הי כולם!
יש לי שאלה שדי מטרידה אותי בזמן האחרון- למה תמיד מרגישים שבציבור הדתי לאומי יש הרבה יותר אהדה לפולארד מאשר לגלעד שליט? הרי לכאורה מדגישה לכאורה! פולארד הוא אזרח אמריקאי שעשה טובה ענקית לעמ"י אבל היה קודם כל אמריקאי ולא הסכים להעביר דברים שיפגעו במדינה, וכמובן אני מדגישה- בזכותו אנחנו כאן!! חיים במדינה, אבל בכלזאת וגלעד שליט חייל ישראלי אזרח, ששירת בצבא, עשה את "המוטל עליו" ולצערנו הרב נחטף ומוחזק בתנאים לא תנאים במרתפי החאמס, ממש רחמנות! קראתי טיפה בספריה את הספר שכתבו עליו, קראתי טיפה ולא הייתי מסוגלת להמשיך, מה שהוא עובר שם.. וכל פעם שכותבים עליו פה זה כ"כ לא אוהד, אז נכון שהשמאל לקחו את המאבק על שיחרורו ואני בכלל לא בעד שיחרור מחבלים ימ"ש!!! אבל אפשר להפעיל לחץ על הממשלה להגברת הלחץ על הרצועה, והורדת תנאי הבתי מלון בכלא ועד כ"כ הרבה דברים!! שאנחנו לא עושים, למה?.. למה האפליה הזאת? למה לא להתייחס גם לגלעד?.. בנוסף!! לא במקום בנוסף!! לפולארד??? אני לא אומרת לא לעשות דברים למען פולארד- לעשות והרבה יותר!! כי מגיע לו שנעשה הכל בשבילו!!!!!!!!!!אבל אני אומרת יש כאן אולי עוד אפיק שכדאי לחשוב עליו!!
לילה טוב צדיקים!

) נתנה לי מדבקה של גלעד אז שמתי בגאווה על היד השנייה....