צדיקים! אין עליכם! פשוט מחמם את הלב לראות את ההתגייסות האדירה הזאת!

טוב אז פרטים סופיים!
יום ראשון יא תשרי התשע"ב~~~~
17:15 - נפגשים בתחנה מרכזית בירושלים - נפגשים בדברי שיר למטה! [בין הדברי שיר לבנק..]
17:40 - אנחנו בתחנה של האוטובוס! [זה אומר שיש לכם מ 17:15-17:37 להגיע ולהצטרף אלינו!
]
תופסים ביחד את קו 13.
מגיעים לבית חולים, חבר'ה הבהרה חשובה - זה בית חולים- מה שאומר שיש שם הכל- יהודים, ערבים ונוצרים! מי שיש לו בעיות ושאלות בנושא מוזמן לשאול אותי בשמחה
6:30-7:30 - הפעילות!
מנגנים, עושים בלאגנים עם הילדים - משמחים אותם! [מי שיכול שיביא כובעים צבעוניים, כובעים של פורים..:]
הבנות לבינתיים עושות כתרים עם השמות של הנוכחים לכולם.
אח"כ עושים 'כרטיס ברכה' - אנחנו אומרים לילדים שאנחנו תמיד מוקפים באנשים טובים שדואגים לנו ואוהבים אותנו, ולא תמיד אנחנו שמים לב וזוכרים להגיד תודה.
כל ילד יכין כרטיס ברכה בע"ה למי שהוא רוצה.. חבר'ה, לרוב הילדים שם קשה לעשות את הפעולות שלנו כ"כ פשוטות [כמו לגזור, להדביק מדבקה ולפעמים גם לצייר.]
התפקיד שלנו זה לעזור אם צריך, זאת אומרת, אנחנו נותנים להם לעשות את העבודה, יושבים איתם ותוך כדי מדברים איתם, משמחים אותם, יושבים לידם, משדרים להם אהבה. נמצאים בשבילם.
ורק אם צריך לעזור לגזור, להדביק,לצייר וכ'ו [נניח להחזיק איתו את הטוש,מספרים וכ'ו..]
וזהו. זו התכנית, בע"ה נחזור אח"כ לתחנה מרכזית ומשם כל אחד עצמאי
ידיד - אחראי להביא דרבוקה
דניאלה.יע - אחראית להביא גיטרה
אם יש עוד חבר'ה עם כלי נגינה שיכולים להביא אותם נשמח שתגידו!
מי שבא מזומן שוב לכתוב את זה בשרשור ואם הוא מביא איתו עוד מיש'ו שיגיד.
הנה דוגמא של הכרטיס שנעשה איתם:
הלוואי ולא שכחתי כלום!
מחכה כ"כ לראות את כולכם! אתם שפיצים ושפיציות אחד אחת!
אגב, אני מקווה לכולם שברור מה גדרי הצניעות שיהיו בהתנדבות! [ ותתכוננו לקבל הדרכה טובה על זה ממישי מאפושו
]
לכל שאלה, בעיה, הערה, הצעה וכ'ו - ניתן לפנות אלי או אל מישי' מאפושו' , אשפר גם להתקשר!
ותודה רבה לכל מי שסבל את החירפונים שלי!
וחבר'ה - בלי אוטניג! לא כל אחד חייב להגיד מי הוא, וכמובן לא לספר לחבר'ה שלא מגיעים מי זה מי ומי היה..בסיידר? סומכת עליכם בעינים עצומות!