אפשר שאלה...?אנונימי (פותח)

היי,

נפרדתי ממישהו לפני חצי שנה (אחרי כמה קשרים כושלים במשך שנה בערך...),

ואין לי יום שאני לא חושבת עליו (ברצינות).

תמיד אומרים להתעסק ביותר דברים...

אז הנה אני בפנימייה, אני עסוקה ועושה מלא דברים, ובכל זאת מוצאת את הזמן לשקוע בעצב ולהרהר בו, ולפעמים גם לדמיין לרגע שהוא בא...

אני רואה אותו רק מידי פעם, הוא מבחינתו כבר הפסיק להראות לי גילויי חיבה, ואני כנ"ל, ובכל זאת מבפנים אני מבולבלת.

יש עצות? (אשמח אם יענו לי בעיקר אנשים שעמדו כבר בניסיון כזה... כי באמת שזה שונה לעמוד מהצד)

*נ"ב- אני די בטוחה שזה לא רק געגוע לקשר, אחרת הייתי מאלה שלא עובר הרבה זמן ויש להן מישהו חדש...

*נ"ב 2- אני לא יודעת להגדיר למה אני מתגעגעת, כי ברור לי שהקשר לא עשה לי טוב ואני לא מבינה מה אהבתי בו...

תודה רבה וגמר חתימה טובה לכולם!

תבורכו!

אם את מסכימה לדבר איתי באישי אני אשמחענבל
אז לי זה קרה...hodaiad

אני בת צ'ירות..וגם לי זה קרה..(לא הבמה לספר מה..)

הבחור גר בשכונה שלי..ואני זאת שחתכתי את הקשר כי הרב אמר לי..

אני מידי פעם רואה אותו ומתייחסת אליו רגיל(הי,בי) ואומרת לעצמי כל פעם: בעז''ה הקב''ה 

ישלח לי בחור שהוא באמת יהיה שלי..ושעניין של חברים זה לא מתאים בדיוק..(ואני מניחה שאת יודעת את זה..)

קיצור תחשבי תמיד תמיד שהקב''ה רוצה אך ורק לטובתך ושכל מה שהוא עושה זה תמיד תמיד טוב לנו..

זה קשה אני ממש מבינה אוצך גם לי זה לא קל..אבל ב''ה לאט לאט אני מפנימה את מה שרשמתי לך..

בהצלחות אחות!!

:]:-/

>>הסנה-בוער

קודם כל: הדבר הכי טבעי בעולם זה שתמשיכי לחשוב על זה. גם אם זה היה קשר כושל ונוראי. בכל קשר אנחנו נותנים משהו מאיתנו. אנחנו מדברים על עצמנו, אנחנו חושפים את עצמנו. פתאום יש משהו בנו בבן אדם השני, וכשהוא נעלם אנחנו מרגישים נואר חסרים.

אולי כדאי לשתף מישהי קרובה אלייך, שנמצאת איתך בפנימיה, שתהיה נגישה לך? אפשר לנסות: שמעי, אני מנסה להתגבר על קשר ואני כל הזמן חושבת עליו. בואי נעשה עסק, שכל פעם כשאני ארגיש שזה יותר מדי, אני אבוא אלייך ותעזרי לי לחשוב על דברים אחרים? לעבור את המשבר הזה עם בנ"א שיעזור יכול להיות הרבה יותר קל...

המון בהצלחה, ואם את רוצה מוזמנת באישי

...אנונימי (פותח)

ענבל- אני אפנה אלייך באישי מהניק המקורי שלי בעז"ה בלנ"ד.

הודיה- אני יודעת שזה לטובה, ואני לרגע לא מצטערת שחתכתי... פשוט קשה מאוד להמשיך הלאה... ואני רחוקה יותר מחתונה ד"א.

הסנה בוער- לא תמיד כשאני אומרת שאני חושבת עליו אני נכנסת לדיכאון נוראי במיטה, זה רק בלילות... לפעמים אני סתם שוקעת בעצב שמבחינת חברות שלי הוא "בלתי מוסבר" ("אני בכלל לא עצובה, זה המצב הרגיל שלי")...

