אני לגגגגמריי צריכה לשאולאנונימי (פותח)

שאלה.. כמובן [:

אוקיי, נגיד מצאתי שידוך והוא מוצא חן בעינייך. יפה, מרשים, חכם, ווטאבר. עכשיו-איך יודעים שהוא "האחד" ? למה שאחד אחר לא יתאים לי אם יש הרבבבבה בנים דתיים בגילי בעולם, מי אמר שזה דווקא הוא[?]שאני צריכה לבזבז את החיים עם? זה קצת מוזר אבל..אם אהבתי אותו אני בטח לא יפסיק להיפגש, אבל בינתיים ידחה אחרים שיכולים להיות יותר מוצלחים? מוזר.
אולי בגלל זה יש לחילוניים חברים/ות כבר בגיל צעיר.. לראות מה הם מפספסים/מרוויחים.. ופה- אם יש שידוך והולך טוב אז הופ! מתארסים.

אם את מוצאת מישהו מתאים מכל הבחינות הולכים על זהאנונימי (פותח)
אי אפשר לבדוק את כל האפשרויות.......
רבה דברים הפריעו לי בשאלה שלך-מיטל
*הדבר הראשון שהזכרת במעלות הבחור זה "יפה"- טעות עצומה! כשאת מחפשת בחור שילווה אותך לאורך כל החיים יופי זה לא הדבר הראשון שאת אמורה להתמקד בו. תתחילי מהאופי ואז תעברי לקריטריונים שוליים (אך גם חשובים) כמו יופי.

*כשדיברת על "קולקציית הבנים" שכביכול יש לך יכולת להינשא להם דיברת רק על בנים דתיים. מי אמר שאולי חלק מהיעוד שלך בעולם זה להחזיר בחור בתשובה ולהינשא לו? או אולי להתחרד ולהתחתן עם חרדי? בקטע הזה צריך לצאת מהבועה.

*לא רק לחילונים יש חבר/ה בגיל צעיר!! לידיעתך יש הרבה דתיים עם חבר/ה בגיל הזה (14 15 16) או סתם קשרי ידידות עם בני המין השני וזה מוסיף המון!! זה נותן לך הרבה יותר נסיון והרבה יותר בטחון שמי שפגשת הוא האדם הנכון כי את מכירה הרבה סוגי אנשים ולא רק סוג מסויים. מנסיון אישי.

כשתעני לי על אלה יהיה לי יותר קל לנסות לענות לך על השאלה.
זה לא כלכך תורם חברים בגיל כזה אבל סתם חבר'ה זה דיאנונימי (פותח)
תורם.
כותרת מובנה ומרשימה....ybs
ולענ"ד זה ממש לא תורם ולהפך זה מזיק!!! לפחות לפני 18 זה שנראה לך שככה את מכירה ויהיה לך יותר קל בשידוכים אז שטויות ונגיד שזה נכון אז במקום להתחיל לתעסק עכשיו עכשיו שנתים - שלוש לפני הגיל שבור רוצים להתחתן "להכנס לענינים"....לא צריך מגיל 14
מובנת**(וזה היה מיועד לאפרת..)ybs
אני לא מסכים איתך.ישי ויזנר
1) לפי ההלכה חובה (!) שהבחורה שאתה מתחתן איתה תהיה יפה בעינייך.
נשאלת השאלה: אם ככה, איך הבנות המכוערות (סליחה על הביטוי) יתחתנו?
והתשובה היא שכאשר אתה מעריך מישהו ואוהב אותו הוא יפה בעיניך.
ברגע שמבינים את זה ככה מבינים שזה צריך להיות אותו דבר גם לבנות...

2) יש בעיה הלכתית להתחתן עם בן-אדם לא דתי (ועוד יותר עם בחורה לא דתיה... ).
לא תמיד צריך לצאת מהבועה. לפעמים כדאי להישאר בחממה.

3) עוד פעם לפי ההלכה- יש בעיה הלכתית קשה מאוד עם חברות בנים בנות שלא למטרת נישואין (גם אם זה "רק ידידות").
יש חמישה איסורי קירבה שבלתי אפשרי לבן שתהיה לו חברה ולא תעבור עליהם (ואז גם אם הבת לא עברה על שום דבר אחר, ויש גם לה בעיות הלכתיות עם זה, היא עוברת על לפני עיוור לא תיתן מכשול).
אהה...אהבתי את הקטע של החרדי,חזרה בתשובה,חילוניS.C2
ונסיון אישי...מרשים ביותר
מה זה לבזבז?ישי ויזנר
זה טוב לך? זה טוב לו?
אז מה זה משנה אם "אולי היה יכול להיות יותר טוב"?

אני לא יודע אם את בגיל של בגרויות, אבל ביחידה הראשונה בספרות יש סיפור בשם "כינורו של רוטשילד".
בסיפור הזה מסופר על אחד שכל החיים שלו היה בדיכאון בגלל ה"הפסדים" הגדולים שלו, אבל מה הוא החשיב כהפסדים? את כל מה שהוא היה יכול להרויח אם הוא היה עושה משהו אחר או היה קורה משהו אחר, אבל בגלל שהוא לא עשה את זה או שקרה מה שקרה הוא לא הרוויח את זה.

