בעקבות השירשור של לאל בפורום "צעיר בראש =)" מצאתי זמן פנוי ואני כותבת את היציאות של הכיתה שלי, מתחילת השנה.. (אבל רק את המובחרות!!) והנה הן (בשמות בדויים..):
1. שקד שרה בקולי קולות.
רותי: "שקד, נהרסו לי האוזניים!!"
שקד: "אז תעצמי אותם!!!"
2. בשיעור לקט, ליאורה רצתה לומר מחרתיים, והיא אמרה "היום שאחרי אחר כך"...
3. מעין שומעת שירים באמפי ופתאום היא אומרת "מה קרצי?! אה.. שלמה ארצי"
4.המורה לספרות (בקשר ליצירה תהילה): יש ירושלים של מטה וירושלים של מטה" (וואלה..)
5.ציפי אוכלת באגט עם פרגיות, אילת יושבת לידה ואומרת "קוקוריקו..", ציפי מסתכלת עליה ואילת אומרת לה "זה לא אני זה הסנדוויץ'' שלך"
6.בשיעור הסטוריה דיברנו על הסרט המלך ארתור, ואז חן פתאום אומרת "אה.. זה הסרט הזה מערוץ 6?"
7. אוריה וטליה מדברות על הסרט "הצלצול" פתאום שלומית מצטרפת "וואי איזה סרט מלחיץ זה.." טליה שואלת: "ראית אותו?!" שלומית: "לא..."
8. הודיה ביקשה חנה שתקרא לה לפני שהיא מקבלת את התעודה, חנה שאלה אותה "איך?" והודיה אמרה לה: "פשוט תפתחי את הדלת ותצעקי לי מהחלון"
9. נטע אמרה שנתקבץ בפינה לתכנן ת'אולפיזמון, תפארת: "אני לא רוצה שתכווצי אותי.."
10. למדנו בשיעור הסטוריה על שיהודי גרמניה לא רצו לעזוב את גרמניה שהיא "סיר הבשר" שלהם. תמר: "בסוף הם באמת נעשו סיר של בשר.."
11. רוני גוזרת דפים, הילה: רוני זה עושה לי צמרמורת, הדס תקחי לה את הדף" הדס: זה הדבר היחיד שמחזיק אותה כאן.."
12. רינת צוחקת בקולי קולות, אביגיל: "רינת הצחוק שלך עושה לי כאב ראש" רינת: "גם לי" (וממשיכה לצחוק..)
13. הרב אמר לנו שאם יש לנו אוגרים בבית אסור לעשות עליהם ניסויים מדעיים. עדי: "אופס.."
14. דיברנו על השיר בספרות "הסכם השילומים" ואמרנו שיש בו "פסיחה". תהילה בבהלה: "יש היום שיחה??"
15. המחנכת שלנו אמרה שהכנה למתכונות ולבגרויות: "זה לא פעם ראשונה שאתן בכיתה י"א."
16. חדוה בדרך לצאת מהכיתה באמצע שיעור: "אני צריכה לקנח את הטישו..."
17. הרב קורא לשיראל בשיעור, שתסתובב ותקשיב. שיראל: "הא מאמי??" (בטעות.. לכל מי שלא הבין..)
18. שאלו את נוגה: "מה את עושה כשאת בעצבים?" נוגה: "מתעצבנת"
19. הרב למחשבת: "ביום ראשון בעז"ה יש לנו שעתיים כפולות". אביבה: "שעתיים כחולות?!"
20. המורה למתמטיקה שאל בקשר לאיזשהו תרגיל: "אתן מסכימות?" אורלי: "למה שלא נסכים?"
21. בשיעור ביוטכנולוגיה (אל תשאלו מזה הצרה הזאת..) דיברנו על סוגי אנטיביוטיקה. שחר: "יש את כל הקוקוסים.." אוריה: "משפחת קוקוס" חגית: "איזה משפחה קטלנית!"
זהו.. מקווה שנהנתם.. ותוסיפו גם משלכם!! ואל תשאלו מאיפה הקרצתי ת'שמות..