בס"ד
שלום לכולם
זוכרים אותי? כן, כן, פעם הייתי מכורה קשות אליכם.
אבל לרגע לא שכחתי.. וחזרתי
רציתי לבקש מכולם פה סליחה ומחילה. גם בתור גולשת ואולי עוד יותר בתור מנהלת, אני בטוחה שפגעתי, שאמרתי משהו לא במקום, לא הייתי שם כשהיה צריך, לא עודדתי כמו שצריך, לא תמכתי, התווכחתי וחלקתי עליכם ולא לשם שמים, ריכלתי, ליגלגתי- מולך, בלב או עם אדם אחר. גרמתי למחשבות רעות, שיקרתי, וכל דבר אחרשלא עלה כרגע על דעתי ועשיתי.
באמת, באמת שלא הייתה בי שום כוונה לעשות למישהו פה רע, ואם עשיתי פעם משהו למישהו אני באמת מבקשת שתגידו לי, זה חשוב-לי ולכם.
שתיהיה לכולנו שנה מלאה בכל דבר טוב- גם אם הוא קשה ולאנעים לפעמים. שיבוא. כי אנחנו נדע איך להתמודד איתו.
יש. בנו. כוח. לעשות. הכל!!!!!!!!
לכולם אל תפקפקו בכוחות שלכם, ואם לפעמים אתם מרגישים שהם נגמרים, תפו בבקשת עזרה. דברו עם חבר קרוב, והכי טוב- דברו עם ה', הרי הוא כל הכוחות כולם.. אני בטוחה שהוטא ישמח לתת לנו קצת. 
שיהיה שנה של התקדמות. שנה של הצבת מטרות ועמידה בהם. שנה של חידוש. שנה שונה. שנה מלאה שמחה. אבל לא סתם שמחה שעוברת אחרי רגע.אלא שמחה שנשארת בלב, שנובעת ומתפרצת וסוחפת אחריה את כולם. שמובילה לעשייה של דברים חיובים. שנשארת.
שתיהיה שנה של תפילה. של דבקות. זה בעצם בא בייחד, פתילה ודבקות. אין לכם מושג מה התפילה עושה לנשמה שלנו. כל מי שמרגיש איזה משהו רע, משהו מקולקל בנשמה,משהו עצוב, שבור, התפילה היא התרופה. זה כמו ללכת לפסיכולוג (ולא בגלל שאנחנו כאילו מדברים וה' מקשיב.. פשוט פסיכולוג מרפא דברים שהםלא בגוף, והתפילה- בדיוק אותו הדבר) רק הרבה טוב, כי פה אנחנו מטפלים בעצמנו. וזה נותן סיפוק אדיר.
ואם כבר, שתיהיה שנה של סיפוק. שנה מוצלחת. שנה בריאה.
באמת!! שנקרא אל ה' והוא יענה לנו. שנציח לקרוא אליו, בלי שום חסימה בנשמה.
אניחושבת שאני קצת הגזמתי אולי במילים, אבל באמת שהתגעגעתי אליכם...
שיהיה גמר חתימה טובה. וצום מועיל.
אוהבת את כולכם כ"כ!