נכון, צריך לתכנן ולראות איך מפיקים את המקסימום מכל דבר בחיים, אבל לא צריך לחיות כל החיים בתחושה של "אולי אם הייתי עושה אחרת אז היה לי יותר טוב", כי קודם כל אתה מפסיד ככה את כל החיים, אבל גם כי אם אתה מאמין בסופו של דבר בקב"ה אתה יודע (!) שהוא לוקח אותך בדרך הכי טובה בשבילך ולכן גם אם זה לא נראה ככה זו כנראה הדרך הכי טובה בשבילך.
כולם(!)אנונימי (פותח)
אפרת הודיה- למה א"א לבדוק את כל האפשרויות?! ברור שאפשר..וזאת הבעיה

m.f=)-
*התכוונתי יפה מבחוץ ומבפנים, בגלל זה כתבתי גם "וואטבר" כאילו, העיקר שיש כימיה.. אני בטוחה שיופי זה לא הדבר הכי חשוב, וזה גם לא ממש משנה לי.
*צודקת..נקודה לחמשבה. אבל לזה גם התכוונתי, בערך. אם החזרתי חילוני בתשובה והתאהבנו איך אני יודעת שאם הייתי עם אחד דתי לא היה לי יותר טוב?
*אני מודעת שלדתיים יש חברים\ות בגיל הזה..גם מניסיון. אני מדברת על הדתיים לא מהסוג הזה.

ישי ויזנר-
*"אני לא מסכים איתך."
1)[אם דיברת אלי אז:]מה הקשר? אני יודעת את זה. אבל תמיד יהיו אנשים עם אופי שונה שיוכלו גם כן להתאים לי באותה מידה..או אפילו יותר, אבל איך אפשר לדעת אם את כבר תקועה אם אחד שכבש אותך?! זאת ההתלבטות.
2)לא ניראה לי שהיא התכוונה להתחתן עם בנאדם לא דתי, אלא להחזיר אותו ואח"כ להינשא לו. קולט הבדל?
3)מסכימה.

*"מה זה לבזבז?"
אולי אני טועה.. זה כמו לחשוב "אם הייתי נולד למשפחה הזאת..אז החיים שלי היו זה וזה.." צודק, א"א לחיות עם "אם" וספקות.
וכן, יש לי בגרות השנה על זה=(

מסקנה=אם אני דתיה אני צריכה להאמין שה' לוקח אותי בדרכים הנכונות, לחיות את הרגע ולא לפקפק ......
בקשר ל-1: לא, דיברתי אל מיטל.ישי ויזנראחרונה
לא, את לא צריכה רק לחיות את הרגע, את צריכה גם לתכנן את העתיד.
אבל לא צריך יותר מדי לדאוג בגלל מה שאת לא יכולה לשנות / לדעת.
..גיימס פוטר
הסיבה שכמעט ריק בחצי מהפורומים פה זה כי הייתי בתקופת הקורונה שפשוט היה פה מפוצץ ועכשיו זה רגיל? 
עכשיו בגלל המלחמה הם עוד יחסית פעילים😅הרמוניה

זה ירד מאדד (ברוך ה'..)

כבר זמן רב שאין מצטרפים צעירים חדשים לפורומיםפ.א.
והפעילות בפורומים ירדה משמעותית 
חד משמעית בקורונה היה ה הרבה.סוורוס סנייפאחרונה

אבל עכשיו יש פחות פעילות ממה שהיה לפני הקורונה

מי רוצה לחזור ללימודים??ניגון❤️

ואוו איך בא לי כבר את החופש הגדולל🤭

אני כבר שנה וחצי בבית...ההרהמורניקאחרונה
גם פרה זקנה יכולה להניב חלב..😌😌עוד חומייני חי
כעעען כען
למה אתם חיים?מעייןאהבה

מה הסיבות שלכם בחיים?

חתירה מתמדת להגשמה עצמיתפ.א.
כי ככההרשפון הנודד

בבסיס אני חי כי זה לא דורש ממנו שום פעולה אלא קורה לבד.

ואני ממשיך לחיות כי אני רוצה להתפתח ולהיות יותר שלם ומאמין שעוד יהיה לי טוב.

בנוסף אני מרגיש שיש לי פה תפקיד בעולם שאולי יהיה משמעותי

אני חיהניגון♥️
כדי לעשות טוב לעולם ולאנשים ואני מאמינה שכל אחד יכול להפוך את העולם למקום יותר טוב ושמח ואוהב ♥️ וגם לעבוד את ה' שזה הכל בסוף
נהנה מהחיים פשוטההרהמורניק
וואוצאצא

לא יודע.

מבררים את זה, מחפשים את זה

הלוואי וידעתי

אם כבר הגעתי לעולם ואני כאן - נעשה הכל כדי להנותGini
מהחיים, לחיות טוב, באושר, בשמחה, בסיפוק, ולדאוג לעתיד שלנו כאן 
אני הגעתי למסקנה שהחיים זהגלגל שבו אני עולה ויורדתתמימלה..?אחרונה

כל הזמן והמטרה שלי היא לאסוף כמה שיותר כוחות כשאני למעלה כדי להצליח לעלות אחרי הירידה הבאה...

ככה עד שיבוא המשיח....

יש אנשים!הרשפון הנודד

הפורום חזק להיות פעיל והם דיבורים חזקים אז מוזמנים להעלות נושאים מעניינים שאתם מתלבטים בהם אם סתם שאלות, חוויות, רגשות ופריקות

למישהו יש הדרן?איידן

יש לי הדרן ויש תקלה ואין לי אינטרנט במכשיר (שהוא גם ככה דפוק (חצי טאצ) ובלתי נסבל) אני לא יכולה לקבל לטלפון אימיילים ובנוסף האפליקציה שלהם לא עובדת 

יש למישהו דרך לעזור לי?

בבקשה אני נואשת נראלי אם עד סוף שבוע הם לא חוזרים אליי אני עוברת לנוקיה (ונוקיה זה זוועה)

אם מישהו יעזור לי אני אשמח מאוד

למישו יש את היי סקול מיוזיקל בדרייב?נחט

או סרטים אחרים 

יש פה אנשים ערים?מעייןאהבה
תמיד...אנא בכחאחרונה

אולי יעניין אותך