילה שתבינו..)
ובישתי ממנה שוב ושוב בעדינות דנית אני מבקשת ממך שתיצאי לך מהחדר בבקשה... והיא פשוט לא שמה עליי והיא עושה לה סיבובים בחדר, ואז היא באה להתיישב על הכיסא שלנו בחדר ופשוט באינסטקט כזה הזזתי אותו ואז היא נפלה, וקיבלה מכה בראש מהמיטה, ושריטה קטנה בגב, וקצת מכה ביד... (שהאחות חבשה לה את זה אז היא מסתובבת כמו מלכה בבי"ס עם יד כאילו בגבס..)
קיצר אין ליי בעיה לבקש ממנה סליחה על זה שהיא קיבלה מכה, אבל כן הייתי צריכה למנוע ממנה להתנחל לי בחדר?
כשרצינו להתראגן ולישון, ושתבינו היא בחיים לא נכנסה לי לחדר כאילו החדר שליי?? למה ששהיא תיכנס לשם..? קייצר אוופ...
מרגישה ממגעילֱ! אני גם ממש מפחדת שהיא לא תסלח לי עכשיו לפני ראש השנה..







