צריכה לשפוך...אנונימי (פותח)

אני יודעת שזה לא טוב, אני יודעת שזה גרוע, אני יודעת שאני הורסת את חיי בידיים שלי. אבל זה לא התגובות שאני צריכה, כי אותם אני כבר יודעת בעל פה, אני בסה"כ צריכה לשפוך...

לפני 4 חודשים נפרדתי מידיד שלי, שאיתו הייתי בקשר במשך שנתיים וחצי. עם מריבות באמצע, עם הפסקות, עם זמנים שלא היה יום שלא דברנו בו, ועם ימים שעברו חודשים ולא אמרנו שלום אחד לשנייה. והקשר הזה היה מעבר. הוא היה חברה בשבילי, הוא תמיד היה שם בשבילי, בזמנים הכי קשים שלי. שהייתי עצובה, שהייתי בדיכאון, שהייתי עצבנית, שהייתי שמחה, שהייתי במצבי רוח מוזרים- הוא תמיד היה שם. סופג את ההעלבונות שלי, את הצעקות, הכעסים, האשמות, השנאות, את התקפי הבכי והצחוק שלי.  ואני תמיד איכזבתי אותו. הוא היה שם תמיד בשבילי, ואני, לא תמיד הייתי שם בשבילו.

אחרי שנה וחצי של קשר הוא אמר לי שהוא אוהב אותי, כבר לא כמו חבר, אלא אוהב אותי באמת. אני נבהלתי וברחתי. ברחתי רחוק, ומאז הקשר שלנו הפך למוזר, לשונה. הוא אף פעם לא חזר להיות מה שהוא היה. ושרדנו את זה. ואז רבנו, ברמה שהוא היה מתקשר אלי הייתי מנתקת לו בפרצוף. כ"כ נפגעתי ממנו, כ"כ כעסתי עליו... ואז פשוט התחלתי לברוח. האשמתי אותו בהכל, וברחתי. צרחתי עליו את הכעסים שהגיעו לו, והרבה מעבר לזה. ודרשתי שנפסיק את הקשר. כל פעם הוא הצליח לשכנע אותי להשאר. ונשארתי. עד לפני כמעט חצי שנה. הודעתי לו שאני עוזבת, ואני לא מתכוונת לחזור. חודשיים הוא מרח אותי בתירוצים, ואז קמתי והלכתי.

אני יודעת שעשיתי את הדבר הנכון, אבל קשה לי. אני מתגעגעת. בתקופה שהייתי בדיכאון (ברמה שלא רציתי לקום בבוקר...) הוא הוציא אותי, ואז שנה שלמה היה לי טוב. ואז נפרדנו, ואני מוצאת את עצמי בדרך למטה, שוב. אין לי כח ורצון לקום בבוקר. אני עייפה, אני מצוברחת. אני לא יודעת איפה אני עומדת. אני מפקפקת בהכל. לא מאמינה יותר לאף אחד. קשה לי. ואף אחד לא מבין אותי. כולם עם אותו הפרצוף של "עוד הפעם את בדיכאון? צאי מזה כבר!!!!"- ואני לא מסוגלת. אני יודעת שזה טיפשי, אבל מה אני עושה?.מה עשיתי לעצמי? איך הבאתי את עצמי למצב שאני תלויה במישהו? אני לא יכולה להיות תלויה בעצמי?...

_סוף פריקה_

טוב מתוקה- דבר ראשון תרגעי. תנשמי עמוק.ילדה סוכר

זה קרה/קורה/יקרה לכולנו באיזשהו שלב!

ו-כן. יש מצב שהקשר הזה ניהייה תלותי ולכן הוא גם ניהיה מוזר וחד צדדי.

אני רוצה לומר לך שגם לי זה קרה, והייתי בשיא הדיכאון רוב שנה שעברה. זה הגיע לרמה שהייתי נמצאת בשיעור אחד בשבוע, הייתי קמה "לכבוד" ארוחת צהריים (אני בפנימיה), רואה מה יש, וחוזרת לישון. אומנם לי זה לא קרה עם ידיד/ חבר. אלה עם חברה, אבל זה ממש הכניס אותי לדיכאון והייתי בטוחה שאני לא יכולה להמשיך לחיות בלי שניהיה בקשר רציף. וזה פשוט לא היה נכון....

לפי איך שאני הרגשתי, אני מנסה לדמיין שאת בערך באותו מצב וממש לא רוצה לאחל לך שזה יימשך הרבה זמן. כי זה לא כיף (בלשון המעטה)..

אני חושבת שמה שהרים אותי בסוף זאת העובדה שרק אבל רק מה שאני יעשה לעצמי ויחשוב לעצמי זה מה שישפיע עליי. בסופו של דבר זה הכל עניין של רצון. אני רוצה לקום מהמיטה בבוקר. אני רוצה לזרום עם החיים.ואני מאווווד רוצה לא לחשוב כל הזמן עליו, ועל הקשר שהיה לנו. כי זה לא יחזור להיות כמו שזה היה וזאת עובדה!! אני רוצה להתחיל לחיות מחדש את החיים שלי ולחוות את החוויות שלי בלעדיו. וקודם כל- להתמודד מול עצמי בקשיים שלי ואח"כ מולו. ואולי- אחרי שאני יהיה סגורה מה אני רוצה מעצמי- אני יידע מה אני רוצה מהקשר שלי עם אחרים. ואם זה היה אמיתי- אז יש סיכוי שזה יחזור- בגדול. ויותר בריא ויותר חזק.

אני מקקוה שעזרתי..ושלא חפרתי יותר מידי.. מוזמנת תמיד באישי 

אם את מרגישה שעשית את הדבר הנכון,אנונימי (פותח)

אז כל הקשיים שלך, באים להוציא ממך עוצמות.

