רעיון שאני ישמח אם אפי' ינעצו אותו ויערכו אותומשה משה

קראתי בעולם קטן מכתב מנוער צורך תרבות. ואלה הסכמתי. אבל לא הסכמתי אם הפיתרון, אם אתה רוצה תרבות תיצור בעצמך בשביל זה אתה נוער תעבוד על זה ואם תביא משהו איכותי אין ערוץ  שלא יפרסם אותו .מי שבענין שידבר איתי

^^^^טובי =][=

כל השבת חג חשבתי על זה .. במקום להתלונן - שיקום ויעשה.

זה גם הזכיר לי את הערוץ..פה התרבות יחסית סבירה

פה אנחנו נוער,שמשתדל לצורוך תרבות עם ערך ..

ויש עוד נקודה ..

ביגלל שאנחנו נוער שיכול לגשת לכ"כ הרבה מדיה לא טובה,הניסיון כ"כ גדול אבל מצד שני - משתלם.

יש לנו כ"כ הרבה מה לעשות אז בואו ניצא מהמסך.

נתרום,נתנדב כ"כ צרכים אותנו!  דווקא עכשיו.. 

אז אתה ממרומי גיל ה-16 שלך ..

במקום להתלונן,צא ותעשה דברים חיובים.

אפחד לא חייב לך כלום,אם אתה מרגיש ת'צמך כ"כ גדול,(ממרומי גיל 16,לא ?!) קום ועשה!

לא יכולתי לסבול את היחס המתלונן הזה ..

תיצור תרבות נקייה,תרבות עם ערך! ואם זה עדין קשה לך .. צא ותפיץ את האור שלנו בעולם..

ככה לא יהיה לך משעממם,ולא תצתרך להתלונן.

מנסה להסביר אותו...מחפש את האור..
עבר עריכה על ידי שיראל. בתאריך י"א תשרי תשע"ב 19:10

[עריכה: שרשור ---- אהם אהם 3 ---- דחוף!]

את צודקת בקשר לכוחות. אבל את קצת שוכחת מה זה ליצור תרבות, במובן שהוא התכוון אליו.

הוא התכוון ליצור תרבות של סרטים, תוכניות טלוויזיה, אתרים על רמה, וכו' וכו' - ולדברים האלה, אם מישהו עדיין לא הבין - צריך כסף, צריך משקיע, צריך ראשים גדולים, וכן, מה לעשות, צריך מבוגרים שיעמדו מאחורי לפחות חלק מהעסק, כדי שהוא יתחיל לרוץ...

ברור שהנוער יכול לשתף פעולה ואף להרים - אבל בלי המיליון וחצי שקלים כדי לפתוח אפילו רק תוכנית קטנה וקצרה בטלוויזיה, אתה לא תצליח להיכנס לשם... (סתם זרקתי סכום. למען האמת לדעתי מדובר על הרבה יותר).

דברים קטנים, פה ושם, זה באמת נחמד וטוב, ומשפיע מבפנים - אבל כדי לפרוץ החוצה, ככה אני מבין ממה שקראתי במכתב של אותו נער - צריך את אותו גב חזק שיהיה מאחוריך. ואליהם הוא קורא.

אם אותו גב חזק יבוא אליו, עם תמיכה רבנית, מקצועית ואיכותית, ויגיד לו - "אני מאחוריך, בוא נשב 4 עיניים ונראה מה הדור שלנו באמת צריך, מה יוכל לשנות את התפיסה, ונתחיל להריץ פרוייקטים עם מימון כספי, עם צוות מקצועי, ועם נוער עם ברק בעיניים" - אם זה יהיה ככה, אני בטוח שאותו נער ורבים הדומים לו ואני ביניהם, יענו לקריאה.

הבעייה מתחילה כאשר הנער עצמו רוצה לפרוץ, ואין לו שום מושג מאיפה. הוא לא בעולם הזה, לא הכלכלי, לא החינוכי, לא המקצועי ולא מבין כמעט כלום באיך לנהל דברים כאלה... לא עד שיתנו לו כלים מעשיים להצליח בזה...

לדעתי, עם גב שכזה, גם אותו נער יגיד - לזה התכוונתי. תודה רבה.

לפחות אני, כזה.

