אני יודעת שזה רק מהשנה השניה, אבל בכ"ז...
צריך רמת אנגלית גבוהה מאוד?
באילו מדינות?
מה עושים שם? קומונרית.. ומה עוד?
יש אפשרות לחזור לביקור בארץ באמצע השנה?
תודה
אני יודעת שזה רק מהשנה השניה, אבל בכ"ז...
צריך רמת אנגלית גבוהה מאוד?
באילו מדינות?
מה עושים שם? קומונרית.. ומה עוד?
יש אפשרות לחזור לביקור בארץ באמצע השנה?
תודה
זה לא הכי חובה.. לי היו כמה חברות שלא ידעו אנגלית והסתדרו יפה בשליחות שלהם.
יש כל מיני מדינות לונג איילנד, אוסטרליה, אורוגווי, צרפת, ארה"ב, קנדה
http://bat-ami.org.il/batami/Forms/OtherOptions/AbroadService.aspx
רמת אנגלית גבוהה איננה חובה או קריטריון קבלה לשירות בתפוצות, אבל ברב המקומות בעולם זה בהחלט יעיל להסתדר עם האנגלית ומהווה יתרון עבור הבת. במידה והאנגלית שלך איננה ברמה גבוהה - אל תחששי לנסות לגשת למיונים למרות זאת, מכיוון שכפי שכתבתי = זהו לא קריטריון קבלה.
שירות בתפוצות הנו בעיקר בארה"ב, קנדה, אוסטרליה, דרום אמריקה וצרפת. יתכן שעד השנה הבאה (הרלוונטית לך, אני מניחה) יהיו שינויים, ישנן קהילות שמבקשות בנות שירות במהלך השנה אבל זה 'בגדול''.
תפקידי בנות השירות בתפוצות הם בעיקר בעזרה בבתי הספר היהודיים,עבודה עם הנוער, הקהילה, ובחלק מהמקומות גם בני עקיבא. השירות תלוי בצרכי הקהילה במקום השירות הספציפי, כך שקשה לפרט בדיוק מה התפקידים - כל קהילה ומה שמתאים לה.
הרבה בנות חוזרות לארץ, בדר"כ לחופשת הפסח, ואז חוזרות עד לסוף שנת השליחות. כמובן שחזרה לארץ במהלך השנה צריכה להיות מתואמת מול האחראים מטעם בת עמי וגם מול האחראים מטעם הקהילה.
המיונים לשירות בתפוצות מתחילים בדר"כ באיזור חנוכה ואת מוזמנת בשמחה לעקוב באתר בת עמי אחר הודעות לגביהם. www.bat-ami.org.il
אשמח לענות על שאלות נוספות, במידה ויש. בהצלחה!
לגבי השנה הזו.. תשע"ב, האם ישנם דברים רלוונטיים?
התחלתי שנה שעברה את התהליך והפסקתי..
תודה
אפשר גם במייל- rshalhevet@gmail.com
לתקנים רלוונטיים בתפוצות, התשובה היא שכרגע לא.
במידה והתחלת את המיונים את נמצאת במאגר, ובמידת הצורך אם יראה שאת מתאימה יצרו איתך קשר, אבל בעקרון כל המקומות כבר מאויישים ואחוז גדול מהבנות כבר יצאו לפני כמעט חודש...
בת עמי שליישנה אופציה להשלים את השירות במחנות קיץ (רק במקומות שיש. לא בכל מקום שירות בתפוצות האופציה קיימת) במהלך שנת השירות , מקבלות הבנות תדרוך והכנה לאופציה הנ"ל במידה והן מעוניינות בכך. ולאחר מיונים למחנה הקיץ ובמידה והבת עברה את המיונים יכולה להשלים את השירות עדיין תחת ארגון בת עמי (מדובר בחלק מהשירות)
לא משנה איפה את עושה שנת שירות ראשונה את מוזמנת להירשם למיונים לשירות בתפוצות לשנה ב'.
כל הבנות אהובות באותה מידה - וכולן מקבלות את אותו הצ'אנס 
נסי דרך בנ"ע העולמית או הסוכנות היהודית או תנועות נוער אחרות...
אני בכיתה יב והכיוון שלי זה לגמרי ילדים או נוער בסיכון, או ילדים בכללי (אבל משהו משמעותי) ואני פשוט מרגישה אבודה רצח. למי פונים? איך נרשמים? איך אני יודעת מה אני באמת רוצה? את מי שואלים? איזה מסגרות יש לי שיכולות לענות למטרה שלי?
ממש אשמח שמישהי שכבר הייתה שם תכוון אותי כי ברצינות אין לי מושג.
מחפשת שירות משמעותי ומספק?
רשת מעונות ויצו מגייסת מחנכות-מטפלות לגיל הרך
בואי לקחת חלק חיוני בחינוך הדור הבא
● הכשרה מקצועית מתמשכת על חשבון הארגון
● עבודה בצוות מקצועי ואיכותי
● סביבת עבודה חמה, משפחתית ותומכת
0522333957
בהצלחה לכל האלופות כמוני שמתחילות שירות מחר 
היי.. אני בת שירות במקום מסוים-מבחינת המקום גם לא ככ כיף לי אני דיי סופרת את השעות עד שזה נגמר, אבל אני עוד מאמינה שאולי זה ישתנה, הקושי האמיתי הוא עם המדשית שלי אנחנו פשוט לא מסתדרות אני אומרת א' היא חייבת להגיד ב', היא לא סובלת אותי ואני גם לא מאוד מחבבת אותה.. קשה לי מאוד ככה!
לא ממש באלי לערב רכזת אני מרגישה שזה סתם יעשה בלאגן (גם הרוב מתחת לפני השטח.. לכאורה אנחנו קצת מדברות ואין משהו דרמטי, אבל אני רואה בשיח שלנו וגם דברים ששמעתי..)
הצילוווו אני עוד רגע משתגעת כאן.. מה כדאי לעשות?
הי
אני מדריכה באולפנה שנה הבאה ואשמח לרעיונות למשחקי היכרות לקבוצות גדולות. משחקים שעושים אווירה ולא נמרחים..