אני נשבעת לכם שאני לא כלב! (אולי לפעמים מתנהגת כמו...אבל באופן כללי לא...)
אז למה נדבקת אליי הקרצייה הזאת???
מה לא ניסיתי? תרסיס דוחה ומגעיל, קולר נגד קרציות שמכסה את כל הפרצוף (נהייתי אליה כזאת דוחה שזה מפחיד!!!!)...
אבל לא, היא חייבת להידבק ולמצוץ! חזק חזק!
דיי, בחייאת, אז נכון, חשבתי פעם שנחמד לי להיות איתך, לטייל איתך, להתחרפן איתך, לשפוך ת'לב איתך!
אבל או שטעיתי, או שהשתנית בצורה מזעזעת, או ש(סליחה על החשות)התבגרתי...
יואוו... את לא שמה לב? עד כמה שקופה אני יכולה להיות? אז כשאת שואלת למה אני מתעלמת ממך אני לא עונה לך שאני פשוט מאוד מאוד מאוד לא אוהבת להיות לידך (וזה עוד במילים עדינות...) אלא מתחמקת בצורה עדינה כי אני חוששת שקצת טאקט עוד נשאר לי איפשהו... אבל את יכולה להבין את הרמזים הלא מרומזים שלי בבקשה?!
אני מרגישה כמו במרדף! היא כל היום מחפשת אותי, משקיעה בי, מארגנת לי הפתעות מפוצצות, לא מפסיקה להחניף לי... ולא נעים לי! אני כל כך לא מתייחסת אליה (כי אם כן זה פשוט לא ייגמר ואני אסבול מזה...) וזה גם מה שכולם אומרים לי לעשות, ואין לי כבר שום אפשרות לתירוצים! מה אני אומרת לה עכשיו כשהיא מכינה לי יומולדת מושקע בטירוף, עושה טלפונים, משקיעה כסף... והדבר האחרון שאני רוצה זה לכבוד היומולדת להיות יום שלם איתה ועוד לנסות להינות!!! חוץ מזה, שהיא תבנה עליי ביומולדה שלה ברמות, ואני לא הולכת לעשות לה כלום חוץ מאיזה עוגה, בלון ושוקולד...
יש למישהו איזו נוסחא? פטנט חדש להסרת קרציות???