טוב מליון דולר לא ישנו את מה שהולך היוםמשה משה

אבל בואו נתחיל ממשהו על רמה (מי שרוצה) לארגן משהו באספקלריה? רעיונות?

זה טוב שמי שכתב העלה את הנושאעוד מישהו

אבל כולם עסוקים בישיבות למי יש זמן (מצטער לבאס) כל מקרה אם עושים משהו אני פנוי שלישי וחמישי

מחפש,תודה על ההסבר.טובי =][=

אבל יש לך רעיון מעשי ?! כי להתלונן זה לא באמת עוזר ..

להשיג עכשיו כסף,דמות רבנית,אנשים מתאימים ועוד - זה קשה.

וכמו שאמרת,לא אפשרי.

אפשר אולי להתחיל בקטן .. כמו חברה שלנו שהולכים ומשפיעים בגל"צ, וכדו'.

(ותודע לתקעו בתקוע שאמר לי את זה היום בהתנדבות )

אבל זה עדין בקטן. 

אם למשהו מתחשק לדון על הנושא,שיפנה אלי. זה יושב לי בראש,ולא מוכן לרדת..

אמרתי לא אפשרי?מחפש את האור..

אמרתי שלא אפשרי להרים את הפרוייקטים בלי הגב הזה...

לא אמרתי שלא אפשרי להשיג את הגב הזה...

ההתחלה הצנועה שלנו יכולה להיות בביצוע שינוי תודעה בקרב בני הנוער הדתיים לאומיים...הרי כל עוד החבר'ה עדיין נהנים מ"האח הגדול", "כוכב נולד", ולהבדיל, ספרי הפנטזיה הממש לא נקיים וכו'... (בהזדמנות זו אני מבקש סליחה שפרויקט "ניקוי המדפים" שיזמתי עדיין לא הושלם.טעות שלי... בעז"ה בקרוב) - כל עוד כולם נהנים מזה ולא מרגישים צורך לצרוך משהו אחר - היזמים והמשקיעים גם לא יראו צורך להביא כזה, ולא יראו בזה אידיאל...

לדוגמא -  בואי נעשה סקר קטן כמה אחוז מהקהל המשוטט כאן בפורומים נכנס לפחות פעם בשבוע לערוץ אורות וצופה בתכנים שם? או יותר מזה - יוזם ומציע תכנים חדשים להנהלת הערוץ (שרק מחכה שיעשו את זה!)? כמה נראה לך?

את זה אני לא יודע...

וזה השינוי שאנחנו צריכים להתחיל.

מהמסד - ובסוף עד הטפחות...

לילה מצוין!

השינוי לא יקרה כל עוד לא יהיה תחליףמשה משה

תראה בערוץ אורות מה הם יראו שם הרב והפרופסור? שיעור  תורה ?

אבל אם למשל  בלי הרבה מסר יהיה שם משהו כמו סוף הדרך דתי  וסרטים דתיים או משהו כזה (או הרבה דברים כאלה) אז זה התחלה של שינוי ופה אנחנו נכנסים אני רוצה לעשות פרויקט שיזיז משהו למשל ללכת לאספקלריה או לדבר אם ערוץ כמו אורות שיהיה שם משהו אפי' כמו ארץ נהדרת דתי או מה או מה שהוא זה יזיז

מקפיץמשה משה
יש כמה סדרות וסרטים...אנונימי (פותח)

פשוט שזה ממש מעט, שלא מספיק...

אושפיזין, סרוגים וכו'....

יש כמה סדרות וסרטים...אנונימי (פותח)

פשוט שזה ממש מעט, שלא מספיק...

אושפיזין, סרוגים וכו'....

אז מה צריך לחכות לתורם או שנהיה בני עשריםמשה משה
וואלה כן... מה אתה יכול להרים לבד?אדם אחד

להפיק סרט, או סדרה או משהו בסגנון, זה דבר שעולה כמויות של כסף, וזה עבודה של חודשים\שנים (תלוי באיכות )...