את כנראה צריכה לעבור את זה עכשיו, תלחמי!

שורק כל התחלה נושאת איתה תפילה,

תפילה שאשמר כל נפילה אותי רק מעלה,

ואני אגבה יותר- מכל מה שבוער למטה!

זה ישמע אולי כאילו מה קשור עכשיו וזה אבל-באהבה ובאמונה..

באמת שתעשי דברים.. כאילו אמרת שאת לא רוצה לקום בבוקר.. אוקיי בסוף את הרי קמה נכון?!?! (אני מקווהחיוך גדול)

אז תעשי דברים שאת אוהבת אבל ממש כאילו שכשמחר בבוקר לא יהיה לך שוב חשק לקום תחשבי היה לי כיף אתמול, עשיתי את מה שאניח הכי אוהבת ופשוט שכחתי מהכל.. אפילו לחצי שעה חמש דקות דקה.. באמת שבשביל הדקה הזאת זה שווה ואת תראי שאח"כ פשוט כל הנק' מבט בחיים שלך תשתנה .. באמת..

אני לא מכירה אותך אישי אבל אני יודעת שתמיד במצבים כאלו או אחרים, צריך מישו לידך.. ז"א פשוט דברי עם חברה טובה מאודשאת סומכת עליה/ דודה קרובה/ אמא /סבתא/ מכרה שאת באמת אוהבת .. או רציני עם הבובה של אחותך או משו כזה...

וגם תכתבי.. הכל!.. את מוציאה הכל על דף.. כעס,עצבים,יאושאכזבות.. יש 2 אפשרויות-לשמור,לזרוק..

אם באמת קשה לך (וככה זה נראה) אז תשרפי תדף.. באמת את רואה דף עם כל העצבים וכל המתחים הכעסים ומה שלא יהיה ואת רואה אותו נשרףף.. באמת נראלי שזה עושה משהו אח"כ בלב..

בהצלחה נשמה שלי!!

ואת מוזמנת ממש מכל הלב באישיחיוך

יש לך כשרון כתיבה..<יוני>
קפוץ!!!<יוני>אחרונה
..גיימס פוטר
הסיבה שכמעט ריק בחצי מהפורומים פה זה כי הייתי בתקופת הקורונה שפשוט היה פה מפוצץ ועכשיו זה רגיל? 
עכשיו בגלל המלחמה הם עוד יחסית פעילים😅הרמוניה

זה ירד מאדד (ברוך ה'..)

כבר זמן רב שאין מצטרפים צעירים חדשים לפורומיםפ.א.
והפעילות בפורומים ירדה משמעותית 
חד משמעית בקורונה היה ה הרבה.סוורוס סנייפאחרונה

אבל עכשיו יש פחות פעילות ממה שהיה לפני הקורונה

מי רוצה לחזור ללימודים??ניגון❤️

ואוו איך בא לי כבר את החופש הגדולל🤭

אני כבר שנה וחצי בבית...ההרהמורניקאחרונה
גם פרה זקנה יכולה להניב חלב..😌😌עוד חומייני חי
כעעען כען
למה אתם חיים?מעייןאהבה

מה הסיבות שלכם בחיים?

חתירה מתמדת להגשמה עצמיתפ.א.
כי ככההרשפון הנודד

בבסיס אני חי כי זה לא דורש ממנו שום פעולה אלא קורה לבד.

ואני ממשיך לחיות כי אני רוצה להתפתח ולהיות יותר שלם ומאמין שעוד יהיה לי טוב.

בנוסף אני מרגיש שיש לי פה תפקיד בעולם שאולי יהיה משמעותי

אני חיהניגון♥️
כדי לעשות טוב לעולם ולאנשים ואני מאמינה שכל אחד יכול להפוך את העולם למקום יותר טוב ושמח ואוהב ♥️ וגם לעבוד את ה' שזה הכל בסוף
נהנה מהחיים פשוטההרהמורניק
וואוצאצא

לא יודע.

מבררים את זה, מחפשים את זה

הלוואי וידעתי

אם כבר הגעתי לעולם ואני כאן - נעשה הכל כדי להנותGini
מהחיים, לחיות טוב, באושר, בשמחה, בסיפוק, ולדאוג לעתיד שלנו כאן 
אני הגעתי למסקנה שהחיים זהגלגל שבו אני עולה ויורדתתמימלה..?אחרונה

כל הזמן והמטרה שלי היא לאסוף כמה שיותר כוחות כשאני למעלה כדי להצליח לעלות אחרי הירידה הבאה...

ככה עד שיבוא המשיח....

יש אנשים!הרשפון הנודד

הפורום חזק להיות פעיל והם דיבורים חזקים אז מוזמנים להעלות נושאים מעניינים שאתם מתלבטים בהם אם סתם שאלות, חוויות, רגשות ופריקות

למישהו יש הדרן?איידן

יש לי הדרן ויש תקלה ואין לי אינטרנט במכשיר (שהוא גם ככה דפוק (חצי טאצ) ובלתי נסבל) אני לא יכולה לקבל לטלפון אימיילים ובנוסף האפליקציה שלהם לא עובדת 

יש למישהו דרך לעזור לי?

בבקשה אני נואשת נראלי אם עד סוף שבוע הם לא חוזרים אליי אני עוברת לנוקיה (ונוקיה זה זוועה)

אם מישהו יעזור לי אני אשמח מאוד

למישו יש את היי סקול מיוזיקל בדרייב?נחט

או סרטים אחרים 

יש פה אנשים ערים?מעייןאהבה
תמיד...אנא בכחאחרונה

אולי יעניין אותך