קיבלתי עכשיו טופס לחידוש רישיון ומצורף אליו למטה טופס בקשה לחתימה על כרטיס אדי...
יש בזה משהו אבסורדי.....
קיבלתי עכשיו טופס לחידוש רישיון ומצורף אליו למטה טופס בקשה לחתימה על כרטיס אדי...
יש בזה משהו אבסורדי.....
זה למקרה ש(חס וחלילה חס ושלום)תמות בתאונה או משו 
שיראל.וחתמתי גם על כרטיס כבר...
ו-נראלי שמבחינה הילכתית אסור לחתום על כרטיס אדי. אני לא רוצה לנקוב בשם של הרב כדי לא לטעות במקרה למרות שאני כמעט בטוחה.
הרב אליעזר מלמ ד כתב בבשבע על משהו חדש שמותר לחתום עליו (לא זוכר איך קוראים לזה)
הבעיה הגדולה היא שאין פיקוח רבני מטעם הרה"ר על המוות, וכאן הבעיה מתחילה.
מאידך היו פוסקים שאסרו את זה גם עקרונית, מכיוון שלדידם האדם לא מת כשהמוח מפסיק לפעול. לשיטתם, ע"פ האמצעים הטכנולוגיים הקיימים כיום - לא ניתן בכלל לתרום איברים.
אולם כמו שאמרתי - ר' אברום וחכם אליהו זצ"ל התירו, ואף הפוסק הגדול הגר"מ פיינשטיין זצ"ל התיר. אמנם כמו הכתוב לעיל - הכל בעיקרון.
כל מקרה לגופו, ושכל אחד יוועץ עם פוסק מובהק.
"הגר"מ פיינשטיין וועדת הרבנים הנ"ל הכריעו להיתר. הרבנות התנתה זאת בקיום בדיקות מסוימות, שמוודאות את "רגע המוות" מבחינה הלכתית, ובשיתוף נציג מטעמה בועדה הקובעת רגע זה"
מוחלט שאסור. אז אפשר לסכם שיש דעות לכאן ולכאן (לאחר שראיתי מה שיש לאחרים לומר).
הוא אמר שבעקרון אין בעיה לחתום על כרטיס אדי.
שהרי זה אבסורד שהמחלקה א' שקובעת את המוות,תעבוד למען מחלקה ב' שמשתילה את האיברים.
והרי זה לא יעלה על הדעת! ואל לנו לחשוד ברופאים.
אבל בנוסף - בתקופה האחרונה כם ארגון חדש בשם 'בלבבי' ע"י רופאים יראי שמים,והרבה רבנים מאשרים לחתום עליו.
מצווה גדולה!!
בס"ד
ויש שם אאל"ט את האפשרות לחום שזה יהיה בתנאי שהמשפחה/הרב מסכימים.
זו גמילות חסדים ענקית. 
זה ירד מאדד (ברוך ה'..)
אבל עכשיו יש פחות פעילות ממה שהיה לפני הקורונה
ואוו איך בא לי כבר את החופש הגדולל🤭
מה הסיבות שלכם בחיים?
בבסיס אני חי כי זה לא דורש ממנו שום פעולה אלא קורה לבד.
ואני ממשיך לחיות כי אני רוצה להתפתח ולהיות יותר שלם ומאמין שעוד יהיה לי טוב.
בנוסף אני מרגיש שיש לי פה תפקיד בעולם שאולי יהיה משמעותי
לא יודע.
מבררים את זה, מחפשים את זה
הלוואי וידעתי
כל הזמן והמטרה שלי היא לאסוף כמה שיותר כוחות כשאני למעלה כדי להצליח לעלות אחרי הירידה הבאה...
ככה עד שיבוא המשיח....
הפורום חזק להיות פעיל והם דיבורים חזקים אז מוזמנים להעלות נושאים מעניינים שאתם מתלבטים בהם אם סתם שאלות, חוויות, רגשות ופריקות
יש לי הדרן ויש תקלה ואין לי אינטרנט במכשיר (שהוא גם ככה דפוק (חצי טאצ) ובלתי נסבל) אני לא יכולה לקבל לטלפון אימיילים ובנוסף האפליקציה שלהם לא עובדת
יש למישהו דרך לעזור לי?
בבקשה אני נואשת נראלי אם עד סוף שבוע הם לא חוזרים אליי אני עוברת לנוקיה (ונוקיה זה זוועה)
אם מישהו יעזור לי אני אשמח מאוד
או סרטים אחרים