אני בעניין דברי איתי 2542515415 - מס פל שלי...מרב14
עבודה בסדר אם רוצים עובדים... אבל תפסיקו להגידמשה משה
עבר עריכה על ידי משה משה בתאריך י"ב תשרי תשע"ב 21:32

למה לא תגידו למה כן (מי שזה מעניין אותו שהיה הרבה אנשים) בלי פרטים אישיים שזה יהיה רציני  אנ י  יזיז דברים (ידבר אם חגי לובר אם אורות וכו' רק שאני יראה שזה רציני   מתי עושים  מה עושים  איך עושים נחליט אח"כ ועוד דבר אני חושב שאני כן יכול להרים משהו איכותי תלוי בהשקעה ואם מי אתה עובד

מקפיץמשה משה
מקפיץ פעם אחרונה אם לא תהיה עוד תגובהמשה משה
קפיצ.שיראל.אחרונה
..גיימס פוטר
הסיבה שכמעט ריק בחצי מהפורומים פה זה כי הייתי בתקופת הקורונה שפשוט היה פה מפוצץ ועכשיו זה רגיל? 
עכשיו בגלל המלחמה הם עוד יחסית פעילים😅הרמוניה

זה ירד מאדד (ברוך ה'..)

כבר זמן רב שאין מצטרפים צעירים חדשים לפורומיםפ.א.
והפעילות בפורומים ירדה משמעותית 
חד משמעית בקורונה היה ה הרבה.סוורוס סנייפאחרונה

אבל עכשיו יש פחות פעילות ממה שהיה לפני הקורונה

מי רוצה לחזור ללימודים??ניגון❤️

ואוו איך בא לי כבר את החופש הגדולל🤭

אני כבר שנה וחצי בבית...ההרהמורניקאחרונה
גם פרה זקנה יכולה להניב חלב..😌😌עוד חומייני חי
כעעען כען
למה אתם חיים?מעייןאהבה

מה הסיבות שלכם בחיים?

חתירה מתמדת להגשמה עצמיתפ.א.
כי ככההרשפון הנודד

בבסיס אני חי כי זה לא דורש ממנו שום פעולה אלא קורה לבד.

ואני ממשיך לחיות כי אני רוצה להתפתח ולהיות יותר שלם ומאמין שעוד יהיה לי טוב.

בנוסף אני מרגיש שיש לי פה תפקיד בעולם שאולי יהיה משמעותי

אני חיהניגון♥️
כדי לעשות טוב לעולם ולאנשים ואני מאמינה שכל אחד יכול להפוך את העולם למקום יותר טוב ושמח ואוהב ♥️ וגם לעבוד את ה' שזה הכל בסוף
נהנה מהחיים פשוטההרהמורניק
וואוצאצא

לא יודע.

מבררים את זה, מחפשים את זה

הלוואי וידעתי

אם כבר הגעתי לעולם ואני כאן - נעשה הכל כדי להנותGini
מהחיים, לחיות טוב, באושר, בשמחה, בסיפוק, ולדאוג לעתיד שלנו כאן 
אני הגעתי למסקנה שהחיים זהגלגל שבו אני עולה ויורדתתמימלה..?אחרונה

כל הזמן והמטרה שלי היא לאסוף כמה שיותר כוחות כשאני למעלה כדי להצליח לעלות אחרי הירידה הבאה...

ככה עד שיבוא המשיח....

יש אנשים!הרשפון הנודד

הפורום חזק להיות פעיל והם דיבורים חזקים אז מוזמנים להעלות נושאים מעניינים שאתם מתלבטים בהם אם סתם שאלות, חוויות, רגשות ופריקות

למישהו יש הדרן?איידן

יש לי הדרן ויש תקלה ואין לי אינטרנט במכשיר (שהוא גם ככה דפוק (חצי טאצ) ובלתי נסבל) אני לא יכולה לקבל לטלפון אימיילים ובנוסף האפליקציה שלהם לא עובדת 

יש למישהו דרך לעזור לי?

בבקשה אני נואשת נראלי אם עד סוף שבוע הם לא חוזרים אליי אני עוברת לנוקיה (ונוקיה זה זוועה)

אם מישהו יעזור לי אני אשמח מאוד

למישו יש את היי סקול מיוזיקל בדרייב?נחט

או סרטים אחרים 

יש פה אנשים ערים?מעייןאהבה
תמיד...אנא בכחאחרונה

אולי יעניין אותך