בקשר לבנות בפנימייה, החברות הטובות שלי הן לא מהפנימייה, ועכשיו יש חופש בכל אופן...

בקשר לרעיון לדחוק את המחשבות, מניסיון כשאני דוחקת ודוחקת בסוף זה מתפרץ לי... אי אפשר לעד לברוח מזה, צריך להתמודד...

תודה רבה לכולן!

שבוע מבורך!

שנה טובה!!!אוסנת

רק רציתי לומר משפט קצר...

שאולי יש עוד משהו שמעיק על הלב וגורם לדיכי.

כדאי לברר.

בשמחה!ענבלאחרונה
..גיימס פוטר
הסיבה שכמעט ריק בחצי מהפורומים פה זה כי הייתי בתקופת הקורונה שפשוט היה פה מפוצץ ועכשיו זה רגיל? 
עכשיו בגלל המלחמה הם עוד יחסית פעילים😅הרמוניה

זה ירד מאדד (ברוך ה'..)

כבר זמן רב שאין מצטרפים צעירים חדשים לפורומיםפ.א.
והפעילות בפורומים ירדה משמעותית 
חד משמעית בקורונה היה ה הרבה.סוורוס סנייפאחרונה

אבל עכשיו יש פחות פעילות ממה שהיה לפני הקורונה

מי רוצה לחזור ללימודים??ניגון❤️

ואוו איך בא לי כבר את החופש הגדולל🤭

אני כבר שנה וחצי בבית...ההרהמורניקאחרונה
גם פרה זקנה יכולה להניב חלב..😌😌עוד חומייני חי
כעעען כען
למה אתם חיים?מעייןאהבה

מה הסיבות שלכם בחיים?

חתירה מתמדת להגשמה עצמיתפ.א.
כי ככההרשפון הנודד

בבסיס אני חי כי זה לא דורש ממנו שום פעולה אלא קורה לבד.

ואני ממשיך לחיות כי אני רוצה להתפתח ולהיות יותר שלם ומאמין שעוד יהיה לי טוב.

בנוסף אני מרגיש שיש לי פה תפקיד בעולם שאולי יהיה משמעותי

אני חיהניגון♥️
כדי לעשות טוב לעולם ולאנשים ואני מאמינה שכל אחד יכול להפוך את העולם למקום יותר טוב ושמח ואוהב ♥️ וגם לעבוד את ה' שזה הכל בסוף
נהנה מהחיים פשוטההרהמורניק
וואוצאצא

לא יודע.

מבררים את זה, מחפשים את זה

הלוואי וידעתי

אם כבר הגעתי לעולם ואני כאן - נעשה הכל כדי להנותGini
מהחיים, לחיות טוב, באושר, בשמחה, בסיפוק, ולדאוג לעתיד שלנו כאן 
אני הגעתי למסקנה שהחיים זהגלגל שבו אני עולה ויורדתתמימלה..?אחרונה

כל הזמן והמטרה שלי היא לאסוף כמה שיותר כוחות כשאני למעלה כדי להצליח לעלות אחרי הירידה הבאה...

ככה עד שיבוא המשיח....

יש אנשים!הרשפון הנודד

הפורום חזק להיות פעיל והם דיבורים חזקים אז מוזמנים להעלות נושאים מעניינים שאתם מתלבטים בהם אם סתם שאלות, חוויות, רגשות ופריקות

למישהו יש הדרן?איידן

יש לי הדרן ויש תקלה ואין לי אינטרנט במכשיר (שהוא גם ככה דפוק (חצי טאצ) ובלתי נסבל) אני לא יכולה לקבל לטלפון אימיילים ובנוסף האפליקציה שלהם לא עובדת 

יש למישהו דרך לעזור לי?

בבקשה אני נואשת נראלי אם עד סוף שבוע הם לא חוזרים אליי אני עוברת לנוקיה (ונוקיה זה זוועה)

אם מישהו יעזור לי אני אשמח מאוד

למישו יש את היי סקול מיוזיקל בדרייב?נחט

או סרטים אחרים 

יש פה אנשים ערים?מעייןאהבה
תמיד...אנא בכחאחרונה

אולי יעניין אותך