אני צריכה רעיון למשחק כייפי, לקבוצת בנות שלא כ"כ מכירות אחת את השנייה...
עדיף משחק מגבש כזה...
זה די דחוף, אז אני אשמח לקבל רעיונות!
חג שמח 
אני צריכה רעיון למשחק כייפי, לקבוצת בנות שלא כ"כ מכירות אחת את השנייה...
עדיף משחק מגבש כזה...
זה די דחוף, אז אני אשמח לקבל רעיונות!
חג שמח 
יושבים במעגל, לוקחים כדור צמר, וזורקים אותו מאחת לאחת. על אחת שהכדור מגיע אליה- צריכה לספר על עצמה.
בסופו של דבר- יש מן רשת כזו באמצע המעגל.
יש גם עם קרח. מי מצליחה לספר על עצמה כמה שיותר עם גוש קרח ענקי וקפוא ביד.
אנחנו מארגנות בקהילה שלנו, שהיא קהילה עם אמריקאים וישראלים(יחסית חדשה) עונג שבת בסוכה, ורוצות להתחיל עם איזה משחק מגבש...
אז נגיד קרח- זה לא ממש מתאים, בכל זאת שבת. אבל ממש תודה על הרעיון 
יש עוד רעיונות?
אובז'יי!!להעביר שקית של חטיף או משהו ומי שזה אצלו אומר עובדה על עצמו שאנשים לא יודעים ומי שיש לו את אותו דבר- אומר שהוא "מתחבר" והחטיף עוב אליו... וחוזר חלילה.... בהצלחה!
כי לא כולם גרים בבית מספר זה וזה, ולא לכולם קוראים ככה....
קיצור- תמיד עושים דברים מפגרי וחסרי סיכוי...
מכירה?
כולם עומדים כשהם מחזיקים ידיים ואז אומרים לכל אחד שם של חיה שונה באוזן.
את בתור מי שמובילה את המשחק מתחילה לומר חיות ומברגע שנאמרת החיה של מישהו הוא צריך להתיישב על הריצפה, באותו זמן החברים שמשני צדדיו צריכים למנוע ממנו לדעת בריצפה.
(בקיצור - הוא מנסה לשבת והם מונעים ממנו)
אח"כ מה שאת עושה זה לומר לכל אחד מהמשתתפים את אותה חיה (בדר"כ נהוג לומר 'קוף') ואז כולם נופלים ביחד על הריצפה..
זה ממש שובר את הקרח במיוחד בין אמריקאים לישראלים. עשינו את זה עם קבוצה של אמריקאים וזה זרם ממש:]
אח"כ תעשו את המשימות העוקבות. (כל אחד מקבל משימה וברגע שמישהו מבצע אותה כתוב על הפתק "כשמישהו יקפוץ על רגל אחת תתחיל לשרוק" ולאדם הבא יהיה כתוב "כשמישהו ישרוק תתחיל למחוא כפיים) זה ממש נחמד. בהצלחה!
ממש עזרתם...
חג שמח! 
זה ירד מאדד (ברוך ה'..)
אבל עכשיו יש פחות פעילות ממה שהיה לפני הקורונה
ואוו איך בא לי כבר את החופש הגדולל🤭
מה הסיבות שלכם בחיים?
בבסיס אני חי כי זה לא דורש ממנו שום פעולה אלא קורה לבד.
ואני ממשיך לחיות כי אני רוצה להתפתח ולהיות יותר שלם ומאמין שעוד יהיה לי טוב.
בנוסף אני מרגיש שיש לי פה תפקיד בעולם שאולי יהיה משמעותי
לא יודע.
מבררים את זה, מחפשים את זה
הלוואי וידעתי
כל הזמן והמטרה שלי היא לאסוף כמה שיותר כוחות כשאני למעלה כדי להצליח לעלות אחרי הירידה הבאה...
ככה עד שיבוא המשיח....
הפורום חזק להיות פעיל והם דיבורים חזקים אז מוזמנים להעלות נושאים מעניינים שאתם מתלבטים בהם אם סתם שאלות, חוויות, רגשות ופריקות
יש לי הדרן ויש תקלה ואין לי אינטרנט במכשיר (שהוא גם ככה דפוק (חצי טאצ) ובלתי נסבל) אני לא יכולה לקבל לטלפון אימיילים ובנוסף האפליקציה שלהם לא עובדת
יש למישהו דרך לעזור לי?
בבקשה אני נואשת נראלי אם עד סוף שבוע הם לא חוזרים אליי אני עוברת לנוקיה (ונוקיה זה זוועה)
אם מישהו יעזור לי אני אשמח מאוד
או סרטים אחרים